• Home  / 
 • Gavetyper
 •  /  Oplevelsesgaver i DK til både ham og hende

Oplevelsesgaver i DK til både ham og hende

Oplevelsesgaver er blevet populært til stort set alle anledninger. Det store boom/popularitet skyldes, udover at oplevelser som regel er forbundet med sjov, at vi er blevet rigere her til lands.

5 populære oplevelser til store og små

Brug indholdsfortegnelsen lige nedenfor til at springe frem til den rigtige kategori, eller se hele udvalget til den gode inspiration, så du finder den rigtige gave til dem, ham eller hende.

Hvis du søger en mere actionpræget eller måske den grænseoverskridende gave til ham eller hende, så finder du et stort udvalg indenfor disse oplevelser. Du finder nemlig alt lige fra at køre i hurtige biler, faldskærm, bungy jump, helikoptertur og meget andet der kan være perfekt både til konfirmationsgaven som ​til 40 års fødselsdagen.

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking ved Lillebælt

Bridgewalking ved Lillebælt byder på den unikke oplevelse der ikke findes lige i Europa. Faktisk findes denne type oplevelse kun tre andre steder i verden. Så du kan give en ret anderledes gaveide, som de færreste har prøvet. Giv en oplevelse med at ovenpå på taget af den Gamle Lillebæltsbro​.

Fra: 249 kr.​

giv en sjov oplevelsesgave til vands til studenten

Rib sejlads for 2

Giv den fede oplevelse til vand hvor der sejles stærkt i en rib-speedbåd. Denne type båd kan komme helt op på 90 km. i timen, hvilket er en ret vild oplevelse at prøve. Perfekt oplevelsesgave til par eller måske som gave til ham, hvor han forhåbentlig inviterer dig med som ledsager til den fede tur.

Fra: 699 kr.​

giv den sjove bil oplevelsesgave til studenten

Kør Audi A8

Hvis du leder efter en gaveide til en mand, der elsker Audi men aldrig har kørt en, er dette måske den gode oplevelse for ham. Cruise i en Audi A8 på landevej og by kan være en rigtig stor oplevelse hvis du brænder for biler og måske også det tyske mærke.

Fra: 699 kr.​

Køb grænseoverskridende gave i form af tandemspring

Spring faldskærm oplevelse

Hvis gavemodtageren er til det helt vilde, så kan du overraske med netop sådan en gaveide. ​ En vild oplevelse der kan prøves ved Odense, Herning, Aarhus, Viborg eller Vamdrup lufthavn. Man springer og via en line vil faldskærmen blive udløst automatisk, hvilket du kan læse mere om her.

Fra: 1995 kr.​

djævelræs er en fed oplevelsesgave til mænd

Kør djævleræs

En gaveide til alle drengerøve hvad end de er 18 eller 65, kunne være den fede oplevelse af at køre djævleræs i Viborg eller Næstved. To mand i bil der skiftes til at være kører og co-driver, hvor der køres 12 omgange i det fede ræs uden hæmninger med fuld fart og ingen nåde.

Fra: 1.199 kr.

køb en helikoptertur oplevelsesgave til ham eller hende

Helikoptertur i København

Giv en helikoptertur over København i gave til en teenager, mand, kvinde eller barn. En forholdsvis kort tur men dog en fed oplevelse hvis modtageren aldrig har prøvet at flyve i en helikopter. Hvis han eller hun lider af højdeskræk, eller har tendens til at blive køresyg er det ikke en gaveide til denne, men perfekt som den unikke oplevelse til alle andre.

Fra: 695 kr.​

giv den fede svæveflyvning oplevelse i gave

Svævefly oplevelse

Ved Aalborg eller Kolding kan du prøve svæveflyvning. Og hvis du mangler en anderledes og fede gaveide til en person, kan det være en tur i en svæveflyver. Du bliver trukket op med en flyver, og oplever den sjove flyvetur med en erfaren pilot. En oplevelse der er ret anderledes i forhold til mange andre ting​.

Fra: 295 kr.​

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

Bungy jump

En lidt vildere oplevelse der især er populære blandt de unge, kan være et grænseoverskridende og lidt skræmmende bungy jump. Mange unge elsker spænding og flytte grænser, hvilket et elakstikspring giver mulighed for. Hvis du mangler en adrenalin præget oplevelse til f.eks. studentergaven, så kan dette være den fede oplevelse der kan prøves i København.

Fra: 549 kr.​

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

Ferrari på bane

Hvilken mand ​drømmer ikke om at køre en en italiensk superbil som en Ferrari? Du kan give en mand den fornøjelse med denne eksklusive gaveide. Den fede bil oplevelse kan prøves på Sjællandsringen eller Jyllandsringen ved Silkeborg i samarbejde med Sports Cars Rental og absolut blandt de gode oplevelsesgaver til ham.

Fra: 2495 kr.​

køb bodyflight oplevelsen i gave til mænd eller kvinder

Bodyflight

Bodyflight oplevelsen giver den fede fornemmelse at frit fald, og er noget alle raske mennesker burde prøve. Det er nemlig en populær oplevelse fordi det er super sjovt, og sjov er netop, hvad en god oplevelse burde give dig. Bodyflight kan prøves i Tåstrup, hvilket er det eneste sted i Danmark hvor du kan prøve en vindtunnel.

Fra: 445 kr.​

giv det uforglemmelige tandemspring i gave

​Tandemspring

​En eksklusiv oplevelse til personen der aldrig har prøvet faldskærm, men måske har snakket om det, kan være et tandemspring. Det er en grænseoverskridende og uforglemmelig oplevelse til ham eller hende.

Fra: 2199 kr.​

køb adrenalin oplevelser i gave

​Watercast

​Til ham eller hende der elsker adrenalin og spænding, kan Watercast måske være det helt rigtige i fødselsdags- eller julegave. At prøve denne samme træning som frømandskorpset og andre er ikke forundt de fleste, men denne disciplin kan du give i gave til hende eller ham.

Fra: 600 kr.​

Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

​En fed oplevelsesgave til vands kan være flyboard. De fleste med en ganske almindelig fysik kan prøve det. Du behøver ikke god kondi og store muskler men mere teknik og mod. For du kan faktisk komme forbavsende højt op og det at svæve henover vandet kræver mod.

Fra: 999 kr.​

Sport & spil oplevelser

Giv en fed og sjov oplevelse der både kan være indenfor de fysiske udfoldelser eller måske opleve sjove ting indenfor sportens verden som fodbold eller håndbold.

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Klatring København

Ved København finder du Nordeuropas største indendørs klatrehal. Og hvis du mangler en gave til et fysisk aktivt menneske, så er klatring absolut en af de fedeste oplevelser. Det er super sjovt at klatre og man bliver samtidig udfordret fysisk. Det er essensen af sport, og perfekte gave både til børn, teenagere og voksne mennesker.

Fra: 250 kr.

Prøv pistol skydning København S

​​Prøv pistolskydning

​Til kvinden eller manden der gerne vil være lidt drengerøv, her kan pistolskydning i København måske være en sjov oplevelse. Det at skyde er ret sjovt og spændende, og nu er det muligt at prøve på skydebane med rigtige pistoler i Danmark.

Fra: 660 kr.​

køb det fede windsurfing kursus som oplevelsesgave

Windsurfing kursus

Giv et 3 timers windsurfing kursus i gave til ham eller hende der elsker nye ting, og selvfølgelig at blive presset fysisk og teknisk. Oplevelsen foregår på Amager og det kan tænkes, at dette kursus kan bane vejen for en ny passion/hobby for gavemodtageren, hvilket vil gøre oplevelsesgaven helt perfekt.

Fra: 375 kr.

giv ham den fede fisketur på havet i gave

Fisketur - Det Gule Rev

Fiskeri er ikke en sport som fodbold og andre fysiske krævende sportsgrene, men det er dog en tidskrævende hobby der samtidig giver mange timers underholdning. Hvis du kender en mand der elsker at fiske, så kan du give ham en fisketur på det Gule Rev. En hel dag ude på det åbne hav er anderledes end fiskeri på land, og som sådan kunne det være den uforglemmelige oplevelse til ham.

Fra: 895 kr.​

giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

Indendørs ski i København

Det at stå på ski ned at bjerget er den fedeste oplevelse, og det kan ikke rigtig prøves i Danmark. Det bedste alternativ er indendørs ski. Du får godt nok ikke de lange vidder, men derimod kan træne teknikken og have sjovt med dette. Køb denne oplevelse til en modtageren der gerne vil have frisket sin ski teknik op, og samtidig have en sjov stund. ​

Fra: 295 kr.​

køb den vilde oplevelsesgave til vand

White Water kajak Sverige

En sjov actionpræget oplevelse kan være White Water kajak der foregår i Blekinge, Sverige ca. 2 timers kørsel fra København. Introduktion, instruktion og sejlads både i stille og det mere krævende vand kan være den sjove og fede dag for ham eller hende.

Fra: 575 kr.​

giv en af de fede studentergaver i form af oplevelser

Gokart for 2

Gokart er den fede sport for rigtig mange, hvor det hovedsageligt er drenge i alle aldre, der elsker at køre i gokart. Gokart er super fedt, for det indeholder både konkurrence elementet hvor du konkurrerer mod andre og samtidig indeholder det et wow effekt, som du føler når noget bare er fedt.

Fra: 120 kr.

køb en sjov fysisk oplevelsesgave til fars dag

​Kajak

​Søger du en sjov oplevelse til manden der elsker outdoor livet? Så ​an du overveje at give ham et gavekort til en kajak tur. Det er fedt at sejle, for du oplever livet og naturen på en helt anden fredfyldt måde uden byens massive støj.

Fra: 350 kr.​

Giv den fede e-sport gamer oplevelse i gave

​CS:GO træningsdag Tricked eSport

​Hvis du leder efter den perfekte konfirmationsgave til ham der elsker at spille Counter Strike, så er denne oplevelse måske en af top kandidaterne. En træningsdag hos Tricked eSport  med CS:GO er noget de fleste unge mænd med hang til at spille, nok vil sætte stor pris på at få i gave.

Fra: 599 kr.

giv en skyde med våben oplevelse i gave

​Ungarn: Skyd med våben

Hvem har ikke en indre drengerøvs drøm om at få lov til at skyde med sovjetiske våben? Denne drøm kan realiseres i Ungarn, hvor du finder netop denne fede oplevelse. En gave der kan kombineres med et ophold i det spændende land sammen med din kæreste/partner.

Fra: 445 kr.​

giv den fede oplevelse med en personlig træner i gave

​Personlig træner

​Til personen der har alt, og som elsker at sætte sig selv mål, kan du give en personlig træner. Fysisk træning der bliver motiveret og guidet af en træner, giver dig så mange større fordele end hvis du bare skal træne ud af fra egen drivkraft.

Fra: 999 kr.​

Prøv Urban High Roping oplevelse

​​Urban High Roping

​Prøv den unikke oplevelse med rebbaner 50 meter over jorden, som foregår i en kæmpe lagerhal ved København. En spændende oplevelse der ikke kræver ironman fysik, men nok er ikke er velegnet til folk med højdeskræk.

Fra: 395 kr.​

Kultur & underholdning

Kultur er mange ting. Og som sådan, er sport vores mest populære kultur oplevelse. Denne kategori dækker nu ikke over sport med derimod alt fra koncert, teater, museer. Derudover, så finder du også mange sjove oplevelser der måske ikke helt kultur, men derimod den gode underholdning for både par og singler.

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

En tur i fængslet - Horsens

Til ham, hende eller dem der gerne vil opleve og indsnuse historie, kunne du give en rundtur i det gamle statsfængsel i Horsens. I fængslet får du den spændende rundtur, der kan give en fornemmelse af, hvordan det har været at sidde inde i Horsens. En populær gaveide til både unge som gamle og kunne være en af de gode studentergaver til ham eller måske fødselsdagsgave til hende - Perfekt til alle anledninger og personer.

Fra: 149 kr.​

giv hende den sjove kunstner gaveide

Kunster for en dag

Ved Vinderup kan du opleve det lærerige kunstner kursus, der giver dig viden og redskaber til at skabe dit eget kunst univers. Kunstner for en dag med en professionel kunstner kunne være den perfekte gave til mor, far, student eller anden person der elsker at male.

Fra: 900 kr.​

køb det sjove kaffekursus i gave til hende eller ham

Kaffekursus i Århus ved La Cabra

Mangler du en spændende og lærerig oplevelse indenfor det afslappende, så kunne et kaffekursus i Århus måske være den perfekte oplevelsesgave. Gavemodtageren får indsigt i hvordan man skaber det perfekte kaffe til eget brug, hvilket foregår på det trendy La Chapra.

Fra: 399 kr.​

køb et tivoli turpas gavekort

Tivoli turpas

En af de mere afslappende oplevelsesgaver kunne være et turpas til Tivoli. Perfekt barselsgave, dåbsgave eller gave til babyen så mor eller far kan komme ud med barnevognen i dejlige omgivelser. Tivoli turpas er perfekt til de fleste, dog vil nok især børnene eller teenageren vil finde det særdeles fedt at få i gave.

Fra: 225 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

Guidet tur med gadens stemmer

Oplev København fra en lidt anden synsvinkel end normalt. Du kan nemlig få et guidet tur med en tidligere hjemløs, hvor du ser København fra de hjemløses synspunkt. Det giver en god lærerig oplevelse og med garanti giver det et andet syn på staden.

Fra: 140 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograftur for 2

Kultur og underholdning er mange ting, og vi har alle forskellige interesser. En ting som de fleste elsker, er at blive underholdt af en god film. Giv en biograf oplevelse med gavekort til to personer. Film opleves på den bedste måde i biografen med det store lærred og som regel bedre lyd end derhjemme.

Fra: 289 kr.​

giv The Lab oplevelsen i studentergave

The Lab

​En noget anderledes og temmelig unik oplevelse indenfor underholdning, kunne være at prøve The Lap som er en oplevelse der byder på spil. Oplevelsen giver sjov og udfordring da det kræver at der bliver brugt kreativitet og logisk tænkning. Oplagt som gave til ham eller hende der elsker teamwork, mysterier og spændende udfordringer.

Fra: 1000 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

Virtual Reality oplevelse

Virtual Reality er stort for med VR findes der uendelige muligheder. VR er lige nu mest i brug til underholdning og det er sjovt. Derfor kunne du bruge denne oplevelse i København som den sjove konfirmationsgave, fødselsdagsgave, julegave m.m. En oplevelse der giver sjov underholdning da modtageren kan se og prøve de mange sjove muligheder der er indenfor spil og film med Vr.

Fra: 199 kr.​

køb den sjove goboat oplevelsesgave

Go Boat

Hvis du søger den romantiske gaveide til kæresten eller partner, så kunne du overraske med en Go Boat oplevelse. Her får i set København fra vandsiden og båden er heldigvis designet, så der kan nydes en romantiske madkurv og et glas.

Fra: 399 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

Flyv luftballon

Hvis du vil give en unik og uforglemmelig oplevelse til en person du elsker, så overvej om ikke denne skulle opleve en tur i luftballon. Det at svæve henover landskabet i en luftballon er en ret unik oplevelse, som de fleste har svært ved at beskrive, udover at det kan være en fed oplevelse som alle burde prøve.

Fra: 2395 kr.​

giv hende den fede oplevelse i søndagsgave

​Fotokursus

​Til fotograf entusiasten kunne du give et fotokursus i gave. Hvis han eller hun brænder for at tage billeder, så kan et kursus af en professionel måske være en glædelig overraskelse? Du finder kurser mange steder, som f.eks. ved Zenfoto i Aalborg.

Fra: 499 kr.​

giv den hyggelige paint n wine oplevelse i gave

​Paint'n Wine

​En anden type oplevelse til personen der godt kan lide at socialiserer samtidig med at der bliver skabt noget, så kan et socialt malekursus måske være en sjov oplevelse. Du finder den gode oplevelse i både Århus og København.

Fra: 399 kr.​

Giv det sjove sushi kursus i fødselsdagsgave

​Sushi skole

​Til ham eller hende der elsker at lære og samtidig er vild med sushi, kan du give den anderledes gave med en sushi skole oplevelse. Oplevelsesgaven giver gavemodtageren et kursus i hvordan man arbejder med rå fisk, så der kan skabes kulinariske sushi retter.

Fra: 699 kr.​

giv ham den realistiske b747 simulator oplevelsesgave

​Den vilde B747 simulator

​Til manden der har alt, og som altid har elsket flysimulatorer, kan overraske med den eksklusive B747 simulator. En dyr og unik gave som de færreste kommer til at opleve i livet, for det er dyrt og super realistisk.

Fra: 14500 kr.​

giv hende en god håndlæsning i gave

​Håndlæsning i gave til hende

​Til hende der elsker det spirituelle eller måske bare at drømme, er håndlæsning måske den perfekte gave der overrasker. Giv hende denne personlige gaveide der ikke er for alle. Hvis hun elsker krystaller, stjernetegn med mere, så vil hun højest sandsynligt også elske denne oplevelsesgave.

Fra: 1250 kr.​

Gourmet & ophold oplevelser

Køb den lækre gourmet eller ophold i gave til dem, ham eller hende som udvalget nedenfor. Her finder du nemlig gaveideer til alle anledninger indenfor både de helt billige som helt dyre oplevelser, hvad end du vil give en lækker gourmet middag eller weekendophold i gave.

køb en lækker middag på restaurant til fars dags gave

Frokost på Krogs Fiskerestaurant

Ved Gammel Strand finder du den populære Kroghs Fiskerestaurant, hvor du kan give en lækker 4 retters frokost der består af dagens fangst. En lækker gourmet middag eller frokost er noget, som rigtig mange elsker. For hvem elsker at blive forkælet med mad der består af en bedre kvalitet og tilberedning.

Fra: 1500 kr.​

Giv et lækkert gourmetophold på Broholm Slot

Gourmetophold på Broholm slot

Giv den lækre gourmet ophold på Broholm Slot. Her får du en lækker gourmet middag og overnatning hvilket kan være den lækre forkælelse til et par. Giv gaven til de nygifte, forelskede eller måske som kobberbryllupsgave til parret der trænger til være sammen helt alene.

Fra: 2299 kr.

køb ham det lækre streetfood kursus i gave

Meyers Southern BBQ & Street Food

Til manden der elsker BBQ og samtidig elsker at lave mad, kan du give ham det lækre Southern BBQ kursus ved Meyers. På kurset lærer han at lave det lækre BBQ fra syden. Og som selvfølgelig sluttes af med den store fedtede BBQ middag.

Fra: 1240 kr.​

giv en lækker cognac oplevelsesgave

Cognac smagning for 2

Mange mænd elsker at nyde en god cognac. Og hvis du leder efter en god gaveide til sådan en mand, så kan en cognac smagning for to måske være den helt rigtige ide. Oplevelsen foregår 5 forskellige steder i Danmark, så det er muligt at prøve for de fleste. Giv ham denne oplevelse som den sjove oplevelse for ham og en kammerat.

Fra: 499 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

Luksus brunch

En dejlig og afslappende oplevelse indenfor ting til ganen og maven, kan være en lækker brunch for to. En perfekt gaveide til veninden, kæresten, mor eller anden person. Og måske det skal være en oplevelse, hvor du selv skal være med til en nyde en lækker brunch.

Fra: 299 kr.​

Køb et romantisk ophold som hans gave

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

På det hyggelige Langeland ligger Skrøbelev Gods. Her kan du købe den romantiske overraskelse til parret eller kæresten, med et ophold der byder på overnatning og middag. Giv et lækkert ophold på det smukke og idylliske slot som er ideel til bryllupsgave eller måske en morgengave til den nye kone eller mand.

Fra: 999 kr.​

køb den romantiske minicruise til oslo i gave til din partner

Minicruise til Oslo

Du kan finde både lækre, romantiske og sjove gaver indenfor oplevelsesgaver. Hvor et minicruise med færgen til Oslo kan være den romantiske miniferie for et forelsket par. Hvis du mangler en sjov ting til et par der ikke bliver søsyge, så vil turen på færgen og Oslo kunne give den lækre stund sammen.

Fra: 995 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​Whiskysmagning Braunstein

​Overrask manden med en fed oplevelse for to. Whiskysmagning på Braunstein bryggeriet kan give ham den lærerige oplevelse med en kammerat. Og det betyder ikke kun lærdom om brygningen, men også smagning af de gyldne dråber.

Fra: 299 kr.​

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

​Vinsmagning

​Vinsmagning kan være det gode alternativ til whisky- eller ølsmagning. Det er en god gave der kan give en sjov social oplevelse for hende eller ham, og selvfølgelig oplevelsen af at nyde lækre druer.

Fra: 299 kr.​

giv kæresten en weekendoplevelse i berlin som gave

​Ferie

​At give en ferie til nogen er ikke just en klassisk gave. Men hvis du skal finde på noget til ferien og ikke kan finde på noget, kan du give et tilskud eller gavekort til ferien der kan hjælpe personen eller personerne ud.

Fra: 100 kr.​

giv et lækkert weekendophold på hotel

​Romantisk ophold Bandholm Hotel

Hvis du vil forkæle kæresten med en valentinsgave eller måske en gave til et par, så kunne du give det lækre ophold der kan tage dem eller jer ud af det daglige stress. Bandholm Hotel er kåret som super lækkert hotel på Tripadvisor.

Fra: 2190 kr.​

Giv den romantiske oplevelsesgave til par

​Luksus overnatning brudesuite

​På Skrøbelev Gods kan du skabe den romantiske overnatning i brudesuiten. Perfekt gave til din kæreste/partner, hvor i får de dejlige romantiske omgivelser til det perfekte samvær som par. 

Fra: 2995 kr.​

køb det eksklusive ophold på Fakkelgården i gave til din mor

​Gourmetophold på Fakkelgården

​Tæt på den tyske grænse ud til den skønne fjord, finder du restaurant og hotel Fakkelgården. Her finder du lækre og smukke omgivelser der indbyder til total afslapning. Og krydret med det lækre gourmet, kan det gøre opholdet til en fantastisk oplevelse for de fleste.

Fra: 4798 kr.​

køb de smagfulde oplevelser i gave til hende eller ham

​Chokoladesmagning Peter Beier

​Den søde værtinde-, indflytter-, receptions- eller måske fødselsdagsgave kan være en chokoladesmagning ved Peter Beier. Det håndlavede luksus chokolade kan være en nydelse som du kan give ham eller hende i gave.

Fra: 205 kr.​

Køb et pølsekursus på Amager som den fede oplevelse til manden

​Meyers pølsekursus

​​Pølsekursus hos Meyers Madhus er måske den helt rigtige gaveide til hende, ham eller måske som oplevelsesgave til par der gerne vil lære nye ting indenfor madlavningen fra bunden.

Fra: 1295 kr.​

Velvære oplevelser

Alle elsker wellness. Og selv om det primært gives i gave til piger og kvinder, så er velvære dog også noget som de fleste mænd sætter stor pris på, for hvem elsker ikke at blive forkælet.

køb den dejlige fiskespa oplevelse til hende

Fiskespa med Garra Rufa fisk

En af de lækre oplevelsesgaver til hende kan være en spa med Garra Rufa fisk. En dejlig wellness oplevelse der giver hendes fødder den gode skønhedsbehandling. Fiskene spiser nemlig det døde hud, og giver dig helt nye fødder.

Fra: 195 kr.​

køb den perfekte gave til ham

Barbering med stil

Til manden der ønsker kvalitet og velvære er en gammeldags barbering med kniv og barberkost en dejlig oplevelse. Rigtig mange mænd hader at barberer sig, for det kan give rød hud og ofte bliver hjemme barberingen ikke synderlig god. Alt det oplever man ikke med den rigtige barbering, som du kan bruge som gave til ham der har alt.

Fra: 399 kr.​

giv hende en model for en dag oplevelsesgave

Model for en dag

Til den unge dame der gerne vil udleve sine model drømme, kan du måske ikke gøre hende til model, men du kan dog give hende en eksklusive oplevelse af at være model for en dag. Oplevelsen der kommer i den dyrere prisklassen giver hende oplevelsen af at være modellen foran kameraet.

Fra: 1950 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

Spaophold Hotel Thinggaard

Køb et lækker spaophold som gave til parret eller måske som overraskelsen til din partner, hvor i kan blive forkælet, afstresse og være sammen i nuet. Spa ophold er ikke billigt, men det er oplevelsen der fjerner alt stress i løbet af få minutter. Det kan du også opleve i Thy ved Hotel Thinggaard, hvor du kan slappe fuldstændig af med mange lækre behandlinger eller termiske bade.

Fra: 1899 kr.​

køb den hyggelige yoga søndag i gave til hende

​Yoga søndag brunch

​Leder du efter den mere unikke oplevelse til hende der elsker afslapning og være i zen med sig selv? En yoga søndag med brunch i Nordsjælland kan være en ting der overrasker og glæder hende.

Fra: 395 kr.​

giv hende en skøn ansigtsbehandling julegave til hende

​Ansigtsbehandling Ni'mat

Hvis du mangler en god velvære gave til din veninde eller anden kvinde, kan en ansigtsbehandling ved f.eks. Ni'mat i København give hende fornyet energi. Ansigtsbehandling er dejlig forfriskende og samtidig godt for skønheden.

Fra: 695 kr.​

køb den lækre bio peeling velværegave til hende

​Bio-peeling

​Giv hende en moderne bio-peeling oplevelse der fornyer huden og skaber det smukke ydre. En lækker skønhedsbehandling som hun måske vil elske dig for at få i gave? Hvis hun godt kan lide at skønheden bliver klaret, er denne oplevelse måske lige noget for hende.

Fra: 679 kr.​

giv en lækker makeup kursus som den lærerige gave til den unge dame

​Makeup kursus

​Til pigen eller kvinden der går op i sit udseende og skønheden, her kan et makeup kursus i gave hjælpe hende. Hun vil nemlig få viden til at lægge den perfekte makeup, og hvilket kvinde der går op i skønheden, vil ikke gerne vide det.

Fra: 399 kr.​

Giv det eksklusive Spaophold i 30 års gave til hende

​Spaophold Ystad Saltsjöbad

​En lækker velvære oplevelse til hende eller ham der bor omkring København, kan være spaophold i Ystad. Her finder du det lækre Saltsjöbad hvor din veninde, kæreste, datter, mand eller anden person, kan lade batterier op i ren luksus og velvære.

Fra: 3199 kr.​

Giv en lækker ansigtsbehandling i 30 års gave til hende

​Luksus ansigtsbehandling

​Til hende der skal forkæles med en personlig gave, hvorfor ikke give en luksus ansigtshandling i gave? Ansigtsbehandling er en lækker velvære til hende på 30 år som hende på 65 år - og alle andre.

Fra: 499 kr.​

giv hende en lækker skønhedsoplevelse

​Bryn & vippebehandling

​Giv den lækre skønhedsgave til hende der skal shines op. Her er vippe- og brynbehandling noget de fleste unge som ældre kvinder kan bruge til forkælelse. En dejlig skønhedsgave til en pris på omkring 300 kr. der er ganske velegnet til de fleste budgetter.

Fra: 255 kr.​

køb hende en holistisk stressbehandling i gave

​Holistisk stressbehandling

​Holistisk stressbehandling er alternativt, men kan være den perfekte gave til ham eller hende der trænger til afslapning fra hverdagens stress. Behandlingen er holistisk og er velegnet til ham/hende der tror på det spirituelle frem for udelukkende videnskaben.

Fra: 599 kr.​

Hvor kan man købe oplevelsesgaver?

Hvor køber man oplevelsesgaver i Danmark er noget, som mange spørger om. Og svaret er; alle steder efterhånden. Du finder de populære oplevelser ved de store forhandlere online som Go Dream, Bellevuebox, Duglemmerdetaldrig, Smartbox eller Sendentanke. Disse forhandlere sælger direkte til dig online. Men du har nok også set de forskellige pakker med oplevelser i supermarkeder eller butikker som Bog & Ide og andre.

Hvem forhandler oplevelsesgaver?

 • Go Dream – oplevelsesgaver.dk: Den største forhandler af oplevelser er nok oplevelsesgaver.dk der går under firmanavnet, Go Dream. Udvalget her er kæmpe stort. Og nok den forhandlere der udover at have største omsætning også har det største udvalg, selvom Duglemmerdetaldrig.dk nok har stort set det samme udvalg. Ved Go Dream finder du alt lige fra wellness til at flyve ud i rummet - Besøg Go Dream her.
 • Duglemmerdetaldrig.dk: DGDA er en af de nyere spillere indenfor oplevelser, men dog nok også dem der er i mest fremgang. Her finder du et lige så stort udvalg som Go Dream, hvor mange af oplevelser er de samme. Prisen ved DGDA er ofte bedre og en anbefalesværdig forhandler af gaveideer til par, ham og hende - Besøg Duglemmerdetaldrig her.
 • Sendentanke.dk: Sendentanke har et kæmpe udvalg af oplevelser og gavekort, hvor konceptet er lidt anderledes end de andre forhandlere og omsætningen nok også er bundet op på de det store udvalg af gavekort til Body Shop, Matas og lignede frem for Ferrari ture. Du finder dog et ret stort udvalg af spændende oplevelser, hvor du kan sende gaven direkte til modtagerens mobil hvilket absolut er en fordel ved Sendentanke hvis nu du har glemt gaven - Besøg Sendentanke her.
 • Smartbox.dk: Smartbox oplevelses gavekort står i mange supermarkeder, og du har nok set de små smarte oplevelses kasser i den lokale Coop eller Føtex, hvilket indikerer at udbyderen er velrenommeret og stor. Udvalget af oplevelser er dog ikke af samme størrelse som Go Dream og DGDA - Besøg Smartbox.dk her.
 • Bellevuebox.dk: En velrenommeret forhandler som blev opkøbt af Smartbox.

Så hvis du er tvivl om hvem der forhandler oplevelsesgaver fysisk, kan du finde forhandlerlister ved de nævnte oplevelses udbydere. 

Køb oplevelsesgaver online fordi?

Der er en del fordele ved at købe gaven online for dig. For det første, så sparer du tid. Ingen stress ved at skulle omkring butikkerne som Bog & Ide, Føtex, Bilka, Netto, Coop, Kvickly og de andre forhandlere af oplevelses i Århus, København og resten af landet. Derudover, så sparer du også tid fordi, du kan sidde i ro og mag og se udvalget som lige her, så du ikke står efter arbejdstid og måske skal tage en hurtig beslutning om et impulskøb af gaven.

Du sparer også penge ved at købe online, netop fordi du har tid til at finde det rigtige, og derved ikke køber noget forkert eller dyrt udenfor gavebudgettet. Online er som regel også billigere, da udgifterne som de fysiske butikker har, ikke bliver smidt på prisen.

Den største fordel er nok udvalget, for hvad end du søger en oplevelsesgave til ham der bliver 50 år, bryllupsgave eller søger de gode julegaver til hende, så er udvalget ikke specielt stort ved Bellevue eller Go Dream pakkerne du kan købe i supermarkederne. Online finder du hele udvalget som du kan se her på siden, og derved finder du ofte også den helt perfekte ting som de eller personen bliver glad for.

Hvilket typer og hvor kan oplevelsesgaver bruges?

Hvilke typer af oplevelsesgaver finder du, og hvor kan du bruge oplevelsesgaver? Disse spørgsmål er selvfølgelig ret relevante for at finde det rigtige i gave. Du finder nemlig rigtige mange forskellige typer af oplevelser, da en oplevelse jo dækker alt. Som du kan se i udvalget ovenfor, finder du alt fra den helt afslappende til den helt vilde. En kort gennemgang af oplevelser kan se kort opridset i disse kategorier:

 • Til personen der er til action: Her kan du give ham eller hende det vilde i form af faldskærmsudspring eller bungy jump som er grænseoverskridende for de fleste af os, men også noget der vil give dig gaven du aldrig glemmer. Du kunne også give en helikopter tur over København, Sjælland, Jylland eller i udlandet for den sags skyld. De fede biloplevelser som at køre en superbil eller racerkørsel er også noget, der giver den vilde og uforglemmelige oplevelse. Denne type oplevelse er dog kun god, hvis du er sikker på at modtageren også har temperament til disse ting.
 • Wellness: Wellness oplevelserne dækker over massage, ansigtsbehandling, spa og lignede velvære. Disse gaveideer bliver for det meste brugt til kvinder eller til par, og er oplevelsen der er perfekt til de fleste personer der gerne vil forkæles, hvilket nok gælder stort set alle.
 • Gourmet: Alle spiser mad og mange elsker det eksklusive eller lækre til ganen og maven. Denne type gaveideer bliver ofte brugt til par som bryllupsgave, julegave og lignede anledninger. Det er også brugt som romantiske gaver til kæresten eller partneren til jul, morgengave eller som gaveide til valentinsdag.
 • Ophold & rejser: En overnatning, weekendophold eller måske rejse, er noget der ofte bliver købt som den romantiske eller søde oplevelsesgave. Du kan finde alle slags ophold indenfor oplevelsesgaver og det er dybest set kun prisen der gør forskellen.
 • Fritid og kultur: Giv den kulturelle oplevelse som besøg på museum eller måske en rundtur med en hjemløs i København. Hvad med en lækker whisky smagning, oplevelse i Legoland eller den fede rock koncert? Ideelle gaveideer til både børn, voksne, den vilde person eller til den rolige person.

Udvalget er stort, og hvor oplevelsen bruges afhænger af den pågældende oplevelse. Her står der nemlig om gourmet middagen kan bruges kun et sted, eller som det ofte gør sig gældende til gourmet, velvære eller opholds oplevelser, at de kan bruges ved flere udvalgte steder i hele Danmark, så oplevelsen er for alle om du bor i Nakskov eller Skagen.

Hvordan finder du den bedste oplevelsesgave til modtageren?

​Når det gælder gaver, så kan det nogle gange være svært at finde den perfekte gave. Tit og ofte er alle ens idéer brugt til de seneste fødselsdage og juleaftener, og så er man blevet udtømt for idéer. Eller måske har vedkommende alt, hvad han/hun har brug for, og det er derfor en hel kunst i sig selv at finde noget, der ikke bare ender på hattehylden inde i skabet, som aldrig bliver ryddet op.

Et tredje og sidste senarie kunne være, at du bare er enormt dårlig til at købe gaver og ikke har ret meget fantasi på dette område. Hvis en af disse tre forslag er tilfældet, så er oplevelsesgaver den perfekte opfindelse for dig. En oplevelsesgave er ofte et gavekort til forskellige ting, man kan opleve – enten selv eller sammen med andre.

Oplevelsesgaver  til par

Har man en kæreste eller mand/kone, og man gerne vil give en oplevelsesgave, men man gerne selv vil opleve det med sin partner, kan dette også sagtens løse. Der findes mange forskellige oplevelsesgaver, man kan have glæde af som par. Er man det vovede par, kan man selvfølgelig godt kaste sig ud i klatring, helikopterture eller Sky Diving, men man kan også vælge et lidt mere romantisk alternativ – og her er mulighederne mange.

Inden for den romantisk genre af oplevelsesgaver, kan man f.eks. vælge en lækker tur på en restaurant, hvor man kan nyde hinandens selskab. Men hvis man måske har brug for at komme væk fra hverdagen, kan man også tage på kro- eller hotelophold, hvor man kan tage afstand til den sædvanlige hverdag.

Har man brug for at komme endnu længere væk, kan man også tage en lille weekendtur til steder som Tyskland, England eller Norge. Så kan man sammen opleve Brandenburger-Tor, Buckingham Palace eller blot nyde de norske fjelde. Der er mange oplevelser, man kan nyde i hinandens selskab.

Oplevelsesgaver til ham

Mænd og kvinder er anderledes, hvilket ikke er politisk korrekt at sige i Danmark, men dog har vi ofte forskellige interesserer og der er intet galt i at vi allesammen ikke er 100% ens robotter. Mænd ønsker nemlig ofte anderledes ting end kvinder, hvor de mere actionpræget ting ofte er mere favoriseret blandt mandlige end kvindelige gavemodtagere. Mænd er dog også anderledes, hvor nogen elsker biler og fart mens andre mere ønsker det afslappende og lærerige. Her er den bedste oplevelse til ham selvfølgelig ud fra hans temperament og interesser, ellers kan den ende med at gave får lov til at samle støv i skuffen som du kan læse her.

Oplevelsesgaver til hende

Den rigtige gave til hende skal selvfølgelig også vælges ud fra hendes interesser og den type af person hun er. Hvis hun hader skønhed, så er en makeover måske ikke det rigtige at give hende, hvor det mere lærerige eller underholdende er perfekt. Velvære eller skønhed er dog ofte brugt til kvinder, men de mange forskellige kulturelle oplevelser er ofte også brugt som gaveideer til kvinder i alle aldre.

Denne side er anmeldt af: Julius C. Nissen Rating 5/5

Denne side er anmeldt af: Thea V. Søndergaard 10/10
4.7/5 (154 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: