Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Gaven du aldrig glemmer

Gaven du aldrig glemmer


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Gaven du aldrig glemmer? Hvis det er den uforglemmelige gaveide til kæresten, manden, datteren, mor eller andet du søger, så kan det selvfølgelig være rigtig mange ting. En fællesbetegnelse for denne type gave der samtidig kan bruges til alle personer og anledninger, er en af de mange fede oplevelsesgaver.

Oplevelser er sjovt, spændende, afslappende eller lærerige, og disse ting er som regel noget man aldrig glemmer. Det giver lidt mere på kontoen end et par bukser, bog eller en flot vase til stuen, som absolut ikke er dårlige gaveideer men de står dog noget svagere i hukommelsen end et fedt weekendophold eller en actionpræget oplevelse.

Hvordan finder du den rigtige oplevelsesgave?

køb den uforglemmelige oplevelse i gave Nu du har fået en ide til hvilket type af gave der kan være uforglemmelig, som oplevelsesgaver netop ret ofte kan være, så står du ved næste problem. Du skal også finde den rigtige oplevelse til modtageren hvad end det er til den runde fødselsdag, studenten, konfirmanden eller måske brylluppet.

For at give den helt rigtige gave indenfor oplevelser, så kræver det at du kender en smule til personen. Er han eller hun til det rolige eller vilde?

Det er ikke smart at give et faldskærmsspring til ham der lider af højdeskræk og absolut ikke vil tage chancen for at få hjertestop af denne oplevelse. Det modsatte gør sig selvfølgelig også gældende, for et ansigtsbehandling til hende der hader at bruge tid på skønheden, vil også være total at skyde ved siden af. Derfor gælder det om at kende til gavemodtageren type, interesser og passioner.

Derudover så er din relation til modtageren også vigtigt for den helt rigtige gave, ligesom gavebudgettet også spiller ind men oplevelser kommer dog i alle priser.

Tænk over personens type og interesser og udvælg en gaveide ud fra nedenstående ideer.

Oplevelser der kan være den uforglemmelige gaveide

køb de lækre oplevelsesgaver til ham eller hende Vi har samlet lidt inspiration indenfor oplevelsesgaver til hende og ham, som måske giver dig det perfekte bud på gaven til både par og personer i alle aldre.

  • Fodboldrejsen til ham: Mange mænd elsker fodbold, og hvis det skal være den uforglemmelige oplevelse kunne turen gå til fodboldens hjemland og opleve en fed kamp her som beskrevet ved B.dk her.
  • Koncerten: Hvis hun elsker AC/DC eller andet band, så kunne det være den perfekte gave til din veninde, kæreste eller til manden. Hvis man elsker musik, så kan fede koncerter være uforglemmelige, hvilket AC/DC før i tiden ville have været.
  • Bridgewalking: Giv oplevelsen med at gå ovenpå den Gamle Lillebæltsbro som er en god billig oplevelse man ikke lige glemmer med det samme, og som er perfekt til både unge som gamle.
  • Kør en Ferrari: Til manden der elsker benzin, olie og fede biler kunne en oplevelse af at køre en Ferrari være det vildeste øjeblik i hans liv.
  • Wellness: Der findes mange lækre wellness oplevelser hvad end det er behandling eller måske spa ophold. Hvis du kender en der vil elske at blive forkælet, så overvej disse typer af oplevelser.
  • Faldskærmsudspring: At springe faldskærm og især som første gangs springer vil med garanti være noget han eller hun aldrig glemmer.
  • Ballonflyvning: De fleste der har prøvet at flyve en ballon tilkendegiver, at det er en fed og uforglemmelig oplevelse.
  • Rejse: At rejse er at leve, og de færreste glemmer vel de steder hvor de har været. En eksklusiv gaveide til kæresten eller andet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme