Oplevelsesgaver til par

Søger du de søde, praktiske, sjove eller romantiske oplevelsesgaver til par? At finde på en gave til et par kan være svært, hvad end du er kæreste/partner eller anden relation,  hvis gaven også skal være noget sjovt frem for f.eks. køkkenting eller andet til hjemmet.

Oplevelsesgaver til par der måske overrasker ​

Vi har fundet et udvalg af forskellige gode oplevelsesgaver til 2 personer der er særdeles populære til bryllup eller gaven til kæresten. Her dækker udvalget bredt så der er noget både for de unge som ældre og i forskellige priser, helt ligesom der er forskellige ideer til forskellige temperamenter.

kro/hotel er perfekte adventsgaver til par

​Kro & hotelophold for 2

​Den klassiske oplevelse til par er et kro- eller hotelophold. Det er en gave som alle par kan bruge. En weekendtur er enten spændende, romantisk, sjovt eller smukt og det styrker samværet i forholdet.
Fra: 799 kr.​

Køb den lækre chokoladebrunch som pargave til kæresten

​Chokoladebrunch Peter Beier

Hvor ikke give en af de afslappet, søde og velsmagende oplevelsesgaver til hende eller ham du elsker? Chokoladebrunch hos Peter Beier i København kan være den hyggelige syndetur der giver en afslappet og hyggelig kærstedag sammen?

Fra: 249 kr.​

køb de sjove oplevelser til par i gave

​Bridgewalking

​En spændende og ret unik oplevelse til et par kan være Bridgewalking ved Lillebælt. Her kommer du op og går ovenpå broen med det flotte skue udover og diverse trafik under dig som giver rystelser i broen.
Fra: 570 kr.​

køb det eksklusive ophold på Fakkelgården i gave til din mor

​Gourmetophold på Fakkelgården

​Den eksklusive gave til dem der giver forkælelse i topklasse, er måske et gourmetophold på Fakkelgården lige ved den tyske grænse. Flotte omgivelser, lækker mad og dejlig samvær med kæresten/partneren.
Fra: 4798 kr.​

giv gaver til parret der har alt

​Luksus spaophold på Skansen, Sverige

​Gode gaver til parret der har alt, er ophold. Her kan spaophold være den lækre luksus. Og hvorfor ikke på Skansen der ligger i Båsted, Sverige. En eksklusive gaveide til parret der bor på Sjælland.
Fra: 4.179 kr.​

giv ham en bøf for 2 oplevelse i gave

​Bøf for 2

​Nok en gave der mest tiltaler mænd. En god bøf middag for 2 er måske ikke den klassiske romantiske tur på restaurant​, men derfor kan det sagtens være en sjov gave at modtage - Måske gaven til din mand?
Fra: 499 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

​Besøg i statsfængsel

​Hvis parret elsker kultur, at opleve og historie, kan et besøg i det gamle Horsens Statsfængsel måske være den gode gave at få. En sjov og billig oplevelsesgave til par der gerne vil vide mere om livet.
Fra: 295 kr.​

køb den sjove goboat oplevelsesgave

​Goboat - den romantiske oplevelse

​Til den nyere par der bor i København kan du/i give en goboat oplevelse. Her kan de sejle en romantisk tur i kanalerne og se byen fra vandsiden - og holde en romantisk brunch med medbragt madkurv.
Fra: 449 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

​Guidet tur med gadens stemmer

​Til parret i København, kan du/i give en guidet tur i byen der bliver vist og fortalt af en tidligere hjemløs. Det giver et andet lys på livet som hjemløs, og kan være en lærerig oplevelse som par.
Fra: 300 kr.​

giv en guidet hjemløs tur i århus som gave til par

​Guidet hjemløs tur i Århus

​Du finder (desværre kan man fristes til at sige) den tilsvarende oplevelse i Århus. Her bliver du guidet af tidligere misbruger eller hjemløs og livet set lidt længere ned fra rendestenen.

Fra: 99 kr.​

Køb en salsa oplevelsesgave til 2

​Salsa for par

​Til parret der elsker at opleve sjove ting som par og måske endda vild med dans? Så kan en salsa for par træningstime måske være den perfekte gave der giver mere kolorit på forholdet og hverdagen.
Fra: 499 kr.​

Giv den romantiske oplevelsesgave til par

​Overnatning brudesuiten - Skrøbelev Gods

​Luksus overnatning i brudesuiten på Skrøbelev Gods må være indbegrebet af romantik. Måske som den gode romantiske ting der overrasker din partner/kæreste glædeligt?
Fra: 2.995 kr.​

giv den sjove fælles oplevelse til din partner i gave

​Indendørs klatring

​Til parret eller din partner der elsker fysiske udfordringer/konkurrence, kan klatring i indendørs hal måske være den fede par oplevelse. Klatring foregår i den indendørs hal i Taastrup.
Fra: 700 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Luksus brunch

​Måske en luksus brunch gavekort oplevelse der kan bruges over hele landet, er den helt perfekte ting som den anderledes bryllupsgavemorgengave eller måske værtindegave.
Fra: 299 kr.​

find de lækre gaver til par

​Orient Deluxe på Alter Meierhof

​Den dyre og eksklusive velvære oplevelsesgave til et par, kan være et luksus ophold på Alter Meierhof i Flensborg. Her finder du Michelin restaurant og luksus omgivelser der virkelig forkæler.
Fra: 10.749 kr.​

giv et lækker godsophold i gave

​Romantisk ophold på Kragerup Slot

​En time fra København ved Ruds Vedby finder du det historiske Kragerup Slot som Karen Blixen elskede at holde ferie på. Et dejlig og romantisk ophold der kan være velegnet som romantisk ide til din partner?
Fra: 1.550 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biograftur for 2

​Hvorfor ikke give den oplevelse som de fleste af os nyder fra tid til anden? En god film og biografmenu er dejlig afslapning sammen med sin kæreste, mand eller kone, og noget de fleste par elsker og gør.
Fra: 578 kr.​

giv et lækkert weekendophold på hotel

​Romantik på Bandholm Hotel

​Måske et romantisk ophold på Bandholm Hotel der ligger ud til vandet på Lolland? Tæt på København og dejlig langt væk i smukke omgivelser til at du kan slappe helt af og nyde nuet med din mand/kone.
Fra: 2.390 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

​Spaophold på Hotel Thinggaard, Thy

​Spaophold er velvære der får kroppen til at stresse helt af i løbet af et par minutter. Her kan det opleves på Hotel Thinggard i Thy hvor du finder det lækre wellness med romerske bade.
Fra: 1.698 kr.​

giv tapas gavekort i gave til ældre par

​Tapas for 2

​En dejlig og afslappende gave der forkæler sanserne er måske denne Tapas for 2 oplevelse. En oplagt gaveide til ældre som unge par, og som kan bruges på en af de mange Tapas steder i Danmark.
Fra: 499 kr.​

giv en romsmagning i gave til det mandlige par

​Romsmagning

Hvorfor ikke give en udsøgt romsmagning til parret der sætter pris på de finere ting i livet? Romsmagningen foregår ved hos Smagførst i København eller Århus, hvor gæsterne bliver budt på udsøgte smage.

Fra: 299 kr.​

Køb et luksus ophold som pargave til kæresten

​Ophold The Lodge, Sverige

​En times kørsel over sundet fra København finder du Genarp. Her ligger The Lodge som er et udsøgt hotel der ligger i smukke natur omgivelser. Super velegnet som gave til din kæreste og dig, hvor i kommer væk og kan slappe af fuldstændig sammen.
Fra: 2999 kr.​

Køb en lækker sushi oplevelse i gave til kæresteparret

​Sushi for 2

​søger du en god spontan oplevelsesgave til din kæreste der elsker sushi, så giv hende et gavekort der dækker over en sushi middag for 2. Perfekt gaveide til parret der elsker den japanske delikatesse.
Fra: 499 kr.​

Køb en romantisk slotsophold som pargave til din partner

​Romantisk slotsophold i Danmark

​Hvis du mangler det overraskende ophold hvorfor så ikke vælge et slotsophold? Vi har mange smukke slotte eller store gods som ligger og troner ganske idyllisk rundt omkring i Danmark.
Fra: 1980 kr.​

Hvorfor oplevelser til par?

Står du og mangler en god ide til en spontan, romantisk eller måske bare julegaven til kæresten, så overvej en oplevelse indenfor noget du ved at hun eller han elsker, eller noget helt anderledes som vil overraske positivt. ​Oplevelser er vigtigt for jeres forhold, for det er fælles minder om noget sjovt, spændende eller komplet tosset som i to lavede. Her kan det være noget simpelt som en biograftur, i skoven eller andet der ligger i den gratis eller billige ende. For fælles oplevelser behøver ikke nødvendigvis være ekstravagant. Et parforhold begynder som regel at ”ruste” lidt, når i holder op med at opleve ting sammen. Og netop derfor skal du vælge noget spændende frem for den fysiske ting altid.​

Hvilke type oplevelsesgaver?

Oplevelsesgaver er blevet populære både til par og singler, netop fordi de byder på en oplevelse. Her dækker udvalget og rigtig mange ting hvor du finder noget for alle. Hvad end du ønsker det helt afslappet uden forventningspres, til det helt vilde der måske koster en formue eller presser dig fysisk. Udvalget dækker over disse kategorier:

  • Ophold: Den traditionelle bryllupsgave til par indenfor oplevelser. For hvem elsker ikke at komme væk fra hverdagen og opleve noget sammen med sin partner? Her byder udvalget på alt hvad end det er jordomrejse eller det modsatte.
  • Wellness: Alle elsker at blive forkælet og slappe helt af. Det er netop hvad wellness byder på, hvor udvalget dækker meget bredt. Derfor finder du wellness oplevelsesgaver indenfor stort set alt vedrørende skønhed og velvære. Massage, spa, wellness og meget mere. Wellness oplevelser til par kommer som regel i den lidt dyrere ende.
  • Action: Her finder du de fysisk krævende som klatring, de vilde som bungyjump eller faldskærmsudspring og du finder selvfølgelig også oplevelsesgaver til ham eller hende der elsker benzin og fart. Kør i sportsvogn på bane, helikopter rundflyvning, speedbåd og meget andet der kan udfordre fysisk, teknisk eller måske psyken.
  • Gourmet: Alle elsker noget lækkert mad, og derfor er denne type oplevelse velegnet til stort set alle gavetype. Hvad end det er til konfirmanden som pensionisten.
  • Kultur: Kultur dækker bredt. En fodboldkamp, teater, museum, vinsmagning? Og meget andet som giver os sjov, viden eller gør os nysgerrige.
Denne side er anmeldt af: Christina P. Henriksen 10/10
4.7/5 (54 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: