ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Gave til børnehave

Gave til børnehave


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Hvad gave til børnehave eller vuggetue skal du give, når barnet overflyttes fra vuggestuen, eller måske stopper i børnehaven fordi den nye spændende skoletid venter?

Det at give en lille erkendelse til pædagogerne når dit barn enten skal flyttes op fra vuggestuen til børnehaven, er den gode erkendelse som tak fordi de har passet, plejet og givet lærdom i livet til den lille. Det samme gør sig selvfølgelig også gældende, når dit barn nærmer sig skolealderen og skal væk fra de trygge rammer.

Søndagsavisen fik lavet en undersøgelse for et par år siden, blandt forældre og hvor mange der gav en gave. Her lød tallet på 42% af forældrene. Så om du skal give en gave eller ej, er selvfølgelig op til dig selv, for ligesom mange mener at en erkendelse er en god ting, så er der lige så mange der mener det er noget pjat.

Hvis du gerne vil give en gave til pædagogerne, så skal det selvfølgelig også være det rigtige. Og den rigtige ting at give til pædagogerne i børnehave eller vuggestue er netop, hvad du finder ideer til her.

Hvilken gave skal du give til pædagogerne?

Økonomien er forskellig for os alle, og nogen vil være i stand til at give meget dyre ting til samtlige pædagoger uden at økonomien bliver belastet. Det er dog ikke flertallet, og det rent etiske med at give dyre personlige ting til offentlige ansatte er heller ikke velset i vores samfund, selvom det dog forekommer at være helt okay i det private.

Hvis du vil give noget personligt, kan du finde inspiration i de gode gaver til ham, eller de søde personlige gaver til hende. Her finder du et hav af forskellige gaver til mænd og kvinder i alle aldre.

Et godt gennemsnitsbeløb som du kan give for til stuen, er i prisklassen af 100 kroner. Det kan løbe op i 300 kr. hvis der er tre pædagoger tilknyttet stuen. Det at give en personlig ting kun til de pågældende pædagoger kan dog være problematisk, for de fleste dagsinstitutioner er presset, så pædagogerne bliver ofte flyttet rundt på stuerne helt ligesom der er mange mere eller mindre fast tilknyttet vikarer.

Derfor er den perfekte og mest brugte gave, noget lækkert til ganen og helst noget der kan deles blandt alle pædagogerne.

Den perfekte gaveide til børnehave/vuggestue?

Slik, chokolade, te og lignede er de foretrukne ting blandt pædagogerne og samtidig noget de alle kan smage på i frokoststuen.

Vin og spiritus er vante gaver men til en institution er det dog svært at dele en flaske vin over frokosten. Vin kan som regel kun nydes til julefrokost eller andre lignede arrangementer pædagogerne imellem. Det er ikke en god gave til børnehave, men kan være en god til at give i gave til dagplejemor og lignede.

Hvis du eller i, for man kan jo gå sammen som forældre, kunne en lækker gavekurv være den ideelle gave.

Du kan købe en billig kurv i Tiger, Søstrene Grene eller supermarkedet, og købe en masse lækkert slik så du får en stor indbydende kurv der kan pryde frokoststuen.

Du kan også vælge at købe en færdiglavet kurv med lækkerier, specialiteter, te og andet lækkert, som du eller i kan gå sammen om at købe når barnet skal videre i livet. Gavekurve kan købes mange steder, men den hurtige og nemme måde er online, og så få den tilsendt hjem til jer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme