• Home  / 
  • Gavetyper
  •  /  Julekalender til hende – Pakkekalender ideer

Julekalender til hende – Pakkekalender ideer

Søger du efter en lækker, sød eller god pakkekalender til hende der kan være din kone, veninde, mor, kæreste eller anden relation? Julen er den hyggelige tid der starter ved 1 advent. Den varer ikke lige til påske, men dog strækker julen sig over lang tid.

​Pakkekalender ideer til hende

ække julekalender til din partner

​​Sinful julekalender

​​Denne Sinful julekalender er en af de frække kalendere. Du får en julekalender med voksenlegetøj til soveværelset. Måske det kan være årets overraskelse i julen til din kæreste, kone, partner eller anden.

Fra: 795 kr.​

giv den lækre lakrids julekalender til hende

Lakrids by Bülow julekalender

Johan Bülow er verdensberømt i vores land for det udsøgte og eksklusive lakrids. Her er julekalenderen der kommer med 24 forskellige stykker lakrids i den velkendte kvalitet, gået hen og blevet et populært alternativ til de mere klassiske pakkekalendere eller adventsgaver.

Fra: 269 kr.

Karamelleriet julekalender

​Julekalender fra Karamelleriet

​Leder du efter en lækker julekalender til din kone, mor, svigermor, bedstemor eller måske kæreste? Så er udsøgte håndlavet karameller fra Karamelleriet, måske det perfekte valg? Karamelleriets julekalender indeholder lækre karameller. Og må siges at være noget anderledes end den normale chokolade julekalender.

Fra: 249 kr.​

sinful-deluxe-julekalender

Sinful Deluxe julekalender

Hvis du søger den frække pakkekalender til din kæreste, så kan denne model måske være det helt rigtige. En fræk julekalender til par, der indeholder forskellige produkter til at forsøde og forbedre livet i soveværelset mellem par. Du får nemlig forskellige voksen produkter indenfor legetøj og remedier.

Fra: 1.295 kr.

køb den billige julekalender med Pukka te

​​Pukka julekalender

​​En god billig pakkekalender til hende der elsker te. Pukka er populært, og hvorfor ikke forkæle din kæreste, kone, mor, datter eller veninde med denne Pukka julekalender.

Fra: 99 kr.​

giv en lækker julekalender med delikatesser til voksne

​Bornholm lækkerier

​Solskinsøen byder på mange lækre specialiteter, hvad end det er Svaneke øllen, det udsøgte lakrids eller alle de andre lækre ting. Det kan være årets pakkekalender til ham eller til hende. Hun får 24 forskellige produkter der er produceret på Bornholm, og noget som de fleste elsker at forkæle ganen og maven med.

Fra: 599 kr.​

giv en økologisk saft julekalender til hende

​Julekalender Søbogård Ø

​Hvis du mangler en kalender til hende der har alt, og går meget op i hvad der indtages, kan du give denne noget anderledes julekalender med forskellig økologisk saft bag hver låge. Kalenderen indeholder forskellige smagsoplevelser med citronsaft, hindbærsaft, solbærsaft, mangosaft, ingefærekstrakt m.m. og kan bruges som den gode gave til veninden, mor, søster, datter eller anden person.

Fra: 349 kr.​

Giv den dejlige kaffe julekalender fra Brew Company

​Brew Company kaffe kalender

​Giv The Brew Company kaffe julekalender til din mor, søster, svigerinde, kone eller anden kvinde. Kalenderen indehold giver to kopper daglige kaffe af det velsmagende brew.

Fra: 280 kr.

Køb en hækle eller strikke julekalender fra Mayflower

​​Hækle eller strikke julekalender

​En eksklusiv julekalender til hende der elsker at hækle eller strikke, er hvad du kan give med denne kalender. Mayflower julekalender kommer i enten strikke eller hækle model med opskrifter. 

Fra: 949 kr.

Giv den udsøgte chokolade julekalender uden sukker

​​Udsøgt chokoladekalender uden sukker

Giv den sukkerfri chokolade julekalender fra Aalborg Chokolade. En anderledes kalender der giver modtageren forskellig udsøgt chokolade uden sukkerindhold.

Fra: 250 kr.​

te julekalender

​Te pakkekalender

​Mange kvinder elsker te, og hvorfor ikke give en julekalender fyldt med lækkert te, der byder på forskellige smage? Du kan forkæle hendes december ved at give hende en te pakkekalender der forsøder hver december morgen med en ny te variant. ​Et godt alternativ til chokolade, specialiteter og andre julekalendere til kvinder.

Fra: 250 kr.​

Giv hende en lækker luxus chokolade julekalender

​Chokolade julekalender

​Den klassiske julekalender med chokolade er altid en god gave til din kæreste, kone, mor, bedstemor, veninde eller anden. Hvorfor ikke give den lækre luksus udgave med 24 stykker håndlavede dessertchokolader fra Kathrine Andersen chokolade. Du får en eksklusiv chokolade der er lavet af 100% naturlige råvarer.

Fra: 249 kr.​

NYX Prof. Makeup Love Lust Disco Greatest Hits Advent Calender 2019

NYX Prof. Makeup adventskalender

Giv teenagepigen den sjove makeup og skønhedsjulekalender der byder på forskellige produkter som lipgloss, øjenskygge, mascara, pudder og meget andet. En sjov ide til hende der er begyndt at gå op i sit udseende.

Fra: 525 kr.

Super gavekurv til jul

Gavekurv til jul

​Hvis du er i tvivl om hvad du skal give, så kan en kalender med chokolade og kaffe måske være det rigtige. Du kan også vælge en kombineret te og chokolade kalender, helt ligesom en kalender der indeholder alle tre ting måske er det helt rigtige til hende.

Fra: 649 kr.

Julekalender-rom-whisky-likør

Gin / rom / whisky kalender

​​Til hende der nyder udsøgt spiritus kan du give Mac Y's rom eller whisky julekalender som den søde overraskelse. Her får du 24 flasker med forskellig premium spiritus til hver dag  i december.

Fra: 499 kr.

maggies-retro-julekalender

Special retro julekalender

Køb en lækker julekalender med marcipan og chokolade i gave til bedsteforældrene, forældre eller måske til kæresten? De søde sager hører sig til i julen, og hvorfor ikke også med en lækker julekalender til voksne. 

Fra: 129 kr.

køb en pakkekalender med lækkerier

​Pakkekalender til kvinder

​Hvad end du søger den lækre luksus kalender til den unge kvinde eller den mere modne kvinde, så kan denne luksus udgave måske være det helt rigtige. En kalender fuld af udsøgte ting indenfor personlig pleje og lidt lækkert til ganen også. En kalender skal overraske og forsøde livet i december, hvilket denne type måske vil gøre.

Fra: 999 kr.​

giv hende en lækker pakkekalender med hudplejeprodukter

​Babor julekalender

Hvis du mangler en skønhedsjulekalender til hende, kan denne Babor julekalender, som du finder ved Beautycos, måske være den lækre overraskelse. Kalenderen indeholder forskellige skønhedsting, der kan glæde hende hver dag i december.

Fra: 445 kr.

decleor-julekalender

​​Decléor hudpleje julekalender

​​Denne er en lidt anden variant af skønhedskalendere, for her får du udelukkende hudpleje produkter som indhold. Hvis hun, som de fleste, bruger produkter til huden kan dette måske være den sjove og dejlige oplevelse gennem december.

Fra: 699 kr.

Køb en Hemline julekalender med sytilbehør

​​Hemline julekalender med sy tilbehør

​Til den unge eller ældre der gerne vil sy, her kan du give denne noget anderledes Hemline julekalender. Den kommer med forskellige ting til at sy, hvilket gør den velegnet til skolepigen som pensionisten.

Fra: 249 kr.

giv hende en kaffejulekalender fra Magasin

​Kaffejulekalender

Til din kæreste, mor eller måske bedstemor der elsker en god kaffe med kapsler, kan den populære kaffejulekalender fra KaffeKapslen måske være den helt rigtige kalender til hende. Kalenderne kommer med 24 låger der indeholder kaffe kapsler til den gode smag.

Fra: 149 kr.

giv den erotiske pakkekalender til kæresten hende

​Amorelie kalender

​En anden fræk pakkekalender til kæresten eller konen er denne Amorelie erotiske julekalender. Den indeholder frække ting indenfor voksenlegetøj, spil og remedier til det mere romantiske liv i soveværelset. Indholdet kan også give inspiration til de mere private julegaver til hende fra dig.

Fra: 1199 kr.

Denne side er anmeldt af: Joachim S. Bang 5/5

Denne side er anmeldt af: Michael O. Hansen 10/10
4.7/5 (116 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: