Personlige gave ideer til bedstefar

Mangler du den gode praktiske eller underholdende gave til bedstefar? Det er generelt svært at finde på gaver til mænd, da de som regel aldrig ønsker sig noget.

15 gaveideer til bedstefædre

Vi har her fundet gaveideer i forskellige prisklasser og typer der passer til ældre mænd. Det giver dig denne måde at finde det helt rigtige til din eller jeres bedstefar. Ideerne virker til mænd i alle aldre fra ung til gammel så de er egnet både som gave til den unge svigerfar som ældre farfar m.m.

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

Whisky eller øl smagning til ham

Mange mænd elsker en god øl eller måske whisky. Det gør sig selvfølgelig også gældende for den ældre mand. Hvorfor ikke glæde ham med en oplevelse? Giv ham en øl- eller whisky smagning som han kan nyde med en god kammerat. Oplevelsen byder på lækre dråber og lærdom om brygningen.

Fra: 299 kr.​

giv en gastronomi bog i gave til bedstefar

Lærerig spise/drikke bog

Måske han er mere til gourmet og nyder at lækre nye ting. Det kan opnås med de rigtige bøger. Giv ham en god bog indenfor spise & drikke kategorien, hvor du kan give noget indenfor hans favorit hvad end det er vine, egen avl eller fremmed mad.

Fra: 150 kr.​

køb det praktiske værktøj til far der handyman

Værktøj til handymanden

Til den "unge" friske bedstefar der elsker at rode i haven eller hjemmet, her er det oplagt at give ham nyttigt værktøj i gave. En handyman vil som regel gerne have noget lækkert eller nyttigt. Og her er noget værktøj han ikke har og som han måske har gået og bandet over at mangle, den perfekte ting til ham.

Fra: 50 kr.​

køb et personligt ølglas med indgravering til manden

​Ølglas med indgravering

​Til bedstefar der har alt, dvs. næsten alt; For har han et personligt ølglas med indgravering? Giv ham dette ølglas med f.eks. hans navn eller noget som han sætter stor pris på i livet.

Fra: 125 kr.​

giv ham den fede fisketur på havet i gave

Fisketur Gule Rev til lystfiskeren

Til den ældre mand der elsker at fiske og nyde havet, her kunne en fed oplevelses fisketur på Det Gule Rev være en god gaveide. Giv ham en fed dag på det åbne hav hvor der kan fiskes som en pro med ligesindede.

Fra: 895 kr.​

køb den perfekte gave til ham

En rigtig barbering

En rigtig barbering med kost og barberkniv, er en luksus velvære gave for mænd. Det er netop hvad du kan give ham med denne oplevelse, der byder på en barbering med stil. En lækker og eksklusiv luksus gave til din far, bedstefar, mand og selvfølgelig også som den gode gaveide til den ældre herre.

Fra: 399 kr.​

Giv eksklusive whiskyglas som julegave til bedstefar

​Whiskyglas med diamantform

​Whiskyglas med diamantform giver ham et par eksklusive glas til at nyde den fine drink. Glasset står på skrå hvilket med whisky farven giver det helt eksklusive og flotte look, som hæver niveauet adskillige grader. Og hvis din bedstefar sætter pris på de finere ting i livet, kan det måske være den helt perfekte gaveide?

Fra: 279 kr.​

køb en eksklusiv espressomaskine i gave

Espressomaskine

Til bedstefaren der har alt, kan du give en eksklusiv gaveide i den dyrere klasse i form af en espressomaskine. Hvis han ikke har sådan en maskine men han elsker de lækre ting i livet, så kan det være en god ting? Det kræver selvfølgelig et højt gavebudget så det er ikke en gaveide for alle.

Fra: 1500 kr.​

giv din farfar gode vine i fødselsdagsgave

Vin smagekasse

Hvis han​ af og til nyder en god vin kan du/i give ham en smagekasse med forskellige gode vine som han måske ikke kender.  Mange mænd i pensionsalderen nyder livet, og har som sådan ikke brug for så meget. Her kan gode vine være den perfekte gave til en pensionist der forkæler hverdagen for ham.

Fra: 399 kr.​

giv en smart vinpumpe i gave til bedstefar

Helautomatisk vinpumpe

Hvem kender ikke til problemet med at have åbnet en flaske vin for at nyde et glas, men vinen bliver dårlig hvis den bare får en prop til næste dag. En helautomatisk pumpe pumper luft ind og ud efter behov. Det giver dig en god vin også dagen efter du har trukket den op. Perfekt gave til bedstefaren der nyder et glas vin på daglig basis indenfor de forskellige vin gaveideer til entusiasten.

Fra: 259 kr.​

vin gaveideer til entusiasten
køb den gode flaske sprit i gave til ældre mænd

En god flaske cognac, whisky eller andet

Mange nyder at drikke en whisky, cognac, rom eller andet, og hvorfor ikke give din bedstefar den drik der glæder ham? Den perfekte gave til manden der har alt. Du finder mange forskellige mærker, typer og priser indenfor alkohol, hvilket med garanti også gælder det din bedstefar elsker mest.

Fra: 150 kr.​

Giv en personlig toblerone med navn i gave

​Personlig Toblerone med navn

​Giv den søde og personlige gave i form af en toblerone med din bedstefars navn eller måske bare ordet bedstefar, trykt på den klassiske toblerone. En sjov og personlig gaveide til mænd i alle aldre.

Fra: 99 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

Eksklusiv Mühle barbersæt

Hvis han er typen der ikke vil bruge penge på sig selv, og du gerne vil give ham en lækker personlig ting, så er det eksklusive Mühle barbersæt den helt rigtige gave. Mühle laver barbergrej i absolut topklasse, og det er med garanti noget han vil sætte pris på blandt de forskellige barber gaveideer til ham.

Fra: 900 kr.​

barber gaveideer til ham
køb den unikke gaveide til dine bedsteforældre

​Garden Iglo

​Elsker han sin have men har måske ikke en pavilon, udestue eller andet hvor haven kan nydes fri for vand og vind? Så kan du give ham denne smarte garden Igloo, som er den nemme måde at skabe det hyggelige uderum som forlænger havesæsonen.

Fra: 7095 kr.​

køb det smarte bluetooth stegetermometer i gave

​Bluetooth stegeterometer

​en anden smart gadget kan være dette bluetooth stegetermometer. Teknikken kan være behjælpelig med madlavning, og her kan dette stegetermometer sende besked fra grillen til telefonen om madens tilstand.

Fra: 319 kr.​

4.7/5 (69 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: