• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til børn på 13 år

Gaveideer til børn på 13 år

gaveideer til børn på 13 år

Søger du inspiration til gode gaveideer til børn på 13 år? Det gør de fleste af os. Denne aldersgruppe der står på skillevejen fra barn til teenager, er utrolig svær at finde gaver til.

Gaver til 13 årige kræver den rette balance. Det hjælper ikke at finde en fed Lego gaveide til drengen for han vil nok finde det for barnligt. Du kan heller ikke pakke en flaske rom ind i gave til den 13 årige for hun er trods alt bare en pige.

Vælg gaven der ikke er for barnlig men heller ikke for avanceret, og sådanne ideer er netop hvad du finder lige her.

10 gaveideer til 13 årige børn

Vi har fundet 10 gode gaver til børn der passer til den svære aldersgruppe, som ikke bliver meget nemmere når de træder rigtigt ind i teenagealderen. Ideerne her nedenfor giver dig et bredt udvalg af gaver som ikke er for leget men heller ikke for voksen.

find den sjove ting alle teenagere elsker

Fede gadgets

Gadgets er legetøj men dog legetøj for "voksne". Det dækker nemlig over alt hvor man dog mest tænker på tekniske ting. Her er udvalget heldigvis stort og ting til mobiltelefonen, computeren eller sportsinteresser er altid et hit.

Mange unge på 13 årige dyrker sport og en ting til denne hobby er ikke barnligt men derimod særdeles brugbart. Mange drenge elsker at spille konsol eller computer, og spil er noget også voksne gør, så derfor er det altid perfekt som gaver til teenagere hvad end de er 13 år eller 19 år.

Fra: 50 kr.​


køb sportsudstyr i gave til den 13 årige pige

Sportsudstyr

Mange unge mennesker her til lands dyrker sport og hvorfor ikke give en gaveide indenfor denne sunde fritidsinteresse?

Du finder mange gode ting som træningstøj, shorts, sko, toppe m.m. som er noget alle bruger til deres sport hvad end det er basketball, fodbold, håndbold, gymnastik eller andet.

Fra: 70 kr.​


giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograftur er et sikker hit

Oplevelser er et hit til den 13 årige aldersgruppe. Her kan drengen eller pigen nemlig føle sig voksen og sej, som netop er den følelse at legetøj eller noget "barnligt" ikke vil give.

Du kan vælge at købe to billetter i biografen eller give oplevelsesgaven der dækker alle biografer og selvfølgelig også dækker over biografmenuen af cola og popcorn.

Fra: 289 kr.​


køb en skaterhjelm i gave til barnet

Skaterhjelm

En ny cykelhjelm i form af en skaterhjelm kunne være den gode praktiske ting hvad end det er til løbehjulet eller cyklen. En skaterhjelm er lidt sejere end en ordinær cykelhjelm og netop det med at være cool er noget, som de 13 årige ofte går højt op i.

Ved cykelpartner som er førende online forhandler i cykeludstyr, finder du de gode kvalitets produkter der samtidig kommer til bedste priser. Hvis du slippe for at køre til en cykelforhandler, så kan der være både tid og penge at spare her.

Fra: 400 kr.​


køb et Matas gavekort i gave

Gavekort til Matas

Til pigen på 13 kunne du give et gavekort i gave. Her er Matas den oplagte forhandler, for selvom hun kun er 13 år, så er denne alder for piger dog ret ofte ensbetydende med at de skal være damer.

Fordelen ved et gavekort til Matas er, at hun kan købe noget neglelak eller andet som hun kan eksperimenterer med. Den største fordel og grunden til at dette er en perfekt gave er, at pigen får en hyggelig shoppingtur med veninderne, hvilket jo giver følelsen af at være citypige og næsten voksen.

Fra: 50 kr.​


køb en sød top i gave til hende på 13 år

En sød top til pigen

Tøj er noget som står på rigtig mange 13 åriges ønskesedler hvad end det er drenge eller piger. Køb pigen en sød top eller t-shirt som du ved ligger indenfor hendes stil. Det samme gør sig selvfølgelig gældende til drenge som også er meget modebevidste i den aldersgruppe.

Fra: 79 kr.​


køb en sød gaveæske til at indeholde penge i gave

Giv penge i gave til den 13 årige

Er du på bar bund med gaven fordi enten er ønskerne bare for dyre, eller ikke noget som du tror falder i barnets smag, så kan du overveje at give penge.

De fleste børn i 13 års alderen vil elske at få penge i gave, for det giver dem frihed til at vælge noget selv. Selvom det er en lidt kedelig gave, så kan du pynte den op med indpakning hvor du kan købe en flot æske eller lignede til at pakke pengene ind.

Fra: 10 kr.​


smykker er den gode gaveide til piger på 13 år

Sødt smykke til pigen

Er det en sød personlig gave til hende på 13 år du søger, så kunne du overveje om et ikke flot smykke skulle være den perfekte gave. Du kan finde mange søde smykker, hvor f.eks. Spinning Jewelry eller lignede brand er populære blandt de unge piger.

Ved Smykkemester finder du det største udvalg i alle priser, som kan give dig den perfekte inspiration til det helt rigtige hvad end du vil give et armbånd, halskæde eller måske øreringe hvis hun har fået lavet huller til det.

Fra: 80 kr.​


køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Sjove oplevelser

Unge mennesker eller børn ønsker at have det sjovt, og hvorfor ikke give en sjov oplevelse til ham eller hende? Der findes mange sjove og fede gaveideer til 13 årige indenfor oplevelsesgaver, hvor det kunne være den sjove aktive oplevelse i form af klatring, eller måske en afslappende gaveide i form af en brunch eller Joe & Juice tur.

Fra: 140 kr.​


giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

Gamer udstyr til drengen

Til drenge der elsker at spille Counterstrike, Minecraft og alle de andre populære computerspil eller måske konsol, så er gaveideer indenfor denne passion absolut den fede ting for ham at få.

Du kan finde mange forskellige gaveideer, hvor en god museplade af sten kunne være det perfekte. Den eksklusive gave kunne være en gamerstol eller hvad med et par fede høretelefoner? Det kræver nok at du spørger forældrene eller drengen hvad han brænder mest for, hvis han meget udstyr i forvejen - Det bliver trods alt slidt.

Fra: 100 kr.​