• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til bil entusiasten

Gaveideer til bil entusiasten

brug de gode Gaveideer til bil entusiasten

Søger du efter en gave til ham eller hende, som elsker sin bil og alt ved denne? Så kunne det være, at du skulle kigge på vores udvalg af gaveideer til bil entusiasten.

Det kan være svært at finde på den helt perfekt​e gave til ham  eller hende, men til en bilelsker er det dog lidt nemmere at finde på nogt godt eller sjovt.

Gaveideer til en bilentusiast

Vi har nemlig fundet forskellige gode, sjove eller fede ideer til ting, der måske kunne være den helt perfekte ide som fødselsdagsgave eller måske julegave.

køb den smarte jumpstarter i gave til bilelskeren

​Vooni jumpstarter powerpack

​Kender du til problemet med at bilen ikke vil starte. Det skyldes ofte at batteriet er afladet, og startkabler er smart nok, det kræver bare en anden bil som skal stå tæt på din. Denne jumpstarter springer det problem over, og en hulens praktisk ting at have i bilen, hvis batteriet dør for strøm.

Fra: 779 kr.​

oplevelser er en god gave til far fra baby

​Fede bil oplevelser

​Oplevelser er den gode gave til ham der har alt, hvor udvalget dækker over rigtig mange forskellige typer. Her kan det være race i en superbil, landevejskørsel i en Lamborghini, Racerløb og meget andet.

Fra: 1400 kr.​

køb den gode gave til en bil elsker

​Roterende vaskebørste

​Det er nok primært gaven til ham der virkelig elsker sin bil, for vaskehallen er hurtigere og nemmere. Men til manden der elsker at vaske bilen selv, kunne denne roterende vaskebørste gøre tingene nemmere for ham, så der kan bruges ekstra tid på poleringen.

Fra: 100 kr.​

køb den sjove madkasse til bilmanden

​Varm frokost i bilen

​Hvis han kører langt eller måske tager på ferie i bilen, kunne denne termisk dynamisk elektrisk madkasse være den smarte gadget til give den varme frokost i bilen. En noget anderledes gadget som måske kunne være ganske rar at have for ham.

Fra: 108 kr.​

køb den sjove gadget til din bil

​Bagagerumsbeskyttelse

​Til haveejeren der elsker sin bil og måske bander og svovler hver gang der skal køres på genbrugspladsen, her kunne den smarte bagagerumsbeskytter lette blodtrykket for ham. Den beskytter nemlig mod alt det skidt og affald som er umuligt at rengøre.

Fra: 279 kr.​

køb den perfekte drengerøv gave til ham

​Den sjove gadget

​Kør rundt med en kendt som Trumph eller anden, kan være gaven som du giver din til kammerat. En lidt skør ting men dog ganske sjov som kan give et godt grin, når der triller en bil op på siden af ham.

Fra: 59 kr.​

bil oplevelser er en perfekt julegave til ham

​Kør race i Ferrari

​De fleste drengerøve hvad end de er 18 eller 70 år, vil nok finde det ret fedt at køre i en Ferrari på en bane. En super fed bil som er de færreste forundt at køre, her kan denne eksklusive oplevelsesgave, give en kort stund af fed følelse som nok ikke glemmes lige med det samme.

Fra: 2495 kr.​

Se denne video med en gave fra en flok kammerater, som måske kan være inspiration til årets svendegave:

4.7/5 (56 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: