Julegaver

julegaver

Det er ved at være tid til at købe julegaver, og er du rigtig smart køber du dem på nettet så du slipper for at stå i kø i butikkerne – og så sparer du som regel også penge og har længere tid til at få dem byttet efterfølgende. Det er ren win-win.

[sc name=”blackfriday”]

Her kan du se nogle af de julegaver der er populære i år:

Alle julegaver:

oplevelser til julen

Oplevelser

Årets hotteste julegave er endnu en gang oplevelser. Vi er der hvor vi har fået så mange ting i vores hjem at vi egentlig bare gerne vil opleve noget.

Den nye trend er at bruge lidt flere penge end man ellers ville, og så give en oplevelse man skal nyde sammen i løbet af året. Det er dog ikke et krav, og man kan sagtens stadig give en oplevelse modtageren kan bruge alene eller sammen med en anden.
Klik nedenfor og se alle de populæreste oplevelser til julen 2016:

Fra: 49 kr.​

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Hvordan finder man de rigtige julegaver?

Det der med at finde de rigtige julegaver kan godt være lidt af en udfordring, men der er et par gode råd man kan få.

For det første gælder det om at sørge for at man mærker efter i sin mave. Det handler nemlig meget om mavefornemmelse, man skal give en gave som man også tror på gør modtageren glad. Det nytter ikke at købe noget bare for at købe noget, så kan man lige så godt bare give et gavekort.

Hvis man mangler inspiration

Hvis man mangler inspiration til julegaven 2015 kan man kigge på følgende sider, hvor vi har samlet nogle forskellige lister med julegaveideer. Det er f.eks. siden om julegave til ham, og siden om julegave til hende.

Du kan også prøve at se videoen fra Youtube her og se om du kan få inspiration til at lave hjemmelavede julegaver:

Det går man aldrig galt i byen med:

Der er også nogle julegaver man aldrig går galt i byen med, så hvis du ikke kan komme på noget specifikt kan du altid købe en af de følgende ting:

  • Gavekort. Det er godt nok en lidt kedelig julegave, men hvis du pakker den flot ind kan du godt slippe af sted med at give et gavekort i julegave. Men undgå det hvis du kan, for selv om man bliver glad er det en lidt flad fornemmelse at pakke et gavekort op juleaften.
  • Bøger. Bøger går bare aldrig af mode, selv ikke her i vores digitale tid, så hvis du ikke ved hvad du skal give så køb en af årets bestsellere og giv den med god samvittighed.
  • Personlige gaver: Hvis du på nogen måde kan komme på et eller andet personligt at give er det den helt perfekte gave. Det kan være noget I har oplevet sammen som du kan referere til med gaven, eller noget som personen ikke har skrevet på ønskelisten, men som du ved han eller hun mangler og ville blive glad for.
  • Ting til hjemmet: Det er altid en god gave at få et eller andet til boligen. Nips og design er en sikker vinder, og ting der koster noget er altid godt. Så giv et eller andet lækkert til køkkenet eller stuen og du har givet en rigtig god gave.
  • De gaver der huskes bedst er oplevelser, og det er derfor en rigtig god gave at give. Det er egentlig lige meget om det er oplevelsesgavekort til vilde oplevelser eller om der er tale om en mere personlig oplevelsesgave til noget I skal gøre sammen – det er en rigtig god gave at give uanset.

Your content here...

Bedømmelse
Dato
Produkt
julegaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star