• Home  / 
  • Gavetyper
  •  /  10 bud på frække gaver til kæresteparret

10 bud på frække gaver til kæresteparret

Søger du efter de frække gaver til kæresten, partneren eller anden? Så kan du finde inspiration til netop denne type gaveideer lige her.

Frække gaver til ham eller hende

Nedenfor finder du forskellige sjove og gode ting til forholdet og den frække leg i soveværelset. Gaverne er selvfølgelig hovedsageligt brugt til ens partner, men de kan bruges til andre relationer. Det kan være at du leder efter noget frækt som gave til en veninde eller god ven, og her er ideerne måske også perfekte.

køb det populære parforholdsspil i gave

Erotic 4 Real

​Det danskproduceret parspil der både er erotisk og udviklende, består af 120 samlivs-kort hvor de 60 stk. kort er til kvinden, og de andre 60 kort er til manden. Spørgsmålene omhandler moral, følelser og lyst, hvor du dyster mod din partner. Et populært parspil indenfor det mere frække men også ganske lødige.

Fra: 499 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Frækt undertøj

​En klassisk gaveide der ikke er fræk på samme måde som f.eks. legetøj. Det erotiske undertøj findes både til kvinder og mænd, hvor udvalget strækker sig fra blonde til lak og læder. Vælg det der behager dig og selvfølgelig også noget som din partner ønsker, ellers vil ideen falde lidt til jorden - En lingerie gave til hende er aldrig for frækt, og er stadig ganske uskyldig frækt.

Fra: 200 kr.​

køb verdens populæreste voksenlegetøj i gave

​We-Vibe 4 Plus Par vibrator

​Du kan ikke give ideer til gode frække gaver uden at nævne We-Vibe. Verdens populæreste voksenlegetøj kan være det helt perfekte som den frække gave til hende eller ham. I får nemlig begge to fornøjelse af det, og måske en lille hemmelig fræk julegave til hende der gør juledagene endnu sjovere.

Fra: 699 kr.​

en romantisk gave til hende under 100 kr.

​Den sjove og billige frække gave

Hvis du mangler en god fræk pakkespil gave eller måske som en ​god billig adventsgave til voksne, så er denne klokke en ganske sjov ide. Hvad klokken kan, giver lidt sig selv. Og om den virker? Det er der kun en måde at finde ud af på. Overrask kæresten med en af de søde romantiske gaver der også giver et godt grin.

Fra: 49 kr.​

køb det frække geisha sæt i gave til manden

​Geisha-sæt

​Et sjovt gavesæt der absolut er en af de frække kæreste gaver. Sættet indeholder forskellige dele der kan pirre og give den dejlige sensuelle forførelse. Perfekt som en fræk valentinsgave til ham der skal forkæles.

Fra: 275 kr.​

giv gaven der emmer af romantik

​Lyst-boostende Feromonspray

​Feromonspray er en af de frække gaver til kvinder og mænd, der kan gives som den sjove frække ting med et smil. Sprayen giver eftersigende modparten større lyst til personen der bærer duften, og måske du kender en der skal begaves - Og finde ud af om det virker?

Fra: 149 kr.​

køb det frække monogamy spil i gave til hende eller ham

​Frække parspil

​Du kan give mange forskellige sjove spil hvor parforholdet og erotik er omdrejningspunktet. Her kan det testvindende parspil, Monogamy til 200 kr. måske være den perfekte ting til din partner. Det kan også være en af årets frække gaver til pakkespil eller måske som en årsdags gave til ham.

Fra: 150 kr.​

giv de frække adventsgaver til din partner

​Voksenlegetøj

​Det helt frække er selvfølgelig den 100% erotiske ide. Her er voksenlegetøj selvfølgelig den oplagte ting. Du skal dog først være sikker på, at hun eller han er til sexlegetøj, for ikke alle er det. Køb noget par legetøj blandt bestsellerlisten, hvor du får garanti for ting der vil virke for jer.

Fra: 100 kr.​

Køb den frække gaveide til kæresten

​A Year of Sex 

​En sjov fræk gave til under 100 kr. kan være A Year of Sex kort. Du får et "kortspil" der indeholder 53 kort med forskellige Karma Sutra stillinger. Det kan være den spontante gaveide der udvider jeres fysiske forhold til det bedre.

Fra: 89 kr.​

giv de frække spil i gave til din elsker

​Bedroom Battle

​Et andet sjovt og frækt spil der kan gøre sexlivet noget sjovere, er Bedroom Battle spillet. Spillet er blevet populært ligesom de andre nævnte spil. Og hvis i aldrig har spillet nogen frække spil før, kan det måske være et godt sted at starte?

Fra: 199 kr.​

Denne side er anmeldt af: Christoffer A. Lund 10/10
4.7/5 (57 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: