• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til ham for under 100 kr.

Gaveideer til ham for under 100 kr.

Skal du finde en god gave til ham, der dog ikke skal koste mere end 100 kr? Her på Idegryden finder du gaveideer til alle lejligheder, og selvfølelig også gaveideer til ham for under 100 kr.

​Gode gaveideer under 100 kr. til ham

Her finder du ti forskellige gaveideer der alle koster under 100 kr. hvor de kommer i både det skøre, sjove eller praktiske som f.eks. hans personlige pleje.

køb ham en god praktiske gave til skægget

God skægfarve i gave

Til manden der måske ikke er tilfreds med at skægget bliver gråt, eller den unge mand der gerne vil have et mørkere eller lysere skæg, kan du købe skægfarve. Just for Men skægfarve kommer til en pris lige under 100 kr. og er i den gode eksklusive kvalitet der virker.

Fra: 99,95 kr.​

hvad kan man ønske sig i 18 års gave

​​Sport

​Sportstøj, udstyr eller andet til hobby/interesse indenfor fodbold, håndbold, styrketræning, gymnastik, spejder og andet, kan være oplagt at finde en gave indenfor. Her er outlet ved Billigsport24 stedet, hvor du finder lækre ting til under 100 kr. 

Fra: 40 kr.​

den perfekte gave til hende der har alt

Kærlighedspiller som den romantiske gave

Hvis du mangler en sød romantiske gave til under 100 kr. så er disse kærlighedspiller absolut årets mest romantiske ide til ham. Pillerne indeholder små sedler hvor du har skrevet søde ord, som han så kan "spise" de dage der er irriterende - og blive glad for dine ord.

Fra: 59 kr.

giv den praktiske tøjfolderen i gave til den unge mand

Tøjfolderen til mænd i alle aldre

Hvad end det den smarte gave til teenagedrenge eller til mere modne mænd, så kan tøjfolderen være det praktiske værktøj til alle mænd. Den tøjfolder gør det nemlig nemt at lægge tøjet sammen, så det ligger snorligt og korrekt helt ligesom på hylderne i tøjbutikkerne.

Fra: 79 kr.​

giv den underholdende rubiks cube i gave til studenten

Rubiks cube

Giv ham den super sjove rubiks cube som skaber nygerrighed for de fleste. Hvor man kan sige sig fra, lige at skulle lege med cuben når man ser den? En perfekt gaveide til jul, fars dag og andre lejligheder helt ligesom den er perfekte både til den unge drenge og ældre mand.

Fra: 99 kr.

køb en sjov billig studentergave

Smart ølkøler til ham

Hvis du mangler en sjov og praktisk gave til far, der måske kunne være til fødselsdag, jul eller fars dag, er denne ølkøler en god gaveide til ham. en holder øllen eller sodavanden kold i op til 5 timer, og perfekt til ham der går udenfor og ordner haven, eller måske ham der følger sit yndlings fodboldhold og 3-4 andre kampe i træk en lørdag.

Fra: 79 kr.​

køb det lækre gourmet popcorn i gave

Gourmet popcorn til den gode pris

En anderledes og sjov gaveide til den unge eller ældre mand, kunne være de lækre Pop-a-Cob popcorn der poppes fra kolben direkte i mikrbølgeovnen. En sjov gave der giver lækre popcorn til din bror, ven, far eller anden hankøn.

Fra: 59 kr.

køb den perfekte drengerøv gave til ham

Sjov dekorationsgave til hans bil

Hvis du leder efter den perfekte gave til ham der har alt, er denne sjove bildekoration med kendte, måske lige præcist den helt rigtige gave. En ret sjov gave som godt nok er lidt plat, men dog også ret komisk når folk begynder at tænke over, hvad det lige var at de så i hans bil der kørte forbi.

Fra: 59 kr.​

Køb den frække gaveide til kæresten

A year of sex kort

Køb ham den frække gave i form af disse 53 forskellige kort der byder på forskellige karma sutra stillinger. En ideel gave til kæresten hvor der skal sparkes lidt sjov og romantik ind i tingene.

Fra: 89 kr.

køb ham et gavekort til under 100 kr.

Gavekort under 100 kr.

Hvis du ikke aner, hvad du skal give ham i gave så kunne gavekort være det rette valg. Du kan finde et gavekort til stort set alt ved Sendentanke, hvor gaven kan sendes til hans mobil. En hurtig, nem, god og billig gaveide under 100 kr. til din kammerat, bror, onkel, far eller anden mand.

Fra: 50 kr.​

køb noget lækkert skægpleje i gave til ham

Skægvoks til ham

Der findes mange gode gaveideer indenfor personlig pleje, hvor skægvoks absolut kan være den gode, lækre og billige gaveide. Du finder forskellige brands og forhandlere, hvor Made4men absolut har noget af det bedste udvalg og priser.

Fra: 30 kr.

giv noget eksklusivt chokolade i adventsgave til dine forældre

​​Noget udsøgt

​Chokolade, slik eller lignede søde sager til ganen er noget der virker både til den unge som ældre herre. Og her skal du selvfølgelig inde det, som han bedst kan lide.

Fra: 40 kr.​

Denne side er anmeldt af: Christoffer S. Bach 10/10
4.6/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: