ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pakkelegsgaver – De bedste gaver til pakkeleg

Pakkelegsgaver – De bedste gaver til pakkeleg


Til de rejseglade
Scratch Map
Gå til laveste pris
I samarbejde med pricerunner.dk
Kamp om gaven
Nicolas Vahé - 2 x Kaffesirup
Gå til laveste pris
I samarbejde med pricerunner.dk

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Pakkeleg er en skøn tradition, hvor man rafler om gaver på tid, og kan være både heldig og uheldig at få fat i en plat, fantastisk, morsom eller direkte afskyelig gave. Pakkeleg er for de fleste selskaber mest for sjov, og derfor kan det være skønt at troppe op med en flot indpakket gave,  som indeholder noget helt andet, end hvad nogen i selskabet vil kunne gætte.

Alt efter hvor og med hvem du skal spille pakkeleg, så kan gavernes indhold og størrelse variere meget. Netop derfor har vi her fundet pakkelegsgaver i forskellige priskategorier, og har også særligt udvalgt et par sjove kandidater til den mindre seriøse pakkeleg. Læs med her og find de bedste pakkelegsgaver.

3 Populære kategorier til pakkelegsgaver

Sjove Pakkelegsgaver

Gadgets-coca-cola-køleskab

Boligting

Stue-kvadrat

Voksenlegetøj

kvinde-i-soedt-sort-lingerie

Pakkelegsgaver til under 100 kr.

Har I besluttet jer for, at pakkelegsgaverne skal koste under 100 kr., har vi her to gode bud på, hvilke gaver du kunne vælge at have med.

image

Fiks Fidget Cube

Kender du én, der kæmper med rastløse hænder? Så er du kommet til det rette sted. Denne lille terning har en lang række afstressende funktioner, som sørger for, at hype...

Fra:69 Kr.
I samarbejde med pricerunner.dk

Pakkelegsgaver til under 200 kr.

Skal gaverne til pakkeleg koste lidt mindre, har vi her fundet er par skønne bud på ting, der koster under 200 kr.

image

Naturlig deodorant i ocean plastic emballage

Relevant er et nyt, dansk brand, som har lavet verdens første Ocean Plastic Deodorant. Den er effektiv, naturlig og sikrer et bæredygtigt formål: mindre plastik i verdensha...

Fra:119 Kr.
I samarbejde med pricerunner.dk

Pakkelegsgaver til under 300 kr.

De fleste selskaber har for vane at aftale en ca. pris til gaverne, som skal fordeles i løbet af pakkeleg. Det sikrer, at alle kan være med. Hvis du skal finde på en gave til under 300 kr., kan du tage et kig herunder.

FAQ

Hvordan fungerer en pakkeleg?
En pakkeleg indebærer, at deltagerne sidder i en rundkreds og kaster en terning. Når man får en sekser, får man lov til at tage en pakkelegsgave fra midten, og når der ikke er flere gaver i midten, må man tage en gave fra en anden, hvis du slår en sekser. Når spillet er forbi åbnes gaverne.
Kan man give alle typer gaver i en pakkeleg?
Ja, man kan give mange typer gaver i en pakkeleg, men gaverne skal være passende til gruppen og lejligheden og bør undgå at være krænkende eller stødende.
Hvad er et passende budget til pakkelegsgaver?
Et passende budget til pakkelegsgaver varierer afhængigt af lejligheden og gruppen. Der bliver typisk meddelt i gruppen om hvor meget en gave må koste.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme