Oplevelsesgaver til par

Køb oplevelsesgaver til par du kender

Søger du de søde, praktiske, sjove eller romantiske oplevelsesgaver til par? At finde på en gave til et par kan være svært, hvis det også skal være noget sjovt frem for f.eks. køkkenting eller andet til hjemmet. Her er oplevelser som koncert, gourmet, ophold, biograf, kultur og andet, noget et par kan lave og have sjov med sammen.

Oplevelsesgaver til par der måske overrasker ​

Vi har fundet et udvalg af forskellige gode oplevelsesgaver til 2 personer. Her dækker udvalget bredt så der er noget både for de unge som ældre, i forskellige priser, helt ligesom der er forskellige ideer til forskellige temperamenter.

kro/hotel er perfekte adventsgaver til par

​Kro & hotelophold for 2

​Den klassiske oplevelse til par er et kro- eller hotelophold. Det er en gave som alle par kan bruge. En weekendtur er enten spændende, romantisk, sjovt eller smukt og det styrker samværet i forholdet.
Fra: 799 kr.​

køb de sjove oplevelser til par i gave

​Bridgewalking

​En spændende og ret unik oplevelse til et par kan være Bridgewalking ved Lillebælt. Her kommer du op og går ovenpå broen med det flotte skue udover og diverse trafik under dig som giver rystelser i broen.
Fra: 570 kr.​

køb det eksklusive ophold på Fakkelgården i gave til din mor

​Gourmetophold på Fakkelgården

​Den eksklusive gave til dem der giver forkælelse i topklasse, er måske et gourmetophold på Fakkelgården lige ved den tyske grænse. Flotte omgivelser, lækker mad og dejlig samvær med kæresten/partneren.
Fra: 4798 kr.​

giv gaver til parret der har alt

​Luksus spaophold på Skansen, Sverige

​Gode gaver til parret der har alt, er ophold. Her kan spaophold være den lækre luksus. Og hvorfor ikke på Skansen der ligger i Båsted, Sverige. En eksklusive gaveide til parret der bor på Sjælland.
Fra: 4.179 kr.​

giv ham en bøf for 2 oplevelse i gave

​Bøf for 2

​Nok en gave der mest tiltaler mænd. En god bøf middag for 2 er måske ikke den klassiske romantiske tur på restaurant​, men derfor kan det sagtens være en sjov gave at modtage - Måske gaven til din mand?
Fra: 499 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

​Besøg i statsfængsel

​Hvis parret elsker kultur, at opleve og historie, kan et besøg i det gamle Horsens Statsfængsel måske være den gode gave at få. En sjov og billig oplevelsesgave til par der gerne vil vide mere om livet.
Fra: 295 kr.​

køb den sjove goboat oplevelsesgave

​Goboat - den romantiske oplevelse

​Til den nyere par der bor i København kan du/i give en goboat oplevelse. Her kan de sejle en romantisk tur i kanalerne og se byen fra vandsiden - og holde en romantisk brunch med medbragt madkurv.
Fra: 449 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

​Guidet tur med gadens stemmer

​Til parret i København, kan du/i give en guidet tur i byen der bliver vist og fortalt af en tidligere hjemløs. Det giver et andet lys på livet som hjemløs, og kan være en lærerig oplevelse som par.
Fra: 300 kr.​

Giv den romantiske oplevelsesgave til par

​Overnatning brudesuiten - Skrøbelev Gods

​Luksus overnatning i brudesuiten på Skrøbelev Gods må være indbegrebet af romantik. Måske som den gode romantiske ting der overrasker din partner/kæreste glædeligt?
Fra: 2.995 kr.​

giv den sjove fælles oplevelse til din partner i gave

​Indendørs klatring

​Til parret eller din partner der elsker fysiske udfordringer/konkurrence, kan klatring i indendørs hal måske være den fede par oplevelse. Klatring foregår i den indendørs hal i Taastrup.
Fra: 700 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Luksus brunch

​Måske en luksus brunch gavekort oplevelse der kan bruges over hele landet, er den helt perfekte ting som den anderledes bryllupsgavemorgengave eller måske værtindegave.
Fra: 299 kr.​

find de lækre gaver til par

​Orient Deluxe på Alter Meierhof

​Den dyre og eksklusive velvære oplevelsesgave til et par, kan være et luksus ophold på Alter Meierhof i Flensborg. Her finder du Michelin restaurant og luksus omgivelser der virkelig forkæler.
Fra: 10.749 kr.​

giv et lækker godsophold i gave

​Romantisk ophold på Kragerup Slot

​En time fra København ved Ruds Vedby finder du det historiske Kragerup Slot som Karen Blixen elskede at holde ferie på. Et dejlig og romantisk ophold der kan være velegnet som romantisk ide til din partner?
Fra: 1.550 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biograftur for 2

​Hvorfor ikke give den oplevelse som de fleste af os nyder fra tid til anden? En god film og biografmenu er dejlig afslapning sammen med sin kæreste, mand eller kone, og noget de fleste par elsker og gør.
Fra: 578 kr.​

giv et lækkert weekendophold på hotel

​Romantik på Bandholm Hotel

​Måske et romantisk ophold på Bandholm Hotel der ligger ud til vandet på Lolland? Tæt på København og dejlig langt væk i smukke omgivelser til at du kan slappe helt af og nyde nuet med din mand/kone.
Fra: 2.390 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

​Spaophold på Hotel Thinggaard, Thy

​Spaophold er velvære der får kroppen til at stresse helt af i løbet af et par minutter. Her kan det opleves på Hotel Thinggard i Thy hvor du finder det lækre wellness med romerske bade.
Fra: 1.698 kr.​

giv tapas gavekort i gave til ældre par

​Tapas for 2

​En dejlig og afslappende gave der forkæler sanserne er måske denne Tapas for 2 oplevelse. En oplagt gaveide til ældre som unge par, og som kan bruges på en af de mange Tapas steder i Danmark.
Fra: 499 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Oplevelsesgaver par
Bedømmelse
51star1star1star1star1star