• Home  / 
  • blog
  •  /  gaveideer til hundeejere

gaveideer til hundeejere

brug de søde gaveideer til hundeejere

Brug de gode gaveideer til hundeejere hvis du vil overraske med noget sjovt eller praktisk til hunden.

En god gave til hunden er også en god ting til ejeren, for alle med kæledyr elsker deres hund, kat eller andet og netop derfor er ideerne som vi har fundet nedenfor, måske det helt rigtige gavevalg for dig.

​10 gaver til hund og ejer

Vi har her på Idegryden fundet ti forskellige sjove eller praktiske gaver der kan fornøje hunden, eller gøre hverdagen nemmere for hundeejere. Find den gode gave til ham eller hende der elsker sin hund, blandt ideerne lige her.

køb en smart ringeklokke til hunden i gave

Ringklokke til hunden

Denne smarte ringklokke kommer med en sensor og ringeklokke, så hunden kan komme ind uden at vække hele nabolaget. Placerer sensoren hvor hunden plejer at komme ind fra haven, og så vil ringklokke give en lyd så du kan lukke legedyret ind igen.

Fra: 143 kr.​

køb den smarte hundepude i gaven til dit dyr

​Senge & Møbler

Hunden som den bedste ven skal selvfølgelig forkæles, hvor en af de smarte møbler som en eksklusiv Sackit hundepude måske er verdens bedste ting. Giv en seng, pude eller andet komfortabelt møbel til menneskets mest trofaste ven.

Fra: 255 kr.​

køb den sjove pooch selfie i gave til hunden

Pooch selfie

Hvis du vil tage de perfekte billeder af den søde hund, så giver dette legetøj for hunde netop denne mulighed. Spænd den på telefonen og du har hundens fulde opmærksomhed til både det flotte stilbillede eller en sjov selfie måske.

Fra: 119 kr.​

køb den smarte apportkanon i gave

IFetch apportkanon

Køb den sjove gave der giver hunden masser af sjov, og samtidig gør tilværelse lidt nemmere for ejeren med denne apport kanon. Legetøjet der kan forlænge legen til det uendelige, som ikke ret mange af os mennesker gider(børn undtaget). Smid bolden i maskinen samtidig med du kan sidde afslappet.

Fra: 999 kr.​

køb den praktiske gaveide til hunde

Hundevasker 360

Når man har prøvet at vaske en hund, så vil denne gaveide være den fede gadget at få i gave. En hundevasker der klarer hunden 360 grader rundt, og helt uden at blive våd som man normalt bliver. Skru shampoobeholderen på slangen og vask hunden hurtigt og nemt, hvilket gør den perfekte både som gave til bedstefar eller teenageren der elsker sin hund.​​

Fra: 159 kr.​

giv den smarte hunde gps i gave til ejeren

​GPS til hunden

​Til ejeren af f.eks. jagthunden kunne en smart gps tracker måske være den fede gave som han/hun vil elske. Det at kunne finde sin hund igen er ganske belejligt, og her kan en smart gps tracker som også er en af de gode gaveideer til kattejeren, måske være det praktiske redskab hertil.

Fra: 500 kr.​

køb den gode håndfri hundesnor i gave

Lishinu håndfri hundesnor

Til hundeejeren der elsker at løbe eller gå med sin bedste ven, her kunne Lishinu hundesnor der er håndfri, være den oplagte gaveide. Praktisk og smart så han eller hun har hænderne fri under løbeturen eller gåturen med hunden.

Fra: 319 kr.​

giv en praktiske hundeklipper i gave til ejeren

​Hundeklipper

​Giv en god kvalitets hundeklipper til ejeren med den langhåret hund. En praktisk gaveide som de fleste hundeejere kan få brug for, og hvorfor ikke give noget nyttigt og brugbart i hverdagen også?

Fra: 300 kr.​

giv den eksklusive hundesele til actionkamera

Hundesele til actionkamera

Hvis du mangler en gave til hundeejeren der også er gadget nørd, så kunne denne hundesele til et action kamera måske være gaven som ejeren sætter pris på. En sjov ting der kan skabe den fede underholdning fra hundens øjehøjde.

Fra: 319 kr.​

giv den smarte drikkedunk i gave

Smart drikkedunk til hunde

En god gave til mand eller kvinde der elsker sin hund? Det kan være denne smarte drikkedunk der er skabt til være perfekt for hunden. Gaveide til hundeejere der elsker at tage i naturen eller gå meget med hunden, så tørsten også bliver slukket for menneskets bedste ven.

Fra: 135 kr.​

4.7/5 (45 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: