Personlig gave

Giv en personlig gave til modtageren

​Søger du en personlig gave til ham eller hende? Når du skal give gave til en anden person, så kan det personlige snit selvfølgelig kun lade sig gøre, hvis du kender lidt til personen.

Når der skal findes den rigtige ting, så skal gaven vise, at du kender ham eller hendes ønsker og interesser. Er han helt vild med fodbold og Manchester United? Så kunne noget fangear eller måske en pakke kiks, være den rigtige gave. Måske hende du skal finde gave til, er passioneret omkring det spirituelle og krystaller? Så kunne du overveje tarotkort, sten eller måske en oplevelse til healing. Giv noget som gør ham eller hende glad, fordi din gave ligger indenfor modtagerens passion, interesser eller som personen nu er.


Du skal selvfølgelig ikke snydes for ideer til gaver indenfor det mere personlige der viser at du kender ham eller hende.

Forskellige personlige gaveideer

Nedenfor finder du forskellige ideer indenfor ting til ham, hende eller måske dine/jeres bedsteforældre. Vi har nemlig fundet både de afslappende, udsøgte, sjove eller romantiske ideer til at personliggøre gaven.

køb den perfekte gave til ham

​Barbering med stil

​Den personlige og eksklusive gave til manden, kunne være en klassisk barbering. Giv en barbering med stil oplevelse i gave til manden der har alt eller måske som en af de gode personlige gaver til far, kæresten, bror eller måske din svigerfar.

Fra: 399 kr.​

giv det eksklusive spaophold som den romantiske gaveide til din kone

​Spaophold

En god gave til din veninde, kæreste eller måske forælder der forkæler, kan være et dejligt spa ophold. Der findes mange lækre steder både i Danmark som Tyskland eller Sverige, hvor han eller hun kan blive forkælet med den eksklusive gaveide.

Fra: 1000 kr.​

giv en traditionel lommelærke gave til manden

​Gaver med indgravering

​Personlige gaver med gravering er om noget, en ret personlig ting. Her kan det være en lighter, ur, smykker, nøglering eller måske glas ting. Gør gaven mere personlig med navn, initialer eller fødselsdato der ofte bliver brugt til barnedåb eller som konfirmationsgave.

Fra: 80 kr.​

giv det personlige billede på lærred i gave

​Fotogaver

​Gør gaven til det intime eller venskabelig der fortæller, at i er tæt på hinanden. Her kunne det være produkter med fotos på. Kæresten kunne du give lærred med denne eller en fælles oplevelse på. Noget visuelt der betyder noget for modtageren, er ofte den søde gaveide.

Fra: 100 kr.​

giv den personlige intime koncert i hjemmet som gave

​Koncert

​Elsker han / hun musik? Hvorfor ikke give den helt rigtige gave specifikt efter modtagerens ønsker og interesser, hvilket kunne være en billet til en koncert. Hans eller hendes yndlingsband eller type musik kan være årets fedeste ting at få til jul eller fødselsdag.

Fra: 400 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​Whiskysmagning

​Personlige gaver til bedstefar, far eller manden kunne være en whiskysmagning på mini bryggeri i Danmark. En gave der tiltaler især de ældre generationer, hvor whisky ikke bare er en cowboydrink men en sand nydelse i eksklusivitet.

Fra: 300 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Luksus brunch

​Der findes en del personlige gaver til bedsteforældre som vil være et hit, men oplevelser er dog den gavetype, som rigtig mange ønsker sig mere end andet. Hvorfor ikke give en luksus brunch som de kan nyde sammen en hverdag, hvor de skal slappe af i byen sammen.

Fra: 299 kr.​

køb hende en holistisk stressbehandling i gave

​Holistisk stressbehandling

​Kender du en kvinde der trænger til lidt afslappende adspredelse i en hektisk hverdag? Giv hende en holistisk stressbehandling, som kan være den perfekte forkælelse til hende. En anderledes gaveform som måske vil gøre hende henrykt.

Fra: 599 kr.​

giv hende en god håndlæsning i gave

​Håndlæsning

​Til hende eller ham der er indenfor det spirituelle, kunne en håndlæsning måske være den sjove personlige ting at få i gave. Håndlæsning er måske ikke lige det, som du tror på, men måske modtageren er anderledes?

Fra: 1250 kr.​

Køb det populære Daniel Wellington som den flotte gave

​Ure

​Accessories som ure er kendt som den personlige ting. Kvinder får smykker og mænd får ure ved særlige anledninger, men en ur er dog også den mindeværdige gave til hende. Hvorfor ikke give et Wellington ur til hende og et andet til herren?

Fra: 100 kr.​

giv hende det elegante armbånd i gave

​Daisy armbånd

​Ligesom ure så er smykker kendt som den personlige ting der gives til særlige anledninger som konfirmation, dåb, bryllup eller til studenten. Her kunne et klassiske og populære George Jensen Daisy armbånd eller halskæde være det rigtige smykke.

Fra: 995 kr.​

giv den personlige dokumentmappe med indgravering i gave

​Philippi dokumentmappe

​En personlig gave til den travle kontorarbejder, kunne være den personlige Philippe dokument med indgravering. En ting der bruges som minde om en særlig ting eller anledning til ham eller hende der ikke ønsker sig noget.

Fra: 100 kr.​

den perfekte gave til hende der har alt

​Den perfekte romantiske gave

​Den billige og super romantiske gave til din kæreste eller partner, er denne lille krukke kærlighedspiller. Til omkring 60 kr. giver du hende eller ham årets bedste valentinsgave eller måske julegave der smelter hjertet og med garanti falder i god jord.


Fra: 60 kr.​

giv en fed madkursus oplevelsesgave

​Det lærerige madkursus

​En gave til ham eller hende der elsker at skabe mad eller bare gerne vil lære nyt. Giv et kursus indenfor franske, italienske, sushi eller måske bagekursus, som via fjernsynet er blevet et hit blandt mange mennesker i Danmark.

Fra: 400 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Personlig gave
Bedømmelse
51star1star1star1star1star