ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvad barlsesgave til far?

Hvad barlsesgave til far?


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Det er normal kutyme at give en barselsgave til de nye forældre, men hvad barselsgave til far?

Der er ingen fast regler for hvem, hvad og hvornår man giver barselsgaver. Det er som regel en gave til den lille, som du giver i relation til barsel, men derfor kan man selvfølgelig også fejre forældrene hvor mor selvfølgelig har taget det store ”slæb”, men de fleste fædre har også skulle omstille livet gennem 9 måneder – og de mange år frem.

Om det er en gave fra mor til far, til kammerat, bror eller anden relation, så skal du selvfølgelig ikke snydes for par gode ideer til forskellige gaver.

Et mindeværdigt billede til far

giv ham et sødt billede som minde om fødslen

Som kommende mor kan du lave en sød gave til ham i form af et flot billede af dig og maven. Du kan gå all-in og bruge en professionel fotograf eller få en ven til at tage et sødt og charmerende billede af dig og den store mave.

Sort/hvid foto bliver det bedste billede, og kan gøres ekstra flot med en smuk ramme. Et alternativ kan være et tryk på canvas hvor du kan vælge en valgfri størrelse.

Koncert / Stand-up

koncert billetter den perfekte barselsgave til de voksne

På billetlugen.dk kan du finde billetter til rigtig mange fede musik oplevelser i både det store og små. Det kan være en sjov barselsgave til ham og hende, der dog nok først skal afholdes et lille stykke frem i tiden.

En fed barselsgave der dækker både far og mor. Alternativet kunne være et standup show, der kan blive den kærkommen lejighed til at komme væk fra det hårde arbejde, som en lille nyfødt også er.

Oplevelser i barselsgave til ham

find på en god oplevelse i gave til den nye far

Hvis du skal forkæle manden, som godt nok ikke har skulle bære rundt på babyen i 9 måneder men som også har del i den største gave i livet en nyfødt er, så er oplevelsesgaver altid en god gaveide.

Oplevelser dækker over alt lige fra koncertbilletter, biograftur til gourmet kurser. At du får et kæmpe udvalg der dækker alle interesser og alle slags prisklasser, gør bare oplevelsesgaver til den perfekte gaveide der passer til alle mænd og kvinder – Du kan med fordel se udvalget ved en af de førende forhandlere indenfor oplevelser, her

Super dad fotoramme

Far er som regel der første der giver mad til den nyfødte, og han får også mange pligter i opdragelsen, så hvorfor ikke give ham den søde super dad fotoramme som gaven til den vordende far fra mor. Sæt et billede i af dig selv eller måske scanningsbillede, der kan udskiftes med det første billede af den lille når denne er kommet ud af mors mave – Ved gaveideer.dk finder du en ret fed fotoramme til 95,- kr. som du kan se her

Den lækre gave til ganen

En cigar er den klassiske gave til en nybagt far, men hvorfor ikke noget mere brugbart. Her kan det være lidt lækre special øl og måske en pakke micro-popcorn med chili som passer godt til lækre øl.

Slik ligesom spiritus kan være et godt alternativ, alt efter, hvad han foretrækker og kan lide. Her er gavekurve det oplagte, som dog koster lidt mere end et par øl, men dog en ganske lækker ting at få efter en fødsel, og som kan bruges som gave til far og mor – Maggies.dk har det store varienteret udvalg af lækre gavekurve til alle anledninger

Den sjove gave til ham

Giv ham en pakke tøsedrengs lommetørklæder. Tiden fremad kan blive hård og uden for meget søvn, hvor det ofte er manden, som ikke regnes for at have det hårdt. Her kan denne pakke macho tissues være en sjov gave, måske i kombination med en eksklusiv cigar som den mere traditionelle barselsgave – Find den sjove gaveide til mænd ved Gaveideer.dk hvor den koster 45 kr.

Verdens bedste far t-shirt

Køb ham en sort t-shirt med påskriften ”verdens bedste far” der står med hvidt ovenpå et rødt hjerte. En sød gave til ham der lige har fået en ny søn eller datter, og måske den perfekte barselsgave til far der får sit første barn eller har flere børn – Find den sjove t-shirt til 150,- kr. ved Nemmegaver.dk lige her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme