Artiklen er en annonce

www.idegryden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

De bedste løbebånd ifølge anmeldelser og eksperter

De bedste løbebånd ifølge anmeldelser og eksperter

De 9 bedste løbebånd til hjemmebrug

Bedst til prisen
Masterfit TP100
Testvinder
Sole F85
Premium-valg
ProForm Power 995i

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Hvis du ønsker at komme i form, eller måske er i form men skal bruge motionsmaskinen til vintertræning, så kan et godt løbebånd være udstyret der opfylder dine behov. Du kan nemlig opnå den effektive konditionstræning i tørvejr, men du kan også træne på mange andre forskellige måder i forhold til det ønsket udbytte. Her kræver det de rette tips og et af de bedste løbebånd til dit behov. Og det er, hvad du finder i denne løbebånd test. Vi har fundet udvalget af de bedste modeller til hjemmetræning ud fra forskellige uafhængige tests, hvor du finder testvinder, anbefalet og modeller der har fået gode anmeldelser. Det skal gerne give dig inspiration til hurtigt og nemt, at finde det rigtige til dig/jer.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Sole Fitness F63

Vores anbefaling

køb den høje kvalitet til bedste pris

Et andet løbebånd fra Sole Fitness til hjemmebrug kan være Sole F63 løbebåndet.

Modellen er bygget på Sole F85 til at give dig en nyere og billigere model i mellemklassen, hvor du også får bluetooth adgang. Med F63 får du også høj byggekvalitet og ydelse.

 • Kraftig motor
 • God affjedring
 • Fin byggekvalitet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Sole Fitness F63

Løbefladen er på 152×51 cm. og er ganske rummelig til hjemmetræningen, men dog noget mindre end F85 maskinen. Også motor effekten er ganske god, selv om den dog også er noget svagere end F85 modellen. Affjerdring er i lige så høj klasse som F85. Du får nemlig en god affjerdring, som du ikke finder tilsvarende ved andre modeller i mellemklassen.

Træningscomputeren er intuiativ at gå til og ganske fin at se på, selv om du sjældent får top kvalitets rent visuelt med LCD skærme på træningsmaskiner. Du får en hyldeflade under LCD displayet, så du kan have en IPad stående med Netflix kørende. Ganske rart at have, men gør at du ikke kan se træningsskærmen.

Derfor anbefaler vi Sole Fitness F63
Hvis du ønsker den høje ydeevne og god robust kvalitet, kan du spare en del tusinde kroner med denne model frem for flagskibet F85.

Abilica får rigtig mange gode anmeldelser på Trustpilot og scorer 4,3 stjerner, hvilket indikerer for os, at der er høj tilfredshed blandt kunderne, hvilket trækker op i vores samlede vurdering.

Masterfit TP100 løbebånd

Bedst til prisen

bedste billige løbebånd til hjemmebrug

Hvis du søger et billigt løbebånd, så finder du ikke noget til under 6.000,- kr. og det er trods alt en slat penge også.

Du behøver dog ikke gå på kompromis med kvaliteten for at finde et løbebånd i den billige ende og her kunne et godt bud være Masterfit TP100 modellen.

 • God pris
 • Kun til motiontræning
 • Fin kvalitet

Se priser og tilbud på Masterfit TP100 løbebånd her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Masterfit TP100 løbebånd

Masterfit TP100 kommer med tophastighed på 18 km/t. 15% maks. hældningsgrad. Og selv om du ikke får samme kvalitet som Sole Fitness modellerne, så giver Masterfit TP100 dig en ganske anstændig kvalitet, hvor du ikke får følelsen af, at det hele falder fra hinanden.

Funktionerne byder på 12 forudindstillede programmer, 3 manuelle træningsprogrammer og standard visning af kalorier, puls m.m. på LCD display. Håndtagene kommer med pulsmålere.

Derfor anbefaler vi Masterfit TP100
Løbebåndet ligger i den lave ende af prisskalaen, og derfor har det også færre funktioner end topmodellerne. Men for pengene får du et løbebånd i god kvalitet, som forbrugerne er tilfredse med, hvis anmeldelserne på Trustpilot er en indikator.

Sole F85 løbebånd

Bedste premiumvalg

find den bedste i test træningsmaskine

Løbebåndet F85 fra Sole Fitness er én af deres topmodeller, som leverer en rigtig god kvalitet og ydelse, og man kan forvente sig et produkt som kan holde i lang tid.

 • Høj kvalitet
 • God affjedring
 • Kraftfuld motor

Se priser og tilbud på Sole F85 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Sole F85

Du får en god holdbar kvalitet med god støddæmpning. Løbebåndet kan holde til omkring 4 timers daglig brug. Affjerdringen er optimeret med Cushion Flex dæmpningssystem, der kan give en 40% reduktion for knæ og led mod at løbe på asfalt.

Motoren er i en kraftig kvalitet og løbearealet er ganske rummelig med en løbeflade på 152×56 cm. Løbebåndet kommer med 4 transporthjul, noget der kun findes på løbebånd fra Sole.

Derfor anbefaler vi Sole F85
Sole F85 er blevet kåret til testvinder af CSL.dk og Test.se. Derudover scorer Abilica 4,3 stjerner på Trustpilot, hvilket indikerer for os, at der er høj tilfredshed blandt kunderne. Løbebåndet ligger i den høje ende prismæssigt, men sammenholder vi de gode anmeldelser og løbebåndets specifikationer, anbefaler vi det som bedste premiumvalg.

ProForm Power 995i – interaktiv træning

leje af løbebånd er muligt

En anden god model i mellemklassen som Sole F63, er dette ProForm Power995i løbebånd. Du kan bruge Google Maps ved hjælp af et indbygget iFitmodul, som du bruger med din tablet eller telefon.

Ulempen ved iFit er, at det koster et månedligt abonnement, hvilket kan være ret irriterende. For det er ganske sjovt og et af de bedste interaktive træningssystemer.

 • God pris
 • ​Indbygget iFit-modul
 • Stor løbeflade for prisen

Se priser og tilbud på Proform Power 995i her:

Om Proform Power 995i

ProForm Power 995i kommer helt ligesom alle andre modeller, med forskellige træningsprogrammer i forskellige sværhedsgrader. Display på 995i modellen er i en fin størrelse, så du rent faktisk kan aflæse data under løbet. Hældningsgraden er standard 15%, men hastigheden på dette bånd er noget hurtigere end modeller i samme prisklasse, da maks. hastighed er på 22 km/t ved ProForm Power 995i.

Træningsmaskinen kommer med bluetooth, så du kan tilslutte pulsbælte til pulstræning. Desuden kommer maskinen med integrerede højtalere til musik eller måske afspilning af film mens der trænes. Hvis du har problemer med knæ og led, kommer båndet med ProShox-afdæmpningssystem der skåner meget bedre end løb på asfalten.

Nordic Track Commercial 1750 – én af de bedste på markedet

Nordic Track Commercial 1750

Commercial 1750 fra Nordic Track har fået mange gode anmeldelser og er blevet kåret som testvinder af verywellfit.com og tomsguide.com. Verywellfit.com skriver om produktet, at løbebåndet giver god støtte, når du løber på båndet. Det er også nemt at justere løbebåndet, så det passer til din træningsform. 

 • 25 cm. interaktiv skærm
 • Gratis iFit app i et år
 • Robust konstruktion

Se priser og tilbud på Nordic Track Commercial 1750 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Nordic Track Commercial 1750

Nordic Track 1750 er designet med en 25 cm. bred interaktiv touchskærm. Løbebåndet giver gratis adgang til iFit appen i et år, hvor du kan følge 1500 træningsvideoer på touchskærmen. 

Løbebåndet er lavet med en god støddæmpning, så den skåner knæ og ryg mest muligt under træningen. Du kan selv justere affjedringen, så den enten bliver blødere eller hårdere.

Du kan også justere stigningen på løbebåndet med en maksimal stigning på 15% og en hældning på 3%. Det giver dig mulighed for at variere træningen.  

Nordic Track Commercial 1750 vs. markedet

Med Nordic Track Commercial 1750 får du et løbebånd med en interaktiv skærm og muligheden for at tilpasse løbebåndet til din træning. Ulempen ved Commercial 1750 er, at den ligger i den dyre ende af skalaen. 

Flere forskellige tests er dog enige om, at du får god kvalitet for pengene. Self.com kårer løbebåndet som den 3. bedste på listen, mens runnersworld.com har løbebåndet i deres top-10. Treadmillreviewguru.com kårer løbebåndet til ”Best treadmill for home use”, og de er derfor ikke i tvivl om, at løbebåndet er pengene værd.   

Masterfit TP900 – løbebånd med kraftig motor

Masterfit TP900

Masterfit TP900 er udstyret med en kraftig motor med 2,5 HK. Du kan løbe med en maksimal hastighed på 22 km/t, så der er god mulighed for at få pulsen op til hjemmetræningen. 

Løbebåndet har fået gode brugeranmeldelser på nettofitness.dk, hvor brugerne giver løbebåndet en score på 4.9 ud af 5 stjerner. Brugerne er derfor ikke i tvivl om, at løbebåndet er anbefalelsesværdigt. 

 • 22 forskellige programmer
 • Maks vægt 180 kg.
 • Indbyggede højtalere

Se priser og tilbud på Masterfit TP900 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Masterfit TP900

Løbebåndet fra Masterfit kommer med 22 forudindstillede programmer. Løbebåndet har også genvejstaster, så du nemt kan styre hastighed og stigning. Det giver dig muligheden for at få en udfordrende og varieret træning. 

Du kan også nemt og enkelt følge din udvikling på LED-skærmen. Skærmen viser din hastighed, puls, distance og kalorieforbrug. Det er også muligt at tilslutte telefon eller tablet til løbebåndet, så du kan høre musik eller se træningsvideoer, mens du træner. 

Løbebåndet måler 60 x 154 cm, og den er designet med hjul, så den er nem at flytte rundt i hjemmet. Løbebåndet egner sig derfor godt til hjemmetræningen. 

Masterfit TP900 vs. Markedet

Masterfit TP900 passer godt til dig, der ønsker at dyrke mere motion i hjemmet. Løbebåndet har indbyggede højttaler, så du kan motivere dig selv med videoer eller musik under træningen. Du har også mulighed for at tilpasse hastigheden og stigningen efter behov. 

Løbebåndet har desuden også fået gode anmeldelser af motion-online.dk, csl.dk og bäst-i-test.se. Sidstnævnte skriver blandt andet, at løbebåndet er godt til prisen.

Spirit Fitness CT850 – ét af de største løbebånd

Spirit Fitness CT850

Hvis du ønsker et stabilt og kraftigt løbebånd til foreningen, arbejdet eller hjemmebrug, er CT850 fra Spirit Fitness et godt valg. Løbebåndet er udstyret med en 4 HK AC-motor, som er meget kraftig. Løbebåndet kan holde til en personvægt på 200 kg., og den egner sig derfor til de fleste mennesker, som ønsker at løbetræne. 

Løbebåndet har fået gode anmeldelser på pricerunner.dk og bäst-i-test.se. På bäst-i-test.se bliver løbebåndet kåret til en 8. plads, fordi den er holdbar og kan bruges i mange år fremover. 

 • Højere brugervægt
 • Stabil
 • Kraftig motor

Se priser og tilbud på Spirit Fitness CT850 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Spirit Fitness CT850

Løbebåndet måler 216 x 89 x 147 cm., så der er god mulighed for at bruge båndet til hjemmetræning eller i foreningen. Løbebåndet kommer med 10 forskellige forudindstillede programmer, så du hurtigt kan finde et træningsprogram til løbetræningen. 

Løbebåndet kan indstilles til en maksimal hastighed på 20 km/t og en maksimal stigning på 15%. Der er derfor god mulighed for at udfordre dig selv under træningen. 

Spirit Fitness CT850 er også bygget til at holde i mange år. Løbebåndet er udstyret med dobbelt ventilator. Ventilatoren regulerer luften rundt om motoren, så levetiden bliver forlænget. Løbebåndets brede stålstolper sørger for at træningsmaskinen er robust og stabil, når du løber på det.

Spirit Fitness CT850 vs. Markedet

Løbebåndet adskiller sig fra mange andre løbebånd på markedet, fordi den er designet med en vendbar løbeplade. Den vendbare løbeplade er med til at forlænger løbebåndets levetid. Løbebåndet er også vokset, så du slipper for at vedligeholde løbepladen.

Abilica Sole TT8 løbebånd

gå på løbebånd med hældning

Hvis du træner til maraton og ønsker den seriøse træningsmaskine, så kommer Abilica Sole TT8 i den gode robuste byggekvalitet og ydelse, der bliver rost i forskellige bedste løbebånd test.

Du får nemlig et løbebånd der er beregnet til den professionelle, hvor løbebåndet sagtens kan bruges til firma motionsrummet, institution og lignede.

 • God til maratonløbere
 • Robust kvalitet
 • Stor løbeflade for prisen

Se priser og tilbud på Abilica Sole TT8 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Abilica Sole TT8

Abilica Sole TT8 kan klare op til 8 timers brug på daglig basis. Den kommer med rammekonstruktionen Double Horseshoe der giver en robust og stabil ramme. Stødafdæmpningen er Cushion-Flex systemet, som du også finder i den populære testvinder Sole F85 maskine.

Cushion Flex-dæmpningssystem giver dig en stødreduktion på op til 40% i forhold til løb på asfalt. Dertil kommer en god stor løbeflade med en tophastighed på 20 km/t. Maks. hældningsgrad ligger på standard 15%.

Motoren er en kraftig AC motor som er en vekselstrømsmotor. På de andre viste modeller får du en DC motor der er en jævnstrømsmotor. En AC motor giver dig mere ydelse end DC, også selv om de har samme antal hestekræfter. Helt ligesom stabilitet og holdbarheden ofte er større i en AC motor.

NordicTrack Commercial 2950

Amerikanske NordicTrack har lavet træningsudstyr og maskiner siden 1975, og deres bud på et løbebånd i topklassen er denne NordicTrack 1750 maskine.

Med 1750 løbebåndet får du en god kvalitet, hvor maskinen udmærker sig ved at komme med det smarte Flexselect cusioning system.

 • ​Flexselect cushioning system
 • Kraftfuld motor
 • Negativ hældning

Se priser og tilbud på NordicTrack Commercial 2950 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om NordicTrack Commercial 2950

Én af de mange ting som gør dette løbebånd til et absolut top køb, er den store medfølgende touchskærm på 22″.  Udover bare at kunne holde styr på din data vedrørende kalorier, km/t og puls, så er der installeret over 400 træningsvideoer, som er filmet fra rundt om i verden.

Løbetbåndet agerer interaktivt med træningsvideoen og tilpasser selv tempo og hældning alt efter hvad der sker på skærmen – det er desuden også muligt, at skabe sine egne ture via Google Maps.

Ulempen ved dette løbebånd i forhold til Sole Fitness modeller er, at dette løbebånd er i den dyre ende af skalaen.

Der kan desuden ændres i hårdheden på løbeoverfladen, så man kan få en ekstra blød flade hvis man ønsker det.

Spirit Fitness CT850

køb løbebånd til pro brug

Hvis du ønsker top kvalitet indenfor professionelle løbebånd til professionel og hjemmebrug, så er Spirit Fitness CT850 udviklet til erhvervsmæssigt brug.

Og derfor vil denne model være luksus maskinen til hjemmetræning. For du får en yderst stabil og robust maskine der er velegnet til fitnesscentre, virksomheder, klubber m.m.

 • Top kvalitet
 • Erhvervsbrug
 • Monokorm display

Se priser og tilbud på Spirit Fitness CT850 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Spirit Fitness CT850

Et løbebånd med en stærk AC motor. Den kommer med en motoreffekt på 4 HK der giver en tophastighed på 20 km/t. Løbepladen er 152 cm. lang og 56 cm. bred, så en god stor løbeflade der giver dig en god træning på løbebånd.

Prisen er den store ulempe, for maskinen koster omkring 45.000 kr. Her vil små ting som ingen hylde til din tablet eller et monokromt display være ekstra irriterende, for man bør næsten forvente sådanne ting er optimeret i forhold til prisen. Når det så er sagt, er maskinen absolut luksus til hjemmebrug.

Perfekt løbebånd hvis du/i skal bruge en maskine til meget brug. Og samtidig en maskine der er velegnet til begynderen som den øvede løber der vil have komfort og stabilitet til træningen.

Titan ST490 løbebånd

Titan ST490 er et løbebånd i den billige klasse under 5000,- kr. Her er denne model en af de bedste i forhold til kvaliteten.

Du får et løbebånd der på ingen måder kan sammenlignes med de ovenstående modeller.

 • ​​Billig pris til let motionsbrug
 • Kraftfuld motor
 • Billig

Se priser og tilbud på Titan ST490 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Titan ST490

Titan ST490 er til dig der ikke skal træne maraton, intervaltræning m.m. men som bare ønsker let gang eller løb til den lette motion på en træningsmaskine indendørs. Motoren på maskinen er på 1,25 HK der giver dig en topfart på 14 km/t.

Hældningsgraden til simulerer bakketræning, kommer med muligheden fra 1 til 12%. LCD-display er ikke i en speciel høj kvalitet, men giver dig dog mulighed for aflæse forskellige data som kalorier, tid, distance, hastighed m.m.

Hvad er et løbebånd?

Et løbebånd er en træningsmaskine der giver dig mulighed for indendørs løbetræning. I forhold til crosstrainer, motionscykel, romaskine m.m. så giver et løbebånd dig den mest effektive konditræning.

Løbebånd som du kan se i vores test af bedste modeller, kommer i forskellige typer og brands som Kilberruy, Kettle, Maxfit, Reebok, Actilia, Horizon, Proteus m.m. med hver sine fordele, kvalitet og pris. Her kan det være den store løbeplade, hævning af bånd og ydelse som giver dig mulighed for at lave forskellig interval- og konditionstræning.

Hvad skal et løbebånd kunne?

Dine behov er udslagsgivende for, hvad et løbebånd skal kunne for dig/jer. Hvis du har brug for et løbebånd fordi du skal træne marathon, skal bruge en maskine der er robust og kan klare mange timers trænings. Og hvis du bare skal gå/lunte 20-30 minutter 3 gange om ugen for let motion, kan du nok gøre et godt køb i en Kilberry løbebånd test og god kvalitet indenfor billige løbe-/gåbånd.

Bor du i lejlighed eller måske har begrænset plads, kan det være smart at vælge et løbebånd der kan foldes eller klappes sammen for den nemmere opbevaring. Ydelse og funktioner er, hvad du skal kigge efter så træningsmaskinen opfylder dine behov.

For at finde den rigtige maskine der opfylder dine behov, så stil dig selv spørgsmål som:

 • Gå eller løbe? Er du motionist der går mere end du løber under træningen? Så kan du med fordel overveje en af de billigere modeller der ikke er så robust. Helt ligesom det modsatte gør sig gældende som allerede fortalt.
 • Ofte eller begrænset brug? Skal løbebåndet bruges til træning hver dag og måske af flere i husstanden, skal du købe en robust maskine. Helt ligesom alt andet, så bliver denne type motionsmaskine også slidt af brug.
 • Begynder eller øvet? Er du ny ud i løbetræning, og måske kun motionerer for sjovt, kan du nøjes med en mindre motor, knap så robust ramme m.m. Helt ligesom hvis du er øvet, og bruger løbebåndet til vintertræning, kan rammen, støddæmpning, motoreffekt, hastighed, hældning med mere, være funktioner der skal komme i den højere kvalitet for bedre ydelse.
 • Budget? Et løbebånd er ikke billig. Og som vist med de bedste modeller til hjemmetræning, skal du give en del penge for at få en ordentlig kvalitet. Her er dit budget for købet selvfølgelig afgørende. For ligesom med alle andre forbrugsvarer, så får du ofte bedre kvalitet til den højere pris. Du kan med fordel se efter brugte løbebånd på DBA, Guld og Gratis m.m. indenfor de viste modeller. Du kan nemlig finde høj kvalitet indenfor billige løbebånd til salg både i Danmark, men også i Tyskland eller England. Bilka eller Harald Nyborg har ofte også billige løbebånd på udsalg eller tilbud med Life Fitness, Tunturi, Inshape, Technogym og andre modeller. De er dog ofte i en dårligere kvalitet, hvor et brugt indenfor de bedste løbebånd vil være det billigere og bedre køb – Hold udkig efter gode tilbud på Black Friday, Cyber Monday, Green Friday og lignede dage med store detail tilbud.

Hvad du skal kigge efter når du skal købe løbebånd?

Dine behov for maskinen er selvfølgelig udslagsgivende, men også de forskellige egenskaber er nødvendige at kigge på, når du skal vælge den rigtige model.

 • Motorstørrelse: Motoren afgør ydelsen for løbebåndet. Og her er effekten af motorstørrelse vigtigt at kigge på ud fra dit/dine behov. Hvis du er seriøs omkring din løbetræning, skal du vælge en stærk motor med 3 HK effekt eller mere. Hvis behovet kun er til let gang eller lunten, kan du med fordel vælge en mindre motor der ikke giver den store ydelse.
 • Løbeflade: Vælg en rummelig løbeflade, hvis du er stor, har en skidt balance eller er begynder. Du kan tage udgangspunkt i løbebånd fra fitnesscentre hvor bredden som regel ligger på 56 cm. og længde på min. 152 cm. Din/jeres løbestil afgør om en lille eller stor løbeflade er nødvendigt.
 • Vægt: Er du en stor person, eller skal maskinen bruges af forskellige vægtklasser i familien, skal du vælge en robust maskine der kan klare en personvægt som ligger væsentlig over vægten på den tungeste person i familien. Tung personvægt kræver en tung og robust maskine, så du ikke får følelsen af at maskinen står og rokker.
 • Støjniveau: Hvis du bor i lejlighed, så skal du købe et underlag til løbebånd, og det er såmænd også det smarte valg hvis du bor i hus. For alle træningsmaskiner til cardio støjer stort set. Og et løbebånd vil give noget larm, for motoren på maskinen vil larme mere og mere i takt med hastigheden måske kræver mere ydelse fra motoren.
 • Foldbar: Kan maskinen klappes sammen og fylde det mindre? Hvis du har begrænset plads, kan en sammenklappelig maskine være en egenskab du skal vælge ud fra. Du sparer dog ikke meget i plads, for selv som klappet sammen vil maskinen fylde en del.
 • Stigning: Skal du udfordre dig selv under løbetræningen, kan hældningsgraden være noget du skal kigge på. De billigere modeller som Titan, Finnlo, Reebok m.m. kommer ”kun” med en hældningsgrad på 12%. Hvis du vil træne intervaltræning eller andet udfordrende, så bør du vælge en maskine der giver mulighed for at vælge 15% stigning.

Crosstrainer eller løbebånd – hvad er bedst?

Hvad er bedst af løbebånd eller crosstrainer? Hvis du er øvet løber vil et løbebånd logisk nok være bedst. Hvis du gerne vil opnå kondi hurtigst muligt, så er løbebånd absolut det bedste redskab til dette. Men hvis du ønsker den lette motion, vil du opleve at du kan træne længere tid på en crosstrainer end et løbebånd. For det er hårdere at løbe end ”stå på langrendski” som crosstraineren minder noget om. Løbebåndet giver dig dog mulighed for at gå, men vælg løbebåndet til, hvis du vil lave seriøs cardio træning eller løb. Og vælg crosstraineren hvis du ønsker let cardio træning, og måske ikke har godt af at løbe for knæ og led.

Hvorfor vælge løbebånd?

Hvis du har slidte knæ, led eller måske mild gigt, vil en motionscykel, crosstrainer eller romaskine være et bedre redskab end løbebånd. For du skal vælge et løbebånd dels hvis du er øvet løber, men også hvis du bruge den hurtigste måde at opnå konditionstræning. Løb på løbebånd kan give dig disse fordele:

 • Underlag: Et løbebånd vil være mere skånsomt mod knæ og led end udendørs underlag.
 • Konditionstræning: Hvis du gerne vil i form og opnå kondi, så er løb nok den bedste form.
 • Indendørs: Et løbebånd står tørt og varmt indenfor, og vil være noget nemmere at bruge end skulle ud og løbe en råkold og mørk december aften.
 • Intervaltræning: Hvis du er seriøst med din løbetræning, vil et løbebånd være den nemme træningsmaskine hvor du kan opnå seriøs intervaltræning. Du kan også bruge en god maskine til at lave cooper test på løbebånd.
 • Vægttab: Løb sætter din forbrænding hurtigt i vejret. Og med et løbebånd kan du træne løb hele året rundt, som med garanti vil give dig den bedste måde at opnå vægttab – Sammen med den rette kost, for kosten er afgørende for om du taber dig eller ej, ikke motionen.

Løbebånd stå udenfor?

Et løbebånd kan ikke stå udenfor. Du kan selvfølgelig godt sætte det udenfor, men du vil hurtigt opleve at vores danske vejr er ganske fugtigt, og her vil lidt silikonespray ikke hjælpe mod den tærring på de forskellige maskindele, som der vil komme. Hvis du gerne vil løbe udenfor på løbebåndet f.eks. når der er hedebølge, så husk at tage maskinen ind så den ikke bliver udsat for regn, dug m.m. Gennem vintermåneder bør du ikke bruge den udenfor overhovedet.

Vedligeholdelse?

Der er heldigvis ikke brug for så mange reservedele til løbebånd, for vedligeholdelsen er ret begrænset. Sved, skidt m.m. skal selvfølgelig tørres af, men vedligeholdelse begrænser sig til at tjekke om bolte og skruer er spændt. Her kan lidt efterspænding en gang om måneden være tilrådeligt, helt ligesom smøring med silikone kan være nødvendigt på undersiden af løbebåndet.

Beskrivelse af tests og kilder

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Verywellfit.com

Verywell Fit guider og inspirerer brugere til vægttab, kurer og motion. Artiklerne på magasinet er skrevet af mere end 100 sundhedsspecialister- og eksperter. Certificerede læger og anerkendte sundheds- og wellness anfører bedømmer og tester en lang række produkter. 

Verywell Fit-panelet har bedømt NordicTrack Commercial 1750, og de kårer den som ”Best overall”. Testpanelet har afprøvet løbebåndet og kigget på kriterier som motor, størrelse, stabilitet og hastighed. Panelet kårer løbebåndet som testvinder, fordi løbebåndet giver støtte og er støddæmpende. De fremhæver også, at brugeren kan justere hældningen på løbebåndet for større udfordring.   

Testen er opdateret den: 8. februar 2021
Læs hele testen her

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden. Et hold af eksperter laver en række forskellige tests, hvor de efterfølgende giver en bedømmelse og skriver en anmeldelse.

Eksperterne kårer NordicTrack Commercial 1750 som testvinder af deres løbebåndstest. De fremhæver, at løbebåndet er robust, holdbar og pålidelig. Eksperterne er glade for den robuste konstruktion, HD-touchskærmen og et års gratis medlemskab på iFit appen. Det eneste, der trækker ned i anmeldelsen, er prisen, der ligger i den dyre ende. 

Testen er udført den: 4. marts 2021
Læs hele testen her

Self.com

Self er et wellness-magasin, der guider til sunde opskrifter, makeup, skønhedsprodukter og nye træningsmetoder. Magasinets eksperter vælger produkter ud, som de skriver anmeldelser om.  

Magasinet samlede en lang række løbetrænere for at finde de bedste løbebånd til indendørsbrug. Eksperterne placerer NordicTrack 1750 på en 3. plads, og de fremhæver, at der er god plads på løbebåndet til intervaltræning. Testen fremhæver også, at brugeren med ét tryk kan justere hældningen og hastigheden. De er derfor meget begejstrede for løbebåndet. 

Testen er udført den: 5 januar 2021
Læs hele testen her

Treadmillreviewguru.com 

TreadmillReviewGuru hjælper brugere med at finde de bedste fitnessprodukter. Eksperter fra TreadmillReviewGuru kigger både på fordele og ulemper, og derefter bedømmer de fitnessprodukterne. 

Eksperterne har anmeldt NordicTrack 1750 og har givet den prisen ”Best treadmill for home use”. Eksperterne fremhæver blandt andet, at løbebåndet har alle de funktioner, som en seriøs løber har brug for. De fremhæver også at løbebåndet er af en god kvalitet til en skarp pris. Eksperterne mener derfor, at du får et løbebånd i en lige så god kvalitet, som du finder i fitnesscenteret. 

Testen er opdateret den: 31. marts 2021
Læs hele testen her

Treadmill review er en hjemmeside, hvor løbebånd anmeldes. Der skrives generelt artikler om løbebånd. Det er en specialiseret side, hvor du finder alt muligt brugbart information om træningsudstyr og maskiner.

NordicTrack Commercial 1750 bliver anmeldt af Treadmillreviewguru. De kårer den som ”bedste løbebånd til hjemmet”. Den er bedst egnet til fodgængere, joggere og løbere, der gerne vil have et løbebånd, som er nemt at folde sammen. I anmeldelsen kan du læse en detaljeret beskrivelse af funktioner, se en video anmeldelse og læse om fordele og ulemper.

Anmeldelsen er opdateret den: 15. juni 2021
Du kan se testen her

Runnersworld.com

Runnersworld.com deler viden og guider brugere til træning, udstyr, mad og events. Redaktørerne samler produkter i en anmeldelse, hvor de guider til de bedste produkter på markedet. 

Redaktørerne har samlet 23 af de bedste løbebånd i en samlet guide, hvor de også har anmeldt NordicTrack 1750. Løbebåndet er kåret til en 10. plads på listen. Testen fremhæver, at løbebåndet passer bedst til løbere, der søger et løbebånd med samme kvaliteter som i fitnesscenteret. Du får de samme gode funktioner i løbebåndet til hjemmebrug.  

Testen er udført den: 30. marts 2021
Læs hele testen her

Nettofitness.dk 

Nettofittness.dk er et medie, der er skabt til at give produktanbefalinger af fitnessudstyr. Mediets eksperter udvælger de bedste produkter i hver kategori og tester selv alle produkterne, inden de rangerer produkterne.   

Løbebåndet Masterfit TP900 er blevet bedømt af 28 brugere, som samlet set har givet produktet 4.9 ud af 5 stjerner. Sammenlignet med de 5 bedste alternativer i kategorien har løbebåndet både en større makshastighed, personvægt og løbeflade. Brugerne er derfor meget begejstrede for løbebåndet.  

Læs hele testen her

Motion-online.dk

Motion-online.dk er en webside, der laver tests indenfor træningsudstyr, så forbrugerne kan blive guidet til det bedste udstyr til træningen. Testene indeholder en række udstyr indenfor en bestemt kategori, så brugerne kan danne sig et overblik. 

Motion-online.dk har lavet en løbebåndstest, hvor der er fokus på motorstørrelse, løbeflade og vægt og stabilitet. Testen kigger nærmere på Masterfit TP900, og løbebåndet har modtaget en god anmeldelse. Testen fremhæver, at løbebåndet passer til løberen, der ønsker et meget enkelt løbebånd. Den fremhæver også, at løbebåndet har 22 forskellige programmer og kan holde til en maksvægt på 180 kg. 

Læs hele testen her

Motion-online er en hjemmeside/blog, der skriver om træning, træningsudstyr og anmelder træningsprodukter. Hjemmesiden er skabt af Casper Christiansen, der overtog siden i 2015.

Masterfit tp900 bliver anmeldt af Motion-online. Løbebåndet testes i praksis af anmelderen. Anmeldelsen gennemgår fordele ved maskinen, de forskellige funktioner og vurderer, hvem der har størst fordel af produktet. Den får en ganske fin vurdering og bliver nævnt som én af de bedste.

Du kan se testen her

CSL.dk 

CSL handler om sund krop og sind. De skriver om sundhed, krop, trivsel og træning. De anmelder desuden produkter, som ligger inden for de nævnte kategorier. Det er en dansk hjemmeside.

I anmeldelsen er det Sole F85, Masterfit tp100, Nordic Track Command 1750 og Masterfit tp900, som bliver anmeldt i CSL’s test af de bedste løbebånd til hjemmebrug. Sole F85 kåres som bestseller og testvinder. De andre får også fine bemærkninger med på vejen. 

Du kan se testen her

Bäst-i-test.se 

Bäst-i-test.se er et svensk magasin, der laver tests og anmelder forskellige typer af produkter. Magasinet anmelder både produkter indenfor bolig, indretning, elektronik, skønhed, familie og træning. 

Testpanelet har anmeldt 13 forskellige løbebånd. Eksperterne har kigget på brugervenlighed, kvalitet og design, funktionalitet og holdbarhed. Ekspertpanelet har testet Masterfit TP900, som de placerer på en 12. plads på listen. Eksperterne fremhæver, at løbebåndet har en kraftig motor. Ekspertpanelet har også testet Spirit Fitness CT850, som de placerer på en 8. plads. De fremhæver, at løbebåndet er ekstremt stabil, stærk og holdbar. 

Testen er opdateret: Marts 2021
Læs hele testen her

Bedst i test er en svensk hjemmeside, der anmelder forskellige produkter og konkluderer, hvilke der klarer sig bedst i deres tests. De langtidstester produkter, og alle tests er udført af uafhængige eksperter.

Mastefit tp900 bliver anmeldt i deres test af de bedste løbebånd. De roser dens AC-motor. Løbebåndet er nr. 12 i en test af 13 produkter. Den får 3 thumbs up ud af 5. Maskinen er velbygget, og derfor får den en plads i oversigten. 

Testen er opdateret: marts 2021
Du kan se testen her

Pricerunner

Pricerunner er Danmarks største sammenligningstjeneste med 2,2 millioner produkter. Hjemmesiden har også lavet mere end 150.000 anmeldelser og bedømmelser af produkter. Tjenesten laver professionelle tests indenfor alt fra løbebånd til barnevogne. 

Pricerunner har anmeldt 11 af de mest populære løbebånd på markedet. Løbebåndene er blevet bedømt på brugervenlighed, kvalitet og design, funktionalitet og ydeevne. Spirit Fitness CT850 har fået en 10. plads på listen over de mest populære løbebånd. Testepanelet fremhæver at løbebåndet er stabilt og robust med et rummeligt løbeareal. 

Testen er opdateret den: 24 februar 2021
Læs hele testen her

Treadmilldoctor.com

Treadmilldoctors er en hjemmeside, der køres af to brødre. De fikser løbebånd, anmelder dem og skriver om deres store viden inden for løbebånd. De skriver anmeldelser, som hjælper brugeren til at vælge det rigtige træningsudstyr. 

NordicTrack Commercial 1750 får 4/5 stjerner af Treadmilldoctors. De roser værdi for prisen, hvordan kvaliteten er opgraderet og udviklet. I anmeldelsen er det muligt at læse om, hvor længe løbebåndet vil holde, kvalitet, fordele og ulemper samt specifikationer. 

Du kan se anmeldelsen her

Test.se

Test.se er en svensk hjemmeside, hvor der testes og anmeldes forskellige produkter såsom elektronik, træningsudstyr, til hjemmet osv. Det er viden, der guider forbrugerne i deres valg af forskellige produkter på markedet.

Test.se har lavet en oversigt over de bedste løbebånd i test. I testen vinder Sole Fitness F85. Det skyldes, at løbebåndet har en stærk ramme, som er meget holdbar og har høj garanti. Den er bygget robust, så brugervægten er ifølge anmeldelsen høj.

Testen er opdateret den: 19. februar 2014
Du kan se testen her

Kilder:

https://www.treadmilldoctor.com/sole-f85-treadmill-review-2013
https://aktivtraening.dk/traening/loeb/loebebaand/saadan-traener-du-paa-loebebaandet

https://aktivtraening.dk/traening/loeb/loebebaand/traeningsprogram-loebebaand-begynder
https://www.treadmillreviews.net/eu/eu_landing.html
https://www.consumerreports.org/treadmills/best-home-treadmills-of-the-year/
https://www.alt.dk/sundhed/10-ting-du-skal-vide-om-traning-pa-lobeband

Læs også Løbebånd test 2021 – Find de bedste løbebånd udgivet af forbrugsguiden.dk.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Treadmill Technum IV – beskytter led og knæ

Brug testvinder løbebaand til hjemmetræning

Treadmill Technum IV er populær blandt forbrugerne, der bedømmer det til 4,2 stjerner på Google. Flere anmeldere fremhæver, at båndet har en god stødabsorbering og et brugervenligt samtidig med det tilbyder mange varierede programmer.

Om Treadmill Technum IV

Technum IV fra Finnlo kommer med en tophastighed på 18 km/t med en DC motor med med 1,75 HK. Hastigheden er opgraderet med 2 km/t i forhold til den forgående model, Technum III.

Stigningsgraden går fra 0 – 12% som er mindre end andre modeller, men helt acceptabelt til almindelig træning derhjemme. Du kan vælge mellem 11 træningsprogrammer, så du kan variere din træning fra gang til gang. Du kan holde øje med din træning på en 5″ skærm, hvor du kan måle tid, distance, hastighed, kalorieforbrænding og puls.

Den helt store opdatering på denne model er selve båndet, der er super stødabsorberende, så det ikke belaster knæene og leddene unødvendigt. Overfladen er skridsikker, så du ikke falder af, og det gør også, at fødderne får mere grip, så du kan løbe hurtigere.

Finnlo tilbyder 3 års garanti for alle komponenter og livstidsgaranti for selve rammen.

Fordele: 

 • Stødabsorberende og skridsikkert bånd
 • Tophastighed på 18 km/t
 • 11 programmer

Ulemper:

 • Stigningsgraden kunne være højere

Specifikationer:

 • Foldbart
 • Max anvendelsesvægt: 135 kg
 • Hastighed: 1-18 km/t
 • Stigningsgrad: 0-12 %
 • 5″ skærm
 • 11 programmer

FAQ

🤩 Hvilket løbebånd er det bedste?

ProForm Power 995i er det bedste løbebånd på markedet. Det kan variere i pris og har et simpelt design, så det ikke stikker for meget ud i hjemmet. Makshastigheden er 22 kilometer i timen, så du kan presse dig selv til det yderste.

🧐  Hvordan vælger jeg det rigtige løbebånd?

Alt efter dit behov kan det ideelle løbebånd variere. Du bør se efter ét, der ikke er for tungt eller fylder for meget. Nogle løbebånd er beregnet til hjemmebrug frem for i fitnesscenteret, og det er disse, du bør se efter.

👍 Kan jeg tabe mig på maven ved at løbe på løbebånd?

Du kan ikke tabe dig ét bestemt sted ved at gøre én bestemt ting, men du kan stramme musklerne. Hvis du vil tabe dig, så skal du tabe dig over hele kroppen og tilpasse din diæt. Hvis du dertil træner musklerne, vil du begynde at tage på.

🤔 Er det det værd at købe et løbebånd?

Et løbebånd koster mange penge, så du skal være helt sikker på, at du vil bruge det, før du køber. Det kan være, du har et firma, du driver hjemmefra. Så er løbebåndet praktisk. Men køb det ikke som et impulskøb…