Gaver til 8 årige

gaver til 8 årige piger og drenge hitter

​Hvis du søger efter gaver til 8 årige drenge og piger, så finder du her forskellige sjove ting og legetøj der passer til netop denne aldersgruppe. Vi har fundet forskellige ideer der kunne være til fødselsdag eller måske som årets julegaver til drenge og piger

18 gaveideer til 8 årige piger & drenge

Nedenfor finder du forskellige gaver indenfor gode, sjove eller lærerige ting og legetøj til 8 årige børn. Ideerne kommer i forskellige prisklasser, så du finder både den billige som den dyre ting.

find den bedste gave til 7 årig og 8 årige

​Gymnastikpose

​Til pigen eller drengen der går til sport enten i skole eller fritid, her kunne en sej gymnastikpose med Spiderman eller andet, være den sjove gaveide. En ting der også kunne være den bedste gave til en 7 årig dreng eller pige.

Fra: 69 kr.​

tryllesæt er gode gaveider til 10 årig og 8 årige

​Tryllesæt

​Tryllesæt kan være det sjove og lærerige legetøj der udfordrer og underholder børn. Det at lære hvordan man tryller, er noget der især fanger drenge. Hvis du er i tvivl om ​Hvad du skal give ham i gave, så kunne en af de mange variationer af tryllesæt måske være det rigtige.

Fra: 100 kr.​

aktiv legetøj til 8 og 9 årige

​Sport og spil

​Det dyrere legetøj der ikke bare giver mange timers sjov underholdning, men også giver færdigheder ud i sport og spil, kan være den perfekte gave til barnet. Fysisk aktivitet er nødvendigt for børn, og her er legen ved basketball, fodbold, trampolin og mange andre spil, noget du kan skubbe til med udstyret hertil.

Fra: 600 kr.​

køb de sjove oplevelsesgaver til 8 årige

​Oplevelser

​Børn på 8 år vil gerne opleve sjove ting helt ligesom alle andre børn og voksne. Derfor kunne en sjov og måske anderledes gaveide til aldersgruppen, være en af de mange oplevelsesgaver til børn. Du finder nemlig et stort udvalg i forskellige priser og typer, som kunne være den fede ting for drengen eller pigen.

Fra: 100 kr.​

Køb det sjove udendørs legetøj i gave til børn

Ethjulet Puky cykel

​Måske det sjove udendørs legetøj er den perfekte gave til drengen eller pige? Her er en ethjulet Puky cykel den lidt anderledes og måske super fede gave at få for ham eller hende?

Fra: 699 kr.​

køb de underholdende bøger der er oppe i tiden som gave

​Gode bøger

​At læse er en fed oplevelse hvor man bliver suget ind i en forunderlige verden og historie. Det gælder for os voksne og selvfølgelig også for børn. Bøger er samtidig det gode lærerige værktøj der styrker barnets egenskaber. Giv en sjov bog som f.eks. om pigelandsholdet eller en af de kendte klassiskere som f.eks. Astrid Lindgren.

Fra: 100 kr.​

Køb en gave til en 8 årig dreng med krudt i røven

​Bue og pil i træ

Bue og pil er klassisk legetøj der fascinerer drenge mest. Det er sjovt at skyde til måls, og samtidig er det ganske udfordrende til leg hvor der skal konkurreres mod hinanden. 

Fra: 130 kr.​

giv den eksklusive gadget i julegave til børn

​Den sjove gadget

Hvis du søger efter inspiration til en sjov der kan virke til både piger og drenge, så er udvalget af fede gadgets det helt rigtige. Ved Coolstuff finder du nok det største udvalg af gode eller sjove gadgets til børn, hvor priserne samtidig kommer i den gode ende.

Fra: 50 kr.​

køb det sjove legetøj 8-10 år

​Trivial Pursuit familieudgave

Det er sjovt at spille, for spil indbyder til konkurrence og sjov mod hinanden. Her kunne Trivial Pursuit familieudgave der starter fra 8 år, måske være den fede gaveide til pigen eller drengen der nyder at spille brætspil.

Fra: 399 kr.​

Giv barnet et sjov bagekursus i gave

​Bagekursus

Til den unge dreng eller pige der elsker at bage og være kreativ, kunne et bagekursus i København måske være den sjove og anderledes fødselsdagsgave til ham/hende?

Fra: 395 kr.​

køb det sjove krea legetøj i gave til pigen

​Sjovt krea legetøj

​Krea legetøj giver mange timers leg for især piger, hvor de mange forskellige venindearmbånd, tattoes med mere, er populært legetøj der aktiverer piger. En god og sjov gave til hestepigen, sportspigen eller hende der bare elsker at nyde livet med veninderne.​

Fra: 141 kr.​

giv et fedt penalhus i gave til børn

​Penalhus til skolen

​Giv hende eller ham et fedt penalhus der skal bruges i skolen. Her kunne du give et Spiderman, Real Madrid eller andet til drenge, og selvfølgelig noget lidt anderledes der er mere relevant for piger.

Fra: 100 kr.​

find de sjove oplevelser i gave til drenge og piger

​Besøg på Den Blå Planet

​Er det en anderledes og sjov gave der skal overraske barnet? Så kunne en oplevelsesgave med besøg på Den Blå Planet måske være det helt store. Alternativerne til København findes selvfølgelig også, hvor du finder det store udvalg ved DGDA oplevelsesgave portalen.

Fra: 300 kr.​

Køb en boldtræner til haven i gave

​Stiga rebounder boldtræner

Til drengen eller pigen der er bidt af en gal fodbold, kan udstyr til denne passion være den helt rigtige 8 års gave. En Rebounder som han eller hun kan træne teknik på i haven, kan være den ting der bliver brugt hele sommeren igennem.

Fra: 379 kr.​

giv gode høretelefoner i gave til drenge og piger

​Høretelefoner

Et par gode høretelefoner der kan bruges til anlæg, tablet, computer eller telefon er noget som også 8 årige børn sætter pris på. Giv et par gode høretelefoner i gave til jul eller fødselsdag.

Fra: 100 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaver til 8 årige
Bedømmelse
51star1star1star1star1star