Pakkekalender til hende

køb en god pakkekalender til hende

Søger du efter en lækker, sød eller god pakkekalender til hende der kan være din kone, veninde, mor, kæreste eller anden relation? Julen er den hyggelige tid der starter ved 1 advent. Den varer ikke lige til påske, men dog strækker julen sig over lang tid. Her er julekalender til børn obligatorisk, men hvorfor ikke overraske din kæreste, bedstemor eller andet med en daglig kalendergave fra den 1 december frem til juleaften. Du kan vælge en hjemmelavet pakkekalender, der kræver, at du finder 24 forskellige kalendergaver til hende​. Det betyder besøg i Matas, Tiger, BodyShop, supermarkeder med mere. Alternativet er at købe den færdige julekalender. Og inspiration til det, har vi fundet forskellige færdige pakkekalendere til voksne kvinder i alle aldre, s​å du kan finde den helt rigtige julekalender til hende nemt og hurtigt.

Køb The Body Shop julekalender til hende

​BodyShop adventskalender

​Overrask hende med den populære skønhedsjulekalender fra The Body Shop. En populær pakkekalender der kan give hende en ny lækker skønhedsting hver dag gennem julen. Kalenderen kommer i tre forskellige varianter; Lilla til 395 kr, grøn til 595 kr. og den røde til 995 kr.

Fra: 395 kr.​

ække julekalender til din partner

​​Sinful julekalender

​​Denne Sinful julekalender er en af de frække kalendere. Du får en julekalender med voksenlegetøj til soveværelset. Måske det kan være årets overraskelse i julen til din kæreste, kone, partner eller anden.

Fra: 795 kr.​

køb den billige julekalender med Pukka te

​​Pukka julekalender

​​En god billig pakkekalender til hende der elsker te. Pukka er populært, og hvorfor ikke forkæle din kæreste, kone, mor, datter eller veninde med denne Pukka julekalender.

Fra: 99 kr.​

giv hende det udsøgte i årets pakkekalender

​Det udsøgte slik

​Med denne special edition julekalender får du udsøgt slik der kan forkæle modtageren gennem december måned. Kalenderen indeholder lækre ting fra Lakridseriet, Cocoture og Kjaramjel Fabrikken. Kan bruges som den søde gaveide til hende der har alt eller intet.

Fra: 329 kr.​

giv den lækre lakrids julekalender til hende

​Lakrids by Bülow julekalender

​Johan Bülow er verdensberømt i vores land for det udsøgte og eksklusive lakrids. Her er julekalenderen der kommer med 24 forskellige stykker lakrids i den velkendte kvalitet, gået hen og blevet et populært alternativ til de mere klassiske pakkekalendere eller adventsgaver.

Fra: 299 kr.​

giv en lækker julekalender med delikatesser til voksne

​Bornholm lækkerier

​Solskinsøen byder på mange lækre specialiteter, hvad end det er Svaneke øllen, det udsøgte lakrids eller alle de andre lækre ting. Det kan være årets pakkekalender til ham eller til hende. Hun får 24 forskellige produkter der er produceret på Bornholm, og noget som de fleste elsker at forkæle ganen og maven med.

Fra: 599 kr.​

giv en økologisk saft julekalender til hende

​Julekalender Søbogård Ø

​Hvis du mangler en kalender til hende der har alt, og går meget op i hvad der indtages, kan du give denne noget anderledes julekalender med forskellig økologisk saft bag hver låge. Kalenderen indeholder forskellige smagsoplevelser med citronsaft, hindbærsaft, solbærsaft, mangosaft, ingefærekstrakt m.m. og kan bruges som den gode gave til veninden, mor, søster, datter eller anden person.

Fra: 349 kr.​

Giv den dejlige kaffe julekalender fra Brew Company

​Brew Company kaffe kalender

​Giv The Brew Company kaffe julekalender til din mor, søster, svigerinde, kone eller anden kvinde. Kalenderen indehold giver to kopper daglige kaffe af det velsmagende brew.

Fra: 299 kr.​

Giv Karamelleriet julekalender

​Julekalender fra Karamelleriet

​Leder du efter en lækker julekalender til din kone, mor, svigermor, bedstemor eller måske kæreste? Så er udsøgte håndlavet karameller fra Karamelleriet, måske det perfekte valg? Karamelleriets julekalender indeholder lækre karameller. Og må siges at være noget anderledes end den normale chokolade julekalender.

Fra: 249 kr.​

Køb en hækle eller strikke julekalender fra Mayflower

​​Hækle eller strikke julekalender

​En eksklusiv julekalender til hende der elsker at hækle eller strikke, er hvad du kan give med denne kalender. Mayflower julekalender kommer i enten strikke eller hækle model med opskrifter. 

Fra: ​999 kr.​

Giv den udsøgte chokolade julekalender uden sukker

​​Udsøgt chokoladekalender uden sukker

​​Giv den sukkerfri chokolade julekalender fra AAlborg Chokolade. En anderledes kalender der giver modtageren forskellig udsøgt chokolade uden sukkerindhold.

Fra: 250 kr.​

Køb årets Nicehair beauty kalender

​Nicehair julekalender

​​Hvis du søger en skønhedskalender til din mor, datter, veninde, kæreste eller anden ung som moden kvinde, kan årets Nicehair skønhedskalender måske være sagen. 24 lækre skønhedsoverraskelser til at glæde hende gennem december.

Fra: 899 kr.​

giv den søde te julekalender

​Te pakkekalender

​Mange kvinder elsker te, og hvorfor ikke give en julekalender fyldt med lækkert te, der byder på forskellige smage? Du kan forkæle hendes december ved at give hende en te pakkekalender der forsøder hver december morgen med en ny te variant. ​Et godt alternativ til chokolade, specialiteter og andre julekalendere til kvinder.

Fra: 250 kr.​

Giv den eksklusive julekalender med vingummi til voksne

​​Whally and Whiz julekalender

​​En flot skuffe julekalender med 24 skuffer der byder på 2 stykker vingummi i hver. Perfekt som julekalender til bedsteforældre, par eller personen der skal forkæles med to daglige stykker af kvalitets slik.

Fra: 299 kr.​

Giv hende en lækker luxus chokolade julekalender

​Chokolade julekalender

​Den klassiske julekalender med chokolade er altid en god gave til din kæreste, kone, mor, bedstemor, veninde eller anden. Hvorfor ikke give den lækre luksus udgave med 24 stykker håndlavede dessertchokolader fra Kathrine Andersen chokolade. Du får en eksklusiv chokolade der er lavet af 100% naturlige råvarer.

Fra: 249 kr.​

giv en god bolche julekalender til hende

​Bolchejulekalender

Hvis du ikke vil give en klassisk chokoladejulekalender til hende, kan bolchekalenderen fra Bolcheriet være det gode alternativ. 24 specialdesignet og flotte æsker der indeholder tre lækkerier af bolcher og karameller til den søde tand.

Fra: 100 kr.​

Køb det lækre skønhedsjulekalender til teenagepige

​Hotmakeup julekalender

​En anden skønhedspakkekalender er denne fra Hotmakeup. Hvis du søger en lækker julekalender til kæresten som ikke er den klassiske BodyShop julekalender eller Matas Pakkekalender, er denne et rigtig godt alternativ. Du får 24 nummeret produkter, hvor du finder bryn farver, stencils, neglelak, lipgloss, refil øjenskygger, blusk, makeup m.m.

Fra: 599 kr.​

giv noget lækkert te, kaffe eller chokolade som julekalender

​Chokolade, te eller kaffe kalender

​Hvis du er i tvivl om hvad du skal give, så kan en kalender med chokolade og kaffe måske være det rigtige. Du kan også vælge en kombineret te og chokolade kalender, helt ligesom en kalender der indeholder alle tre ting måske er det helt rigtige til hende.

Fra: 400 kr.​

Køb en Mac Ys julekalender 2018

​​Rom / whisky kalender

​​Til hende der nyder udsøgt spiritus kan du give Mac Y's rom eller whisky julekalender som den søde overraskelse. Her får du 24 flasker med forskellig premium spiritus til hver dag  i december.

Fra: 599 kr.​

giv den lækre marcipan julekalender til konen

​Special retor julekalender

​Marcipan hører sig til i julen, og hvorfor ikke også i julekalenderen? Du kan give en forholdsvis billig pakkekalender til hende i form af denne model, der kommer med chokolade og marcipan.

Fra: 139 kr.​

køb en pakkekalender med lækkerier

​Pakkekalender til kvinder

​Hvad end du søger den lækre luksus kalender til den unge kvinde eller den mere modne kvinde, så kan denne luksus udgave måske være det helt rigtige. En kalender fuld af udsøgte ting indenfor personlig pleje og lidt lækkert til ganen også. En kalender skal overraske og forsøde livet i december, hvilket denne type måske vil gøre.

Fra: 999 kr.​

giv hende en lækker pakkekalender med hudplejeprodukter

​Babor julekalender

Hvis du mangler en skønhedsjulekalender til hende, kan denne Babor julekalender, som du finder ved Beautycos, måske være den lækre overraskelse. Kalenderen indeholder forskellige skønhedsting, der kan glæde hende hver dag i december.

Fra: 525 kr.​

Køb den flotte Decloer advent calendar

​​Decléor hudpleje julekalender

​​Denne er en lidt anden variant af skønhedskalendere, for her får du udelukkende hudpleje produkter som indhold. Hvis hun, som de fleste, bruger produkter til huden kan dette måske være den sjove og dejlige oplevelse gennem december.

Fra: 695 kr.​

Køb en Hemline julekalender med sytilbehør

​​Hemline julekalender med sy tilbehør

​Til den unge eller ældre der gerne vil sy, her kan du give denne noget anderledes Hemline julekalender. Den kommer med forskellige ting til at sy, hvilket gør den velegnet til skolepigen som pensionisten.

Fra: 289 kr.​

giv hende en kaffejulekalender fra Magasin

​Kaffejulekalender

​Til din kæreste, mor eller måske bedstemor der elsker en god kaffe med kapsler, kan den populære kaffejulekalender fra Magasin måske være den helt rigtige kalender til hende. Kalenderne kommer med 24 låger der indeholder kaffe kapsler til den gode smag.

Fra: 225 kr.​

Giv kæresten den frække pakkekalender til jul

​Den frække julekalender til hende

Hvis du søger den frække pakkekalender til din kæreste, så kan denne model måske være det helt rigtige. En fræk julekalender til par, der indeholder forskellige produkter til at forsøde og forbedre livet i soveværelset mellem par. Du får nemlig forskellige voksen produkter indenfor legetøj og remedier.

Fra: 999 kr.​

giv den erotiske pakkekalender til kæresten hende

​Amorelie kalender

​En anden fræk pakkekalender til kæresten eller konen er denne Amorelie erotiske julekalender. Den indeholder frække ting indenfor voksenlegetøj, spil og remedier til det mere romantiske liv i soveværelset. Indholdet kan også give inspiration til de mere private julegaver til hende fra dig.

Fra: 1399 kr.​

4.8/5 (114 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: