Gaven til manden der har alt

gaven til manden der har alt

Her på Idegryden har vi funder på gode ideer som gaven til manden der har alt. Sjove eller fede gaver til mænd er de sværeste at finde på. Enten ønsker han sig intet, eller har økonomi til at købe lige præcist det han står og mangler eller vil prøve.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan finde på en god gave, det betyder bare at du skal tænke anderledes. Derfor har vi her fundet gode ideer der måske ligger udenfor det han har, men som han måske vil elske at få.

10 gaveideer til ham der har alt

faldskærm kunne være det vilde gaveide til ham der har alt

Oplevelsesgaver

Hvis han har alt, så er det ikke fysiske ting han nødvendigvis behøver at få flere af, men derimod gode oplevelser. Det kan f.eks. være en tur i en racerbil, en øl-smagning eller øl-brygning, et faldskærmsudspring eller en af 100+ andre oplevelsesgaver.

Fra: 100 kr.​

køb noget kvalitets sprut til ham

Sprut

Sprut i form af cognac, whisky, gin, rom eller noget andet udsøgt til ganen med alkohol i, er per tradition altid en god gave til teenagere, unge mænd og eller til ældre mænd. Fordelen ved at give sprut er, at du kan finde noget godt som han nok ikke har, og det kommer i rigtig mange forskellige prisklasser.

Fra: 150 kr.

køb den perfekte gave til ham

Barbering med stil

En god gave til ham der ikke mangler penge, er en oplevelse hvor en rigtig barbering måske det er helt perfekte. En god gave til far, bror, morfar, ven eller hvilket som helst andet mand der skal barberes fra tid til anden.

Fra: 399 kr.​

køb en malebog i gave til den ældre herre

Voksen malebog

Malebøger til voksne er blevet populært og især til den ældre generation. Hvis du mangler en gave til sådan en mand, så er det en ting, som er god at modtage også selvom man måske har nogen i forvejen. God og billig gaveide til den ældre mand.

Fra: 50 kr.

køb den tekniske kuffert til studenten der har alt

Bluesmart kuffert

Til ham der rejser ofte på forretning eller fornøjelse, kan du overveje at give den eksklusive og smarte tech kuffert. Kuffert som er i god kvalitet, kommer med GPS, indbygget bluetooth, digital vægt, lås, mobil opladning m.m.

Fra: 2999 kr.​

køb en lækker whiskysmagning i gave

Øl eller whiskysmagning

Hvilken ung som gammel mand kan ikke lide øl eller whisky? Det er selvfølgelig ikke alle, men måske ham du skal finde på den sjove gave til, er typen der godt kan lide det. Du kan give flere forskellige smagsoplevelser hvor han også får god viden om brygningen til den sjove gave for ham.

Fra: 149 kr.

køb den lækre luksus brunch i gave

Luksus brunch

Hvis du leder efter en sød gave til kæresten, hvor det er noget for jer begge til den gode dag, så er en brunch absolut et lækkert valg. Hvilket mand kan ikke bruge en brunch for 2, hvor han måske med lidt held tager dig med? 🙂

Fra: 299 kr.​

køb gaven til ham der har alt

Drone

En eksklusiv og noget dyrere gaveide kunne være en drone. En kvalitets drone er noget de færreste af os har, men dog vil den indre drengerøv ved de fleste drenge og mænd elske det smarte legetøj. Droner i en god kvalitet koster en del penge, så det er selvfølgelig ikke en gaveide for de fleste.

Fra: 4000 kr.

køb den eksklusive oplevelsesgave for de få

Den vilde gave - Flyve i Mig-jager

Det er måske ikke en gave der er relevant for ret mange af os, for til en pris af 93.000 kr. ligger den nok udenfor gavebudgettet ved de fleste. Flyvetur i et russisk Mig jagerfly er en af de ultimative oplevelser, men dog også for de færreste, for udover økonomien er der også store fysiske krav - men dog en sjov gaveide der er ret unik.

Fra: 93000 kr.​

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

Gourmetophold

Køb et gourmetophold til ham (og dig) hvor han kan nyde lækkert mad og selvfølgelig tilbringe tid sammen med sin kæreste eller kone. En god gaveide der bruges lige fra den søde årsgave som gaveide til en mand der kan købe alt hvad han vil selv.

Fra: 500 kr.

Hvordan finder man en gave til en der har alt?

Det er ofte sådan, at personen af det mandlige køn køber det, han har brug for, når han mangler det. Derfor kan det tit være svært at finde ud af, hvad man lige skal købe.

Der er jo ikke rigtigt noget ved, at man giver en gave, og så ligger den bare og bliver støvet nede i en kasse, der bliver gemt væk på loftet. Derfor er man ofte nødt til at tænke lidt ud af boksen. Det er en klar fordel at kende personen godt, men der er mange forskellige gaver, man kan give til ham, der har alt – ligegyldigt hvor godt du kender ham.

Gaven til drengerøven

En oplevelsesgave er altid en skøn gave til manden, der har alt. Man kan aldrig få for mange oplevelser. Men er din kæreste eller mand ikke typen, der har lyst til at tage med dig i spaen eller tage i biografen for at se en pladderromantisk komediefilm, findes der også et svar på dette. For er ham mere mand eller bare lidt af en drengerøv, så er der massevis af muligheder at finde.

Du kan måske give ham et gavekort til at tage ud på en kørebane og køre i Ferrari eller et andet køretøj. Eller måske kan du invitere ham til ølsmagning. Her er der også mulighed for at forstørre gavekortet, så det gælder flere personer, så han kan tage en eller flere af sine venner med på turen.

Kunne du godt selv tænke dig at tilbringe en dag med din kæreste, kunne alternativet eventuelt være faldskærmudspring, hvis I er lidt vovede. Ellers er der jo altid mulighed for at invitere ham på restaurant efter hans valg, så han har muligheden for at nyde en lækker bøf i dit selskab.

Det han ikke vidste, han manglede

Når det gælder en gave til manden, der har alt, kan man også prøve at søge et andet gavealternativ. Du kan forsøge at lede efter gaven, han ikke vidste, han manglede. Der er efterhånden mange produkter, der er producerede for at gøre hverdagen nemmere, men det er noget, de færreste faktisk har fået anskaffet sig.

Der er f.eks. blevet produceret det, der hedder en tøjfolder. Med denne kan man folde tøjet nemt og hurtigt, så man kan lægge sine t-shirts ind i skabet, fint foldede. På denne måde er der mere plads til tøjet i skabet.

En anden alternativ gave, stadig i tøjorganiserings kategorien, kunne være en elektronisk slipsebøjle. En elektronisk slipsebøjle kan indeholde 30 slips, så hans slips altid er organiserede. I og med at den er elektronisk, kan man ved et tryk på en knap få bøjlen til at rotere, så man kan se alle sine slips.

Er man mere til den traditionelle gave, kan man altid købe endnu en lyseblå skjorte til hans samling over skjorter, han har fået til de seneste fem fødselsdage.

En vild gave til manden der har det hele

Vi fandt videoen her og den var ret sjov - så hvis han virkelig har alt så giv ham sådan en her:

Bedømmelse
Dato
Produkt
gave til manden der har alt
Bedømmelse
51star1star1star1star1star