Gaver til 20 årige

Hvad skal man give i 20 års gave? Hvis du mangler inspiration indenfor gode gaver til 20 årige, så har vi her fundet et udvalg af forskellige ideer der kan være årets hit.

10 gaveideer til 20 års gave

Vi har fundet 10 forskellige gaver som du kan bruge til ham eller hende, hvor tingene nedenfor er mere bredt end specifikke. Du kan med fordel finde mange flere specifikke ideer i vores andre indlæg her på siden.

find den sjove ting alle teenagere elsker

​Fede gadgets

Hvis du mangler en god underholdende gave til især drenge/mænd, så er gadgets blandt de sjove gaver til ham og hende. Gadgets er alting og ikke kun tekniske ting, hvor du får ting og udstyr til hverdag, fritid og sjov.

Fra: 50 kr.​

giv en lækker sportsgave i gave til den 10 årige

​Sport & træningsudstyr

​Til den unge mand eller kvinde der træner, kan du give noget til denne fritidsinteresse eller passion. En sportstaske, træningstøj og generelt udstyr indenfor den sportsgren eller fitness ting som er gavemodtagerens store ting.

Fra: 100 kr.​

Køb grænseoverskridende gave i form af tandemspring

​Oplevelse

​Oplevelser er ofte forbundet med sjov, og måske det er den perfekte gave til din gode veninde, bror, ven, datter eller anden relation. Oplevelser byder nemlig på det kæmpe varieret udvalg indenfor både de rolige, vilde, lærerige og afslappende ting.

Fra: 199 kr.​

køb de gode studiebøger i 20 års gave

​Fagbøger

​Mange 20 årige skal begynde nyt studie eller måske er i gang, og her selvom det nok ikke er en gave til en kandidat du søger, så er studiebøger måske det helt rigtige. Giv en god brugbar bog til hans eller hendes studie.

Fra: 100 kr.​

køb hudpleje i søndagsgave til hende

​Personlig pleje

​Personlig pleje produkter er den klassiske gave til ham, hende og dem i alle aldersgrupper. Her kan du give hudpleje, barbering, skønhed eller andre produkter som passer til ham eller hendes person.

Fra: 50 kr.​

giv ham gavekort til Tailorstore

​Gavekort

​Gavekort anses ofte som en kedelige gave, hvilket det måske også er. Dog er det også en ret praktisk gave, som især er populær blandt unge børn og unge voksne. Ved Sendentanke.dk kan du finde gavekort til stort set alt. Og så er det samtidig en nem og hurtig gave at klare.

Fra: 50 kr.​

giv udstyr i gave til outdoor manden

​Outdoor udstyr

Hvis du mangler en god julegave, svendegave eller måske fødselsdagsgave til det unge menneske der skal rejse med rygsæk, så er outdoor udstyr måske det helt rigtige at give. Du kan også give det til den 20 årige der elsker at opholde sig udendørs med aktiviteter.

Fra: 100 kr.​

Hvad skal man give i 20 årsgave? Chromecast er et godt bud

​Teknik

​Vi lever i en verden hvor teknik er uundværligt i bolig, skole, arbejde og fritid. Her kunne du give noget smart til hverdagen som en chromecast, ligesom en computer i en væsentlig højere prisklasse, måske er den eksklusive ting der hjælper hende eller ham.

Fra: 100 kr.​

giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

​​Skiudstyr

​​Til ham eller hende der er bidt af at stå på ski, kan udstyr til denne passion måske være det helt rigtige. En perfekt ting også selvom det er sæsonpræget, for alle har brug for ting som handsker, tøj, briller m.m. når der skal køres på løjperne.

Fra: 200 kr.​

4.7/5 (52 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: