Idegryden er støttet af vores læsere. Hvis du køber via henvisninger i vores artikler, modtager vi et annoncehonorar Læs mere her.

Inspiration til baby shower gaven

Inspiration til baby shower gaven


Denne artikel indeholder annoncer.

Søger du inspiration til en god baby shower gave, for du eller andre har arrangeret et surpriseparty til den kommende mor?

Den amerikanske tradition med at fejre hende der venter barn, finder mere og mere indpas i det danske samfund og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for de forskellige gode babyshower ideer. Her på Idegryden har vi nemlig støvsuget for information, så du kan finde noget inspiration indenfor gaveideer til den lille ny eller til mor.

Hvad giver man i gave til baby shower?

find en baby shower gave til mor eller baby

Den gode gave til babyshower er enten noget til den kommende mor eller noget til babyen. Her kan det være noget forkælelse til mor, praktiske ting eller det sjove legetøj eller tøj til barnet.

Prisniveauet for gaver er forskelligt for os alle, så du finder inspiration både til de dyre og knapt så dyre ting. En god ide kan være at gå sammen om noget, så i kan give den større og måske praktiske ting som den kommende mor får brug for, hvilket helt klart også er en god ting til en eventuel barselsgave.

Nederst på siden finder du også lidt ideer til pynt, mad og andet, hvis du står for at planlægge baby shower.

Baby shower gave til mor

Vi har her samlet et lille udvalg af forskellige ideer som kan være den gode forkælelse til gravide kommende mor.

 • Graviditetsmassage: Dette kunne være den oplagte gaveide til den vordende mor. Det at bære rundt på et nyt liv i sin krop, er en hård oplevelse og mon ikke hende der skal overraskes, vil sætte pris på få masseret sin ømme krop og få løsnet lidt op for spændinger. Forskellen på en graviditetsmassage og den almindelige er at her er det taget højde for den noget større mave, som du kan læse mere om lige her
 • Wellness oplevelser: En lækker velvære oplevelsesgave som kunne være forkælelse af fødderne, eksklusive spa eller lignede, er nok noget de fleste gravide kunne bruge i tiden der kan være en prøvelse – Se det store udvalg ved Duglemmerdetaldrig her
 • Ammetøj: Noget personligt lækkert tøj, smykker og generelt accessories som tørklæder, handsker og andet, kan være ret rart for de fleste tager trods alt en del kilo på, og selvom et par få fitnesskvinder kan smide deres overflødige kilo hurtigt, så er det dog de færreste af os. Her kan noget tøj som hun kan passe efter graviditeten, være med til at give en lækker følelse af at være normal igen – Ved Milker finder du et stort udvalg af lækker ammetøj
 • Gavekort til frisør: De fleste der har født børn, kender til følelsen af at føle sig lidt ved siden af sig selv. Her kunne en tur til frisøren og blive forskønnet lidt, være et dejlig afbræk i denne fornemmelse, og måske en super venindegave til hende.
 • Chokolade og sødt: Noget lækkert og eksklusivt chokolade, slik eller hendes foretrukne cravings, er altid en god gave der vil blive velmodtaget ved en gravid kvinde. Hvis hun har en bestemt lækker saft som hun elsker, kunne dette også være det udsøgte til hende, især nu hun snart står overfor mange ammestunder.
 • Baby shower kurv: Giv hende en lækker gavekurv med personlige ting, som f.eks. noget lækkert tørshampoo, conditioner, cremer og andet, som hun kan bruge til at forskønne sig. Du kan også vælge at give en lækker gavekurv med ting til ganen og maven. Her finder du det lækre og store udvalg ved Maggies.dk lige her.
 • Udstyr: Når babyen kommer får mor en del tid i sofaen med at amme. Her er ting som ammeindlæg, brystvortesalve, ammepude og lignede udstyr, ofte ret gode at have ved hånden. En anden dejlig ting når man sidder og ammer, er noget godt at læse i, som også kan være den gode baby shower gaveide til hende. Ved Kidsworld finder du gode ammepuder som du kan se lige her
 • Fodbadsalt: Giv noget lækkert fodbadsalt til den kommende mor, for efter graviditeten vil fødderne nok føles lidt smadret, og her kan lidt forkælelse være det helt rigtige.

Gaver til baby

Der findes også mange lækre, gode og traditionelle ting indenfor gaveideer til babyen. Alle nye forældre skal bruge et hav af ting, og ligesom man giver praktiske ting i dåbsgave, så er det selvfølgelig også ret dejlig at få til et babyshower.

 • Blelagkage: Den traditionelle gaveide til baby shower fra arrangøren er en kage, der er lavet af engangsbleer, og pyntes med forskellige ting som sutter, rangler m.m. Du kan købe blekager færdiglavet eller skabe den selv. Bleer i sig selv er også en god gave at give, for det er noget som der kommer til at blive brugt rigtig mange af. Her kan det være engangsbleer eller stofbleer alt efter preference – Du kan finde inspiration ved Babyshower.dk her
 • Rangler: Rangler er den klassiske gave til babyer, og selvfølgelig også til denne overraskelses lejlighed.
 • Barnets bog: En klassisk barsel og dåbsgave som du også kan vælge at give her.
 • Gavesæt: Ved Abeungen finder du forskellige gavesæt, hvor det kan være legetøj, plejeprodukter eller tøj. En god praktisk gave til babyen og mor, som du se meget mere på Abeungen.dk lige her
 • Bodystockings: Er der noget som babyer bruger mange af, udover bleer, så er der bodystockings. Den traditionelle gave til babyer hvad end det er til babyshower, barsel eller navngivning. Se udvalget af lækre bodystockings her
 • Uro: En sød uro som babyen kan kigge på under bleskift og andet, er en traditionel god gave til små nyfødte drenge og piger.
 • Til puslebordet: Udstyr til puslebordet i form af babyolie, vådservietter, skumklue, cremer, zinksalve og andet, kunne være en perfekt gavekurv til det praktiske brug.
 • Strømper & Huer: Der findes meget lækker tøj som er velegnet til gave, hvor strømper og huer er en nødvendighed til den lille, og derfor velegnet til babyshower gave.

Hvad er babyshower?

En baby shower er en overraskelse til den kommende mor, hvis mave og liv nok er forandret en hel del. Her er det lækkert at blive overrasket glædeligt af veninder og familie, som i traditionel stil, giver mad, kage, lege og gaver til mor eller den lille ny. Ofte bliver det afholdte baby shower arrangeret af en mor eller veninde til den gravide kvinde.

Pynt?

En god festlig anledning kræver selvfølgelig også pynt. Bannere, guirlander, balloner, bordpynt, lys og babyshower servietter er velegnet til den hyggelige spontane fest. Du kan finde pynt ret billigt i Tiger, Søstrene Grene og lignede steder, hvor du og et par andre kan pynte op ved den gravide mens denne f.eks. er ude af boligen.

Lege?

Der hører sig lege til, hvor baby-genren selvfølgelig er velegnet til anledningen. Tips og lotto om babyens køn, fødselstidspunkt, størrelse, hårfarve og andet kan bruges til en sjov quiz.

Mad?

Der skal selvfølgelig også arrangeres noget mad, hvor hver gæst kan medbringe en ret, eller i kan gå sammen om at købe noget lækkert. Her er det traditionelt kager, frugt, snacks, pizzasnegle og andet i den lette stil, der ofte bliver brugt som mad til den festen der overrasker.