• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til hestepigen

Gaveideer til hestepigen

køb de gode gaveideer til hestepigen

Søger du efter gode gaveideer til hestepigen? Hvis du mangler en gave til hende der er 100% passioneret om sin hest, så er det selvføglelig indenfor dette eme at du skal finde en god gave til hende.

Vi har her samlet forskellige ideer til hest og rytter og undladt at tage gaveideer indenfor emner der dækker alle piger. Du kan med fordel se vores store udvalg af gode gaver til teenagepiger, børn og selvfølgelig voksne, hvor du finder de mere almindelige ting som smykker, oplevelser, skønhed, tøj, ting til værelset og meget andet.

5 gaveideer til hestepigen

Her nedenfor finder du forskellige ideer som du kan give i gave til hende der elsker sin hest mere end noget. Ideerne til hende dækker over ting som hun kan bruge som rytter eller til hesten. Aldersgruppen for hestepiger er fra den lille hestepige til det voksne, og her er gaveideerne ret dækkende for at kunne gælde for hele spektret af alder.

køb en god kvalitets ridehjelm i gave til ridepigen

God ridehjelm

Hvad end det er en gave til den lille eller store pige, så er en ridehjelm absolut en nødvendig som rytter. Hvis hun rider nu, så har hun selvfølgelig en hjelm, men måske hun drømmer om en ny lækker model? Giv hende en god kvalitets ridehjelm som først og fremmest sikrer hende bedst muligt, men også en som hun kan lide at have se og blive set med.

Fra: 599 kr.​

køb en god rygbeskytter i gave til hende der rider

Behagelig rygbeskytter

Hestesport er dyrt og det er alt det nødvendige udstyr som regel også. En af den nødvendige ting til hende der går op i at ride, er en rygbeskytter. Her finder du et stort udvalg, hvor du både finder unisex, slim og helbeskyttere. Giv hende en af de godkendte modeller der både dækker ryg og bryst, samtidig med at pasformen er behagelig for hende at have både. Den skal selvfølgelig beskytte bedst muligt(læs mere på Hestegalleri), men skal også være til at have på for hende, for ellers er der chance for, at den ikke bliver brugt.

Fra: 1300 kr.​

køb en god beskyttere i gave til hesten

Benbeskytter til hesten

Hvis hun rider til stævner, hvilket jo er en naturlig udledning af ens passion, så skal der selvfølgelig bruges alverdens udstyr til både stævne og transport. Her er beskyttere både med transportgamacher, klokker eller bandager. Giv hende noget indenfor dette i gave, hvilket selvfølgelig nok kræver at du tjekker hendes ønskeseddel for om der er specielle ønsker indenfor udvalget.

Fra: 99 kr.​

køb en flot grime i gave til hende

Flot grimer

Giv hende en af de flotte grimer i enten læder, reb eller nylon. Her er lædergrimer de flotte og sikre valg, mens de forskellige grimer af reb er til træningsbrug. Hvis hun har ønsket sig en specifik grimer, så er det selvfølgelig denne der er bedst at give i gave til hende, men ellers sats på bestsellerlisten over de populære modeller.

Fra: 89 kr.​

giv en god gjord i gave til pigen

En gjord

For at ride skal hun selvfølgelig bruge en saddel, men hun skal også bruge en gjord, som er væsentlig billigere at give i gave end en sadel. Giv hende en god kvalitet og måske også den gode beskyttelse i form af lammeskind, hvilket hesten nok sætter mere pris på end rytteren, når det kommer til stykket.

Fra: 300 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaveideer til hestepigen
Bedømmelse
41star1star1star1stargray
Click here to add a comment

Leave a comment: