• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til katteejeren

Gaveideer til katteejeren

find de gode gaveideer til katteejeren

Søger du efter gode gaveideer til katteejeren eller måske en praktisk eller sjov gave til katten her i 2018?

Vi har her fundet sjove eller praktiske ting der kan gøre hverdagen noget nemmere for katteejeren, og livet bedre for katten både i forhold til fodringen, velbehag og sjov i hverdagen.

​10 gaver der er velegnet til en katteejer

De nedenstående gaveideer dækker over forskellige ting. Her finder du noget legetøj eller andet der forsøder livet til katten, helt ligesom du finder et par smarte gadgets der gør livet nemmere for ejeren. Brug disse ideer som fødselsdagsgave, julegave til hende, ham, bedstemor eller anden person der elsker sin kat.​

køb den sjove vindueseng til katte i gave

Katteseng til vindue

Katte elsker at slappe af, og bruger faktisk forbavsende tid på at ligge. Her kan du give katten og ejeren de flere muligheder for at sove, ved at give den praktiske katteseng der sidder på vinduet. En god, praktisk og billig gaveide til katteejeren og katten.

Fra: 99 kr.​

Køb et sjovt kradsetrae i gave til katten

​Kradsetræ/miljø

​Katten skal have noget at gå amok på, så kløerne bliver slebet. Her kan et kradsemiljø der underholder katten, måske være det helt rigtige. En praktisk gaveide der måske gør, at katten ikke bruger egetræesbordet som sit personlige kradsebræt.

Fra: 300 kr.​

giv den sjove katte ringklokke i gave

Smart dørklokke til katte

Det at få en kattelem er både besværligt og kan være ret irriterende, for det lille dyr slæber alverdens ting som mus, fugle og andet knapt så lækker med indenfor. Hvis du ikke gider rejse dig hele tiden for at curle kattens luner, er denne ringklokke perfekt. Sæt ringklokken op hvor katten normalt går ind, og den vil ringe når katten kommer hen, og du kan åbne døren.

Fra: 199 kr.​

køb den sjove katteseng i gave til katte elskeren

Hajgab katteseng

En anden god praktisk ting til kattens foretrukne hobby og fritidsinteresse, kunne være denne sjove hajgab katteseng. Katte sover det meste af dagen væk, og hvorfor ikke ikke i sin egen seng der samtidig er lidt sjov også. En god gave til bedstemor, hende, ham og andre der gerne vil forkæle deres kæledyr.

Fra: 229 kr.​

Køb noget sjovt kattelegetøj i gave til katte

​Kattelegetøj

​Kattelegetøj som mus, bamser og andet der kan bruges til at stimulerer jagtdyret og legedyret i katten, er måske det helt rigtige. Her er de små mus noget, som de fleste katte elsker at lege med.

Fra: 20 kr.​

køb den smarte kattebørste i gave

En super smart kattebørste

En praktisk gave der både gør livet nemmere for katteejeren og som samtidig er det fede udstyr til katten, er denne Licki kattebørste. Børsten simulerer at i slikker eller nusser hinanden som katte elsker, og derved vil børstningen blive en leg for begge parter.

Fra: 199 kr.​

køb det sjove legetøj til katten i gave

Fling Ama String legetøj til en kat

Giv det sjove legetøj til katten i form af dette FlingAma String legetøj der giver mange timers underholdning for katten og afslapning for ejeren. Batteridreven legetøj der kører i timevis, hvor en drillesyg snor pirrer katten, da den aldrig bliver fanget. Det perfekte stykke legetøj til alle katte, og super dejlig for en ejer, for det giver ro fra en kat der keder sig.

Fra: 319 kr.​

køb den perfekte gave til dem med mange kæledyr

Feed Safe kattekuppel

Kæledyr som katte og hunde vil spise alt det mad de kan komme i kontakt med, og her vil den tykke katte eller store hund kanøfle den lille kat og dens madskål. Denne kattekuppek kan indstilles til en kats størrelse, så det kun er den lille kat der kan komme ind i kuplen, hvor madskålen kan stå i fred fra de andre kæledyr.

Fra: 789 kr.​

Giv en sjov legetunnel i gave

​Kattehule

​Katte kan godt lide at lege hule, og hvorfor ikke give kattens helt egen hule i gave? Det kan måske spare lagner, skjorter, badeforhæng og andet, som katten måske bruger til at lege sin leg.

Fra: 100 kr.​

giv alt om katte bogen i gave til katte elskere

Kattens pasning bog

Hvem har ikke brug for mere viden, hvilket vel også kan gøre sig gældende for alle katteejere? Giv den informative bog der giver katteejeren alt hvad han eller hun har brug for at vide, om at passe, pleje og udfordre katten i dagligdagen. Brug en boggave som den gode julegave, fødselsdagsgave eller lignede anledning.

Fra: 99 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
gaveideer til katteejeren
Bedømmelse
51star1star1star1star1star