Adventsgaver

adventsgaver til teenager, børn, kæreste, ham og hende

Julen er den søde tid, hvor gaver ikke kun hører sig til juleaften. Julen starter nemlig langt før, hvor 1 advent er tidspunktet der starter den hyggelige juletid.

Den første søndag i advent der ofte ligger i november, er tidspunktet, hvor du skal have adventsgaver klar til børn, kæresten, bedsteforældre og andre voksne, der måske skal glædes med den søde tanke.

Indholdsfortegnelse

Hvad er adventsgaver/adventskalender?

find gode gaver til de 4 adventssøndage

Advent er altid de 4 første søndage før juleaften, også selvom juleaften faktisk ligger på en søndag. Her kan første advent ofte komme allerede i november.

Der er forskellige gode grunde til at bruge søndagsgaven fremfor de 24 kalendergaver. Hvis børnene er ved at være for store til at glædes over en god pakkekalender med 24 forskellige små ting, så er de forskellige ideer til adventsgaver det perfekte alternativ.

Det kan også tænkes, at der skal være en klar holdning til overforbrug i juletiden, for det er nok de fleste børn, der også får julekalendere i forskellige afskygninger. Måske du ikke har tid, hvor 24 kalendergaver tager lang tid og kan være for meget. Her er søndagsgaverne på hver af de 4 adventssøndage velegnet til at holde juletraditionerne ved lige, hvor advent også byder på traditionen med adventskrans og tænding af et ud af fire lys for hver adventssøndag.

Du har måske stødt på brugen af både pakkekalender, adventskalender og selvfølgelig også adventsgaver. Adventskalender er taget fra det engelske og er det samme som pakkekalender, da advent på engelsk betyder alle 24 dage i december.

Adventsgaver til børn

køb de sjove søndagsgaver til drenge og piger

Hvis du har børn, hvor f.eks. 2 børn betyder at du skal finde på hele 48 små gaver børnenes julesok, så er det noget mere overskueligt med en chokoladejulekalender eller/og Børnenes julekalender samt søndagsgaver på de 4 søndage til dit barn eller børn – Adventsgaver til baby er ikke noget denne vil forstå betydningen af.

Da børn går gennem mange faser fra 0 til 12 år, så kan du med fordel finde inspiration blandt disse gaveideer der passer til de forskellige aldersgrupper

Der findes mange sjove små og store ting til børn der kan bruges til søndagsgaven, hvor de nedenstående gaveideer til drenge og piger kunne være det helt rigtige.

giv penge i adventsgave

Penge på den sjove måde til de store børn

Til de større børn kunne en pengegave om søndagen være den gode ting. Så kan de vælge om pengene skal snoldes op eller bruges på noget andet som de brænder for.


Penge kan lyde kedeligt og mærkeligt som en gave til advent, men den 11-12 årige dreng eller pige vil måske få en dejlig oplevelse af at kunne købe noget selv og føle sig lidt sej og voksen.


kreative gaver børn kan lave

Legemad

Til de mindre hvor legekøkken måske er årets julegave til pigen, kunne forskellig legemad være den gode tilføjelse. Fra 1,5-2 års alderen hvor det med at kopierer mor virkelig bliver praktiseret, her vil det være sjovt at lege med det forskellige legemad om søndagen og selvfølgelig perfekt til juledagene og tiden fremefter. Godt og sjovt legetøj til piger i forskellige aldre, og selvfølgelig også til drenge hvor det dog ikke er noget der fænger i samme grad.

Fra: 50 kr.​


giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Både til den helt lille pige og selvfølgelig også de ældre, kunne en sjov billig adventsgave være neglelak. Fra ganske ung tid vil det være noget den lille pige vil elske at have på, for hun har set mor bruge de. På et tidspunkt efter 4-5 års alderen er det knapt så udbredt blandt piger, men tager til igen omkring alderen mellem barn og teenager. En sjov og hurtig søndagsgave du kan købe i de fleste supermarkeder, butikker og selvfølgelig online, hvis du vil have overstået købet nu. Her er Billigvoks en god og billig forhandlere af gode produkter.

Fra: 40 kr.​


sangbøger er gode adventsgaver til børn

Åh Abe Sangbog

Til den mindre drenge eller pige kunne den populære og traditionelle Åh Abe sangbog være en god gaveide. Bogen byder de mange populære børnesange som de fleste børn lærer hurtigt i vuggestuen og børnehaven, og netop det at synge er sjovt for børn, derfor kunne bogen være en perfekt gave på en kold december søndag.

Fra: 249 kr.​


køb Elsa legetøj i gave til piger

Frozen ting til pigen

Elsa og Anna er guder blandt mange små piger. Den store forelskelse til prinsessen med den lange fletning starter vel omkring 2 års alderen og tager bare til i styrke. Hvis din datter eller barnebarn er sådan en pige, så er det kæmpe udvalg indenfor alt med Frozen billeder på, den perfekte gave og så må man leve med at de fleste ting koster det mere, nu et Frozen logo åbenbart er en bekostelig affære at få på – Pigen der er forgabt i Frozen vil elske både det dyre og billige og de forskellige ideer her byder også på det gode udvalg af julegaveideer.

Fra: 50 kr.​


køb et sjovt puslespil i søndagsgave til børn

Puslespil

Puslespil er sjovt for babyen og ofte til omkring 6 års alderen. Legetøj der er sjovt og som samtidig ikke behøver at koste en bondegård, er den perfekte adventsgave. Ved Eurotoys finder du nok det største udvalg af puslespil i forskellige typer, motiver og aldersgrupper. Find et sjovt puslespil til minimum af en af de 4 søndage indenfor budgettet.

Fra: 70 kr.​


køb den billige adventsgave til børnene med klistermærker

Klistermærker & tatoveringer

En god og billige ide til adventsgave kunne være udvalget af sjove klistermærker og tatoveringer. Her finder du rigtig mange forskellige sjove ideer der passer til et stort spænd af de forskellige aldersgrupper indenfor børn. Samtidig med at det kan være sjovt for barnet eller børnene så er det også gode billige gaveideer der ikke sprænger budgettet.

Fra: 20 kr.​


slik er en klassisk søndagsgave til børn i alle aldre

Slik

En af søndage bør byde på slik også, da julen jo er forbundet med hygge og afslapning hvor slik, hvis det ikke er hverdagskost, selvfølgelig skal være en del af hyggen. Det er heldigvis en rigtig nem gave at få klaret, da dagens eller ugens indkøb kan klares samtidig.

Fra: 10 kr.​


køb sjove malebøger i adventsgave til børn

​Malebøger

​Malebøger er det sjove legetøj som de fleste mindre børn elsker. Du kan finde mange forskellige hvor Frozen, Cars, prinsesser med mere, er noget der er genkendeligt og derfor foretrukken blandt de små.

Fra: 50 kr.​


giv Find Holger bogen i gave til 5 årige børn

​Børnebog

​Bøger er en gaveide du kan bruge til alle aldre, og noget de fleste børn elsker. Det er samtidig en gave der kan hygges om søndag morgen, hvor det store barn kan læse selv og højlæsning for den lille - Begge vil opleve den dejlige fornemmelse af at blive suget ind i den vidunderlige verden som bøger skaber.

Fra: 100 kr.​


køb sjove bondegårdsdyr i gave til barnet

​Bondegårds ting

​Bondegårds ting hvor du også finder heste ting, er noget som rigtig mange drenge og piger elsker at lege med. Du finder mange forskellige sjove ting, der samtidig kommer til både de lave og høje priser, så oplagt at give i advent til dit barn eller børn.

Fra: 40 kr.​


giv Hello Kitty i gave til piger på 6 år

​Hello Kitty

​Hello Kitty er populær blandt mange piger og ligesom med Frozen, så finder du også Hello Kitty ting indenfor stort set alt. Hvis din datter eller døtre er vilde med Hello Kitty, kan du hurtigt og nemt finder de 4 adventsgaver i udstyret ved Eurotoys.

Fra: 50 kr.​


køb det sjove block tape til de større børn

​Block Tape til lego

​Det sjove tape der gør det muligt at bygge anderledes med Lego. Det er en gaveide som enhvert Lego elskende barn, vil få meget glæde af. At kunne bygge op af væggen og skabe noget helt anderledes, er noget de fleste nysgerrige små som større børn vil finde sjovt.

Fra: 99 kr.​


giv de gode gaver til små børn som malesæt

​Malesæt

​Køb et smart malesæt til drengen eller pige der elsker at male. En god gave til en af 4 adventssøndage, hvor malebøger, glimmertuscher, lim og lignede kunne være gode ideer til de tre andre søndagsgaver.

Fra: 100 kr.​


køb det sjove krea legetøj i gave til pigen

​Krea legetøj

​Kreativ legetøj er sjovt legetøj for børn fra 4 år og op, hvor det selvføglelig er skal være noget indenfor de forskellige aldersgrupper, så de bliver udfordret. Her kan det være tattoos, venindearmbånd og andet som er det sjove legetøj til advent.

Fra: 100 kr.​


Duplo er et sikker gave hit til de små

​Duplo

​Duplo til de helt små kunne være en god gave til advent, helt ligesom det er perfekt legetøj til dåbsgaver, fødselsdagsgaver og julegaver. Duplo ligger ikke i den billige ende, men kan være legetøj der bliver udbygget over de 4 søndage.

Fra: 70 kr.​


køb den sjove adventsgave til de større børn

​Flash Roller rulleskøjter

​Til de lidt større børn kunne du købe de sjove Flash Roller rulleskøjter. De sættes fast på kondiskoen så han eller hun kan løbe på hælen. At der samtidig er lys i, gør bare gaven endnu sejere.

Fra: 129 kr.​


køb det sjove klistermærkesæt til hende

​Klistermærkesæt med påklædning

​Til pigen der elsker klistermærke og det at klæde figurer på, vil dette klistermærkesæt med påklædningsdukke være den super sjove adventsgave til hende. Et sjovt stykke legetøj som især den 4 årige pige vil elske at få en søndag morgen.

Fra: 59 kr.​


Adventsgaver til teenagere

Aldersgruppen teenager er den gruppe, hvor søndagsgaven nok er tiltænkt. Teenagealderen er nemlig den alder hvor glæden ved 24 små gaver gennem december, måske ikke rigtig er tilstede mere. Her er alternativet selvfølgelig søndagsgaver der dog selvfølgelig også skal tilpasses rigtigt mellem det at være ”voksen” og barn. Nogen rammer det voksne før andre, og derfor er gaveideerne nedenfor til drenge og piger også dækkende bredt mellem de 13 til ca. 18 årige teenagere.

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse

De fleste unge mennesker at se film, og her kunne den fine søndagsgave være billetter til biografen. En film er mange gange bedre på det store lærred og ordentlig lyd, og dette er netop hvorfor vi elsker biffen. En flot gave til advent som de fleste teenagere kan bruge og bliver glade for at modtage.

Fra: 149 kr.​


giv tipstjenestens adventskalender i søndagsgave

Danske Spil adventskalender

1 søndag i advent kunne passende byde på den årlige advents skrabekalender fra Danske Spil. Det er en gaveide der er blevet tradition for rigtige mange til den første advent, og noget som de fleste teenagere kan se det sjove og brugbare i. En sød tradition der bliver brugt både fra forældre og fra bedsteforældre til barnebarnet eller barnebørn.


slik er en klassisk søndagsgave til børn i alle aldre

De søde sager

Teenagere er både voksne og børn, men søde ting er dog noget der aldrig kan blive for barnligt. Slik og lækkerier er nemlig noget for stort set alle mennesker, og derfor vil det altid vække glæde at få det som den lækre adventsgave. At give slik er samtidig noget du kan kan nemt om ved næste gang du handler ind.

Fra: 10 kr.​


giv teenagepigen der elsker håndbold, en håndbold oplevelsesgave

​Håndbold oplevelse

​Giv hende gavekort til en kamp i ligaen, hvilket kan være den fede oplevelse til en teenagepige der elsker håndbold. En oplevelse for to som kan være med veninde, ven, familie eller andet.

Fra: 299 kr.​


køb alhokol i adventsgave til de store teenagere

De våde ting

Til drengen eller pigen der er begyndt at drikke øl og spiritus sammen med vennerne, her vil det være en sej ting at få en flaske vodka eller lignede i gave en adventsøndag. Det er selvfølgelig forskelligt om han eller hun drikker spiritus eller ej, men ofte rammer mange unge alderen omkring 15-16 år, hvor det er uundgåeligt at afholde dem fra at hænge ud med vennerne og lidt øl.

Fra: 60 kr.​


giv de sjove blinkende partyglas i gave

​Blinkede partyglas

​Køb de sjove blinkende partyglas til teenageren der er begyndt at drikke øl og spiritus. En sjov ting som han eller hun kan imponerer kammeraterne med, når de sidder en fredag og er næsten voksne.

Fra: 39 kr.​


giv ham en god lydbog i gave

Lydbøger

Hvis han eller hun elsker at lære nye ting, men måske ikke er pjattet med at læse i bøger, så er lydbøger det perfekte valg. En lydbog hvad end det er en krimi, historie eller fagligt stof, så kan den høres mens teenageren træner, cykler, arbejder eller lavet andet hvor lyden kan indslutte hjernen lidt.

Fra: 49 kr.​


Giv din kammerat en skør gave i form af kæmpe vingummi

Kæmpe vingummibamse

En anderledes og sjov gaveide til advent kunne være den kæmpe store vingummibamse. Den store bamse er noget ikke noget han eller hun får tygget sig igennem i et hug, og hvis du er vildrede om hvad du skal købe, så er det i det mindste en ganske sjov gaveide.

Fra: 99 kr.​


køb det sjove hængende spil i gave

Hoverkraft svævende spil

En anden anderledes men dog ret sjov gave for ham eller hende, er det svævende brætspil. Dette hooverkraft svævende spil giver den noget anderledes oplevelse i det velkendte spil med at stable klodser. En fed gave der giver mange timers sjov for børn i alle aldre, hvilket også gælder teenageren der kan spille både med familie og venner.

Fra: 259 kr.​


giv en oplevelse som adventsgave til teenageren

Klatring indendørs

En sjov oplevelsesgave til ham eller hende kunne være en klatre oplevelse der foregår i en indendørs hal i København. En gaveide til omkring 150 kr. der giver teenageren en sjov stund hvor han eller hun bliver aktiveret og udfordret fysisk på den fede måde. En sjov oplevelse der også er perfekt som julegave til ham eller hende i alle aldre.

Fra: 199 kr.​


køb en god træningstop i gave til hende 40 år

Toppe til hende

Til teenagepigen der træner kunne du give en sød top som adventsgave. En praktisk og nyttig ting til pigen som samtidig kan findes i ganske gode billige priser, der også byder på en god kvalitet. Hvis hun går op i at træne i fitnesscentret, klubben eller lignede, så er træningstøj til denne passsion ganske velegnet som søndagsgave.

Fra: 70 kr.​


Køb det fede telefon cover i gave

Smartphone tilbehør

De fleste teenager har en smartphone og bruger adskillige timer på dette kæreste eje. Noget tilbehør som oplader, holder, beskytter eller andet til denne kunne være en praktisk gaveide til en af de 4 adventsgaver.

Fra: 100 kr.​


køb en sjov 3 kg nutella spand i studentergave til unge mænd

Stor Nutella spand til ham

Til drengen der har en forelskelse for nutella så man nærmest skulle tro han er opflasket med det, her kunne en rigtig stor nutella spand være den sjove gave. Den store spand er ikke billig, men den rækker dog nok alligevel til rigtig mange dage, så ideen skal nok kun bruges til en af de 4 gaver.

Fra: 279 kr.​


giv teenagedrengen der træner, kreatin i gave

Træningstilskud

Til ham eller hende der træner for større muskler eller formet krop er træningstilskud udvalget måske perfekt til alle 4 søndage. Hvis du ikke har styr på hvad du skal købe, kan du med fordel se top10 ved Bodylab her og købe 4 produkter indenfor dit budget, da disse ting er noget de fleste unge mennesker der træner, kan bruge i den daglige træning.

Fra: 30 kr.​


giv den sjove fidget stick i søndagsgave

​Fidget stick

​Køb noget sjovt legetøj som det gode alternativ til fidgets spinners. Denne kan give teenagerens hånd chance for at blive udfordret, og en sjov lille gadget til adventsgaven på en af de fire søndage.

Fra: 49 kr.​


køb et Matas gavekort i gave

​Matas gavekort

​Mange teenagepiger elsker at få gavekort, for det er nemlig enstydende med, at hun får en shoppingtur og samtidig får noget som hun rent faktisk kan bruge. Giv et gavekort til Matas som er butikken, hvor piger i alle aldre ofte elsker at shoppe.

Fra: 50 kr.​


giv ham den sjove sneaker cleaning kit gave

​Sneakers cleaningkit

​Til teenagedrengen der elsker sine sneakers, her kunne et sneakers kit måske være den gode praktiske søndagsgave til ham. En eksklusiv gaveide der er praktisk til drenge og piger der gerne vil have rene sko.

Fra: 179 kr.​


giv en skøn makeup julekalender til hende

​W7 skønhedsjulekalender til 1 advent

​Til den første adventssøndag kan du give pigen den sjove og gode W7 skønhedsjulekalender. En perfekt første søndagsgave til pigen der op i skønhed, og det er trods alt dækkende for rigtige mange teenagepiger.

Fra: 171 kr.​


køb et par gode træningshandsker i gave

​Træningshandsker

​Til teenageren der elsker at træne, her er træningshandsker det gode udstyr som gør træning meget bedre. At løfte vægte giver hård hud, og ofte ret irriterende rød hud inden det stadie - Derfor er træningshandsker særdeles gode som gaver til ham eller hende der træner.

Fra: 99 kr.​


Adventsgaver til ham

Leder du efter ideer til hans søndagsgaver, så får du selvfølgelig også inspiration til forskellige gaveideer der passer til mænd i alle aldre, så du finder noget til både den unge som ældre mand.

giv en lækker cognac oplevelsesgave

Cognac smagning

Til ham der nyder cognac og samtidig elsker en god oplevelse, kunne en cognac smagning være den perfekte gaveide. Denne oplevelse gælder for 2 personer, så han kan få en sjov oplevelse sammen med en god ven der også påskønner cognac.

Fra: 499 kr.​


Køb en kvalitets gin til ham i gave

En god flaske gin

Til ham der måske er mere til gin, eller også elsker en god gin, kunne den gode gaveide være en af de mange forskellige slags gin der efterhånden findes. Gin er blevet særdeles populært også blandt de unge mænd, og måske ogsås ham du søger efter adventsgaver til.

Fra: 160 kr.​


køb køkken gadgets i adventsgave til manden

Gadgets til gourmet manden

Til ham der elsker at stå i køkkenet og lave mad, kunne du overveje at give noget anderledes, praktisk eller eksklusivt indenfor det store udvalg af køkkenudstyr og gadgets. De fleste mænd elsker at få gaver der kan bruges til noget, og det er dette udstyr/gadgets hvis han passion er indenfor madlavningen.

Fra: 60 kr.​


giv manden en god kogebog i adventsgave

Mad & drikke bøger

Kogebøger eller bøger om ølbrygning, mærker og andre ting kunne være den perfekte adventsgave til manden der har alt. Ved Bog & Ide kan du med fordel købe online blandt det store udvalg, og måske du samtidig kan få klaret eventuelle julegaver der også byder på køb af gode bøger.

Fra: 100 kr.​


køb ham en god hårtrimmer, næsehårstrimmer eller andet i gave

Elektrisk hårpleje

Det er svært at komme uden hårplejeprodukter som mand, da især skægget kan kræve en daglig aktivitet. Her kan de elektriske hjælpemidler som f.eks. skægtrimmer være en nødvendig, men også nåsehårstrimmere og lignede er nødvendigt for rigtig mange. Giv ham en god nyttig gave indenfor personlig pleje i form af de forskellige elektriske hårplejeting, hvor du finder de bedste online priser ved Coolshop.

Fra: 100 kr.​


giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave

Bryg dit eget øl gadget

Hvis du søger den anderledes og sjove gave til manden, så kunne det være dette hjemme ølbryggeri. En god gimmick gave hvor han kan lege med at brygge sin egen tønde øl på 7 dages tid. En anderledes og sjov gaveide til ham der aldrig ønsker sig noget.

Fra: 279 kr.​


køb den sjove adventsgave til manden

En bog fra Obamas anbefalinger

​Køb den sjove hjernegymnastik toiletrulle til ham der har tendens til at søge tilflugt på toilettet lidt for ofte. En af de sjove adventsgaver til mænd og drenge og samtidig også blandt de billige gaveideer.

Fra: 49 kr.​


giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking oplevelse

Giv ham en sjov udendørs oplevelse der byder på det unikke og smukke, hvilket netop er hvad du får med Bridgewalking oplevelsen. Her kommer du nemlig op og gå på taget af den gamle Lillebæltsbro. En unik ting at skue udover her samtidig med at toge, både og trafikken passerne lige under en på den gyngende bro.

Fra: 249 kr.​


giv ølsmagning i adventsgave til mænd

Øl eller whiskysmagning

Køb ham den sjove søndagsgave med en øl eller whiskysmagning der kan opleves på en af de mange gode småbryggerier i Danmark. Det er en sjov gaveide hvor manden både får lærdom om brygningens ædle kunst og selvfølgelig også kommer til at smage på de gyldne dråber.

Fra: 150 kr.​


køb det praktiske værktøj til far der handyman

Værktøj

Er han handymanden der arbejder det meste af sin fritid, så kunne nyt værktøj helt sikkert være en god adventsgave til ham. De fleste gider ikke pynteting eller lignede der ikke giver noget nyttigt, og til ham der mener dette, er værktøj indenfor det han mangler, altid en en god gave at give ham.

Fra: 50 kr.​


køb den perfekte gave til ham

Fed barberings oplevelse

Køb ham en eksklusiv gaveide i form af en klassisk god barbering ved en professionel. En glatbarbering med varme, kost og kniv er den udsøgte velvære oplevelse til mænd, og netop derfor kunne være den en perfekt gave i den dyrere prisklasse.

Fra: 399 kr.​


køb en god fritids gave i advent til ham

Hobby ting

Leder du efter en søndagsgave til ham der elsker fitness eller er hobby typen, så skal du selvfølgelig give ham den sjove gadgets indenfor denne hobby. Her kan du med fordel se udvalget af forskellige ting ved Coolstuff der er førende indenfor gadgets i alle former og til den gode pris.

Fra: 50 kr.​


køb lækker special øl til ham i gave

​Special øl

​En lækker special øl fra en af de efterhånden mange bryggerier fra indland og udland, er noget, som de fleste mænd sætter pris. Du kan finde øl mange steder, men hvis du ønsker noget anderledes og lækker øl til ham, kan du overveje en af de mange online steder som Jyskvin og lignede.

Fra: 40 kr.​


køb noget lækkert barbergrej i adventsgave

Barbergrej

Alle mænd skal barberer sig, og derfor vil barbergrej være en god gave at få. Her kan det være stort set alt, hvor voks, shampoo eller lignede kunne være perfekt til manden med stort skæg. Grejet der fjerner skægget og giver fugt til huden er perfekt til manden der barberer sig hver dag.

Fra: 50 kr.​


køb ham den gode lærige bog i gave

​Boost din opsparing bog

​Til ham der gerne vil lære, og bygge til fremtiden, her kunne den lærerige bog "Boost din opsparing med aktier" af Karsten Engmann Jensen være den perfekte ting til en kold søndag i julen.

Fra: 149 kr.​


giv ham en massage oplevelse i søndagsgave

​Massage oplevelse

​Til ham der virkelig skal forkæles til advent, her er en lækker massage oplevelse måske det helt rigtige. Hvem elsker ikke at blive forkælet, hvilket absolut er, hvad du får med massage. Forkælelse af krop og sind er noget de fleste mennesker elsker.

Fra: 499 kr.​


giv den praktiske tøjfolderen i gave til den unge mand

​Tøjfolder

​En sjov og særdeles praktisk ting til mænd i alle aldre, er tøjfolderen. Det er en gadget der hjælper ham til at lægge tøjet rigtigt sammen, og så flot at man ville tro det var ekspedienten i tøjbutikken der lige har været forbi.

Fra: 79 kr.​


køb ham en god praktiske gave til skægget

​Skægpleje

​Til manden der dyrker sit skæg som en gud, her kunne du give noget lækkert skægpleje som er den gode praktiske ting til hverdagen. Du kan finde mange forskellige produkter i lige så mange forskellige priser, hvor Made4men har det gode online udvalg.

Fra: 50 kr.​


giv ham de sjove macho lommetørklæder i adventsgave

​Macho tissues

​Leder du efter den sjove gave til manden, far eller anden mand, så kunne denne pakke macho lommetørklæder være det gode grin. En sjov ting der kan bruges til mange lejligheder, og perfekt til en våd adventssøndag ovenpå julekrokost.

Fra: 45 kr.​


Forskellige adventsgaver til hende

Søger du efter gode gaveideer til kvinder så har vi selvfølgelig også fundet inspirationen til dette. Her finder du nemlig forskellige adventsgaver til mor, bedstemor eller den unge kvinde der skal forkæles til advent. Gaveideerne her nedenfor kan købes til forskellige priser hvor du finder ting til 100 kr. 50 kr. eller 500 kr. så der er noget for alle budgetter.

køb den dejlige fiskespa oplevelse til hende

Garra Rufa velvære

En god gaveide indenfor skønhedsting til den unge eller ældre kvinde, kunne være en garra rufa oplevelsesgave. De små fisk spiser alt det døde hud på fødderne og derved giver dig den forskønnende oplevelse. En advents gaveide til din mor, søster, svigerinde eller måske til kæresten.

Fra: 195 kr.​


køb en flot håndcreme til mor i gave

En lækker håndcreme

Hvilken kvinde elsker ikke at bruge en god håndcreme? En lækker håndcreme i den gode kvalitet kan du finde i rigtig mange forskellige priser. Perfekt som den gode adventsgave til kvinder i den unge som ældre alder, hvor Elizabeth Arden 8hr cremen er en rigtig lækker model til hende.

Fra: 119 kr.​


køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

Blomsterberg bageudstyr

Til hende der elsker Den Store Bagedyst, hun er nok også vil med Mette Blomsterberg. Her kunne du give den sjove gave i form af bageudstyr fra Blomsterbergs webshop, hvor du finder stort set alt hvad hjertet og maven lyster.

Fra: 100 kr.​


køb den gode bog Barack Obama læser i gave til mænd

Den gode bog fra Obamas anbefalinger

Mange elsker at synke hen i den vidunderlige verden som man kan opleve med en god bog. Her kunne du følge Barrack Obamas anbefalinger til gode bøger, som måske kunne være noget for din kone, mor, veninde eller anden kvinde der skal begaves til advent.

Fra: 100 kr.​


Giv det populære Jelly Belly i gave

Jelly Belly gaveæske

Jelly Belly er det super lækre amerikanske slik der er uformet som små bønner. Det bliver mere og mere udbredt her i Danmark, hvor det førhen var mere nicheagtigt. Super lækkert slik der især er populært blandt kvinder og netop derfor, kunne denne lækre Jelly Belly gaveæske være en dejlig ting at få til advent for hende.

Fra: 69 kr.​


giv hende lækkert te i adventsgave

Lækkert te

Er hende du søger gaveideer til, vild med te? Så er noget af det eksoktiske te der kommer i rigtig mange forskellige smagsvarianter, da oplagt at give hver søndag. Du finder te mange steder, men hvis du vil gøre det nemt for dig, og samtidig også finder det gode varieret udvalg af te, så kan du med fordel købe de 4 gaver ved Teacup online.

Fra: 30 kr.​


køb hudpleje i søndagsgave til hende

Hudpleje

Giv hende en lækker creme som f.eks. dag eller natcreme der er til hendes hudtype. Cremer i alle former er noget de fleste kvinder sætter pris på, for de bruger det på daglig basis. Det kan være en noget dyrere gave hvis du skal give hende en af de eksklusive cremer, men du kan dog heldigvis også finde en lækker creme i et almindeligt prisniveau.

Fra: 70 kr.​


køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

Snug rug tæppe med ærmer

December er ofte våd, mørk og kold, hvor det er rart at sætte sig i sofaen med en te, bog og et tæppe godt op om halsen. Problemet med at holde et tæppe oppe så du bliver varmet, og samtidig skal drikke og læse bog er noget, som de fleste kender til. Det problem kan du løse med dette tæppe der kommer med ærmer.

Fra: 259 kr.​


en af de gode gaveideer til bedste veninde

Tøsemiddag spil

En anderledes adventsgave der kan skabe sjov for hende sammen med f.eks. veninderne, kunne være det sjove tøsemiddag spil hvor der bliver dystet i spørgsmål om hinanden. Et godt brætspil til hende der elsker at spille med veninderne.

Fra: 199 kr.​


køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

En tur i fængslet oplevelse

Hvis hun bor i Østjylland og elsker at opleve ting og steder, kunne et besøg i det gamle statsfængsel ved Horsens være den gode gaveide. Her bydes der på rundtur bag murene, hvor du kan få et indblik og fornemmelse for hvordan livet kan have været her. En gaveide der er velegnet til friske kvinder der gerne vil se nye sider af livet og samfundet.

Fra: 149 kr.​


giv hende den fede oplevelse i søndagsgave

Fotokursus ved Zenfoto

Leder du efter den anderledes og overraskende gave indenfor noget lærerigt, så kunne et fotokursus ved Zenfoto måske være den fede oplevelse til hende. Kurset giver hende nogle sjove og spændende timer hvor hun får lært mere om det med at tage fotos som en professionel.

Fra: 369 kr.​


gaven til kvinden der har alt

Varme hjemmesko

Det er måske en myte, men det virker dog til at rigtig mange kvinder fryser deres fødder. Her er et par hjemmesko selvfølgelig den oplagte løsning. Køb et par lækre og varme hjemmesko i den gode kvalitet til konen, mor eller måske til mormor.

Fra: 399 kr.​


giv hende den elegante Nomess makeupholder i gave

Nomess organiser

Mangler du den gode adventsgave til hende der roder helt vildt med sit makeup på badeværelset? Så kunne en af de populære Nomess akryl opbevaringsbokse til makeup måske være den oplagte gave. Der findes mange forskellige slags makeup opbevaringskasser med de gennemsigtige i akryl fra Nomess er et populært valg ved mange.

Fra: 149 kr.​


lækker gave til hende 100 kr.

En lækker badeolie

En god gave til 2 eller 3 advent kunne være noget lækkert badeolie. Hvis du vælger forskellige skønhedsprodukter til de 4 søndagsgaver, så er noget lækkert badeolie der samtidig kan købes til en god billig pris, en lækker velvære ting til hende.

Fra: 49 kr.​


købt en boligting i adventsgave til kvinder

Kitchpro Veggie Chopper

Er hun vild med at småspise grøntsager som gulerødder eller lignede, så kunne den smarte Kitchpro Veggie Chopper være det perfekte værktøj hertil. Det er samtidig noget som de fleste børn vil sætte pris på, for udskåret grøntsager og frugt smager bare bedre da de er mere indbydende.

Fra: 89 kr.​


Køb en vinsmagning oplevelse i gave

​Vinsmagning

Hvis du søger noget til hende der elsker de gode ting i livet, og oplevelser, så kunne en god vinsmagning måske være den fede overraskelse til hende. Vinsmagning kan opleves alle steder i landet, så det skulle være muligt at finde noget tæt på gavemodtageren.

Fra: 399 kr.​


køb benvarmere som den billige adventsgave til hende

Benvarmere

Ligesom hjemmesko er den gode søndagsgave til de kolde december dage, så kunne et par benvarmere også være den søde og dejlige ting at få for hende.

Det er måske ikke verdens mest romantiske eller spændende gave at give, men sæt dig selv i modtagerens sted og tænk over om det er lækkert at kunne holde varmen hvis du fryser?


køb verdens bedste mor kop i gave til hende

​Verdens bedste mor kop

​Til mor der skal glædes søndag morgen, kunne være med en kop der har påtrykt "verdens bedste mor". En sød gaveide til mor fra de små eller store børn, og samtidig ikke verdens dyreste ting.

Fra: 60 kr.​


giv hende en god ansigtsmaske i gave til jul

​Ansigtsmaske

​Til hende der skal forkæles og fornyes lidt, er en lækker ansigtsmaske en god gaveide. Du kan købe lækre ansigtsmasker i alle prisklasser, så der er muligt at finde en super god og billig adventsgave til hende. Ved Nicehair finder du det største udvalg af forskellige 

Fra: 30 kr.​


Adventsgaver til bedsteforældre

Du kan med fordel se ovenstående gaver til hende og ham, hvis du skal finde noget til farfar eller mormor. Her har vi dog fundet gaveideer der er mere til den specifikke aldersgruppe i forhold til de specifikke gaveideer til hvert køn.

køb en sød julenisse i adventsgave til bedstemor

​Søde nisser

​Til dine bedsteforældre kunne noget sødt pynt være den dejlige adventsgave, og hvorfor ikke pynt der består af nisser? Du kan finde meget flot julepynt, hvor Klarborg nisser eller andet, måske er det helt rigtige valg.

Fra: 60 kr.​


køb den lækre luksus brunch i gave

Luksusbrunch til 2

En gave til bedstemor og bedstefar kunne være en dejlig luksus brunch. En oplevelse hvor de kan gå på cafe en vilkårlig dag et sted i Danmark, og nyde en god brunch sammen som par. Det kunne også være en gave til bedstemor hvor hun kunne inviterer en veninde med på cafe.

Fra: 399 kr.​


giv en god bog i adventsgave til mor

Krimi

Hvis hun, han eller de elsker at læse, kunne du give en krimi indenfor stilen denne eller de elsker. Der findes rigtig mange forskellige bøger , hvor du med fordel kan tage et kig på Bog & Ide’s bestsellerliste og udvælge en af de nye krimier herfra.

Fra: 100 kr.​


køb den sjove malebog i gave til din bedstemor

Malebøger til voksne

Mange mænd og kvinder af især den ældre generation, har fået smag for det store udvalg af malebøger til voksne. Hvis hun/han eller de elsker at male, så kunne du købe en bog til hver eller måske en fællesbog. De kommer heldigvis i forskellige prisklasser, hvor udvalget ved Bog & Ide er nemmest for dem at bytte, da forretningen findes i de fleste byer.

Fra: 70 kr.​


køb et fint gavesæt i adventsgave til mormor og morfar

Gavesæt med olie & eddike

Hvis du er i total vildrede om gave til dem, kunne du overveje en af de mere neutrale ting som et gavesæt med olie og eddike. Det er en neutral gave der udstråler stil og luksus. En smart gave der kan bruges til stort set alle anledninger og selvfølgelig også til de forskellige gaver til jul.

Fra: 219 kr.​


giv en sød gavekurv i søndagsgave til dine bedsteforældre

En lækker gavekurv

Hvem elsker ikke at få søde sager, vin, delikatesser eller andet lækkert til ganen og maven? Her er gavekurve den gaveform der kan opfylde dette. En perfekt gave til ældre mennesker der har alt, hvor du kan vælge at samme din egen med søde, lækre eller stærke sager. Alternativt kan du gøre det nemt for dig selv og vælge en færdiglavet, hvor udvalget ved Maggies er meget varieret og godt. Her finder du nemlig både te, kaffe, chokolade, vin, spiritus og blandet kurve der dækker de fleste lyster.

Fra: 250 kr.​


brug håndcreme som den gode adventsgave til bedsteforældre

Håndcreme

En lækker håndcreme til hende og ham kunne være gaven der viser at du tænker på dem eller hende. Der findes mange lækre håndcremer som samtidig også kan findes til stort set alle budgetter.

Fra: 60 kr.​


køb julekalender hækleopskrifter i adventsgave til bedstemor

​24 ting en julekalender hækleopskrifter

​Til mor eller bedstemor der elsker at hækle, kan du give hende dette hæfte med 24 ting - en julekalender. Masser af gode hækleopskrifter som hun kan nyde med sin hobby gennem november og december måned.

Fra: 100 kr.​


køb det lækre lakriseriet i advents til dine bedsteforældre

​Lakridseriet gaveæske

​Køb det lækre og eksklusive slik fra Lakridseriet i gave til dine forældre eller bedsteforældre. Her får du lakrids, vingummi og andet udsøgt slik der kræser for smagssansen.

Fra: 199 kr.​


køb en smuk vase som den lækre pyntegave til hjemmet

​Keramik & Porcelæn

​En smuk pynteting kan være en vase eller smuk keramik der kan pynte på spisebordet. Du finder mange forskellige muligheder, hvor du søge inspiration f.eks. ved Livingshop der har det store online udvalg til de gode priser.

Fra: 130 kr.​


Adventsgaver til kæresten (også de frække)

Hvis du vil overraske kæresten eller din partner med søndagsgaver, så kan du fordel spare tid og ofte penge ved at finde dem online. Her er udvalget nedenfor der dækker både over de romantiske og frække adventsgaver, også ret nemme at få klaret ved at købe online få afhente på posthuset når det passer dig.

den perfekte gave til hende der har alt

Kærlighedspiller

En af de mest romantiske gaveideer er denne krukke kærlighedspiller. Krukken indeholder en masse piller, hvor hun/han på øv dage kan tage en pille og blive kvikket op. Pillerne indeholder nemlig små håndskrevne sedler med søde ord. Disse ord er det eneste negative ved gaven, for du skal nemlig skrive dem og lukke pillen igen. Det er et meget lille stykke papir, så man skal både skrive småt og flot. Når det så er sagt, så er det en gaveide der smelter hendes eller hans hjerte og gør det perfekt som årets romantiske gave.

Fra: 59 kr.​


en romantisk gave til hende under 100 kr.

Ring for "sjov" klokke

En af de sjove og frække adventsgaver til kæresten er denne klokke. Hvordan den virker er nok ret lige til. Det er en sjov ting der som det mindste må give lidt grin, og måske den er så sjov, at december også bliver hyggelig på en helt anden og aktiv måde.

Fra: 59 kr.​


køb den søde bog om kærlighed i gave

Kærlighedens 5 Sprog

Køb bogen om kærlighedens 5 sprog i gave til din mand, kone eller kæreste. Bogen giver en indsigt i kærligheden og måske klarhed om hvorfor og hvorfor ikke. En anderledes bog der måske ikke skaber romantik her og nu, men måske skaber et helt nyt menneske i forholdet.

Fra: 149 kr.​


køb det sjove kærlighedsspil i adventsgave til din partner

52 Weeks of Romance

Køb disse sjove kort der kan give ny gnist og sjov i parforholdet. Det er en gave der giver din kæreste 52 kort som opdeles mellem ham/hende og dig. Derved har i 26 kort hver som sammenlagt med det kortene byder på, giver jer 52 ugers romantik hvilket næsten er et helt år af regelmæssigt samvær.

Fra: 119 kr.​


giv den lækre oplevelse der giver god kæreste tid

Par Oplevelser

Hvis du vil forkæle din kæreste med en gave indenfor den lidt dyrere slags, kunne du give en par oplevelsesgave. Det kan være både de fysiske sjove ting, lærerige oplevelser eller måske de mere romantiske med ophold eller lækker middag.

Fra: 300 kr.​


giv de frække adventsgaver til din partner

Ideer til soveværelset

De frække søndagsgaver indeholder ofte voksenlegetøj. Det kan være at samværet i soveværelset skal piftes op på de forskellige advents søndage. Her er legetøj til voksne selvfølgelig den sjove tilføjelse, hvor du med fordel kan købe noget fra Bestsellerlisten ved Sinful der nok er den største og billigste forhandler i Danmark.

Fra: 100 kr.​


køb de romantiske duftlys i gave til kæresten

Massage duftlys

Giv ham eller hende det sjove massage duftlys der både giver den rigtige duft og når varmet op, kan bruges til at masserer med. En god gave der kan være opladning til endnu mere fysisk samvær, og perfekt til søndag morgen hvis ikke der er børn tilstede.

Fra: 199 kr.​


køb den sjove tango for 2 oplevelsesgave til kæresten

To til tango

Skal adventsgaven til kæresten være noget sjovt, lærerigt og aktivt, så kunne du overveje om ikke undervisning i tango for to, måske var den perfekte og sjove gaveide der sparker liv i forholdet. En anderledes og sjov gave der måske giver jer blod på tanden med tango.

Fra: 499 kr.​


giv din kæreste den søde romatiske adventsgave

Den søde gratis adventsgave

Hvis du vil lave en gratis med super sød og romantiske adventsgave til din kæreste, så kunne du lave 4 kærlighedsdigte eller breve og give hende/ham.


Beskriv hvorfor du holder af og elsker din kæreste, og her skal mænd bruge kreativiteten udover det fysiske. Tillæg en tjeneste i form af noget seksuelt eller noget der aflaster hende i dagligdagen til hver af de 4 breve.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Adventsgaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star