• Home  / 
  • Gave til...
  •  /  Julegaver til hende 2020 – Ideer til de bedste gaver til hende

Julegaver til hende 2020 – Ideer til de bedste gaver til hende

Bestsellers til hende
Hvad skal du give hende i julegave?

Der findes mange gode ting der kan være årets julegave til hende alt afhængig af hendes temperament, type, interesser og alder. Her nedenfor kan du se ​vores bud på gaveideer der måske kan være gaven til at ligge under juletræet i år.

teenagers-gave

Oplevelser

En julegave du aldrig går galt med er oplevelser - måske noget I kan gøre sammen, eller noget hun kan få lov til at nyde helt selv. Trænger hun til en massage eller spa-dag? Til at smage noget rigtig lækker chokolade eller vin? Til at få et adrenalin-sus? Giv hende en oplevelse som varmer hendes hjerte og som hun sent glemmer​.

Fra: 49 kr.​

Gavekortet

Dette er gaven, som hun med garanti vil blive glad for. Med super-gavekortet kan du enten give et gavekort til en specifik ting som f.eks. tøj, en tur i biografen eller du kan give hende et gavekort til et ophold på netop det spa- og wellness center, som hun har snakket om.  Så har du en rigtig god julegave til hende.

Fra: 50 kr.​

Georg Jensen smykke

Georg Jensen er populært - både som pynt i hjemmet og som et flot smykke. Hvis du vil overraske hende med noget eksklusivt til jul, kan et Georg Jensen-smykke måske være sagen. Her kan du vælge mellem et armbånd, en ring eller måske et par flotte øreringe?

Fra: 1600 kr.​

​Køkkenudstyr

​Noget lækkert, ekstravagant eller særdeles praktisk til køkkenet er noget de fleste har brug for. Køkkenudstyr byder på de gode muligheder indenfor julegaver til mor, søster, svigerinde, kone, veninde eller anden kvinde.

Fra: 100 kr.​

Massage

En julegave der er perfekt til hende der har en hård hverdag, hende der altid får tingene til at fungere eller hende der egentlig trænger til selv at blive forkælet lidt. Med et gavekort til massage giver du hende et afbræk i den travle hverdag, og hjælper hende til at få ro på - noget hun vil være dig meget taknemmelig for.

Fra: 425 kr.

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

​Snug Rug tæppe

​Det er svært at holde varmen en kold dag i sofaen, hvis du også samtidig gerne vil være i stand til at bruge dine hænder. Det kan et smart tæppe med ærmer i dog løse. Med ærmer i kan du trække tæppet godt op om hagen og samtidig læse bog, drikke te og andet uden at tæppet falder ned.

Fra: 249 kr.

Køb et par varme hjemmesko i gave til din gode veninde

Varme hjemmesko

De fleste kvinder fryser tæerne om vinteren. Her kan et par varme futsko være en god personlig julegave til hende. Det er selvfølgelig ikke verdens mest romantiske julegave til din kone, men dog ganske rar at åbne juleaften og få varmet fødderne gennem vinteren.

Fra: 346 kr.​

Et sødt smykke

Køb et smukt smykke til din kæreste eller kone. Du finder smykker i mange former, typer, materialer og priser. Et sødt vedhæng til en halskæde eller armbånd? Det kan være et par flotte øreringe fra Pernille Corydon eller en fed ring fra ENAMEL NOLA som vist på billedet? Hop ind på smykkemester.dk og udforsk det brede udvalg af smykker. 

Fra: 100 kr.​

køb en badebajle som den tosset gave til teenagepiger

​Eksklusiv badebalje til hende

Til hende, der ikke ejer et karbad, men som længes efter at opleve den afslappende følelse, man får, når man lægger sig ned og mærker det varme vand og sæbeskum. Du kan købe denne smarte badebalje, som giver næsten det samme som et karbad, men som samtidig fylder væsentligt mindre.

Fra: 1.199 kr.

Parfume

En god parfume kan du altid bruge, og det er sjovere at få i gave end at købe selv. Overrask hende med en ny duft eller find ud af hvilken parfume hun kan lide og køb den så. Det er lige meget om det er en parfume, som hun hele tiden har brugt - hun vil blive glad for den lige meget hvad! Der er jo en grund til at hun elsker netop den parfume.

Fra: 199 kr.​

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking oplevelse

En anden fed oplevelsesgave kan være Bridgewalking der foregår ved Lillebælt. Giv hende oplevelsen af at komme op og gå på taget af den Gamle Lillebæltsbro, hvor trafikken og togene kører forbi nedenunder. Her vil hun opleve en flot udsigt, der giver et ret fedt øjeblik.

Fra: 249 kr.​

giv hende en god ansigtsmaske i gave til jul

Ansigtsmaske

En god og billig julegave til hende ​kan være en lækker ansigtsmaske. Du kan nemlig finde alle slags priser i ansigtsmasker, og det kan også være perfekt som en af de 24 kalendergaver i en pakkekalender til hende. Det er en god måde at give hende noget som hun kan forkæle sig selv med. Og du har ​også mulighed for at købe en udgave der er lidt mere luksuriøs end en hun selv ville købe. ​

Fra: 39 kr.​

giv hende den lækre skønhedsgave til jul

Makeup

Makeup er en gave man aldrig går galt i byen med. Og særligt ikke til jul hvor du har mulighed for at købe noget lækkert til at forkæle hende med. ​Det kunne også være en oplagt ide som en lækker adventsgave til hende.

Fra: 29 kr.​

hvad skal du give hende i gave

Et par lækre gummistøvler

December og vinter generelt kan være varmt nok i vejret, men en ting der er sikker - Der er stort set altid vådt på den ene eller anden måde. ​ Giv den praktiske julegave til kæresten hende med et par gummistøvler der både kommer i den korte eller lange størrelser. ​Hunter gummistøvler er i den lidt dyre ende, hvor et par smarte Ilse Jacobsen kommer i en noget billigere pris.

Fra: 400 kr.​

køb en god sport gadget i julegave til hende

​Tile Sport Bluetooth-tracker

​Til hende der er outdoor eller fysisk aktiv, kan du give denne smarte gadget der kan hjælpe med at spore ting. Når du skal cykle, løbe, spille bold eller andet, så har du som regel ikke tingene på dig udover din telefon​.

Fra: 299 kr.​

køb hende en smart massage gadget i julegave

Massage Gadgets

Køb en lækker velvære ting til hende i form af massage gadgets eller apparater. Her er Zenkuru fodmassage maskinen, massagesæde, nakkemassage eller den gode massageroller måske det helt rigtige - En eksklusiv gave til hende der har alt.

Fra: 119 kr.​

køb en lækker hårolie i julegave til mor

Lækre hårprodukter som conditioner & olie

Hvis du mangler en lækker ting til gave der kan bruges af stort set alle kvinder,​ kan det være et lækkert produkt til håret. Her kan du finde det lækre til hende i den billige prisklasse, helt ligesom kan finde produkter i mellem og den dyre prisklasse. ​

Fra: 50 kr.​

køb en god musik cd til din kæreste i julegave

​Musik

​Hvem elsker ikke musik? Måske hende du skal finde på den gode julegave til, er til cd mediet? Så er en god cd med hendes yndlingsmusik den perfekte gaveide. Find noget indenfor den genre ​eller musiker/band hun elsker mest.

Fra: 120 kr.​

giv noget fedt yoga udstyr i gave til hende der brænder for det

​Yoga udstyr

​Yoga udstyr hører ikke til de romantiske gaver til hende, men mere indenfor de mere praktiske ting til hendes hverdag og måske passion. Hvis hun brænder for at dyrke yoga, hvorfor så ikke give noget udstyr som hun mangler eller måske i en bedre kvalitet?

Fra: 100 kr.​

køb de flotte støvler i julegave til hende

En par flotte sko/støvler

​Køb et par flotte støvletter, støvler eller sko i hendes smag som julegave. Et par lækre nye sko er en god personlig julegave der vil glæde både den unge som ældre dame. Find de rigtige sko indenfor hendes smag hvor det enkle og tidløse ofte er et hit.

Fra: 500 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

Flyvetur i luftballon

Hvis du vil forkæle hende med en eksklusiv gave til jul, kan du overveje at give hende en luftballon oplevelse. Svæve henover jorden i en luftballon der selvfølgelig giver larm, men dog dejlig sjælefuldt og lidt i pagt med naturen på en ubeskrivelig måde.

Fra: 2.395 kr.

Lingerie til kæresten

Den klassiske gaveide fra manden eller kæresten er selvfølgelig lingerie. Køb hende et sødt sæt undertøj i hendes smag. Det gælder nok for de fleste kvinder, at hun gerne vil have det søde og lækre sæt frem for det super frække.

Fra: 250 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Neglelak er ret populært blandt mange unge kvinder. Og hvis du søger efter en god gave til din veninde, søster eller anden der er til neglelak, kan du overraske med det i gave. Du finder heldigvis mange lækre og billige produkter, så der er noget for alle gavebudgetter.

Fra: 40 kr.​

køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

Blomsterberg bageudstyr

Søger du noget sjovt og brugbart til hende der elsker at bage, kan det være at du skulle finde noget ved Blomsterbergs webshop. Blomsterberg fra Den Store Bagedyst er måske et idol ved gavemodtageren, og derfor kunne udstyret indenfor hendes passion være den gode ting til under juletræet i år.

Fra: 100 kr.​

køb den gode oplevelse i gave

​Chokoladebrunch Peter Beier

​​Giv hende den anderledes med Chokoladebrunch hos Peter Beier. Det eksklusive chokolade mærke giver dig en anderledes og velsmagende brunch som måske er perfekt til kvinden der elsker luksus.

Fra: 198kr.

giv det flotte sæt sengetøj i gave

Sengetøj

Noget lækkert sengetøj er en ting alle kan bruge. Og det gælder selvfølgelig også hende du skal finde på en god gave ting. Sengetøj er ikke verdens mest interessante legetøj og store overraskelse som en f.eks. oplevelse, men dog super nyttigt og nyt sengetøj er det bedste.

Fra: 199 kr.​

Tøj

Tøj hvad end det er en top, bluse, kjole, jakke, bukser, sko eller andet, er noget som vi alle bruger og de fleste bliver glad for at få i gave. Hos STYLEPIT finder du et stort udvalg med rig mulighed for, at finde tøj der passer perfekt til hende.

Fra: 100 kr.​

giv din veninde en økologisk ansigtsbehandling i gave

Økologisk ansigtsbehandling

Til hende der skal forkæles med en velvære julegave, vil en certificeret økologisk ansigtsbehandling med antistressmassage måske være gaven der fortryller den kolde vinter for hende.

Fra: 800 kr.​

giv hende et eksklusivt tørklæde i gave

Stilfuldt halstørklæde

Giv hende et eksklusivt halstørklæde som Besos eller Cashmere. Den perfekte gaveide til kvinder der har alt og kun ønsker topkvalitet. Det er nemlig hvad du får med Besos, der kommer i den flotte stil, materiale og design.

Fra: 599 kr.​

køb det sjove idiotkundskabs spil til voksne

Et sjovt brætspil

​Elsker hun at slappe af og konkurrerer, så er et sjovt brætspil måske den fede gave til hende på 20 år, 40 år, 60 år og alle andre. Og selvfølgelig også som en ganske god julegave til ham. Køb et klassisk spil alle kender eller en af de populære fra bestseller listen ved f.eks. Bog & Ide.

Fra: 100 kr.​

giv hende den fede oplevelse i søndagsgave

​Fotokursus til entusiasten

​Til kvinden der elsker at tage billeder og bruger meget tid på at lege med passionen, kan du overveje at give hende et fotokursus. En fed oplevelse indenfor noget hun brænder for må absolut være blandt de store gaveønsker til hende.

Fra: 499 kr.​

Køb akryl bokse til ophæng og stående på bord

​Akryl opbevaring

​​Hvorfor ikke give en kombineret pynte og praktisk ting til boligen, hvor makeup opbevaring i træ eller akryl bokse kan være det helt rigtige. God gave til teenageren som den voksne kvinde.

Fra: 40 kr.​

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

​Vinsmagning

​Overrask hende med en sjov oplevelse der både er afslappende, lærerig og giver en nydelse til smagsløgene. Det er nemlig hvad du kan give med en vinsmagningsoplevelse der kan købes i de fleste byer, eller ved oplevelsesportaler som Duglemmerdetaldrig, Go Dream, Bellevue med mere.

Fra: 299 kr.​

køb den praktiske gave til teenageren

​Vooni Power Stone

​En smart oplader til telefonen er noget de fleste kan bruge. Og hvorfor ikke give en lidt federe model til hende i gave? En praktisk gave der kan holde den livsnødvendige telefon med strøm, og som du kan købe i mange forskellige modeller hvor denne er i den æstetiske form.

Fra: 159 kr.​

køb et lækkert maleri til stuen i gave

​Flot maleri

​Måske hun har snakket om noget nyt og flot til væggen, så kan et flot maleri måske være den anderledes og unikke julegave. Kunst på væggene giver hjemmet det rette look, og giver også den dejlige ro og hygge.

Fra: 1000 kr.​

Sådan finder du den rette julegave til hende

At finde den rette julegave til hende behøver ikke være så svært som du umiddelbart skulle tro - når du bare sætter sig ned og tænker over det kan du næsten få lyst til at give op på forhånd, men følger du disse tre gode råd er du sikker på at give en gave der glæder:

Har hun lavet en ønskeliste?​

Det første du skal undersøge er, om hun har lavet en ønskeliste til sine julegaver - har hun det er din søgning allerede slut, så er det bare om at vælge den ting fra listen der passer med dit budget, hvad du har mulighed for at købe og hvad du synes hun vil blive mest glad for / har mest brug for - Husk at der ikke er noget i vejen for at købe en julegave fra ønskelisten, da den jo er lavet af en grund.

Hvad har hun brug for eller trænger til?​

Hvis der ikke er nogen ønskeliste må du i stedet til at være kreativ med dine julegaveideer, og så skal du nu begynde at tænke over om der er noget som hun har brug for eller trænger til. Her kan du med fordel bruge ovenstående ideer til julegaver til at få inspiration til hvad du skal give i gave til hende.

Tænk grundigt over om der er noget hun særligt trænger til at få i julegave. Hvis hun er stresset på arbejdet eller har meget at se til i hjemmet kan det være at hun har brug for et gavekort til massage, ​enten et du giver selv eller ved at slå jer flere sammen. Hvis hun altid brokker sig over at tingene sidder fast på panden har hun måske brug for en ny pande, gør hun ikke selv så meget ud af sit udseende er det måske en god ide med en lækker parfume eller noget nyt tøj. Brug som sagt ovenstående ideer til at finde inspiration, og hvis det er kan du også kigge på vores liste over julegaver til ham.​

Dyrere er altid bedre​

Når det kommer til julegaver til kvinder (eller måske i virkeligheden gaver generelt) gælder reglen om at jo mindre specifik målrettet modtageren gaven er, jo mere bør den koste for at få samme glædeseffekt. Det vil sige at hvis hun ikke har lavet nogen ønskeliste, og du ikke kan finde på nogen god gave som du synes hun har brug for / trænger til, så kan du redde rigtig meget af det ved at købe en dyrere gave, f.eks. noget rigtig lækkert undertøj, en dyr parfume, et flot smykke el. lign.​

Undgå stress når det gælder julegaver til kvinder​

Særligt når det kommer til julegaver til hende skal du virkelig undgå stress og jag. Det værste der kan ske er at du ender med at gå fortvivlet rundt den 23. december i butikker der er næsten udsolgte og hvor du ikke kan finde den gave som du ved hun vil blive glad for.

Køb i stedet dine gaver i god tid, og brug meget gerne nettet til at købe dine julegaver - så får du præcist det du gerne vil give til hende, og det er nemt for hende at få det byttet hvis det ikke er noget for hende alligevel.

God jul

Denne side er anmeldt af: Selam M. Lassen 10/10
4.8/5 (121 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: