Gave til bedstefar

køb den gode gave til bedstefar

Mangler du den gode praktiske eller underholdende gave til bedstefar?

Det er generelt svært at finde på gaver til mænd, da de som regel aldrig ønsker sig noget. Mange har også nået et stadie i livet, hvor de ikke mangler noget. Det gør sig især gældende for den ældre generation. Derfor bliver du nødt til at tænke lidt anderledes, og give ham noget nyttigt eller sjovt til hverdagen, som vi heldigvis har samlet noget inspiration til her.

10 gaveideer til ældre mænd

Vi har her fundet ti gaveideer i forskellige prisklasser og typer, så det skulle være muligt at finde det helt rigtige til din eller jeres bedstefar. Ideerne virker til mænd i alle aldre fra ung til gammel så de er egnet både som gave til den unge svigerfar som ældre farfar m.m.

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

Whisky eller øl smagning til ham

Mange mænd elsker en god øl eller måske whisky. Det gør sig selvfølgelig også gældende for den ældre mand, så hvorfor ikke glæde ham med en oplevelse? Giv ham en øl- eller whisky smagning som han kan nyde med en god kammerat, hvor der bliver budt på de lækre dråber og lærdom om brygningen.

Fra: 299 kr.​

køb en god gourmet bog i gave til din bedstefar

Lærerig spise/drikke bog

Måske han er mere til at gourmet, hvor han også nyder at lækre nye ting hvilket kan opnås med de rigtige bøger. Giv ham en god bog indenfor spise & drikke kategorien, hvor du kan give noget indenfor hans favorit.

Fra: 150 kr.​

køb det praktiske værktøj til far der handyman

Værktøj til handymanden

Til den "unge" friske bedstefar der elsker at rode i haven eller med hjemmet, her er det oplagt at give ham nyttigt værktøj i gave. En handyman vil som regel gerne have noget lækkert eller nyttigt, og her er noget værktøj han ikke har, og som han måske har gået og bandet over, den perfekte ting til ham.

Fra: 50 kr.​

giv ham den fede fisketur på havet i gave

Fisketur Gule rev til lystfiskeren

Til den ældre mand der elsker at fiske og nyde havet, her kunne en fed oplevelse fisketur på Det Gule Rev være en god gaveide. Giv ham en fed dag på det åbne hav, hvor der kan fiskes som en pro med ligesindede.

Fra: 895 kr.​

køb den perfekte gave til ham

En rigtig barbering

En rigtig barbering med kost og barberkniv, er en luksus velvære gave for mænd. Det er netop hvad du kan give ham, men en oplevelse der byder på en barbering med stil. En lækker og eksklusiv luksus gave til din far, mand og selvfølgelig også som den gode gaveide til den ældre herre.

Fra: 399 kr.​

køb en eksklusiv espressomaskine i gave

Espressomaskine

Til bedstefaren der har alt, kan du give en eksklusiv gaveide i den dyrere klasse i form af en espressomaskine. Hvis han ikke har sådan en maskine, men han elsker de lækre ting i livet, så kunne det være en god ting? Det kræver selvfølgelig et højt gavebudget, så ikke en gaveide for alle.

Fra: 1500 kr.​

køb en lækker smagekasse i gave til mænd

Vin smagekasse

Hvis han nyder en god vin af og til, kunne du give ham en smagekasse med forskellige gode vine som han måske ikke kender.  Mange mænd i pensionsalderen nyder livet, og har som sådan ikke brug for så meget, og her kunne gode vine måske være den perfekte gave til en pensionist der forkæler hverdagen.

Fra: 399 kr.​

giv en smart vinpumpe i gave til bedstefar

Helautomatisk vinpumpe

Hvem kender ikke til problemet med at have åbnet en flaske vin for at nyde et glas, men vinen bliver dårlig hvis den bare får en prop til næste dag. En helautomatisk pumpe pumper luft ind og ud efter behov, hvilket giver dig en god vin også dagen efter du har trukket den op. Perfekt gave til bedstefaren der nyder et glas vin på daglig basis indenfor forskellige vin gaveideer til entusiasten.

Fra: 259 kr.​

vin gaveideer til entusiasten
køb den gode flaske sprit i gave til ældre mænd

En god flaske cognac, whisky eller andet

Mange nyder at drikke en whisky, cognac, rom eller andet, og hvorfor ikke give din bedstefar den der glæder ham? Den perfekte gave til manden der har alt. Du finder mange forskellige slags og priser indenfor alkohol, hvilket med garanti også gælder det din bedstefar elsker mest.

Fra: 150 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

Eksklusiv Mühle barbersæt

Hvis han er typen der ikke vil bruge penge på sig selv, og du gerne vil give ham en lækker personlig ting, så er det eksklusive Mühle barbersæt den helt rigtige gave. Mühle laver barbergrej i absolut topklasse, og det er med garanti noget han vil sætte pris på blandt de forskellige barber gaveideer til ham.

Fra: 900 kr.​

barber gaveideer til ham
Bedømmelse
Dato
Produkt
gave bedstefar
Bedømmelse
51star1star1star1star1star