• Home  / 
 • Gave til...
 •  /  Gave ideer til kokken eller personen der elsker at stå i køkkenet

Gave ideer til kokken eller personen der elsker at stå i køkkenet

Hvis du søger efter en gave til ham der elsker at stå i køkkenet, hvor erfaringen som mesterkok måske er professionel eller fra den store hobby passion til lave lækkert mad.

Forskellige gaveideer til kokken

køb svendegave til ham der er udlært kok

Brug ideerne nedenfor til den nyudlærte kok der er ganske velegnet som svendegaver til både ham eller hende. Det kan også være at du er på udkig efter ideer til julegaven eller måske fødselsdagsgaven, hvor gaverne selvfølgelig kan være velegnet til alle anledninger.

 • Kokkekniv med indgravering: En gaveide til en nyudlærte kok kunne være en kokkekniv i den gode kvalitet med indgravering som minde om, at han eller hun er eller bliver udlært som kokkeelev.
 • Knivtaske med navn: Hvis han/hun har alle de gode kokkeknive som denne kan og skal bruge, kan en fed knivtaske med navne brodering eller andet flot mærke til gravering, være den gode personlige gave til en kokkeelev som minde.
 • Spændende kogebøger: Udvalget indenfor kogebøger er kæmpe stort, og det er noget både amatøren som den professionelle kok kan bruge. Find noget spændende som personen ikke har eksperimenteret med før, og som kan blive den spændende oplevelse når han eller hun skaber noget nyt – Find inspiration ved Bog & Ide
 • Spændende ingredienser: Måske det er en let værtindegave til hobby kongen som du er på jagt efter? Her kunne nogle spændende eller eksotiske ingredienser måske være den gode lille ting med snert af luksus, som er særdeles velegnet netop som værtsgave. Her kan du besøge en specialitet butik der gør sig i spændende råvarer.
 • Urter: En anden sjov ide der både er praktisk og tager sig godt ud, er nogle friske urter i potter som kan stå i vindueskarmen.
 • Redskaber til køkkenet: Alle der elsker at stå i køkkenet kan bruge redskaber. For selv om gavemodtageren måske er typen der har alt, så kan du altid finde noget nyt og spændende der giver den gode wow oplevelse en dag hvor denne ”leger” i køkkenet – Find inspiration i eksklusive ting ved Kopk
 • God vin: Hvis han eller hun elsker mad, mon ikke også glæden ved en velsmagende rødvin er til stede. Her kunne noget lækkert vin der er godt til kød eller fisk, måske være en god fødselsdagsgave eller kærkommen fejring af en anledning.
 • Gasbrænder: Indrømmet, der er stor sandsynlig for både hobby kokken og den erfarne kok har denne. Men måske han trænger til udskiftning eller slet ikke har nogen? Så er det en oplagt gaveide indenfor uundværligt udstyr til køkkenet.
 • Nyt strygestål: Han har med garanti strygestål men måske der trænger til en udskiftning med en bedre kvalitet? Her kunne den eksklusive Global måske være den flotte gave til både kokkeeleven som til mad entusiasten der har alt – Find blandt Global ved Imerco
 • Avocado multiværktøj: En sjov gadget som der er stor sandsynlighed for, at han ikke har. Den er yderst enkel og ser måske lidt skrabet ud, men gør arbejdet helt uden chance for at en kniv skulle smutte – Find den smarte gadget ved Coolstuff her
Denne side er anmeldt af: Mille T. Danielsen 10/10
4.7/5 (54 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: