• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til motion og træning

Gaveideer til motion og træning

Gaveideer til motion og træning

​Mangler du den gode gave til svigersøn, veninde, far eller anden person der dyrker eller snakker om motion? Hvorfor ikke give indenfor gaveideer til motion og træning, som måske er det helt rigtige til ham eller hende? Motion er sundt, og noget vi alle bør dyrke. Derfor kan udvalget af forskellige ideer som vi har fundet her nedenfor, måske være det rigtige der passer til sporten eller motionen.

10 Gaveideer til motion & træning

​Ideerne her dækker lidt bredt, da sport, motion og træning dækker over alverdens ting. Brug de nedenstående gaveideer som inspiration til at finde dét, der dækker hans eller hendes store passion/hobby.

køb noget fedt fodbold træningstøj i gave til teenageren

​​Fodboldtøj

​​Til drengen, pigen eller den voksne der spiller fodbold, her er fodboldtøj altid en nødvendighed. Og hvorfor ikke give noget nyt træningstøj til fodbold i ​julegave til mænd, kvinder piger eller drenge. 

Fra: 80 kr.​

køb gode træningssko i gave

​​Træningssko

​​Sko er nødvendigt, hvad end du løbetræner, spiller håndbold, styrketræner eller andet. For træningssko bliver brugt til stort set alt, og netop derfor, er det en god praktisk gave som alle kan bruge. Størrelsen skal selvfølgelig være rigtigt.

Fra: 499 kr.​

Køb de gode cykelhandsker i gave til cykel motionisten

​​Cykelhandsker

​Til ham eller hende der er bidt af en gal cykel, her er udstyret til denne passion selvfølgelig det helt rigtige. Og når man cykler, er cykelhandsker uundværlige. Og hvorfor ikke forkæle ham med et gode nye handsker til at tage fra, når der bliver taget kilometer på landevejen eller skoven.

Fra: 259 kr.​

giv hende en praktisk pandelampe i gave

​​Pandelampe

​​Danmark er skønt til forår og sommer med solen og lyset. Danmark er tilsvarende mørkt når det bliver efterår og vinter. Her er lys nødvendigt for at kunne løbe eller måske cykle. Og hvorfor ikke give pandelampe i fødselsdags- eller julegave?

Fra: 300 kr.​

Giv smart yoga tøj i fødselsdagsgave til hende træner

​​Yoga udstyr

​​​Til ham eller hende der elsker eller vil i gang med yoga, kan du give noget godt udstyr, redskaber, bøger eller andet til denne gamle eller nye passion. En måtte er noget alle skal bruge, helt ligesom tøj til træningen også er ganske gangbar som den ide til gaven.

Fra: 30 kr.​

giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

​​Skiudstyr

​​Til pigen, drengen, manden eller kvinden der elsker at tage på skitur, her kan årets julegave være noget praktisk her til. Perfekt som gave til 20 årige, 13 årige som 60 årige personer, hvor handsker, halstørklæder, bukser m.m. skal bruges.

Fra: 120 kr.​

giv fitness tøj som motions gave

​​Fitness tøj

​​Til ham eller hende der dyrker fitness, kan fitness tøj være den perfekte gave indenfor motion og træning. Her kan det være bukser, trøjer, t-shirts, toppe og andet, som kan være det gode praktiske udstyr til træningen.

Fra: 150 kr.​

giv et smart sportsur i gave til ham eller hende

​Løbeur

​Hvis hun eller han elsker at løbe, kan et løbeur være den perfekte gave der optimerer hans/hende træning. Du finder mange forskellige fitness ure, som alle kan være den perfekte jule- eller fødselsdagsgave til løberen.

Fra: 400 kr.​

Køb motionscykel og romaskine til hjemmetræning

​​Romaskine

​​Se vores romaskine test over de bedste romaskiner til hjemmetræningen. For du kan give en motionsmaskine som den eksklusive gave til ham eller hende der vil elske at træne, men ikke gider gå i fitnesscenter.

Fra: 6000 kr.​

giv ham noget lækkert cykeltøj i gave

​Cykeltøj

​​Til kvinden eller manden der elsker landevejen på sin cykel, her kan du give noget praktisk og smart cykeltøj. Den perfekte gave til ham der har alt, og som bruger en stor del af sin tid på cyklen.

Fra: 200 kr.​

4.8/5 (77 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: