• Home  / 
  • Gave til...
  •  /  Gave til far – Ideer til personlig gave til far

Gave til far – Ideer til personlig gave til far

Har du svært ved at finde på en god gave til far? Her på Idegryden har vi heldigvis løsningen til dette. Du finder nemlig inspiration i form af gode gaveideer der måske kunne være den helt rigtige gave til ham.

Bestseller ideer til far

Vi har udvalgt 5 klassiske gaveideer, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med. Ligemeget hvad anledningen, hans interesse eller hans alder er, vil de her gaver altid være på sin plads.

Mandeur der er flot og stilet

Lækkert ur 


En af de bedste gaver du kan give til din far er et lækkert ur.  Et armbåndsur er noget han kan gå med hver dag. Selvom han formentlig allerede har et ur eller to, er et ur det mandlige svar på kvinders sko, så han kan sikkert ikke få for mange ure. Se Danmarks største udvalg af flotte ure.

Fra: 299 kr.​

køb en fed prøvedyk oplevelse i gave

Oplevelser

En af de bedste gaver du kan give til din far er en god oplevelse. Og gerne noget som I kan lave sammen jer to - eller noget han kan nyde selv. Populære oplevelser til far inkluderer f.eks. vinsmagning, ølsmagning, en tur i Ferrari, et madkursus eller hans helt egen whiskeyflaske.


Fra: 299 kr.

giv en kniv som gave til far fra børn

Køkkenknive

Hvis din far kan lide at gå i køkkenet er det en oplagt gave at give ham en lækker køkkenkniv så han har noget godt værktøj at arbejde med. Har du et stort budget kan du overveje et decideret knivsæt med flere knive. Og ellers er en enkelt kniv også noget der kan bringe glæde hver gang han laver mad.

Fra: 635 kr.

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

Elegant Mühle barbergrej

Hvis det er en gave til manden der har alt, så kunne det være at du skulle forkæle ham med Mühle barbergrej. Det eksklusiv barberudstyr er ikke billigt, men kommer i den gode kvalitet både hvad angår ydelse og design, og noget rigtig mange modne mænd elsker.

Fra: 750 kr.

køb en lækker whiskysmagning i gave

Ølsmagning eller whiskeysmagning

En god gave til svigerfar, farfar eller far går som regel lige i ganen. Og et oplagt bud vil derfor være at sende ham afsted på en ølsmagning eller whiskysmagning. Oplevelserne kan prøves over hele landet. Du kan enten selv tage med og lave en hyggelig familietur ud af det eller lade ham prøve med sine venner.

Fra: 149 kr.

Udvalgte gaveideer: 5 spændende gaver

Vi har udvalgt 10 gaveideer, som vi mener er nogle af de bedste ideer. Vi har valgt noget til enhver smag. De ideer vi kommer med nedenfor, tæller også gaver, som er lidt anderledes, end en standard og gemen gave. Dermed får han sig måske en overraskelse, når han får en gave, som han ikke vidste, han ønskede sig.

køb en god flaske vin gave til far

En god flaske vin

En god gave til bedstefar eller din far kan også være nogle af de ting som han gerne vil have, men måske ikke vil bruge så mange penge på selv. Og en oplagt ting af denne type er en god flaske whiskey (eller Champagne hvis han er mere til det). Køb gerne en rigtig god en hvis du kan, hellere én rigtig god end to halvgode - så bliver han for alvor glad.

Fra: 49 kr.​

køb et par gode kvalitetshøretelefoner i gave til musik elskeren

Eksklusive høretelefoner

Hvis han er livsnyder og elsker musik, så skal dette selvfølgelig høres i den gode kvalitet hvilket kræver gode højtalere. Høretelefoner i den eksklusive og gode kvalitet er det perfekte valg. Han som far kan måske godt tænke sig højt musik uden andet støj, hvilket der ret ofte bliver skabt med børn omkring sig.

Fra: 299 kr.

Køb en kvalitets gin til ham i gave

God gin flaske

Gin er blevet en eksklusiv nydelse. Og måske din far elsker gin for mere end at skræmme mygene væk, så er det da absolut en god gaveide. En flaske Geranium er noget de fleste gin kendere vil blive glade for at få i gave, helt ligesom de andre gode mærker.​

Fra: 149 kr.

køb det praktiske værktøj til far der handyman

Sjove gadgets og dingenoter

Hvis der er noget fædre elsker, så er det sjove gadgets og dingenoter som de kan sidde og pille ved og som kan sprede lidt latter i hverdagen. Det kunne f.eks. være en røgpistol, en potato-twister, en virtual reality box, whiskey-isterninger i sten, eller en kartoffelchips-laver. ​

Fra: 39 kr.

køb en lækker deodorant i gave til ham

Deodorant / Parfume

Kan du ikke helt finde på hvad du skal give i gave til far kan du altid give en deodorant eller en parfume. Skjorter kan man aldrig få for mange af, og du kan være sikker på at det er en gave som far bliver glad for. Du kan se i skabet hvilken størrelse han bruger eller spørge mor.

Fra: 59 kr.​

Gode eller personlige gaveideer til far

danskdesignede-trådløse-høretelefoner

Stilfulde trådløse in-ear høretelefoner fra Wavell

Disse stilfulde in-ear høretelefoner er den perfekte gave til ham. Wavell er meget mere end blot deres flotte udseende. Lydkvaliteten er helt i top, og det ergonomiske design er udformet efter ørets form, så du sikrer dig, at de sidder, hvor de skal hele tiden. Wavell One er resistente overfor både vand, sved og støv, der gør dem til fleres foretrukne høretelefon under træning. Disse earbuds er velsagtens et bedre produkt end de populære Apple Airpods og så endda til en lavere pris.

Til: 799 kr.

ølbrønd

Sjov kølebrønd

Giv ham denne sjove kølebrønd. En sjov gadget og praktisk gadget med det formål at, den sættes ned i jorden og holder dine dåseøl eller sodavand kolde. Det er en gave som han bestemt vil få glæde af - men også resten af familien!

Fra: 389 kr.

køb praktisk værktøj i gave til din far

Værktøj

Hvis han er gør-det-selv​ manden, kan det være en rigtig god ide at give værktøj som gaven til far. Prøv at find ud af hvad han mangler / ønsker sig, hvis du kan det uden at det bliver for åbenlyst. Og ellers er boremaskiner og andre former for el-værktøj altid et hit.

Fra: 49 kr.​

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking

Hvis han gerne vil lære nyt og samtidig elsker oplevelser, så er Bridgewalking der foregår ved Lillebælt måske den perfekte gaveide. Her kan han nemlig få oplevelsen af at komme op og gå ovenpå Den Gamle Lillebæltsbro. Opleve den storslået udsigt og gåtur over togene og trafikken der passerer under ham.

Fra: 295 kr.

køb en god gave til far 50 år

Skægpleje

Har han skæg? Så kan en god gaveidé også være noget til at pleje skægget, f.eks. speciel skægbalsam eller en skægbørste/skægkam. Udvalget er (overraskende) stort og det er måske ikke lige noget han selv har overvejet, så måske åbner du en helt ny verden for ham.

Fra: 29 kr.

giv den sjove bodyflight oplevelse i gave til hende

Bodyflight oplevelse

Hvis du vil give en af de anderledes og sjove oplevelsesgaver til ham, så kan Bodyflight måske være sagen. I Høje Tåstrup ligger Danmarks eneste vindtunnel hvor du kan prøve denne fede oplevelse. Og måske sådanne oplevelser er lige ham?

Fra: 445 kr.​

oplevelser er en god gave til far fra baby

En tur i en fed bil

Hvis der er noget far måske kunne blive ekstra glad for så er det en køretur i en smart bil - måske noget han altid har drømt om? Det kunne være en tur i Ferrari eller Lamborghini, en off-road tur i en landrover eller en tur i verdens hurtigste muskelbil - eller måske en tur i en pansret mandskabsvogn?

Fra: 495 kr.

giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave

Brewbarrel

Giv ham en sjov overraskelse med hans egen lille hjemme ølbryggeri. Denne brewbarrel indeholder alt hvad din far har brug for til at brygge hans egen lille portion øl på ganske få dage. En sjov og anderledes gave til fædre der godt kan lide at nusse rundt med ting.

Fra: 279 kr.

øl er god gave til far ideer

Specialøl

En anden klassisk gave til far er specialøl. Almindelige øl kan man altid drikke, men specialøl er noget man bliver glad for at få i gave. Specialøl er samtidig også en gave der passer til alle budgetter - køb en enkelt hvis budgettet er småt, flere hvis det er lidt større (nyd dem måske sammen) eller køb det som "en lille ting ekstra" sammen med en anden gave.

Fra: 39 kr.

skjorter er god gave til far 60 år

Skjorter

En gave der måske godt kan virke lidt kedelig men som samtidig er meget brugbar er skjorter. Skjorter kan man aldrig få for mange af, og du kan være sikker på at det er en gave som far bliver glad for. Du kan se i skabet hvilken størrelse han bruger eller spørge mor.

Fra: 399 kr.

køb en god 50 års fødselsdagsgave til far

Boxershorts

En anden gave som måske kan virke lidt kedelig men som samtidig også er noget man ved far vil bruge, er boxershorts og underbukser. Hvis du er rigtig god, så køber du nogle der er lidt lækre og ikke bare nogle tilfældige nede fra supermarkedet, sådan som han måske gør selv allerede nu.

Fra: 99 kr.

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Indendørs klatring oplevelse

Hvis din eller jeres far kan lide at røre sig, så kunne indendørs klatring i Nordens største hal ved København, måske være en god gave til ham. Det at røre sig og udfordre sig selv er noget rigtig mange mænd især omkring 50 års alderen og ned elsker, og måske din far er denne type? Overvej om ikke dette var den fede oplevelsesgave for ham.

Fra: 250 kr.

køb et par gode træningshandsker i gave

Træningshandsker

Hvis far er en mand, der kan lide at træne og motionerer, så kunne du på egne eller måske på børnenes vegne, købe et par gode brugbare handsker til hans fritidsinteresse. Handsker er uundværlig hvis man træner vægte, cykler eller andet træning der kan give hård hud, og de fleste mænd elsker at få nyttige ting i gave, hvilket et par træningshandsker absolut vil være for ham.

Fra: 200 kr.

køb en personlig gave til far

Lækkert udstyr til køkkenet

Hvis far godt kan lide at gå i køkkenet vil det være oplagt at give ham noget lækkert til køkkenet. Det kan være en lækker pande, et godt skærebræt, et specielt køkkenværktøj, et godt forklæde eller noget andet. Klik og se alle ideerne.

Fra: 49 kr.​

køb gaven til ham der har alt

Drone

Hvis far er lidt af en elektroniknørd kan du også overveje at give ham en drone. Der er mange timers sjov i sådan en flyvende fætter, og man kan godt få kvalitet uden at det behøver koste en formue. Særligt sjov hvis han i forvejen kan lide fjernstyrede ting.

Fra: 1099 kr.

køb en god krimi i gave til din far

En god bog

Hvis far godt kan lide at læse er det en oplagt gaveide at give ham en god bog han kan læse i. Det kan f.eks. være den nyeste gode krimi, eller en bog om et emne han interesserer sig for, f.eks. historie, en hobby han har eller lign. Klik og se det gode udvalg af bog gaveideer.

Fra: 49 kr.​

giv en guidet hjemløs tur i århus som gave til par

​Poverty walk i Århus

​Giv ham en oplevelsesgave der byder på rundtur i Århus af tidligere hjemløs og narkoman. Det giver et andet indblik på byen og hvordan livet leves fra skyggesiden.

Fra: 99 kr.​

køb en god flaske rom i gave til ham

En god flaske rom

Gaven til manden der har alt eller bare elsker de gode ting i livet, her kunne du give ham en god flaske rom - vel og mærke hvis han drikker det. Der findes mange gode rom og det er blevet en udsøgt drik, hvilket har givet et boom i kvalitets brands som mange mænd elsker at nyde.

Fra: 180 kr.

giv en lækker gavekurv i gave til ham

Gavekurv

En gaveide i samme boldgade er gavekurve med lækkert indhold som øl, specialiteter, sødt m.m. En traditionel gave til reception, indflyttergave, værtsgave og andre anledninger der kræver gaver til mænd eller kvinder.

Fra: 250 kr.​

køb en proptrækker som gave til vin entusiasten

Eksklusiv proptrækker

Hvis han er vinentusiast eller bare elsker kvalitet, så kunne du give en proptrækker i det fede design og kvalitet. En proptrækker kan give ham den ekstra nydelse ved at præsenterer en ny vin, hvilket er grunden til at give ham denne gaveide.

Fra: 150 kr.

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

Vinsmagning

Hvis hans passion er vin, så giv noget indenfor de gode vin gaveideer til entusiasten. Her kunne du vælge at give ham en vinsmagnings oplevelsesgave, hvilket jo absolut ligger lige til højrebenet. En sjov stund hvor han får nydt nye spændende dråber og samtidig får lærdom om hans passion, hvilket sker i samme rum med andre der har samme interesse.

Fra: 399 kr.​

vin gaveideer til entusiasten
giv ham noget lækkert cykeltøj i gave

Nyt cykeltøj til far

Til ham der elsker at cykle og bruger en stor del af fritiden på at være cykelrytter, kunne du give ham noget nyt cykeltøj. Hvis han er passioneret med at cykle, så er tøj hertil altid en nyttig og måske tiltrængt gaveide og kunne være årets gode fødselsdag- eller julegave til ham.

Fra: 200 kr.​

til cykelentusiasten kan du give en cykelcomputer som gave

Cykelcomputer

En anden god og eksklusiv gaveide til faren der er cykelnørd, er en ny cykelcomputer. Hvis han ikke har en computer til cyklen og han elsker at cykle, så er det et fedt nyt stykke legetøj til din far.

Fra: 500 kr.

giv en voksen malebog i gave til fædre

Malebøger til voksne

Mange fædre i den ældre generation elsker at tegne. Og malebøger til voksne er netop blevet super populære i denne aldersgruppe. Hvis din far elsker at male og har alt hvad han skal bruge, så er dette måske en god gaveide der giver ham afstressende underholdning i hverdagen.

Fra: 50 kr.

Hop med på gør-det-selv-dillen når du køber gave til far

Gaver til fædre er nogle af de hårdeste nødder at knække

Når juletiden oprunder og man haster rundt i alle butikker for at finde de perfekte gaver til hele familien, så kan en gave til far ofte være den man udskyder til sidst og som giver en mange søvnløse nætter. Det er ikke bedre til fødselsdage, hvor presset for at finde den ideelle gave om muligt er endnu større. Fædre har nemlig en tendens til at virke som om, at de allerede har alt hvad hjertet begærer; og derudover har de ofte en økonomi som gør at de har råd til at anskaffe sig alle de nye gadgets og produkter som de gerne vil eje uden at behøve at sætte dem på ønskelisten.

Tøj og praktiske ting, som ellers kunne være oplagte muligheder, er ofte gaver, som deres kone gerne står for. Når kreativiteten skal foldes ud under gavekøbet kan man derfor let gå hurtigt kold. Ens far er en af de vigtigste personer i ens liv, og man vil gerne vise sin taknemmelighed med den perfekte gave – og det er frustrerende at det kan være så svært at afgøre hvad dette er.

Men der er ingen grund til at fortvivlet helt. For når en person virker til at have alt, kan man faktisk vende det til at være en kæmpe fordel i ens gavejagt. Her kan man nemlig tillade sig at være kreativ og give gaver som udfordrer og skubber lidt til personens grænser.

Giv en gave der sætter lidt skub i ham

Du har garanteret mange gange hørt din far snakke om den og den praktiske opgave på huset som han skal i gang med, og du har garanteret gang på gang hørt din mor himle op over, at han aldrig får taget sig sammen til at starte. Men rollen som handy man er faktisk noget som de fleste mænd finder ret meget fornøjelse i, og du kan med din gave være med til at give din far et lille skub og mange timers sjov - og det hvad enten det er en julegave eller en fars dags gave du giver.

Et værktøj af den ene eller den anden slags vil i denne forbindelse uden tvivl være et stort gavehit. For eksempel vil din far uden tvivl blive begejstret for den nyeste borremaskine på markedet, en rummelig værktøjskasse med plads til alle de nødvendige dimser eller en toptunet motorsav. Der er mange forskellige valgmuligheder inden for gør-det-selv-markedet som kan tilpasse sig mange forskellige budgetter.

Denne gaveform vil derfor uden tvivl vække stor begejstring, både hos din far som nu helt sikkert vil komme i gang med nogle af sine projekter fordi han ikke kan vente med at prøve gaven af og sikkert også hos din mor som er taknemmelig for at han endelig kommer i gang. Er din far allerede en gedigen gør-det-selv-mand som bruger mange timer om ugen på forskellige byggeprojekter vil endnu et værktøj til samlingen blot vække endnu større lykke, fordi det bidrager til en af hans største interesser.

Find gaveideer til far på Youtube

Hvad enten du leder efter en gave til fars dag eller om du skal finde gaveideer til hans fødselsdag, så er Youtube din ven. Der er så mange videoer med forskellige ideer at du skal starte i god tid hvis du vil se dem alle. det behøver du heldigvis ikke, for vi har fundet de bedste frem til dig:

Denne side er anmeldt af: Emma F. Thorsen 10/10
4.7/5 (111 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: