Te julekalender

giv en dejlig te julekalender til hende

​Overvejer du at give en te julekalender til kæresten, konen, mor eller bedstemor? Hvis hun elsker te, som mange piger og damer gør, så er det selvfølgelig en oplagt mulighed som årets pakkekalender til hende.

Forskellige te julekalender ideer

Her på Idegryden har vi fundet forskellige gode muligheder indenfor te pakkekalendere. De kommer i forskellige formater og priser, så der er mulighed for at finde noget for alle.

køb den billige julekalender med Pukka te

​Pukka julekalender

​Elsker hun Pukka te? Så kan denne billige pakkekalender måske være den perfekte overraskelse til den 1 december. En billig og god kalender der indeholder 24 te breve med forskellige smage fra Pukka til hende.

Fra: 99 kr.​

giv den eksklusive pakkekalender med te

​Stor te pakkekalender

​En kalender der indeholder 24 pakker med store poser te. Disse kommer selvfølgelig med forskellige eksotiske og udsøgte smage, der kan hjælpe med at gøre december endnu mere hyggelig. Hvor en whisky julekalender er kræs for kenderen, må denne te kalender være det sammen for en te elsker.

Fra: 479 kr.​

Magasin økologisk te julekalender

​Magasin økologisk te kalender

Hvis du mangler en velkendt og populær kalender, kommer den kendte Magasin kalender med 24 skuffer der byder på økologisk te fra Nute. En julekalender til en fornuftig pris, som kan bruges som årets pakkekalender til bedsteforældre, kæreste, søster eller anden.

Fra: 225 kr.​

giv den kombineret chokolade og te pakkekalender

​Pakkekalender te & chokolade

​Te og chokolade fra 1 december til juleaften kan være den lækre forkælelse. Dette kan du give til hende med denne kalender. Den byder på det kombineret te og til den søde tand. Hvis du vil forkæle hende, er det absolut et godt valg.

Fra: 569 kr.​

giv den eksklusive pakkekalender med te

​Te adventskalender

​Et alternativ til pakkekalenderen er adventsgaver. Her finder du selvfølgelig også en te adventskalender, hvor denne byder dig på 4 indpakket adventsgaver med te dåser. Gør adventssøndage ekstra dejlige for te elskeren.

Fra: 189 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Te julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star