Konfirmationsgaver til ham

Konfirmationsgaver til ham

Hvis du er inviteret til konfirmation ved en dreng i familien eller søn af bekendte måske, så skal der selvfølgelig findes på en gave til den unge mand.

April og maj byder på de årlige konfirmationer og nonfirmationer, hvor de unge mennesker skal fejres. Her er det selvfølgelig kutyme at give en gave, hvillket dog kan være en svær opgave. For drenge og det med ønsker er ofte noget, som ikke går hånd i hånd. Det at finde på en gave kan være endnu svære, hvis du bare er bekendt med forældrene, men måske ikke kender drengen specielt godt. Der findes dog heldigvis en del gode gaveideer, som kan bruges til en stor del af konfirmanderne.

Konfirmationsgaver til unge mænd

Her på Idegryden har vi fundet et udvalg af forskellige konfirmationsgaver til ham i 2018. Her er udvalget dækkende fra de dyre ting som normalt er fra forældre eller bedsteforældre, eller gaveideer i et mere almindeligt prisleje der dækker de fleste af os.

giv et pengetræ i gave til hende eller ham

​Penge

​Penge er selvfølgelig den oplagte gaveide som alle konfirmander har stående som nr 1 over konfirmations ønsker. Pengegaver kan være en konvolut med penge, som er dejlig nem at give; og modtage. Det er dog bare en lille smule kedeligt. Her kan du vælge at give en pengegave på en sjov måde som et pengetræ, hviilket dog kræver lidt arbejde og kreativitet.

Giv en Kay Bojensen figur i gave som minde om dagen

​Kay Bojensen abe

​En traditionel konfirmationsgave at give til det unge menneske som minde om den store ting en konfirmation er, kan være Kay Bojesen aben. Det er en pynteting der ofte bliver givet af bedsteforældre, og som er noget, der kan følge konfirmanden gennem hele livet.

Fra: 899 kr.​

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Oplevelser

​Sjove oplevelser er noget alle kan lide, og står også på top 10 listen over konfirmationsønsker. Oplevelser er stort set alting hvor du aktiv oplever noget, hvilket kan være en tur på cykel, i biografen, spise, koncert eller noget helt andet, som f.eks. at flyve luftballon.

Fra: 149 kr.​

Giv en gamer router i gave til drengen

​Hardware til gameren

​Til drengen der elsker at game på computeren, hvilket er rigtig mange, kan du give noget godt hardware til denne passion. Det kræver dog, at du snakker med forældrene om hvad det kunne være, eller han rent faktisk har skrevet det på ønskelisten. Gode gaveideer til gameren er som regel et sikkert hit.

Fra: 100 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

​Gamer stol

​En gamerstol er en god gave at få, hvis du elsker at spille computer. Det er samtidig godt for kroppen, hvis du får en ergonomisk rigtig stol, nu det at spille computer betyder, at du bruger utrolig mange timer hvor du kan sidde ret dårligt uden en god stol.

Fra: 1199 kr.​

køb gamer udstyr til ham i konfirmationsgave

​Spil & konsol

​Playstation, xboks og andet er også ganske yndet som gave til teenagedrenge og konfirmations alderen. Det er nemlig sjovt at spille Fifa eller andet på Playstationen mod vennerne, for her kan man konkurrerer mod hinanden i timevis.

Fra: 300 kr.​

Giv den fede e-sport gamer oplevelse i gave

​CS:Go træningsdag oplevelse

​Måske du vil give den fede oplevelse der kan være en overraskende gave for ham? Så kunne en træningsdag med CS go i Vejle, måske være den gave der giver ham en super fed oplevelse og smag på det med e-sport.

Fra: 1399 kr.​

giv drengen et flot ur i konfirmationsgave

​Ur

​En smykkegave til ham er et ur. Her gives ure som et minde om en stor ting som rund fødselsdag eller konfirmation. Det er selvfølgelig en gave der gives af dem tæt på. Et ur gives ofte af forældre men kan også være andre der står drengen nært og kan give et ur til konfirmanden.

Fra: 800 kr.​

Køb ham en bærbar i konfirmationsgave

​Bærbar

​En anden konfirmationsgave i den dyre ende der ofte gives af forældre, er bærbar computer. Det er noget de fleste ønsker sig, for computeren kan trods alt en del ting som telefonen ikke kan – endnu. Her kan du med fordel søge inspiration ved Dustinhome der byder på gode udvalg til private og erhverv.

Fra: 3500 kr.​

iphone står højt blandt konfirmands ønsker

​Smartphone

​Det er svært at komme udenom telefonen som et af de største ønsker blandt børn og unge mennesker. Apple har gjort det godt med deres marketing, for Iphone sniger sig ind på top 3 over de ting, som de fleste unge mennesker i konfirmationsalderen ønsker sig.

Fra: 1500 kr.​

giv en lækker sportsgave i gave til den 10 årige

​Sportstaske

​En gave til teenager der har alt og som dyrker sport, kan være en fed Nike sportstaske. Her er en mørk taske i det neutrale look med Nikes velkendte logo, noget de fleste unge mennesker kan bruge. Stilen går nemlig aldrig af moden så kan bruges mange år frem hvis det er.

Fra: 299 kr.​

giv en fodboldtrøje i konfirmationsgave til drengen

​Fodboldtrøje

​Gaveideer til 14 årige er ofte bedst, hvis det er noget som ligger indenfor hans interesser. Her er fodbold og det at holde med et engelsk eller måske spansk hold, noget de fleste fodboldelskere gør. Hvorfor ikke give en fodboldtrøje med en af hans favoritklubber, der måske kan være den fede ting for ham.

Fra: 700 kr.​

giv den 13-14 årige dreng fodboldstøvler i gave til hans konfirmation

​Fodboldstøvler

​En gave til fodboldspiller kan være et par gode fodboldstøvler. Fodboldstøvler bliver slidt og i konfirmationsalderen vokserne fødder også, så hvorfor ikke give ham et par fede støvler hvis gavebudgettet ligger i dette prisleje.

Fra: 700 kr.​

til cykelentusiasten kan du give en cykelcomputer som gave

​Cykelcomputer

​Måske han ikke er til fodbold, men er bidt af en gal cykel. Her kunne en smart ny cykelcomputer måske være den fede gadget som han får stor glæde af. At give det i gave kræver selvfølgelig, at du kender drengen eller at hans forældre har assisteret dig.

Fra: 400 kr.​

køb noget fedt fodbold træningstøj i gave til teenageren

​Træningstøj

​Noget der ikke er decideret sports bestemt, er træningstøj som kan bruges til mange forskellige sportsgrene. Hvorfor ikke noget overtrækstøj når der trænes fodbold, håndbold eller andet tirsdag aften, helt ligesom short eller t-shirts er dejlige brugbare til træningen i det gode vejr.

Fra: 300 kr.​

Giv gavekort i konfirmationsgave

​Gavekort

​Det med gavekort er ofte mere noget piger aktivt ønsker sig i gave, hvor drenge måske nævner det mere ud fra praktiske hensyn. Et gavekort til en bestemt butik eller ting er dog ganske god at få, for det giver dig netop chancen for at købe det helt rigtige.

Fra: 50 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biograftur

​En oplevelsesgave der byder på biograftur med indlagt biograf menu af cola og popcorn, er noget som alle unge drenge kan bruge. En fed film er nemlig noget stort set alle elsker og film ses bedst i biografen på det store lærred og god lyd.

Fra: 150 kr.​

køb de sjove star wars krus i adventsgave til fanatikeren

​Star Wars krus

​Hvilken Star Wars fan kan leve uden et Star Wars krus? Hvorfor ikke give en sjov gave som han sikkert vil elske, hvis han er stor fan af kult filmene. Perfekt gave til din ven, bror eller måske nevø der er ganske velegnet som gave til ham på 13 år som ham på 45 år.

Fra: 99 kr.​

køb elektronik i konfirmationsgave til drenge

​Fladskærm

​En fed fladskærm til at kunne se tv, streaming og måske game x-boks eller playstation, er en ting der står på rigtig mange konfirmanders ønskelister. For drenge elsker at samles foran tv’et hvor spillekonsoller logisk nok er det sjove, men fjernsynet der f.eks. hænger på væggen, er omdrejningspunktet.

Fra: 2500 kr.​

giv en cykel i konfirmationsgave til drengen

​Cykel

​En traditionel gave til konfirmanden fra forældre er en ny cykel. Det er noget, som er brugt i evigheder siden konfirmationen gik væk fra tidligere tiders form, til nu. En city- eller mountainbike er et transportmiddel for 13-14 årige, og det er samtidig en dyr ting, hvor den særlige anledning som konfirmation kan være grunden til at give netop denne gave til ham.

Fra: 2000 kr.​

køb en god trådløs højtaler som gave til 14 årig

​Lydudstyr

​Musik og lyd kræver ordentlig afspilning, og i gamle dage var et stereoanlæg ofte det som konfirmationspengene gik til for mange unge drenge. I dag er teknikken lidt bedre, hvor en transportabel eller kompakt trådløs højtaler måske er det perfekte til netop ham.

Fra: 500 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Klatring

​En oplevelsesgave til ham der bor i Københavns området, er klatring i Nordens største indendørs hal. En sjov og fed oplevelse der kan give ham og en kammerat en fed tid. Og hvorfor ikke som konfirmationsgave til drenge der kan lide at konkurrerer og blive udfordret fysisk.

Fra: 199 kr.​

giv ham den sjove oplevelse i konfirmationsgave

​Burger for 2

​En anden oplevelsesgave som nok falder i de fleste drenges smag, er et gavekort der byder på burger for 2 på Subway. En praktisk og anderledes gaveide som med garanti, kan være noget konfirmanden sikkert kan bruge sammen med en god ven.

Fra: 130 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Konfirmationsgaver til ham
Bedømmelse
51star1star1star1star1star