• Home  / 
  • blog
  •  /  Hvad graverer man på en dåbsgave?

Hvad graverer man på en dåbsgave?

Hvad graverer man på en dåbsgave?

Kender du en meget tæt ven eller familiemedlem, der næsten lige har født? Så har du måske også allerede modtaget en invitation til barnedåb eller navngivning. Selvom det skal være en hyggelig og glad tid, så kan det også skabe bekymringer om, hvad du skal finde på som gave.

Her er de personlige dåbsgaver ofte de mest anvendte, for en barnedåb er en af de relative få traditionelle store højdepunkter i vores liv. Smykker, dåbsrør, sparebøsser og lignede er personlige ting, for disse bliver personliggjort ved en indgravering.

Hvad graverer man på en dåbsgave så?

Tekst på en indgraveret gav?

En indgraveret gave er noget af det mest personlige, du kan give i dåbsgave. Her kan du vælge en af de tidligere nævnte personlige gaver, som du kan indgravere.

Det kan blandt andet være sølvbestik, en sparegris, et dåbsrør eller lignende. Du kan indgravere alt, hvad du kan komme i tanke om.

Noget af det mest populære og almindelige at indgravere er fødselsdatoen eller dåbsdagen. Det kan også være fødselsvægten og størrelsen. Sidst men ikke mindst kan det også bare være det valgte navn og lignende. Uanset hvad, er det en gave, som kan gemmes af barnet og barnets forældre i mange år i fremtiden.

Hvilket personlig gave skal du give i dåbsgave?

En personlig gave får barnet og barnets forældre stort set kun af de tætteste personer. Det kan betyde tætteste venner og familiemedlemmer.  Hvad giver bedsteforældre i dåbsgave er et ofte stillet spørgsmål, og netop de personlige gaver med eventuel indgravering er en af disse ting som der gives fra bedsteforældre.

Indenfor de personlige ting som det gode minde, kan der være rigtig mange forskellige muligheder, som du kan give.

Som regel kommer det an på, hvad personerne bedst kan lide. Det kan også være barnets første bestik i sølv, det kan være en flot sparegris, det kan være et dåbsrør eller lignende. Dette er den form for gaver, som ofte bliver gemt resten af barnets liv. Det kan også være noget, som barnets forældre har snakket om, at de godt kunne tænke sig til barnet.

Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr gave eller lignende, for du finder mange smukke smykker til f.eks. den lille pige, hvor der kan graveres en sød ting på et vedhæng til halskæden, som samtidig kan købes til relativ få penge. Det samme gør sig gældende indenfor sparegrise, hvor en tin sparegris er blevet et populært valg med indgravering.

4.8/5 (51 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: