Oplevelsesgaver København

Oplevelsesgaver København er måske det oplagte valg til ham eller hende der bor i eller omkring hovedstadsområdet. Udvalget af oplevelsesgaver til par eller singler er stort, hvor du selvfølgelig finder et kæmpe udvalg i København.

13 oplevelsesgaver i København

Gaveideerne nedenfor kan være oplagt som ideen til den unge som ældre der ønsker viden, sjov, hygge eller det mere vilde.

køb en fed lærerig oplevelsesgave

​Flødebollekursus

​Flødebollekursus kan prøves i Århus, Frederiksberg, Hellerup og Lyngby. Måske den oplagte oplevelsesgave til teenageren, den modne kvinde eller den ældre person der elsker at lære nyt, og selvfølgelig skabe det udsøgte luksus.

Fra: 299 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

​​Byvandring med gadens stemmer

​​Giv en anderledes oplevelse i form af en byvandring med en tidligere hjemløs, narkoman eller person med indblik i det hårde liv på gaden. Det kan give gavemodtageren et noget andet syn på hovedstaden og livets hårde vilkår, for alle os der tilhører den mere privilegeret befolkning.

Fra: 150 kr.​

Køb den lækre chokoladebrunch som pargave til kæresten

​Chokoladebrunch Peter Beier

​Forkæl med en anderledes ide indenfor det mere luksuriøse som denne chokoladebrunch ved familievirksomheden Peter Beier. Lækkert og udsøgt chokolade og bobler som måske er den søde forkælelse til kæresten, veninde, mor eller anden.

Fra: 249 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​​Whiskysmagning Braunstein Køge

​Whisky er ikke en dansk opfindelse, men helt ligesom mini bryggerier med øl, finder du også eksklusive whisky producenter i Danmark. Her er bryggeriet Braunstein i Køge stedet, hvor du kan opleve en whiskysmagning for to personer med viden og prøvesmagning på de gyldne dråber.

Fra: 299 kr.​

giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave

​​​Ølsmagning

​Du kan også give en ølsmagning ved Braunstein i Køge, helt ligesom du finder forskellige muligheder i København som hos Crafted By, Folkets hus m.m. Måske den perfekte oplevelsesgave til ham der elsker øl, og kan få en hyggelig oplevelse sammen med en kammerat.

Fra: 199 kr.​

giv hende en skøn ansigtsbehandling julegave til hende

​​​​Ansigtsbehandling Nimat

​Overrask med en af de lækre velvære oplevelsesgaver til hende, hvor en ansigtsbehandling ved Nimat kan være oplagt. En perfekt gave til den unge som ældre kvinde der elsker at blive forkælet, der kan gives til stort set alle anledninger.

Fra: 695 kr.​

Vinsmagnng hos vinbonden

​Vinsmagning hos vinbonden

​Hvorfor ikke give en vinsmagning hos vinbonden med druer fra Chateau Le Raït i udkanten af Bordeaux området? En eksklusiv og dejlig vin hvor vinsmagningen byder på seks forskellige druer over to timers varighed i København NV.

Fra: 399 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​​Prøv klatring

​​Det at klatre er sjovt, og hvorfor ikke give en fysisk oplevelsesgave til børn som voksne med klatring? Oplevelsen foregår i indendørs hal på Refshaleøen hvor han/hun kan blive fysisk udfordret i Nordens største indendørs hal.

Fra: 350 kr.​

Køb et pølsekursus på Amager som den fede oplevelse til manden

​​​​Pølsekursus hos Meyers Madhus

​​​Den anderledes oplevelse kan være et Pølsekursus hos Meyers Madhus på Nørrebrogade. Her får du et kursus af fem timers varighed i kunsten at lave pølser, spise dem og mulighed for at tage de stegeklare pølser med hjem.

Fra: 1295 kr.​

Giv et kaffekursus på Frederiksberg

​​​​​Kaffekursus The Coffee Collective

​Et andet eksklusive kursus indenfor de udsøgte ting kan være dette kaffekursus på Gothåbsvej, Frederiksberg. Kurset der varer omkring 2½ time giver en forståelse for kaffebrygningens kunst i selskab med ligesindede livsnydere.

Fra: 570 kr.​

Prøv Urban High Roping oplevelse

​​​​​​Urban High Roping

​Hvis du selv eller en person du søger gave til, elsker at blive udfordret fysisk eller mentalt, kan Urban High Roping måske være verdens fedeste oplevelse. ​ 3-4 timers underholdning i højderne der foregår hos Urban Ranger Camp beliggende på Refshaleøen i København.

Fra: 395 kr.​

prøvekør en lamborghini oplevelse i gave

​​​​​​​Prøvekør Lamborghini

​En af de mere eksklusive og fede oplevelser som nok både gælder både mænd og kvinder, kan være at prøvekøre en Lamborghini. Det kan prøves på landevejene omkring København(og Århus). En gaveide til personen der har alt, eller bare altid har drømt om at køre en superbil.

Fra: 895 kr.​

Prøv pistol skydning København S

​​​​​​​Prøv​ pistol skydning

​​Måske det er en drengerøvsting, men har du ligesom så mange andre mænd og kvinder, ikke også fantaseret om det med at skyde? Hvorfor ikke give gavemodtageren mulighed for at prøve pistol skydning der kan prøves i København S.

Fra: 660 kr.​


Denne side er anmeldt af: Christoffer S. Bach 10/10
4.8/5 (49 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: