Gave til svigerfar

køb en god gave til svigerfar

Er du i vildrede om hvad du skal give i gave til svigerfar? Her er svaret ganske enkelt; Giv det samme som du vil give i gave til din far. Det er selvfølgelig ikke så nemt. Du kender nok højest sandsynlig din far bedre end du kender din svigerfar. Her er den sikre løsning at give en gave indenfor noget som alle mænd i alderen kan bruge.

Gaveideer til svigerfar

Du vil selvfølgelig rådføre dig med din kæreste, kone eller mand om hvad dennes far mon kan bruge. Det er dog ikke altid en proces der giver et svar. Og derfor kan du med fordel bruge de nedenstående gaveideer til mænd indenfor ting der kan være velegnet til de fleste unge som ældre.

giv en lækker cognac oplevelsesgave

​Oplevelser

Oplevelsesgaver til ham kan være det rigtige. En oplevelse behøver ikke være noget vildt, dyrt eller unikt. For en god oplevelse indenfor det mere neutrale kan være en ølsmagning, biograftur, teater, museum eller en restaurant oplevelse. Du kan selvfølgelig også give de mere vilde oplevelser hvis han er til dette.

Fra: 200 kr.​

køb lækker special øl til ham i gave

​Udsøgt specialøl

​Mange mænd kan lide en god øl, og her er en kasse Tuborg ikke velegnet. Giv en gaveæske med en samling lækre specialøl fra Danmark eller det store udland. Der findes så mange gode øl med de små lokale bryggerier, helt ligesom du finder lækre belgiske, tjekkiske, engelske eller måske tyske øl der kunne være den gode gave til ham.

Fra: 100 kr.​

lav dit egen indhold i gavekurv

​Lækker gavekurv

​Du kan også vælge at give en gavekurv med noget som han holder af. Her kan det være søde og lækre ting til ganen i form af øl, vin, kaffe, chokolade, slik eller delikatesser. Du kan sammensætte en kurv selv eller købe en  online med det rigtige indhold, og få en tilsendt som den nemme og hurtige løsning til hans gave.

Fra: 250 kr.​

Giv ham en god kogebog i gave

​Den gode bog

​Hvis din svigerfar kan lide at læse, så kan en god boggave måske være det perfekte valg. Hvis du giver ham en krimi, er det en god ide at kende til om han læser disse. Ellers er en biografi måske det bedre valg. En bestseller der er oppe i tiden, er som regel det rigtige at vælge. Alternativet kunne være kogebogen til gourmetmanden eller måske rejsebøger.

Fra: 120 kr.​

køb det praktiske værktøj til far der handyman

​Værktøj

​Hvis han er husejer, og måske bruger meget tid på at ordne hus og have, er værktøj måske den sikre vinder som gave til gør-det-selv manden. Det kræver selvfølgelig viden om hvad han har, og ikke har. Alternativt, kan et gavekort til byggemarked være brugbart som løsning.

Fra: 100 kr.​

skjorter er en klassisk julegave til mænd

​Skjorte

​Hvad giver man til manden der ikke har nogen ønsker? En flot skjorte! Alle mænd kan bruge en ny skjorte til klædeskabet. Selv om han måske ikke bruger skjorter i det daglige, er det dog noget som de fleste iklæder sig mere eller mindre jævnligt. Her kan du give en lækker skjorte i det neutrale look, hvor lyseblå virker til alle.

Fra: 400 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

​Barbergrej

​Svigerfar skal barberer sig, og hvorfor ikke give den praktiske gave til hverdagen. Her kan du give noget eksklusiv creme til huden, hvis han er glatbarberet. Måske han er typen der aldrig barber sig glat, her kan du overveje at give en skægtrimmer. Personlig pleje er ofte den traditionelle julegave til far, svigerfar som bedstefar.

Fra: 100 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gave svigerfar
Bedømmelse
51star1star1star1star1star