Gave til veninde

find den perfekte gave til veninde i alle priser

Skal du finde en gave til veninde? Så er du landet det helt rigtige sted, for her på siden har vi samlet et godt udvalg af gode gaveideer du kan give din veninde.

Ideerne til hendes gave som du finder nedenfor, dækker over forskellige ting der kan gives til pigen eller den mere modne kvinde. Så du skulle have mulighed for at finde lige præcist det rigtige til din veninde.

Søde, gode eller fede venindegaver

Hvis du søger efter et større udvalg, så tag et kig på vores guide med gaver til hende, eller vores udvalg af gode gaveideer til teenagere. Hvis gaven skal bruges til en specifik lejlighed, så finder du selvfølgelig også masser af gode ideer til bryllup, barnedåb, barsel, jul eller måske fødselsdagsgaven her på Idegryden.

køb den søde venindenøglering i gave til hende

Veninde nøglering

En sød personlig venindegave kunne være denne Broken Heart venindenøglering med indgravering som kunne være jeres navne.

En sød og personlig ting til hende der binder jeres tætte forhold endnu tættere.

Fra: 205 kr.​


køb den lækre luksus brunch i gave

Luksus brunch for 2

Til din gode veninde kunne du give en afslappende og lækker oplevelse der måske inkluderer dig selv også. Giv hende en dejlig luksus brunch for to, hvor i kan få en hyggelig lørdag eller søndag sammen over noget lækkert mad.

Fra: 299 kr.​


giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse for 2

En god oplevelse der inkluderer afslapning for to, kunne være en biograftur der selvfølgelig inkluderer cola og popcorn.

Film er den fede oplevelse for piger og kvinder i alle aldre, og hvorfor ikke give en gave til din gode veninde, hvor i oplever en film som den skal opleves; i biografen.

Fra: 289 kr.​


giv hende en lækker beauty gave

Giv hende de smukke negle

Vil du give en en personlig skønhedsgave, så kunne en manicure der giver hende de flotte negle måske være det helt rigtige.

Giv hende en lækker neglebehandling der kan prøves stort set alle steder i landet.

Fra: 300 kr.​


giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Du kunne vælge at give neglelak i gave til hende, hvor du finder en god neglelak til 40 kr. og opefter. Essie, Nilens Jord og andre er neglelak i den dyre ende, hvis du vil give en lidt mere eksklusiv lak til din veninde.

Fra: 40 kr.​


giv hende et eksklusivt tørklæde i gave

Eksklusiv tørklæde

Til din veninde der har alt kunne du give et eksklusiv tørklæde som Besos eller Cashmere. De kommer selvfølgelig i den dyre ende, men er også super lækre i både design og kvalitet.

En flot og personlig gaveide til hende du gerne vil fejre med noget lækkert.

Fra: 499 kr.​


giv hende den personlige veninde t-shirt i gave

Personlig Fabulous T-Shirt

Hvis du leder efter den søde veninde ting til hende på 14 eller 40 år, så kunne denne Fabulous t-shirt der trykkes med navn og årstal på efter ønske.

En god og sjov gimmick gave til hende der er din gode ven og selvfølgelig skal fejres med noget sjovt.

Fra: 155 kr.​


køb et stjernetegn smykke til hende i gave

Stjernetegns vedhæng

Et sødt smykke er som regel altid en god gaveide til både den unge pige som mere modne kvinde. Hvorfor ikke gøre det lidt personligt med et stjernetegns vedhæng, som viser at du holder af hende som en god ven.

Ved Smykkemester finder du det absolutte største udvalg, hvor du kan finde den lækre billige som dyre smykker med stjernetegn.

Fra: 200 kr.​


Bedømmelse
Dato
Produkt
gave til veninde
Bedømmelse
51star1star1star1star1star