• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til børn på 13 år

Gaveideer til børn på 13 år

Søger du inspiration til gode gaveideer til børn på 13 år? Det gør de fleste af os. Denne aldersgruppe der står på skillevejen fra barn til teenager, er utrolig svær at finde gaver til.

​Gaveideer til 13 årige børn

Vi har fundet 13 gode gaver til børn der passer til den svære aldersgruppe, som ikke bliver meget nemmere når de træder rigtigt ind i teenagealderen. Ideerne her nedenfor giver dig et bredt udvalg af gaver som ikke er for leget men heller ikke for voksen.

find den sjove ting alle teenagere elsker

Fede gadgets

Gadgets er legetøj men dog legetøj for "voksne". Det dækker nemlig over alt hvor man dog mest tænker på tekniske ting. Her er udvalget heldigvis stort og ting til mobiltelefonen, computeren eller sportsinteresser er altid et hit. ​Mange drenge elsker at spille konsol eller computer, og spil er noget også voksne gør, så derfor er det altid perfekt som gaver til teenagere hvad end de er 13 år eller 19 år.

Fra: 50 kr.​

køb sportsudstyr i gave til den 13 årige pige

Sportsudstyr

Mange unge mennesker her til lands dyrker sport og hvorfor ikke give en gaveide indenfor denne sunde fritidsinteresse? Du finder mange gode ting som træningstøj, shorts, sko, toppe m.m. som er noget alle bruger til deres sport hvad end det er basketball, fodbold, håndbold, gymnastik eller andet.

Fra: 70 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograftur er et sikker hit

Oplevelser er et hit til den 13 årige aldersgruppe. Her kan drengen eller pigen nemlig føle sig voksen og sej, som netop er den følelse at legetøj eller noget "barnligt" ikke vil give. Du kan vælge at købe to billetter i biografen eller give oplevelsesgaven der dækker alle biografer og selvfølgelig også dækker over biografmenuen af cola og popcorn.

Fra: 289 kr.​

køb en skaterhjelm i gave til barnet

Skaterhjelm

En ny cykelhjelm i form af en skaterhjelm kan være den gode praktiske ting hvad end det er til løbehjulet eller cyklen. En skaterhjelm er lidt sejere end en ordinær cykelhjelm og netop det med at være cool er noget, som de 13 årige ofte går højt op i. Perfekt som gave til 12 årige, 13 årige som ældre og yngre.

Fra: 400 kr.​

køb et Matas gavekort i gave

Gavekort til Matas

Til pigen på 13 kan du give et gavekort i gave. ​Fordelen ved et gavekort til Matas er, at hun kan købe noget neglelak eller andet som hun kan eksperimenterer med. Den største fordel og grunden til at dette er en perfekt gave, er, at pigen får en hyggelig shoppingtur med veninderne, hvilket giver følelsen af at være citypige og næsten voksen.

Fra: 50 kr.​

køb en sød top i gave til hende på 13 år

En sød top til pigen

Tøj er noget som står på rigtig mange 13 åriges ønskesedler hvad end det er drenge eller piger. Køb pigen en sød top eller t-shirt som du ved ligger indenfor hendes stil. Det samme gør sig selvfølgelig gældende til drenge som også er meget modebevidste i den aldersgruppe.

Fra: 79 kr.​

køb en sød gaveæske til at indeholde penge i gave

Giv penge i gave til den 13 årige

Er du på bar bund med gaven fordi enten er ønskerne bare for dyre, eller ikke noget som du tror falder i barnets smag, så kan du overveje at give penge. De fleste børn i 13 års alderen vil elske at få penge i gave, for det giver dem frihed til at vælge noget selv. ​

Fra: 10 kr.​

smykker er den gode gaveide til piger på 13 år

Sødt smykke til pigen

Er det en sød personlig gave til hende på 13 år du søger, kan du overveje om et ikke flot smykke skulle være den perfekte gave. Du kan finde mange søde smykker, hvor f.eks. Spinning Jewelry eller lignede brand er populære blandt de unge piger.​

Fra: 80 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Sjove oplevelser

Unge mennesker eller børn ønsker at have det sjovt, og hvorfor ikke give en sjov oplevelse til ham eller hende? Der findes mange sjove og fede gaveideer til 13 årige indenfor oplevelsesgaver, hvor det kan være den sjove aktive oplevelse i form af klatring, eller måske en afslappende gaveide i form af en brunch eller Joe & Juice tur.

Fra: 140 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

Gamer udstyr til drengen

Til drenge der elsker at spille Counterstrike, Minecraft og alle de andre populære computerspil eller måske konsol, så er gaveideer indenfor denne passion absolut den fede ting for ham at få. Den eksklusive gave til gameren kan være en gamerstol eller hvad med et par fede høretelefoner?​

Fra: 100 kr.​

giv gode høretelefoner i gave til drenge og piger

​​Gode høretelefoner

​Hvem elsker ikke at høre musik? Her er et par gode høretelefoner næsten uundværlige til afspilning fra telefonen og hvorfor ikke give det i julegave til drengen eller pigen. Den gode kvalitet som beskytter hørelsen bedst muligt og samtidig giver den gode lyd, det er de perfekte høretelefoner.

Fra: 200 kr.​

Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

​​Popcornmaskine cinema

​​Giv den sjove med også ganske praktiske cinema popcornmaskine. En mini udgave af popcorn maskinen som du finder i biografen, kan være den sjove gadget til hjemmebrug. Og så giver den samtidig også mulighed for at lave de gode popcorn til hjemmebiografen.

Fra: 439 kr.​

Nomess akryl opbevaring til makeup

​​Makeup organiser

​Til pigen der bruger meget tid med læbestift, eyeliner m.m. på badeværelset, hun har måske brug for den nemme organisering? Her kan du give makeup opbevaring i form af de elegante akryl kasser fra Nomess, som måske kan gøre at oprydningen bliver knapt så slem.

Fra: 200 kr.​

Denne side er anmeldt af: Maria D. Kristensen 10/10
4.7/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: