• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til gane & mave

Gaveideer til gane & mave

giv gaveideer til gane og mave

​Søger du den uformelle men lækre gaveide til smagsløgene? Måske du søger inspiration indenfor gaver til personer, som du kender ikke særlig godt? Her kan gaveideer til gane og mave i form af rødvin, chokolade, gavekurve og meget andet, være det helt rigtige. Vi har fundet et udvalg af forskellige ideer, der kan bruges til reception, jubilæum, sølvbryllup eller som de personlige ting til ham eller hende.

giv premium gin i gave til ganen

​​Premium spiritus smagekasser

​​Giv en eksklusiv smagekasse med premium spiritus fra Smageklubben. Her finder du mange forskellige muligheder indenfor gin, rom, absint m.m. Her får du en kasse med forskellige premium mærker indenfor den respektive drikke. En dejlig gave til ham eller hende der nyder eksklusiv spiritus.

Fra: 450 kr.​

giv en gavekurv med te og kaffe til bedsteforældre

​​Te gavekurv

​​Der findes mange forskellige typer af gavekurve, hvor en gavekurv med noget udsøgt te, kan være perfekt til de fleste personlige anledninger. Giv din bedstemor, far eller veninde en gavekurv med te i julegave, fødselsdag eller som en god bedring gave.

Fra: 229 kr.​

køb lækker special øl til ham i gave

​​Udenlandsk øl

​​Øl i alle afskygninger er noget, som de fleste mænd elsker, og hvorfor ikke som fødselsdag, julegave eller som fars dag gave til ham? Noget lækkert til ganen indeholder godt øl, og her kan de mange spændende udenlandske mærker være den gode overraskelse.

Fra: 40 kr.​

køb det lækre gourmet popcorn i gave

​Pob-ACob gourmet popcorn

​Den anderledes gaveide indenfor ting til gane og maven kan være disse premium popcorn. De anderledes popcorn på kolbe til hjemme popning. Måske kombinerer gaven med en film og noget sodavand, så er der dækket op til hjemmehygge  i sofaen for modtageren.

Fra: 59 kr.​

køb det lækre lakriseriet i advents til dine bedsteforældre

​​Lakridseriet gaveæske

​Kakridseriet byder på det lækre chokolade, hvor denne gaveæske byder på forskellige varianter med f.eks. lakrids og chokolade. En gave til jul, fødselsdag, reception, tag rejsning eller måske som gave til værten

Fra: 199 kr.​

giv din farfar gode vine i fødselsdagsgave

​En god vin

​Vin er den klassiske gaveide til reception, værtsgave, indflytterfest eller som fødselsdagsgave til bedstefar, mor, veninde og alle andre voksne der nyder vin. ​Her går du nok aldrig fejl af en Amarone eller en bestseller vin.

Fra: 50 kr.​

køb en champagne som den casual værtsgave

​​Champagne

​​En anden mulighed kan være champagne, som er blevet populært at nyde blandt mange. Her kan du give en god kvalitets champagne til værten, jul, advent eller anden gave anledning. 

Fra: 149 kr.​

giv den lækre økologiske te i gave til værtinden

​Økologisk te

​​Til ham eller hende der elsker te, her kan det være oplagt som adventsgave, fødselsdagsgave eller måske som den spontane forkælelsesgave til konen eller manden. Ved Teacup finder du et stort udvalg af lækkert økologisk te.

Fra: 29 kr.​

giv en lækker rom gaveæske i gave

​El Dorado rom gaveæske

​​Hvis du søger en eksklusive gave til manden eller kvinden der elsker en kvalitets rom, kan denne gaveæske være helt perfekt. Du får en gaveæske med den populære El Dorado rom og glas, som kan være perfekt gave til manden der har alt.

Fra: 499 kr.​

giv det udsøgte Summerbird chokolade i gave

​Summerbird chokolade

​Summerbird chokolade er den traditionelle forkælelsesgave med udsøgt chokolade til ganen. Den dyre chokolade findes både som julekalender, gaveæsker og enkelte stykker, så der er mulighed for at give noget ud fra de fleste budgetter.

Fra: 70 kr.​

køb en lækker italiensk kaffe gavekurv

​​Italiensk kaffe m. brygger

​​Hvorfor ikke den lækre forkælelse med kvalitets Illy kaffe med en brygger og italienske delikatesser til kaffen? En sød gavekurv med italienske delikatesser der kan glæde din mor, farfar, søn, kammerat eller anden person.

Fra: 337 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaver til gane og mave
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Click here to add a comment

Leave a comment: