32 bud på konfirmationsgaven til ham

Konfirmationsgaver til ham

Hvis du er inviteret til konfirmation ved en dreng i familien eller måske søn af bekendte, så skal der selvfølgelig findes på en gave til den unge mand. April og maj byder på de årlige konfirmationer og nonfirmationer, hvor de unge mennesker skal fejres. Her er det selvfølgelig kutyme at give en gave, hvillket dog kan være en svær opgave. For drenge og det med ønsker er ofte noget,​ der ikke går hånd i hånd. Det at finde på en gave kan være endnu svære, hvis du bare er bekendt med forældrene, men måske ikke kender drengen specielt godt. Der findes dog heldigvis en del gode gaveideer der kan bruges til en stor del af konfirmanderne.

5 populære ideer til drenge

Konfirmationsgaver til unge mænd

Her på Idegryden har vi fundet et udvalg af forskellige konfirmationsgaver til ham i 2019. Her er udvalget dækkende fra de dyre ting som normalt er fra forældre eller bedsteforældre, eller gaveideer i et mere almindeligt prisleje der dækker de fleste af os.

giv et pengetræ i gave til hende eller ham

​Penge

​Penge er selvfølgelig den oplagte gaveide som alle konfirmander har stående som nr et over konfirmations ønsker. Pengegaver kan være en konvolut med penge, som er dejlig nem at give og modtage. Det er dog bare en lille smule kedeligt. Her kan du vælge at give en pengegave på en sjov måde som et pengetræ, hvilket dog kræver lidt arbejde og kreativitet.

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Til konfirmanden der bor på Fyn, Trekantsområdet, Sønder- eller Østjylland kan du give den unikke bridgewalking oplevelse. Her får drengen eller pigen mulighed for at komme op og gå på "taget" af den Den Gamle Lillebæltsbro. En unik og fed oplevelse der ligger udover det normale.

Fra: 239 kr.​

køb en god trådløs højtaler som gave til 14 årig

​Lydudstyr

​Musik og lyd kræver ordentlig afspilning, og i gamle dage var et stereoanlæg ofte det som konfirmationspengene gik til for mange unge drenge. I dag er teknikken lidt bedre, hvor en transportabel eller kompakt trådløs højtaler måske er det perfekte til netop ham.

Fra: 500 kr.​

Giv en Kay Bojensen figur i gave som minde om dagen

​Kay Bojensen abe

​En traditionel konfirmationsgave at give til det unge menneske som minde om den store ting en konfirmation er, kan være Kay Bojesen aben. Det er en pynteting der ofte bliver givet af bedsteforældre, og som er noget, der kan følge konfirmanden gennem hele livet.

Fra: 899 kr.​

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Oplevelser

​Sjove oplevelser er noget alle kan lide, og står også på top 10 listen over konfirmations ønsker. Oplevelser er stort set alting hvor du aktiv oplever noget, hvilket kan være en tur på cykel, i biografen, spise, koncert eller noget helt andet, som f.eks. at flyve luftballon.

Fra: 149 kr.​

Giv en gamer router i gave til drengen

​Hardware til gameren

​Til drengen der elsker at game på computeren, hvilket er rigtig mange, kan du give noget godt hardware til denne passion. Det kræver dog, at du snakker med forældrene om hvad det kunne være, eller han rent faktisk har skrevet det på ønskelisten. Gode gaveideer til gameren er som regel et sikkert hit.

Fra: 100 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikopter

​En noget anden type gave kan være en helikoptertur over Roskilde, Jylland eller andet sted. At flyve helikopter er ret unik og også lidt larmende, men giver et fedt overblik og syn over det danske rige, som nok sent bliver glemt af den unge mand.

Fra: 2200 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

​Gamer stol

​En gamerstol er en god gave at få, hvis du elsker at spille computer. Det er samtidig godt for kroppen, hvis du får en ergonomisk rigtig stol, nu det at spille computer betyder, at du bruger utrolig mange timer hvor du kan sidde ret dårligt uden en god stol.

Fra: 1199 kr.​

giv en cykel i konfirmationsgave til drengen

​Cykel

​En traditionel gave til konfirmanden fra forældre er en ny cykel. Det er noget, som er brugt i evigheder siden konfirmationen gik væk fra tidligere tiders form, til nu. En city- eller mountainbike er et transportmiddel for 13-14 årige, og det er samtidig en dyr ting, hvor den særlige anledning som konfirmation kan være grunden til at give netop denne gave til ham.

Fra: 2000 kr.​

køb gamer udstyr til ham i konfirmationsgave

​Spil & konsol

​Playstation, xboks og andet er også ganske yndet som gave til teenagedrenge og konfirmations alderen. Det er nemlig sjovt at spille Fifa eller andet på Playstationen mod vennerne, for her kan man konkurrerer mod hinanden i timevis.

Fra: 300 kr.​

Køb ham en bærbar i konfirmationsgave

​Bærbar

​En anden konfirmationsgave i den dyre ende der ofte gives af forældre, er bærbar computer. Det er noget de fleste ønsker sig, for computeren kan trods alt en del ting som telefonen ikke kan – endnu. Her kan du med fordel søge inspiration ved Dustinhome der byder på gode udvalg til private og erhverv.

Fra: 3500 kr.​

giv drengen et flot ur i konfirmationsgave

​Ur

​En smykkegave til ham er et ur. Her gives ure som et minde om en stor ting som rund fødselsdag eller konfirmation. Det er selvfølgelig en gave der gives af dem tæt på. Et ur gives ofte af forældre men kan også være andre der står drengen nært og kan give et ur til konfirmanden.

Fra: 800 kr.​

iphone står højt blandt konfirmands ønsker

​Smartphone

​Det er svært at komme udenom telefonen som et af de største ønsker blandt børn og unge mennesker. Apple har gjort det godt med deres marketing, for IPhone sniger sig ind på top tre over de ting, som de fleste unge mennesker i konfirmationsalderen ønsker sig.

Fra: 1400 kr.​

giv en lækker sportsgave i gave til den 10 årige

​Sportstaske

​En gave til teenager der har alt og som dyrker sport, kan være en fed Nike sportstaske. Her er en mørk taske i det neutrale look med Nikes velkendte logo, noget de fleste unge mennesker kan bruge. Stilen går nemlig aldrig af moden så kan bruges mange år frem hvis det er.

Fra: 299 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

​VR sjov

​At spille computer er sjovt, og noget som især drenge elsker overalt på jorden. Her er ting til det at spille altid gode gaveideer, men hvorfor ikke give en Virtuel Reality oplevelse, hvor han får lov til at teste og opleve den fede teknologi i forhold til spil og film?

Fra: 175 kr.​

giv en fodboldtrøje i konfirmationsgave til drengen

​Fodboldtrøje

​Gaveideer til 14 årige er ofte bedst, hvis det er noget som ligger indenfor hans interesser. Her er fodbold og det at holde med et engelsk eller måske spansk hold, noget de fleste fodboldelskere gør. Hvorfor ikke give en fodboldtrøje med en af hans favoritklubber, der måske kan være den fede ting for ham.

Fra: 700 kr.​

giv den 13-14 årige dreng fodboldstøvler i gave til hans konfirmation

​Fodboldstøvler

​En gave til fodboldspiller kan være et par gode fodboldstøvler. Fodboldstøvler bliver slidt og i konfirmationsalderen vokserne fødder også, så hvorfor ikke give ham et par fede støvler hvis gavebudgettet ligger i dette prisleje.

Fra: 700 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Klatring

​En oplevelsesgave til ham der bor i Københavns området, er klatring i Nordens største indendørs hal. En sjov og fed oplevelse der kan give ham og en kammerat en fed tid. Og hvorfor ikke som konfirmationsgave til drenge der kan lide at konkurrerer og blive udfordret fysisk.

Fra: 199 kr.​

til cykelentusiasten kan du give en cykelcomputer som gave

​Cykelcomputer

​Måske han ikke er til fodbold, men er bidt af en gal cykel. Her kunne en smart ny cykelcomputer måske være den fede gadget som han får stor glæde af. At give det i gave kræver selvfølgelig, at du kender drengen eller at hans forældre har assisteret dig.

Fra: 400 kr.​

køb noget fedt fodbold træningstøj i gave til teenageren

​Træningstøj

​Noget der ikke er decideret sports bestemt, er træningstøj som kan bruges til mange forskellige sportsgrene. Hvorfor ikke noget overtrækstøj når der trænes fodbold, håndbold eller andet tirsdag aften, helt ligesom short eller t-shirts er dejlige brugbare til træningen i det gode vejr.

Fra: 300 kr.​

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Bodyflight

​I Taastrup ligger den eneste åbne vindtunnel hvor civile kan få lov til at opleve den vægtløse tilstand. En sjov oplevelse som måske er det helt rigtige til konfirmanden der har alt, og som kunne være et oplagt alternativ til f.eks. pengegaven.

Fra: 445 kr.​

køb en sjov dødningehoved sparegris

​Sparebøsse til pengegave

​En anderledes pengegave til drengens konfirmation kan være penge i en sjov sparebøsse. Her kan du vælge dette dødningehoved, guldbarre, enarmet tyveknægt, Einstein figur eller anden sjov udformning der kan indeholde pengegaven.

Fra: 99 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biograftur

​En oplevelsesgave der byder på biograftur med indlagt biograf menu af cola og popcorn, er noget som alle unge drenge kan bruge. En fed film er nemlig noget stort set alle elsker og film ses bedst i biografen på det store lærred og god lyd.

Fra: 150 kr.​

køb de sjove star wars krus i adventsgave til fanatikeren

​Star Wars krus

​Hvilken Star Wars fan kan leve uden et Star Wars krus? Hvorfor ikke give en sjov gave som han sikkert vil elske, hvis han er stor fan af kult filmene. Perfekt gave til din ven, bror eller måske nevø der er ganske velegnet som gave til ham på 13 år som ham på 45 år.

Fra: 99 kr.​

giv en sjove svæveflyvnings oplevelse i gave

​Svæveflyvning

Hvis du mangler en sjov oplevelse til ham eller hende, kan svæveflyvning måske være det helt vilde der giver den uforglemmelige dag. De færreste af os kan nok sige, at vi har prøvet svæveflyvning, men til omkring 300 kr. kan du give oplevelsen til konfirmanden der bor omkring Kolding eller Aalborg.

Fra: 295 kr.​

køb elektronik i konfirmationsgave til drenge

​Fladskærm

​En fed fladskærm til at kunne se tv, streaming og måske game x-boks eller playstation, er en ting der står på rigtig mange konfirmanders ønskelister. For drenge elsker at samles foran tv’et hvor spillekonsoller logisk nok er det sjove, men fjernsynet der f.eks. hænger på væggen, er omdrejningspunktet.

Fra: 2500 kr.​

Giv den fede sportsvogn oplevelse i konfirmationsgave til drenge

​Co-driver i Lamborghini

​13-14 årige drenge må logisk nok ikke køre bil, men dog er en tur i en fed superbil som en Lamborghini, måske den uforglemmelige oplevelsesgave som han vil elske. En gaveide som han sikkert vil snakke meget om med gutterne efterfølgende, og derfor kan det være den perfekte konfirmationsgave til ham.

Fra: 575 kr.​

Giv en fed co-driver oplevelse i en Ferrari i gave til drengen

​Passager i Ferrari

​Aternativet til co-driver i en Lamborghini kan være en tur i en klassisk rød Ferrari. En tur på landevejen i den ikoniske italienske sportsvogn er en drengedrøm for mange unge som voksne mænd - og måske også konfirmanden?

Fra: 895 kr.​

fed gave til teenager der har alt

​Fede høretelefoner

De mest populære konfirmationsgaver er penge og teknik til drenge. Her kan den eksklusive gave til teenageren der har alt, være de fede trådløse Bose QuietComfort høretelefoner. De giver den perfekte lyd til musikken, telefonen eller måske til computeren.

Fra: 3.536 kr.

giv ham den sjove oplevelse i konfirmationsgave

​Burger for 2

​En anden oplevelsesgave som nok falder i de fleste drenges smag, er et gavekort der byder på burger for 2 på Subway. En praktisk og anderledes gaveide som med garanti, kan være noget konfirmanden sikkert kan bruge sammen med en god ven.

Fra: 130 kr.​

giv den sjove spillemaskine sparebøsse som pengegave

​​Spillemaskine sparebøsse

​Som den sjove pengegave der samtidig også er sjovt "legetøj" til ham, kan du give denne spillemaskine sparebøsse. Den virker som spilleautomat, men er dog beregnet om sparebøsse der helst ikke skal give for meget gevinst udbetaling.

Fra: 169 kr.​

køb en fed prøvedyk oplevelse i gave

​Prøvedyk

​Vandet er det sjove sted hvor leg og oplevelser begge forekommer. Hvorfor ikke bruge det til årets konfirmationsgave til drengen? Her kan det være prøvedyk i pool eller de noget dyrere oplevelser der byder på dykning i hav eller sø.

Fra: 200 kr.​

Denne side er anmeldt af: Joachim A. Jepsen 10/10
4.6/5 (81 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: