18 års gave

18 års gave til hende eller ham? Det at blive 18 år er en stor ting for det unge menneske. Det store skridt hvor man bliver voksen og kan opnå de eftertragtet ting. Han eller hun kan komme ind lovligt på diskoteker eller købe en øl på en bar.

Gaver til 18 års fødselsdag

Vi har samlet forskellige gode ideer, der også kan findes på teenagerens ønskeliste, som ideerne kan bruges som gaveideer til en 20 årig. Du finder nemlig forskellige ideer som den sjove 18 års gave, ligesom du kan finde en kreativ gave til 18 års kæreste gave til ham eller hende.

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Oplevelser

​En god 18 års gave til kæresten, bror eller måske din veninde, kan være en sjov, spændende eller afslappende oplevelse. Oplevelser hvad end det et koncert, biograf, frokost, wellness eller andet, vil være indenfor den 18 åriges interesser. Og netop dét gør en oplevelsesgave til den perfekte ting.

Fra: 150 kr.​

køb det sjove festival overlevelses udstyr til ham i gave

​Festival survival kit

​En sjov ide til fødselsdagen der også er blandt de sjove studentergaver til ham eller hende, kan være dette festival survival kit. Det lille sæt der måske ikke kan klare et sugemærke, men kan klare de fleste andre nødvendige ting til den sjove tid.

Fra: 199 kr.​

køb en god flaske rom i gave til ham

​Spiritus

Hvis du mangler en 18 års gave til ham eller måske en veninde, så er alkohol måske den hyppige ting at give. Alkohol er brugt til 20, 30 eller 40 års fødselsdag og selvfølgelig også til 18 årige der nok også skal i byen.

Fra: 100 kr.​

giv det fede modetøj i gave

​Modetøj til hende

​Søger du en 18 års gave til din bedste veninde? Her kan noget smart tøj måske være den rigtige gave til hende. Det sværeste med at give noget tøj i gave er, at finde den rigtige størrelse. Derfor skal du nok kende personen godt eller måske satse på et gavekort.

Fra: 90 kr.​

giv den sjove 18 års gave til ham

​Thug Kitchen kogebog

​18 år betyder også at man skal være i stand til at klare sig selv. Her kan denne kogebog der i sprog, nok især henvender sig til de yngre mænd, være en perfekt ting. En sjov men også ganske praktisk 18 års gave til lillebror, kæreste eller måske kammerat.

Fra: 229 kr.​

giv teenagedrengen der træner, kreatin i gave

​Kosttilskud

​Til den unge mand der elsker at løfte vægte, kan du overveje at give den gode praktiske gave. Her kan du give ham noget kosttilskud som 18 års gave til bror eller ven. Gode praktiske ting anses ofte for at være kedeligt, men en mand foretrækker for det meste disse ideer.

Fra: 69 kr.​

køb et smukt stjernetegns smykke til hende i studentergave

​Sødt stjernetegns smykke

​Smykker er en af de traditionelle personlige gaver til hende, som ofte gives til at fejre og minde begivenheden udover det sædvanlige. Her kan et flot stjernetegns vedhæng være den søde ide til fødselsdagen.

Fra: 399 kr.​

lav dit egen indhold i gavekurv

​Kurv med lækkerier

​En gave der kan være julegave til mor, overraskelse til kæresten eller som en lækker gave til 18 års fødselsdag, er en kurv med forskellige lækre ting. Køb en færdig eller skab en kurv med gode øl, lakrids, chokolade og andet som den unge mand eller kvinde elsker.

Fra: 250 kr.​

køb den sjove watermelon keg til studentergave

​Watermelon keg

​Vil du give den sjove gave til ham eller hende, så kan denne watermelon keg måske være gaven der sætter fut i festen. En perfekt gadget at eje hvis der skal gives gas med sprutten sammen med vennerne.

Fra: 199 kr.​

køb et gavekort til Hungry i gave til ham

​Gavekort til Hungry

​En anden sjov gaveide til et ungt menneske, kan være et gavekort til Hungry. Hvilken teenager eller ungt menneske bruger ikke Hungry? Her løser du både problemet med at finde på og købe en gave, og modtageren får en ganske brugbar gave.

Fra: 50 kr.​

hvad giver man sin søn i 18 års fødselsdagsgave

​​Gavesæt med øl

​Overrask med den lækre gave som de fleste mænd vil elske; Gavesæt med øl fra hele verden. Hvorfor ikke overraske med forskellige spændende øl som er noget, der med garanti vil blive velmodtager ved de fleste unge mænd.

Fra: 245 kr.​

køb en glattebørste i gave til den unge dame

​Glattebørste til hende

​Til hende der går op i at style og passe håret, her kan en glattebørste måske være det gode og spændende alternativ til et glattejern. Her finder du forskellige modeller og priser, hvor Dafni glattebørsten er top modellen til private.

Fra: 1100 kr.​

find den rigtige trimmer ved en test

​​Hårtrimmer til ham

​​til drengen der ifølge loven bliver mand, kan du give en hårtrimmer. Hvis han gerne vil klippe håret selv, nu økonomien kan være begrænset som ung og studerende, vil en god hårtrimmer måske være det praktiske redskab til hverdagen for ham.

Fra: 400 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​​Helikoptertur

​Du kan give den anderledes og fede oplevelse i form af en helikoptertur. En flyvetur i helikopter er noget de færreste nok har prøvet, og måske pigen eller drengen der bliver 18 år, vil finde det super sjovt.

Fra: 699 kr.​

hvad kan man ønske sig i 18 års gave

​​Sportstøj

​Til ham eller hende der har passion for sport, kan du give sportstøj eller udstyr til sporten. Hvad end det er fodbold, håndbold, fitness, styrketræning, løb eller andet, så vil ting til ens passion altid være den gave man får mest glæde af.

Fra: 80 kr.​

Denne side er anmeldt af: Maria D. Kristensen 10/10
4.8/5 (52 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: