Julegaver til hende

julegaver til hende

Her kan du se en masse gode ideer til en julegave til hende. Se alle julegaveideer til kvinder lige her nedenfor, eller læs mere om hvordan du finder den perfekte julegave længere nede på siden.

[sc name=”blackfriday”]

Alle julegaver til hende:

spa til hende

Oplevelser

En julegave man aldrig går galt med er oplevelser - måske noget I kan gøre sammen, eller noget hun kan få lov til at nyde helt selv.

Trænger hun til en massage eller spa-dag? Til at smage noget rigtig lækker chokolade eller vin? Til at få et adrenalin-sus? Giv hende en oplevelse som varmer hendes hjerte og som hun sent glemmer - klik og se de mange gode oplevelses-ideer.

Fra: 49 kr.​

Super-Gavekortet

Dette er gaven man aldrig går galt i byen med, men som hun med garanti vil blive glad for.

Med super-gavekortet kan du enten give et gavekort til en specifik ting som f.eks. tøj, en tur i biografen etc., eller du kan give et gavekort der kan bruges til at købe lige præcis det hun ønsker sig mest. Køb det, skriv gavekortskoden ned og pak det ind med et flot kort, og så har du en rigtig god julegave til hende.

Fra: 50 kr.​

gavekort
brugskunst som julegave til hende

Brugskunst

Hvis der er noget kvinder elsker så er det brugskunst, og en perfekt julegaveidé til hende vil derfor være noget hun kan bruge til at pynte hjemmet.

Det kan være en fin lysestage, et sengetæppe, en sød notesbog eller måske en fin skål.
Klik nedenfor og se de mange gaveideer inden for brugskunst og ting til hjemmet.

Fra: 46 kr.​

Massage

En julegave der er perfekt til hende der har en hård hverdag, hende der altid får tingene til at fungere , hende der egentlig trænger til selv at blive forkælet lidt.

Med et gavekort til massage giver du hende et afbræk i den travle hverdag, og hjælper hende til at få ro på - noget hun vil være dig meget taknemmelig for.

Fra: 450 kr.​

gavekort
parfume julegave til hende

Parfume

En super god julegave man kan være sikker på vil sprede glæde under træet er parfume.
En god parfume kan man altid bruge, og det er sjovere at få i gave end at købe selv.

Overrask hende med en ny duft eller find ud af hvilke dufte hun kan lide og køb dem.
Køb det gerne i en gaveæske, så ser det lidt mere gave-agtigt ud.

Fra: 199 kr.​

Lysestager

Intet siger hjemlig hygge som levende lys, og særligt i julen er fine lysestager en perfekt gave.

Med et gavekort til massage giver du hende et afbræk i den travle hverdag, og hjælper hende til at få ro på - noget hun vil være dig meget taknemmelig for.

Fra: 450 kr.​

lysestage
ansigtsmaske

Ansigtsmaske

En julegave til hende der er perfekt hvis man har et budget er en ansigtsmaske.

Det er en god måde at give hende noget som hun kan forkæle sig selv med, og du har måske også mulighed for at købe en udgave der er lidt mere luksuriøs end en hun selv ville købe. Et godt valg som gave.

Fra: 39 kr.​

Makeup

Makeup er en gave man aldrig går galt i byen med, og særligt ikke til jul hvor man rigtig har mulighed for at købe noget lækkert til at forkæle hende med.

Køb gerne noget makeup der er lidt dyrere end det hun ellers bruger til hverdag sådan at hun rigtig kan mærke at det er en gave og noget andet end hun ellers ville have købt selv.

Fra: 29 kr.​

makeup julegave til hende

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Sådan finder du den rette julegave til hende

At finde den rette julegave til hende behøver ikke være så svært som man umiddelbart skulle tro - når man bare sætter sig ned og tænker over det kan man næsten få lyst til at give op på forhånd, men følger du disse tre gode råd er du sikker på at give en gave der glæder:

Har hun lavet en ønskeliste?​

Det første du skal undersøge er om hun har lavet en ønskeliste til sine julegaver - har hun det er din søgning allerede slut, så er det bare om at vælge den ting fra listen der passer med dit budget, hvad du har mulighed for at købe og hvad du synes hun vil blive mest glad for / har mest brug for.

Husk at der ikke er noget i vejen for at købe en julegave fra ønskelisten - det er derfor man laver den.​

Hvad har hun brug for eller trænger til?​

Hvis der ikke er nogen ønskeliste må du i stedet til at være kreativ med dine julegaveideer, og så skal du nu begynde at tænke over om der er noget som hun har brug for eller trænger til.

Her kan du med fordel bruge ovenstående ideer til julegaver til at få inspiration til hvad du skal give i gave til hende.

Tænk grundigt over om der er noget hun særligt trænger til at få i julegave. Hvis hun er stresset på arbejdet eller har meget at se til i hjemmet kan det være at hun har brug for et gavekort til massage, ​enten et du giver selv eller ved at slå jer flere sammen. Hvis hun altid brokker sig over at tingene sidder fast på panden har hun måske brug for en ny pande, gør hun ikke selv så meget ud af sit udseende er det måske en god ide med en lækker parfume eller noget nyt tøj.

Brug som sagt ovenstående ideer til at finde inspiration, og hvis det er kan du også kigge på vores liste over julegaver til ham.​

Dyrere er altid bedre​

Når det kommer til julegaver til kvinder (eller måske i virkeligheden gaver generelt) gælder reglen om at jo mindre specifik målrettet modtageren gaven er, jo mere bør den koste for at få samme glædeseffekt. Det vil sige at hvis hun ikke har lavet nogen ønskeliste, og du ikke kan finde på nogen god gave som du synes hun har brug for / trænger til, så kan du redde rigtig meget af det ved at købe en dyrere gave, f.eks. noget rigtig lækkert undertøj, en dyr parfume, et flot smykke el. lign.​

Undgå stress når det gælder julegaver til kvinder​

Særligt når det kommer til julegaver til hende skal du virkelig undgå stress og jag. Det værste der kan ske er at du ender med at gå fortvivlet rundt den 23. december i butikker der er næsten udsolgte og hvor du ikke kan finde den gave som du ved hun vil blive glad for.

Køb i stedet dine gaver i god tid, og brug meget gerne nettet til at købe dine julegaver - så får du præcist det du gerne vil give til hende, og det er nemt for hende at få det byttet hvis det ikke er noget for hende alligevel.

God jul