20 gode bud på en gave til baby

En god gave til baby? Det at finde på en julegave til et lille barn i baby alderen op til 1 år, kan være en utrolig nem ting. Babyer brokker sig ikke, og bliver glad for at røre, smage og føle på alting.

​20 Gaveideer til babyer

Vi har fundet et udvalg af populære, praktiske og gode ting som du give i fødselsdagsgave, julegave eller anden anledning i 2019.

køb en sød rangle som det sjove legetøj

​Rangler

​Rangler er den klassiske gave til barnedåb, barselsgave og forskellige andre gave anledninger til babyer. En rangle i godt sund materiale der samtidig giver lidt sjov. Det perfekte og klassiske legetøj til de helt små.

Fra: 70 kr.​

Bamse

Giv den lille en sød bamse.  Det er en bamse, som barnet vil have længe. Hvis dit barn er glad for bamser vil den med sikkerhed blive glad for en sød, ny bamse til kollektionen. 

Fra: 299 kr.​

giv et par gode kvalitets futsko til babyen i gave

​Futsko

​En god praktisk gave til babyen og forældre er et par kvalitets hjemmesko. Til babyer skal der bruges meget tøj, og det gælder selvfølgelig også fodtøjet. Det er nødvendigt med et par sko til at holde fødderne varme, og hvorfor ikke give en praktisk gave til den lille?

Fra: 129 kr.​

køb en sjov børnelampe i julegave til barnet

​Lampe til værelset

​Giv en god lampe til barnets værelse, som også kan bruges på sigt. Det er ikke noget som den lille baby får stor glæde af, men lige pludselig begynder den lille at gå, hoppe, danse og tegne, og her er lys på værelset selvfølgelig nødvendigt - Derfor er det en god gaveide.

Fra: 119 kr.​

Duplo er et sikker gave hit til de små

​Duplo

Hvis du mangler noget godt legetøj til en baby, der er begyndt at kravle og lege, så er Duplo absolut det gode valg. Det er godt kvalitets legetøj der stimulerer den lille. Og der er mange timers leg med Duplo især i selskab med forældre.

Fra: 100 kr.​

giv den søde pegebog til babyer

​Min Bondegård pegebog

​Køb en god pegebog til den lille, hvor Min Bondegård vel henvender sig til alderen med genkendelse og det at sætte lyde på. En sjov og billig gaveide der kan give drengen eller pigen glæde.

Fra: 39 kr.​

køb de sjove klodser i gave til babyer

​Stabeltårn

​Et andet sjovt stykke legetøj til de små er byggeklodser eller stabeltårne. Et stykke legetøj som den lille kan lege med et par år frem, hvilket gør gaveideen til ganske god lige nu og på sigt. 

Fra: 199 kr.​

giv det søde fotografering gavekort i gave til baby og forældre

​Søskende fotografering i det fri

​Giv et gavekort med søskende fotografering i det fri omkring Århus. En sød gave som kan hjælpe de forældre der gerne vil forevige den lille med den eller de ældre søskende.

Fra: 1349 kr.​

barselsgave aktivitetstæppe

​Aktivitetstæppe

Hvis du mangler en god underholdende ting til barnet og samtidig yders praktisk til forældre, så er et aktivitets-/legetæppe den gode gaveide. Et sted hvor babyen kan ligge og lege mens mor eller far kan slappe af et par minutter.

Fra: 502 kr.​

mine første år bog som babygave

​Mine Første År

​Den personlige baby gave kunne være en bog der samler på gode minder. "Mine Første År" giver dig nemlig en bog, hvor der kan gemmes på minder fra de første år i barnets liv med billeder m.m. En gaveide til det søde minde til drengen eller pigen.

Fra: 149,95 kr.​

Giv den lille baby den sjove aktivitetsbog med børnerim i gave

​Vtech bog med børnerim

​Til den lille dreng eller pige kan du give denne søde Vtech bog med børnerim. Velegnet fra 3 månederog op, hvor bogen med lys og lyd kan give meget sjov. Knapperne giver muligheder for at høre rim mens der bliver bladret i bogen.

Fra: 199 kr.​

sebra-baby-spisesaet

Sebra spiseudstyr

​Spiseudstyr er nødvendigt for den lille, og i den alder er alt en leg. Giv noget sjovt udstyr til babyen og selvfølgelig som en af de gode gaver til 1 årige børn. En drikkekop, tallerken med det sjove motiv eller det rigtige plastic bestik kunne være ideer til gaven.

Fra: 249 kr.

giv de søde bodystockings med navn i dåbsgave

​Bodystockings

Hvis du mangler en god praktisk gave som alle forældre til babyer har brug for, så er det bodystockings. Giv en sød bodystocking eller sæt med hue og strømper, hvor du eventuelt kan købe med navn på.

Fra: 129 kr.​

køb de sjove skumpuslebrikker i gave til pigen

​Basson skumpuslebrikker

​Søger du en gave der både er praktisk og legetøj, så kan skumpuslebrikkerne være det helt rette valg. Det er  godt som underlag på lidt koldt trægulv hvor barnet kan bruge brikkerne som legeplads, samtidig med at brikkerne også udgør en sjov leg.

Fra: 399,95 kr.​

giv den lille en sjov badeand i julegave

​Badeand

​Legetøj til badet er blandt de gode og billige gaver til børn i baby alderen. Her kunne det være de søde badeænder, som er et hit at bide i for den lille dreng eller pigen. 

Fra: 24,95 kr.

giv det sjove byggelegetøj i gave til babyer

​Byggelegetøj

​Byggelegetøj er det gode legetøj der stimulerer barnets motorik, balance, intelligens med mere. Her kunne du eller i give et hammerbræt, aktivitets ting og andet i den sunde og gode træ kvalitet.

Fra: 119 kr.​

køb det sjove lege og babytæppe i gave til barnet

​2-i-1 Bamse og babytæppe

​Giv denne sjove bamse der samtidig også udgør et sødt babytæppe hvor den lille kan få en lur på. Gaven kan gøres personligt med en brodering med barnets navn på.

Fra: 329 kr.​

Giv barnet den røde Krea vogn til balancen

​Rød gåvogn

​Den lille røde Krea gåvogn er en klassisk gave til den lille. Det bliver nemlig hurtigt hans eller hendes bedste ven. Gåvognen bliver nemlig det gode køretøj der støtter når der skal prøves at tage de første skridt og opleve "verden".

Fra: 399 kr.​

mange bamser

​Bamser

​En bamse er en klassisk gave til børn fra baby alder og langt op. Her kan du med fordel vælge en af de søde hunde, katte og lignede bamser, som også står højt på gavelisten til børn på 3-4 år.

Fra: 71 kr.​

giv det sjove måletabel babylagen i gave

​Babylagen med måletabel

​Et babylagen med måletabel kan være den sjove gaveide der giver mulighed for at følge den lilles udvikling. Og ikke mindst, gør det nemt at måle barnet som forældre, hvilket kan være en lidt besværlig opgave med en lille glad dreng eller pige.

Fra: 245 kr.​

Køb Toot-Toot drivers banesæt i gave til den store baby

​Toot-Toot Drivers banesæt

​​Til den store baby på 10-12 måneder og op, kan du give dette sjove Toot-Toot drivers banesæt. Den første racerbane til den lille dreng eller pige, som  måske bliver afløst af en rigtig racerbane senere hen.

Fra: 249 kr.​

Denne side er anmeldt af: Emma F. Thorsen 10/10
4.7/5 (46 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: