Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Gave til dagplejemor

Gave til dagplejemor


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Hvad gave til dagplejemor skal du give i afsked, fødselsdag eller måske til jul?

Personen der passer dit kæreste eje, nemlig din lille datter eller søn, skal selvfølgelig begaves når tiden til afsked oprinder, og barnet skal videre i børnehave eller skole.

Her på Idegryden giver vi dig ideen til hvad der er den helt rigtige gave, og hvad der ikke er den gode gave. Du kan bruge ideerne både til at glæde ved højtider eller ved afsked. Hvis du søger den store inspiration til gode ting til kvinder, så finder du denne i vores indlæg her: Se udvalget af gaver til kvinder i alle aldre.

Hvad giver man sin dagplejemor i afskedsgave

Hvis din lille dreng eller pige skal starte i børnehave, så skal der selvfølgelig findes på den gode gave til hans/hendes dagplejer på sidste dag.

Det at finde på noget godt kan være svært. For at gøre det nemt for dig, skal du selvfølgelig vide hvad du ikke skal give i farvel gave til verdens bedste dagplejemor.

Mange tænker at de personlige ting til hende eller ham er den bedste gave. Personlige ting som et sødt billede af barnet i en flot ramme eller lignede, er en sød tanke men absolut ikke en god gave til netop en dagplejer.

Som dagplejer gennem mange år vil man have kontakt med rigtig mange børn. Derudover, så har hun måske selv børn og børnebørn. De færreste dagplejere har så meget vægplads til alle disse billeder, og i alt fairness er ens egen børn og børnebørn måske mere relevant at have billeder stående fremme af.

Derudover, så tager de fleste dagplejemødre og fædre selv billeder af de små til legeværelset. Hvis du er tvivl, kan du lægge mærke til om din dagplejemor har personlige ting stående fra andre dagplejebørn.

Hvilken gave skal du give?

I stedet for de personlige ting med billeder og lignede, så giv noget smukt eller sødt i gave og lad billederne blive den gode gave til mor, bedsteforældre og lignede.

Noget hun går op i, hvad end det er camping, sport, haven eller andet, er altid en god gave at give til en person. Hvis du er tvivl, kan du give de mere neutrale ting som er velegnet at give til de fleste personer.

Giv en lækker gavekurv til hende. Her kan du enten lave en selv med lækkerier som hun kan lide, eller vælge den hurtige og nemme løsning med en færdig gavekurv online, som du kan få tilsendt.

Se det lækre udvalg af forskellige gavekurve med vin, lækkerier, specialiteter og andet ved Maggies lige her.

En anden god ting alt afhængig af hendes smag, kunne være noget smukt pynt til hjemmet. Her kunne en flot skål der ligger indenfor hendes stil, være en god ting.

En anden sød ting indenfor pynteting, kunne være en sød glasfugl som symbol for at “fuglen er fløjet fra reden”. Her kunne du så vedlægge et sødt billede af barnet og selvfølgelig et afskedsbrev eller digt med søde ord fra hjertet om, hvor glade i har været for at overlade barnet til hende i så lang tid.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme