Sølvbryllupsgave ideer

Sølvbryllupsgave ideer? 10 gode gaver til sølvbryllup i forskellige priser og typer

Søger du gode gaver til sølvbryllup til dine forældre, familie eller venner? Det finder du heldigvis her på Idegryden. Vi har nemlig fundet et godt udvalg af sølvbryllupsgave ideer til ham og hende der kan bruges fra både børn, venner og andre.

Gode ideer til sølvbryllupsgaver

Hvad giver man i gave til sølvbryllup? De nedenstående gaveideer er perfekte til par. Du finder selvfølgelig også ideer der kan bruges kun til manden eller kvinden. Find den perfekte gave til sølvbryllup hvad end det er det store eller mindre budget ud fra disse gaveideer.

køb en sød avis forside fra bryllupsdagen i gave

Personlig gave til sølvbryllup

Giv dem et genoptryk af Berlinske forsiden fra den dag de blev gift. En sød gave der heller ikke koster en bondegård. Du kan nemlig for omkring et par hundrede bestille et genoptryk af Berlinske Tidende. Det er et forslag til en sød gave der også bliver hyppigt brugt som bryllupsgave og lignede runde gave anledninger.

Fra: 150 kr.​

giv en gavekurv som den lækre gave

Lækker gavekurv

Hvis du ikke ved hvad man giver i sølvbryllupsgave så er en gavekurv altid et godt forslag til gaven. Hvad end det er til forældre eller venner, så giver en gavekurv en god luksus til hverdagen. Og netop fordi du kan vælge mellem chokolade, vin, delikatesser, kaffe, te og andre lækkerier til gaven og maven, så kan du være sikker på at finde noget i deres smag

Fra: 250 kr.​

Køb et romantisk ophold som hans gave

Kroophold

Af de forskellige gode ideer så er kroophold en klassisk gave til kobberbryllup som til sølvbryllup. Det er nemlig noget som rigtig mange kan bruge og nyde. Og det at slappe af i fremmede omgivelser er noget man aldrig bliver for gammel til. Køb et lækkert kroophold ​til dine forældre som du eventuelt kan gå sammen om med dine søskende.

Fra: 600 kr.​

oplevelsesgave som kobberbryllup gave til mor og far

Oplevelsesgaver til det gode minde

Du finder et kæmpe udvalg indenfor oplevelsesgaver​. Der bydes både på de actionpræget og de mere stilfærdige ting. Her er velvære, wellness, gourmet, ophold og lærerige kurser måske det perfekte valg. Du kan vælge noget de kan lave sammen. Det er dog også her, hvor du kan finde noget til både ham og hende, hvis nu du er vildrede om hvad du skal give manden i sølvbryllupsgave.

Fra: 300 kr.​

bolig gavekort er perfekt gave til kobberbryllup

Noget flot til hjemmet

Noget til hjemmet er en traditionel gave til mor eller til far og derfor er det selvfølgelig også en god gave til sølvbryllup. Det kan selvfølgelig være svært at vælge det helt rigtige, hvor den nemme og gode løsning til dette problem er et gavekort. Her kan du vælge et gavekort til Inspiration, Bahne eller lignede forretning. ​

Fra: 100 kr.​

køb den romantiske minicruise til oslo i gave til din partner

Minicruise Oslo

Hvis de nyder at sejle med færge, kan du eller i overveje et minicruise til Oslo. Det kan være hyggeligt at slappe af på en færge, hvor der er meget aktivitet men hvor du samtidig også kan finde afslapning og ro. Det er noget dine venner, forældre eller bedsteforældre måske nyder?

Fra: 100 kr.​

Køb en lækker sushi oplevelse i gave til kæresteparret

​​Sushi for 2

​​Hvis ægteparret der har holdt sammen så mange år, elsker forkælelse og mad, så kan det være at de også er blevet forelsket i sushi? Hvorfor ikke give dem en sushi for 2 oplevelse, som især er velegnet til ægteparret der har alt hvad de skal bruge.

Fra: 499 kr.​

køb den lækre gaveide til sølvbryllup

Teaterbilletter

Giv dem teaterbilletter hvis de nyder at besøge teateret. Måske er det en dagsrejse hvor du kan give dem en dyr gave der inkluderer overnatning og transport. En eksklusiv og lækker oplevelse der kan købes sammen med andre, hvad end det er venner eller familie.

Fra: 500 kr.​

køb et lækkert maleri til stuen i gave

Et smukt billede

Hvis de nyder smukke ting til hjemmet eller måske sommerhuset hvis de er så heldige, så kan et smukt billede/maleri måske være den gode gaveide. Der findes mange personlige gaver til sølvbryllup, hvor billeder af børnebørn og lignede måske ikke hører under. De fleste bedsteforældre har nok fået rigeligt af sådanne billeder, hvor et flot maleri måske ville være det perfekte valg til gave.

Fra: 600 kr.​

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

En lækker middag

Du eller i kan overveje at give en lækker middag eller lignede i gave. ​Udvalget dækker over både en dejlig brunch som den store 5 retters middag. Giv dem noget indenfor budgettet, hvor du kan se det store udvalg af forskellige gourmet ideer ved Duglemmerdetaldrig.

Fra: 300 kr.​

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

Vinsmagning

Hvis sølvbryllupsparret elsker at nyde en god vin, så kan det tænkes at de vil blive glad for en vinsmagningsoplevelse. Her kan de få en dejlig tid sammen med andre vin entusiaster, hvor der bydes på viden om vinen og selvfølgelig også smagning på forskellige druer.

Fra: 200 kr.​

Køb et romantisk ophold som hans gave

Ophold på Skrøbelev Gods

Giv dem et lækkert ophold på Skrøbelev gods hvor de kan slappe af i smukke og romantiske omgivelser. Her bydes der også på en lækker gourmet middag. En dejlig og afslappende oplevelse der selvfølgelig kommer i den noget dyrere prisklasse for de fleste gavebudgetter, så også en gave der kunne være oplagt at gå sammen om.

Fra: 999 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

Ballonflyvning

Til det friske sølvbryllupspar der elsker at røre sig og opleve nye ting, her kan en ballonflyvning måske være den uforglemmelige og eksklusive oplevelse for dem. En dyr oplevelse der dog samtidig er noget du ikke glemmer så hurtigt. Det er en super fed oplevelse at svæve henover jorden i en ballon.

Fra: 4195 kr.​


Hvor meget giver man i gave til sølvbryllup?

Der findes ingen specifikke regler for, hvor mange penge du skal give for i gave til sølvbryllup. Her er det selvfølgelig dit budget der er afgørende. Ligesom med alle andre gaver, så er det tanken der tæller. En god regel er dog, at et sølvbryllup er en særlig anledning og til sådanne giver du som regel for lidt mere eller anstrenger dig mere.

Hvornår giver man gave til sølvbryllup?

Er du inviteret til fest om aftenen, så er det her, at du medbringer gave og ikke til morgenarrangement. Skal du ikke til fest om aftenen, så giver du en gave om morgenen. Her er det dit tilhørsforhold der er afgørende for gaven. Er du tæt på parret, så overvej ideerne ovenfor, eller giv en lille erkendelse i form af en flaske, gavekurv eller lignede.

Hvad giver man sin mand i sølvbryllupsgave?

Den sværeste gave må være at give sin mand eller kone noget til sølvbryllup. Her kan du vælge at give noget af det han elsker mest, eller søge inspiration i vores store artikel om gaveideer til ham – Se udvalget af gaver til ham her

Hvad giver man sin kone i gave?

Ligesom med manden så er de personlige ting som hun elsker selvfølgelig de oplagte ting. Du kan med fordel søge inspiration i vores store udvalg af forskellige gaveideer til kvinder – Se udvalg af gaver til hende her

Hvad giver man sine forældre i sølvbryllupsgave?

Oplevelser er ofte den gode gaveide til dem, da mange efter 25 års ægteskab har hvad de skal bruge. Det er selvfølgelig afhængig af deres temperament og fysiske formåen, men oplevelser som teater, biograf, weekendophold, kroophold, brunch, vinsmagning og lignede ting vil være et hit ved de fleste.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Sølvbryllupsgave
Bedømmelse
51star1star1star1star1star