• Home  / 
  • blog
  •  /  Vin gaveideer til entusiasten

Vin gaveideer til entusiasten

Glæden ved vin er noget rigtige mange mænd og kvinder deler. Vindruens ædle egenskaber for sundheden er selvfølgelig en bonus, men det er dog smagen og følelsen ved en god vin, der hitter for de fleste.

10 forskellige gaveideer til vin elskeren

Her på Idegryden har vi fundet 10 forskellige lækre ting, som kunne være den oplagte gaveide til manden der elsker vin eller kvinden selvfølgelig. Du finder gaveideer i forskellige typer og priser, så der er noget for alle.

køb en lækker smagekasse i gave til mænd

Smagekasse med vin

En god gave til ham der elsker vin, kunne være en smagekasse med forskellige nye vine som han måske ikke kender. Giv ham en smagekasse der kan give ham nye oplevelser indenfor druens smag, hvilket er oplagt til ham der har alt.

Fra: 449 kr.​

køb en god vin ting i gave til ham der er entusiast

Vinsmagning

Til ham hvor vin er det store hobby eller passion, kunne du give ham en sjo oplevelse i form f en vinsmagning i København eller Århus. En aften med smagning på nye vine og ny viden om vin og muligheder er hvad du giver ham i gave.

Fra: 399 kr.​

giv en smart vinpumpe i gave til bedstefar

Helautomatisk vinpumpe

Hvis han elsker at åbne en flaske og drikke et glas vin om aftenen, så kræver vinen den rette ilt for at kunne holde sig. Det kan du hjælpe ham med ved at give den smarte gadget. En helautomatisk vinpumpe regulerer ilten så flasken kan stå over natten uden at blive dårlig, og så kan han nyde et glas der smager rigtigt efter en lang arbejdsdag.

Fra: 259 kr.​

køb bogen om vin i gave

Forstå din vin bog

Livet er for kort til dårlig vin, og det kræver selvfølgelig at man ved noget om vin i alt almindelighed. Bogen "Forstå din vin" giver gavemodtageren masser af viden om vin og hvordan den nyder på den bedste måde.

Fra: 250 kr.​

køb Venturi vinilter i gave til feinsmäckere

Venturi vinilter

Vin skal nydes iltet, og hvis det skal gøres nemt og hurtigt, så kan en Venturi ilter klare den mens vin bliver hældt op i glasset. En lækker gadget gave til far eller anden person som ønsker at nyde livets glæder på den rigtige måde.

Fra: 349 kr.​

køb en elegant vinkøler i gave

Fed vinkøler

Til de varme dage gennem sommeren, her nyder han eller hun måske en lækker vin på terrassen. Det skal ofte nydes køligt, og her er en vinkøler det logiske valg. Giv en elegant vinkøler til personen der elsker at nyde en kølig vin også.

Fra: 300 kr.​

køb det lækre vinsæt til mandens gave

Rødvinssæt med indgravering

En gaveide indenfor vin der kan gives til forskellige lejligheder, kunne være dette rødvinssæt med indgravering. Du giver ham eller hende en karaffel og to glas med indgravering, som kan være den personlige gave til personen der har alt.​​

Fra: 315 kr.​

køb en skænkeprop som den gode vingave

Eva Solo skænkeprop

En god servering kan kræve en skænkeprop og måske ham eller hende kunne bruge det som gaven fra dig eller jer? Giv en Eva Solo skænkeprop der koster ca. 250 kr. hvilket kan være den perfekte gave til bedstefar, far, søn, ven eller måske til en bekendt.

Fra: 248 kr.​

køb den smarte kombineret vinilter og karaffel til i gave til entusiasten

Menu vinilter

Hvis du vil give ham den smarte men også ekstra lækre ting til vin nydelsen, så kunne denne Menu Wine Breather være det oplagte valg. Det er en karaffel og vinilter i en. Dvs. du kan bruge den som bare karaffel, eller du kan ilte en flaske vin ved at sætte den fast i den smarte åbning.

Fra: 599 kr.​

giv bogen vin til hele menuen i gave

En vin til hele menuen

Anret maden efter vinen frem for den anden form for tankegang. Lær at skabe den fuldendte oplevelse også med vin med bogen, som kunne være en god lærerig oplevelse til ham eller hende som du mangler gave til.

Fra: 199 kr.​

Denne side er anmeldt af: William N. Clausen 10/10
4.6/5 (49 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: