ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Gaveideer til ham for under 100 kr.

Gaveideer til ham for under 100 kr.


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Skal du finde en god gave til ham, der dog ikke skal koste mere end 100 kr? Her på Idegryden finder du gaveideer til alle lejligheder, og selvfølelig også gaveideer til ham for under 100 kr. Vi har nemlig fundet 10 forskellige gaveideer der virker både til den frække, romantiske, sjove og praktiske gave til mænd i alle aldre.

Gode gaveideer under 100 kr. til ham

Her finder du ti forskellige gaveideer der alle koster under 100 kr. hvor de kommer i både det skøre, sjove eller praktiske som f.eks. hans personlige pleje.

image

AirPods Max fra Apple

Oplev lyd på en helt anden måde med AirPods Max fra Apple. Stilfuld, komfortabel og fyldt med innovative funktioner. Perfekt til musikelskere - både mænd og kvinder.

Fra:3.772 Kr.
I samarbejde med pricerunner.dk
image

L33T Gaming Luxury Cushion sættet

Er du på udkig efter den ultimative gaming-oplevelse? L33T Gaming Luxury Cushion sættet er nemlig perfekt til enhver gamer, uanset køn. Behageligt, stilfuldt og endda til e...

Fra:275 Kr.
I samarbejde med pricerunner.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme