Hvad skal studenten have i gave? Se vores liste med bud

studentergaver

​Søger du inspiration indenfor studentergaver, for tiden med studenter der springer ud, kommer meget snart. Her på Idegryden har vi samlet et udvalg af forskellige gaveideer der kan bruges af både drenge og piger. Du kan vælge at se vores udvalg af studentergaver til ham eller de forskellige studentergaver til piger, hvor gaverne er specifikke til køn. Du kan også bare hente inspiration og måske også det helt rigtige indenfor ​gaveideerne nedenfor.

Her finder du et lille udvalg af søde, sjove, nyttige, praktiske eller flotte ting til boligen eller studenten selv. Udvalget i denne kategori dækker bredt både indenfor forskellige gave typer, men også i mange prisklasser så der både kan findes billige og dyre ting.

køb den røde studenter hoptimist i studentergave

Student hoptimist

Hvis du vil give ham et sød og flot minde om dagen og tiden, kan du give den røde hoptimist med studenterhuen på. Hoptimister er blevet ret populære igen, og bliver brugt som en god personlige gave til en særlig anledning, som studenterhatten er.

Fra: 249 kr.

giv studenten den gode minde gave

Hoptimist med blå hue

Du kan selvfølgelig også finde student hoptimisten i blå og med den blå hue, hvis studenten er færdig som dette. Student hoptimisterne kan findes både i den store Bimble version og den noget billigere til 179 kr.

Fra: 249 kr.

giv en romsmagning oplevelse i gave til mænd

​Romsmagning til ham

​Måske romsmagning i Århus eller København kan være en fed oplevelsesgave der glæder ham. Det giver ham mulighed for at nyde noget eksklusivt rom, lære om rom og alt sammen i selskab med ligesindede der også finder rom spændende​.

Fra: 249 kr.​

Giv det feminine Olivia Burton Enchanted ur i gave

​Ur som minde

Traditionelt har smykker altid været perfekt som det gode minde. Ure er også accessories og per tradition noget der er givet til runde fødselsdage, konfirmation og andet til drenge. Hvorfor ikke give et flot, moderne, eksklusivt eller andet der passer ind i studentens smag?

Fra: 500 kr.​

giv den sjove bodyflight oplevelse i gave til hende

Bodyflight

Ved København kan du prøve Danmark eneste åbne vindtunnel, der giver den sjove oplevelse af vægtløshed/svæve. Giv hende eller ham en sjov Bodyflight oplevelsesgave hvor den står på noget nyt og noget sjovt, som Bodyflight må siges at være.

Fra: 445 kr.​

Giv den klassiske bog i gave til studenten

​Den klassiske bog i gave

Hvorfor ikke give en god bog i gave til manden eller damen der bliver student? Her kan det være den klassiske, inspirerende eller måske den mere spændende bog? Giv noget spændende indenfor hans eller hendes interesse.

Fra: 100 kr.​

giv en lækker gavekurv i gave til ham

Gavekurv med øl

Giv studenten en lækker gavekurv der består af øl og mange lækkerier til ganen og maven. En gavekurv er en traditionel gave til fernisering, værtindegave, indflyttergave og selvfølgelig også til studenter der lige er blevet færdige.

Fra: 300 kr.

giv den vilde tandemspring oplevelsesgave til ham eller hende

Tandemspring

En noget vildere oplevelse ​kan  være et tandemspring,​ der må siges at være en lidt vild gave. Til studenten der skal prøve alt her i livet, kan du give ham eller hende en af de mest grænseoverskridende oplevelser der findes.

Fra: 2195 kr.

køb den flotte designer kalender til boliggaven

Design Letter kalender

Til studenten som skal til at arbejde eller studerer videre, kan en smart designer kalender fra Design Letters være den praktiske og smukke gave til hjemmet. Hvis han eller hun bliver færdig med et studie nu, så kan der vente en fremtid hvor planlægning er nødvendig.

Fra: 99 kr.​

Giv en prøvedyk oplevelsesgave

​​Prøvedyk

​Til studenten der elsker at blive udfordret, kan et prøvedyk måske være den fede oplevelsesgave at få i studentergave. Du kan prøve dykning forskellige steder hvor denne oplevelse kan prøves i København, Århus og Kolding.

Fra: 599 kr.​

køb et par gode kvalitetshøretelefoner i gave til musik elskeren

Høretelefoner

Hvilken ung mand eller kvinde elsker ikke musik? Det skal selvfølgelig høres med de gode kvalitets høretelefoner. Køb et par lækre hovedtelefoner til ham eller hende i studentergave, for det er noget som de fleste bruger og nyder.

Fra: 100 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​​Bridgewalking

​Der findes mange sjove ting og oplevelser som er velegnet til de fleste gave anledninger. Sådan en gave er Bridgewalking oplevelsen. Den kan bruges af både unge og ældre der er normal rørige, hvor du kommer op ovenpå taget af Den Gamle Lillebæltsbro og gå.

Fra: 289 kr.​

Giv en Kay Bojensen figur i gave som minde om dagen

Kay Bojensen figur

At blive student er en stor ting, og her kan en flot Kay Bojensen figur være gaven der minder studenten om denne ting resten af livet. Den danske designer med de forskellige figurer, er blevet en sød ting at give som den personlige gave til studenter, konfirmander og andre særlige anledninger.

Fra: 699 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse

Alle studerende elsker med garanti film, og den bedste film oplevelsen får du i biografen. Hvis du er i vildrede om gave til en student, så kan en biograf oplevelsesgave altid bruges; for alle mennesker elsker at se film i biffen.

Fra: 289 kr.

Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

Den smarte popcornmaskine

Giv den unge student en smart popcornmaskine der ligner maskinerne fra biografen.​ En anderledes gaveide som kan gives med en snert af sjov og oplagt som venindegave eller til kammeraten.

Fra: 499 kr.

prøvekør en lamborghini oplevelse i gave

​Prøvekør Lamborghini Gallardo

En oplevelsesgave der måske ikke glemmes lige med det samme, kan være denne Lamborghini Gallardo prøvekørsel. En sjov, anderledes og eksklusiv gave til studenten ham eller hende.

Fra: 895 kr.​

Giv Rosendahl flag som mindegave til studenten

​Rosendahl flag

Hvorfor ikke give et minde for livet, der samtidig kan bruges til rigtig mange anledninger året rundt. Når man bliver student, så tages næste skridt i livet der kan være forskellig for alle. Men bygge et hjem og liv er noget alle gør, og et bordflag er velegnet til både dåb, fødselsdage m.m. fremefter.

Fra: 300 kr.​

Giv en sjov Tapas oplevelsesgave til studenten

​Tapas for to

Hvorfor ikke give en gave til par der kan bruges stort set hele året rundt, og giver en dejlig tid for ham eller hende. Tapas for 2 der kan bruges over det meste af landet, giver muligheden for at han/hun kan tage sin kæreste, veninde eller andet med ud og spise - Og hvad er bedre end at slappe af med lækkert mad?

Fra: 499 kr.​

køb en fed gavekurv i studentergave til hende

Delikatesse gavekurv

​Gavekurve kommer selvfølgelig i mange forskellige former, hvor du f.eks. kunne give den lækre delikatesse gavekurv. Forskellige lækre ting til ganen og husholdningen er altid en dejlig ting at modtage, og så sandelig også når man er blevet færdig med gymnasiet, handelsskole, uni eller andet sted.

Fra: 300 kr.​

Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

Flyboard giver mulighed for at svæve henover vandet hvor du faktisk kan komme forbavsende højt op. Det kan lyde farligt og krævende, men er faktisk ganske uskyldigt og de fleste med en ganske almindelig fysik kan klare det. Det er nemlig teknik og ikke så meget fysik der er afgørende, og så at have det sjovt. ​

Fra: 999 kr.​

Køb et lækkert Kähler lyshus i gave til studenten

Urbani lyshus

En enkel og smuk pynteting til hjemmet er de søde Kähler Urbani lyshuse der giver det rolige og hyggelige lys. En smuk pynteting er altid rart at få i gave, og mon ikke også det gælder for rigtig mange studenter.

Fra: 199 kr.

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

​​Smykke

​​Smykker er en traditionel gave til mange anledninger. Her kan et smykke også være den søde gave til studenten, hvor en halskæde eller måske et par øreringe er noget som hun vil blive glad for.

Fra: 150 kr.​

giv hende en lækker Jelly Belly gaveæske

Jelly Belly gaveæske

Hvis du vil give en lækker gave der forkæler gane og sind, er en Jelly Belly gaveæske måske den helt rigtige ting. Det amerikanske slik er populært især blandt piger og kvinder, og det skyldes den lækre smag - Velegnet til alle slags gaver.

Fra: 69 kr.

køb den smarte trådløse højtaler i gave til hende

Den elegante højtaler

En lille aflang og elegant kasse der både kan være lampe og højtaler, det er ret smart. Kreafunk Aglow højtaleren tilslutter du til via bluetooth, og så har du god lyd til filmen eller musik, og højtaleren lyser samtidig op så den fungerer som et lækkert hyggelys.

Fra: 899 kr.

Giv flyt hjemmefra kogebogen i gave til studenten

​Flyt hjemmefra kogebogen

​​Til pigen eller drengen der måske ikke er flyttet hjemmefra eller er flyttet i ikke en fjern fortid, kan denne Flytte Hjemmefra Kogebog måske være den sjove gaveide. En kogebog til 100 kr. som måske kan hjælpe ham eller hende.

Fra: 100 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikoptertur

​Der findes mange sjove gaveideer som du kan give til ham og hende. Her kan en oplevelse som en helikopter rundflyvning måske være den gode oplevelsesgave der kan overraske studenten.

Fra: 699 kr.​

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Speak-out spil

Speak-out er et yderst simpelt og lidt småtosset spil, der dog kan være udfordrende i konkurrence mod andre. Kort fortalt, så sætter du et mundstykke i munden, og skal læse op fra et kort, hvor modspillerne så skal gætte hvad du siger.

Fra: 279 kr.

Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

Det skal straks siges, at det er en dyr gaveide. En foldbar el-cykel gave til ham der bor eller flytter til storbyen, og skal kunne komme nemt rundt. Den foldbare el-cykel er dejlig nem at folde sammen og tage med sig i metroen, på kontoret, klassen og andet sted.

Fra: 7299 kr.​

Køb en oplevelse med sportsvogn i studentergave

​Kør sportsvogn på bane

​En sjov uforglemmelig oplevelse der nok mest tiltaler drenge/mænd, kan være en oplevelse med sportvogn prøvekørsel på bane. Det at starte og trykke på speederen i en hurtig sportsvogn er en fed følelse.

Fra: 999 kr.​

køb det skøre quizspil som den sjove gave

Idiotkundskab Quiz spil

Bezzerwizzer og quiz konkurrence er sjovt, men hvorfor ikke lidt anderledes med spørgsmål der vender alt på hovedet. Idiotkundskab spillet giver dig 400 spørgmål at quizze om, som består af alle de ting du ikke ved, at du behøver at vide.

Fra: 99 kr.

køb det mobile diskotek som den eksklusive gave til teenageren

Vooni cityrocker

En dyr gaveide der med garanti kan vække glæde henover sommeren hvis der skal festes igennem, er det mobile trådløse musikanlæg. Vooni mobile højtaler og forstærker forbinder du til via bluetooth, og så kan der ellers spille musik på stranden, haven, skoven og alle andre steder.

Fra: 1295 kr.

Giv det sjove sushi kursus i fødselsdagsgave

​Sushi skole

Mange unge mennesker er opvokset med sushi som en naturlig ting, og derfor er sushi også noget der er ganske populært ved de fleste. Hvorfor ikke nære denne lyst, passion eller interesse for den rå mad, med et sushi kursus hvor han eller hun kan lære at tilberede rå fisk rigtigt?

Fra: 699 kr.​

giv den underholdende rubiks cube i gave til studenten

Rubiks terning

Hvem kan sige sig fri fra at prøve den sjove rubiks cube, når du støder på nogen der ejer dette sjove hjerneværktøj. En fed gave til en student der skal kan lide den sjove udfordring med leg og hjerne.

Fra: 99 kr.

køb den smarte minipresso i gave

Minipresso

Hvis han eller hun elsker en god espresso, hvorfor ikke give gaven der gør det muligt at lave den lækre espresso alle steder. Det perfekte værktøj der kan tages med overalt og så er den gode kop kaffe klar, alt hvad der kræves er en kapsel og varmt vand.

Fra: 489 kr.​

giv The Lab oplevelsen i studentergave

The Lab oplevelsen

Til alle der kan lide mysterier, gåder, løsninger og teamwork, er denne oplevelse der kan opleves i København, måske det super sjove. Giv studenten den anderledes oplevelsesgave der kan bruges af mange personer, hvor i skal kæmpe på hold for at løse noget.

Fra: 1000 kr.​

Gaveideer til studenten der skal ud og rejse

Mange unge skal ud og rejse når de er blevet færdig med uddannelsen. Her vil de opleve noget af verden og de oplevelser dette bringer, hvilket er ganske fornuftigt før man skal læse videre eller arbejde fast resten af livet. Det kræver selvfølgelig forskelligt gear og lignede, hvilket vi har prøvet at give noget inspiration til her.

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Kvalitets rygsæk

Hvis man skal på den lange rejse til f.eks. Sydamerika, er en kvalitet rygsæk uundværlig. Hjælp studenten ved at give den gode rygsæk, som ikke er en billig ting at købe. Det betyder nok, at de fleste unge mennesker vil blive henrykt over gaveideen.

Fra: 999 kr.

Hvad giver forældre i studentergave? udstyr til rejsen

God sovepose

Ligesom rygsækken så kan en god kvalitets sovepose også være uundværlig udstyr på en lang rejse. En forårs sovepose der kan anvendes op til 25 grader kan måske være det rette valg, hvis rejsen er til de varme destinationer.

Fra: 900 kr.​

Hvad ønsker jeg mig i studentergave?

The Scrubba bærbar vaskemaskine

Hvis han eller hun skal rejse et afsondres sted hen, så skal der bruges mere primitive metoder i hverdagen. Denne gadget gør tøjvasken meget nemmere og renere. Du putter tøj og sæbe i posen og lukker. Dernæst skal der skrubbes, for den virker ligesom et gammeldags vaskebræt - Posen fylder intet, så perfekt udstyr til rejsen.

Fra: 379 kr.

Køb rejseudstyr i gave til studenten

​Rejseudstyr

Kolde kontanter er altid godt at have på sig helt ligesom passet. Her er rejseudstyr til beskyttelse og opbevaring måske det praktiske udstyr. ​En praktisk og billig studentergave til hende eller ham der skal ud og rejse efter diverse studenterfester og arbejde.

Fra: 100 kr.​

giv en god personlig julegave til din mand

Penge

Hvis man skal ud og rejse, hvor destinationen er Australien, USA, Sydamerika, Afrika eller Asien, så koster det mange penge. Hvis du er i tvivl om hvad du skal give ham eller hende, så kunne et tilskud i form af penge måske være en god gaveide til studenten der skal ud og rejse.

Gaven til den studerende som andre ikke overvejer?

Studentertiden er en lykkelig tid for næsten alle de nyligt graduerede studenter. Og venner og familie er selvfølgelig enormt glade på vegne af de unge mennesker, der lige er blevet fri fra eksamener og nu er klar til at vælge deres egen vej i livet. Men for de nærmeste er det ikke udelukkende en dans på roser. Der er nemlig de vedholdende problem, at en nylig student selvfølgelig skal have en lækker og passende gave til deres studentergilde.

Det er utvivlsomt svært at finde på en kreativ og original gave til den studerende man kender, der unægteligt allerede bliver tildækket med gaver fra venner og familie. Hvordan skal man så overgå, eller i det mindste forsøge at købe en gave der kan sammenligne sig med, de andre gaver der strømmer ind fra højre og venstre. Men mange gavegivere i studentertiden indser ikke, at hvad studenterne egentlig har brug for og lyst til, er gaver de kan benytte indenfor en periode over de næste par år.

Nu har de været låst fast på skolebænken i en periode, der har varet størstedelen af deres liv, så det kommer som en naturlig følge at rejselysten griber dem. Men hvordan kan man, som familie eller nær ven, være behjælpelig ved starten på denne nye etape i deres liv? Svaret ligger naturligvis i deres studentergaver.

En hjælpende hånd til at se verden

Når studenterne færdigøre de afsluttende eksamener, har de gået i skole i over et årti. Derved virker det meget forståeligt at de har set nok af de nærliggende områder og vender næsen mod de store udland. Mulighederne virker uendelige når man har op til flere sabbatår ventende forude og det virker højst sandsynligt enormt uoverskueligt for de unge mennesker. Som familie eller tæt ven er det derfor oplagt at hjælpe dem lidt på vejen, når de vil se det store udland.

Denne hjælp kunne eventuelt komme i form af diverse form for rejseudstyr. Det eneste man skal gøre er, at forhøre sig om hvor studenten har planlagt at begive sig hen i sine sabbatår og dér har man sådan set sin gave præsenteret på et sølvfad. Et stigende antal danske studenter vælger eksempelvis i at bruge deres sabbatår som skiguide i Frankrig eller Østrig. I denne situation ville det jo derfor være oplagt at give skiudstyr eller vintertøj som studentergave.

Der er også mange studenter der synes at en interrail virker oplagt, da priserne er meget overskuelige hvis man vælger at spænde en rygsæk på ryggen. I de tilfælde er det ikke nogen dårlig idé at bidrage til det eventyr ved at give en god rejserygsæk i gave. Backpackers får desuden brug for en række andre ting, der også virker som gode gaveideer, eksempelvis travesko, rejsetøj og guidebøger. En student der overvejer at rejse efter studentertiden vil med sikkerhed blive ovenud lykkelig med lidt hjælp på vejen.

Gode studentergaver videoer

Uanset om du leder efter studentergaver til hende eller studentergaver til ham så kan du med fordel se nedenstående videoer for på den måde at få endnu flere gode gaveideer.

Denne side er anmeldt af: Morten F. Rasmussen 10/10
4.8/5 (129 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: