35 bud på en god gave til din mor

Leder du efter den helt rigtige gave til mor der måske skal være sjov, sød, praktisk eller bare lækker at modtage? De fleste mødre bliver nok glad for hvad end du giver i gave til hende.

Gode gaveideer til mor

Her finder du 35 gaveideer i 2020, der ligger indenfor forskellige interesser og prisklasser.

Bryllupsgaveideer indenfor køkkenredskaber der forsøder livet for brudeparret

Oplevelser

Hvis du for alvor skal gøre mor glad er det en god ide at give hende en oplevelse så hun kan komme lidt væk fra alle sine pligter. Det kan være noget I kan nyde sammen, eller noget hun kan prøve selv, og der er mange muligheder med f.eks. et chokoladekursus, massage, en god middag eller noget helt fjerde.

Fra: 100 kr.​

Giv det sjove sushi kursus i fødselsdagsgave

​Sushi skole

Hvis du vil give den anderledes, spændende og måske sjove ide til din eller jeres mor, så kan en sushi madkursus oplevelse måske være den spændende ting. Lær at lave det basale indenfor sushi af en professionel er måske hvad, der kan give hende den sjove aften i selskab med ligesindende.

Fra: 699 kr.​

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

En lækker gavekurv

Hvad end du leder efter en god gave til den unge mor eller måske det ældre mor, så er en gavekurv med lækre ting altid en god gave at modtage. Du kan finde gavekurve med både te, kaffe, vin, lækkerier, delikatesser eller søde ting, så udvalget dækker også over din mors smag. En perfekt gave til mors dag eller som gave til svigermor frem for f.eks. traditionelle blomster.

Fra: 250 kr.​

køb verdens bedste mor kop i gave til hende

Verdens bedste mor kop

Ingen gaveideer til mødre uden den traditionelle kop med teksten "Verdens bedste mor", som ofte gives som gave til mors dag og som den søde ting til hende. En god billig gave der siger alt, hvilket gør det til den perfekte søde ting til din mor.

Fra: 59 kr.​

Giv din mor en god økologisk ansigtsbehandling i gave

​Økologisk ansigtsbehandling Århus

​Hvorfor ikke forkæle din mor der bor i Østjylland, med en lækker økologisk ansigtsbehandling. En god luksus der giver hende forkælelse i hverdagen, og hvilke damer elsker ikke dette?

Fra: 800 kr.​

køb en flot håndcreme til mor i gave

Elizabeth Arden håndcreme

Måske din mor sværger til Elizabeth Arden eller måske bare elsker en lækker håndcreme, så kunne denne Elizabeth Arden 8 hour håndcreme være sagen som gave til mormor, farmor eller mor. En lækker håndcreme der holder op til 8 timer og giver hænderne den bløde og glatte fornemmelse som blød hud giver.

Fra: 119 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

Spaophold i gave

Hvis du vil forkæle hende med en personlig og eksklusive gaveide, så kunne et lækkert spaophold være lige noget for hende. Du finder mange lækre ophold rundt omkring i Danmark, hvor Duglemmerdetaldrig her giver dig den nemme måde at give hende den perfekte gave.

Fra: 900 kr.​

Giv din mor en god krimi i gave

En god krimi

Hvis hun er en kvinde, der elsker at læse og blive suget ind i historien, så kunne det tænkes at en god krimi var lige hende. Der findes mange gode bøger men et sikkert valg er en ny fra Bestsellerlisten, hvilket plejer at være en god garanti for kvalitet.

Fra: 199 kr.​

giv hende et par lækre skindhandsker i gave

​Handsker

​Søger du en god julegave ide til din mor? Så kunne et par nye handsker i den gode kvalitet, måske være den helt rigtige gave til den 24 december. Giv hende et par smarte skindhandsker i hendes smag hvad end hun foretrækker den sorte eller brune handske.

Fra: 300 kr.​

køb den lækre massage oplevelsesgave til studenten

Lækker massage gaveide

Massage er en anden lækker forkælelse for hende, hvor krop og sind bliver som fornyet og ung igen for en stund. Alle elsker at få massage, og det gør sig nok også gældende for din eller jeres mor, så hvorfor ikke give hende dette?

Fra: 499 kr.​

køb den sjove malebog i gave til din bedstemor

Malebøger til voksne

Hvis din eller jeres mor er glad for at tegne, så er malebøger til voksne blevet rigtig populære som den afslappende fritidssyssel. Du kan finde flere forskellige motiver og hæfter, hvor gaven kan kombineres med male værktøj også. Er perfekt ting der måske også er den perfekte gave til bedstemor.

Fra: 54 kr.​

køb de lækre skønhedsprodukter som gave

Lækker creme

En lækker creme er noget, som stort set alle kvinder kan bruge, hvilket også gælder din mor. Der findes mange lækre kollektioner, hvilket også kan gøre det svært. Du kan vælge at give hende et gavekort til Body Shop, for så får hun den helt rigtige creme.

Fra: 100 kr.​

køb det sjove kaffekursus i gave til hende eller ham

Kaffekursus i Århus

Hvis din bor omkring Midt- & Østjylland, så kunne et lærerig kaffekursus i Århus måske være den fede oplevelse for hende. Et kursus der lærer hende hvordan man brygger det perfekte kaffe derhjemme, og hvem elsker ikke en god kaffe?

Fra: 399 kr.​

køb den dejlige fiskespa oplevelse til hende

Fiskespa velvære

Hvis din mor elsker at blive forkælet, så er velvære for fødderne absolut en af de lækre ting som de fleste kvinder(og mænd) nyder. Fiskespa med Garra Rufa er en god ting for fødderne, for de små fisk spiser alt det døde hud og gør næsten fødderne som nye igen.

Fra: 195 kr.​

giv hende et vaffeljern i gave

Et godt vaffeljern

Er det en gave til en mor med små eller større børn, så er vafler absolut noget de fleste unger elsker(mange af os voksne gør også). Giv hende et godt vaffeljern hvis hun er en mor der har alt - men dog lige mangler et vaffeljern.

Fra: 300 kr.​

køb en praktiske ting til køkkenet som gaven til din mor

Trykkoger til mikrobølgeovnen

Hvis du leder efter den anderledes og unikke gave indenfor køkkenudstyr til hende, så er denne trykkoger til mikrobølgeovnen måske det rette valg. Kogeren gør det muligt på kun 30 minutter, at skabe det som en slow cooker tager mange timer om.

Fra: 199 kr.​

forkæl hende med fransk slotsophold i gave

Eksklusiv gourmetophold

Hvis du vil forkæle hende med noget eksklusivt, så kunne et gourmetophold med hendes mand, kæreste, partner, veninde eller anden, måske være den ting der giver hendes størst glæde. Du kan finde mange forskellige gourmetophold som gaveideen til hende, hvor prisen starter ved 1500 kr. og ellers stiger alt afhængig af tid, lokation, ophold m.m.

Fra: 1500 kr.​

køb den søde hjerteformet nøglering med navn i gave til hende

Sød hjerte nøglering

Hvis du leder efter den personlige gave til din mor og samtidig til en fornuftig billig pris, så er denne hjerteformet nøglering med hendes navn på, måske den perfekte gaveide. En sød og billig gave til mor der kan overraske og måske varmer hende om hjertet.

Fra: 59 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

Besøg i Horsens statsfængsel

Det er selvfølgelig et besøg i det gamle og nu lukket Horsens Statsfængsel. Her kan du give hende den sjove oplevelse af at komme ind bag væggene. Stemning og følelsen af at være spærret inde og livet bag tremmer, er hvad hun kan få indsigt i med denne spændende rundtur.

Fra: 149 kr.​

god 30 års gave til hende

Shiatsu fodmassage

Hvilket kvinde elsker ikke at få nusset fødderne, hvilket især er ekstra dejligt efter en lang hård dag på farten med arbejde, studie eller børn. Køb den smarte fodmassage maskine i gave som hun kan bruge sammen med en kop te og aftenshowet.

Fra: 1199 kr.​

køb det lækre wellness gavesæt til hende

Wellness gavesæt

Køb hende en lækker wellness spand med dejlige ting der skaber skønheden og velvære. Wellness gavesættet indeholder massagehandske, børste, neglebørste m.m. som hun kan bruge til sit bad og perfekt både som værtinde-, fødselsdags- eller julegave til hende.

Fra: 135 kr.​

giv hende et eksklusivt tørklæde i gave

Eksklusiv tørklæde

En elegant tørklæde i den dyrere klasse som et lækkert Besos eller Cashmere er måske den helt rigtige gaveide til din eller jeres mor. Du finder mange lækre tørklæder, hvor du selvfølgelig også kan finde billigere modeller.

Fra: 599 kr.​

giv hende en lækker beauty gave

Forkælelse af neglene

Giv hende en lækker manicure oplevelse der giver flotte negle. Forkælelse for neglene så de fremstår flotte og naturlige, er hvad du kan give hende med en manicure der tager 30-60 minutter og efterlader det lækre look - Perfekt gave til veninden og selvfølgelig også din mor.

Fra: 300 kr.​

køb den gode gaveide til hende der elsker planter

Gaven til hende der elsker planter

Hvis hun elsker planter og har grønne fingre, så skal hun bruge mange potter. Det kan du hjælpe hende med, ved at give denne sjove gadget der gør, at hun kan skabe sine egne potter til planter der giver storproduktion.

Fra: 129 kr.​

årets gave til den sødeste mor

Duftlys til den bedste mor

Til verdens bedste mor kan du give det søde duftlys med teksten om mor. En sød og billig gaveide der med garanti vil glæde hende. Den perfekte ting fra børnene som beskriver meget godt hvad du/i mener.

Fra: 59,95 kr.​

giv hende den sjove kunstner gaveide

Kunstner for en dag oplevelse

Til kvinden der gerne vil lære nyt og udtrykke sig selv, kan du give hende den sjove og lærerige oplevelse ud i det med at blive kunstner. Teknikker og muligheder til at blive en god billedkunstner er, hvad hun får undervisning i af en professionel kunstner der deler ud af sin viden.

Fra: 900 kr.​

en af de gode gaveideer til bedste veninde

Tøsemiddag spil til hende

Til hende der kan lide at spille, kan du give hende det sjove spil "Tøse middag" med mere end 400 spørgsmål til den sjove pigeaften. En god gave hvis hun elsker at slappe af med sine veninder, hvor et spil er det naturlige samlingspunkt for sjov.

Fra: 199 kr.​

køb skønheds gaver til kæresten og studenter

Makeup til øjnene

Hvis hun bruger makeup, så kan du give hende et godt produkt til at skabe de smukke øjne. Du kan finde mange forskellige produkter og priser indenfor makeup, hvilket meget vel kunne være den rigtige ting for hende og du finder et stort udvalg indenfor gaveideer til hende for under 100 kr.

Fra: 80 kr.​

køb det eksklusive ophold på Fakkelgården i gave til din mor

​Ophold på Fakkelgården

​Giv din mor det eksklusive ophold på Fakkelgården for to personer. Udsøgt gourmet mad og ophold på stedet med den lange historie og utrolige skønne rolige omgivelser ved vandet i den flotte fjord.

Fra: 4798 kr.​

giv det luksuriøse badesæt i gave til svigermor

​Aroma gavesæt

​Måske du ønsker den skønne velvære gaveide, hvor dette aroma gavesæt kan være den skønne gaveide til badet. En dejlig Aloe Vera duftende gave til svigerinde, svigermor, farmor, mors dag, advent og andre anledninger hvor hun skal begaves.

Fra: 135 kr.​

giv hende en god håndlæsning i gave

​Håndlæsning

​Til kvinden der har alt, kan du give den perfekte gave som hun måske ikke har. Giv hende en håndlæsning oplevelse der måske overrasker positivt. En perfekt gave til hende der elsker at drømme og finder glæde i det spirituelle.

Fra: 1250 kr.​

giv mor en cewe fotobog i gave

​Fotobog til mor

​Billeder af børnebørn eller af dig/jer er noget de fleste forældre får, men alle har mere eller mindre begrænset plads på vægge og hylder, så hvorfor ikke en fotobog? Giv en sjov bog over børnenes liv eller lignede i julegave til mor, mormor, bedstemor eller farmor.

Fra: 300 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Giv hende en unik Bridgewalking oplevelse i fødselsdags- eller julegave. Her får hun oplevelsen af at komme op og gå over den Gamle Lillebæltsbro. Det sker på taget over trafikken, togene og hvor du får det flotte skue udover det hele.

Fra: 279 kr.​

giv en smart robot støvsuger i julegave

​Robot støvsuger

​Den eksklusive gaveide der måske kan være den store hjælp for hende i dagligdagen, kunne være en robot støvsuger. Det er en dyr gaveide, men også ganske dejlig at have i hjemmet, især hvis ryggen, knæ og hofterne begynder at gøre lidt ondt.

Fra: 3000 kr.​

Vis din taknemmelighed med en hjemmelavet gave til mor

Vores mor er noget helt specielt for os alle og om nogen, så fortjener hun gaven man aldrig glemmer.

Mor er en person som holder en helt særlig plads i vores hjerter. Det er hende som har taget sig af os, passet på os, trøstet os og grædt sammen med os gennem hele vores opvækst. Hun kender os som ingen anden, og hun er også en af de personer som vi kender absolut bedst. Men alligevel kan det være frygteligt svært at finde en gave til hende – for hvordan udtrykker man alt dette igennem en materiel ting? Man kan selvfølgelig sagtens gå den klassiske vej og købe hende et smykke, et stykke smukt tøj, noget til køkkenet eller måske en buket duftende blomster.

Din mor elsker dig og vil højst sandsynligt blive lykkelig for lige meget hvad du tager med til hende, så længe den er fra dig. Men disse ting er alligevel en smule upersonlige, og ikke en gave som din mor vil tænke tilbage på særligt længe – og det er jo netop dette, du gerne vil opnå. Noget som virkelig batter til jul og fødselsdage og som helt sikkert vil blæse hende helt bagover, er der imod den gode gamle hjemmelavede gave.

En gave til mor behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten fordi den er hjemmelavet.

Når man siger hjemmelavet gave, tænker mange automatisk på de søde, men håbløse gaver man selv flittigt producerede i børnehaven og folkeskolen. Skæve bordskånere, krakkede lerskåle og farverige tegninger røg under juletræet år efter år og vækkede dengang stor begejstring hos forældrene.

Men hvis man som voksen forsøger sig med lignende trick er det nok usandsynligt, at det vil falde i helt så god jord. Det er bestemt heller ikke det der menes når der siges, at din mor vil blive begejstret for en gave du selv har lavet, for denne slags gaver kan være så meget mere end bare det. Der er rigtigt mange muligheder for ting du kan lave som virkelig viser at du har lagt tid og kærlighed i dem og som stadig er brugbare og flotte at se på.

Et forslag kunne være en smuk billedcollage; i de fleste møbelforretninger kan man købe en stor ramme, og her kan du selv sammensætte et sammensurium af billeder, citater og lignende som har en særlig betydning for din mor og dig – selvfølgelig samtidig med at du gør det så visuelt flot som muligt. Så får hun noget smukt at kigge på samtidig med at hun hver gang hun ser på collagen vil blive mindet om de mange gode stunder i har haft sammen.

En anden mulighed er hjemmestrik; hvis du har hænderne skruet nogenlunde godt på og er ferm til at strikke, sy eller hækle, så er der mange muligheder inden for dette felt. Et par lækre, hjemmestrikkede hjemmesko, en varm hue, en ulden sweater eller måske et par ovnhandsker, får dobbelt så meget værdi når din mor ved at du selv har lagt en masse tid og energi i dem.

Gaveideer til mor - brug Youtube

Når det gælder gaveideer til mor 2017 så er der ingen nemmere måde end Youtube. Her er et væld af gode ideer til både ham og hende, som du finder lidt inspiration til i de nedenstående videoer med forskellige gaveideer.

Læs også vores artikel om:  Vores bud på de bedste gaver til mors dag

Denne side er anmeldt af: Selam M. Lassen 10/10
4.7/5 (132 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: