• Home  / 
  • blog
  •  /  25 lærerige gaver til 3 årige

25 lærerige gaver til 3 årige

I 3 års alderen bliver legen mere udviklet for barnet. Og her skal det selvfølgelig være gode gaver til 3 årige der afspejler at de bliver inspireret af hverdagen, voksne og hinanden.

​25 gaveideer til 3 årige drenge og piger

3 år er lig med at barnet vil lege længere med sig selv og andre, og samtidig faktisk forholde sig lidt til virkeligheden også, som er noget sværere med 2 åriges gaveideer indenfor legetøj. Motorikken får også et løft logisk nok, og derfor skal legetøj også rumme den større fysiske udfoldelse og udforskning.

giv Lego City i julegave til den 3 årige dreng

Lego City

Lego er det fede og sjove legetøj der både fænger og underholder børn i lang tid. Du finder Lego Friends og mange andre heriblandt Lego City som rigtig mange drenge og piger kan lide. Måske det skulle være fødselsdagsgaven, julegaven eller anden gave til den 3 årige dreng eller pige.

Fra: 39 kr.​

Giv det populære dyrlæge sæt i gave

​Dyrlæge sæt

​​Dette dyrlæge sæt er blevet rost for sin egenskab til at lære børn empati. Et dyrlæge sæt hvor barnet værner og plejer plysdyrene der følger med dyrlægesættet.

Fra: 280 kr.​

Køb et Lundbye dukkehus i gave til pigen

​L​undbye Creative dukkehus

​Overrask det 3 årige barn med det lille og søde Lundby-Creative dukkehus, som måske kan være årets julegave eller gaven til hendes/hans fødselsdag. Velegnet fra 3 år og op til skolealderen.

Fra: 399 kr.​

Køb det sjove Elver legetøj til pigen i gave

​Elver & feer til pigen

​Til den 3 årige pige der er vildt fascineret af feer, enhjørninger m.m. i elververdenen, kan du give hende figurer indenfor det tema. Her finder du mange forskellige sjove figurer på højde med lignede legetøj, der måske bliver et super godt hit til fødselsdag eller julegaven.

Fra: 100 kr.​

Giv det sjove byggelegetøj til drengen på 3 år

​Brio Builder sæt

Hvis du mangler en god underholdende gave til drengen der bliver 3 år, kan dette deluxe Brio Builder sæt måske være gaven giver ham mest glæde. Det er sjovt at skrue og bygge, og her vil denne kasse nok give mange timers sjov leg.

Fra: 699 kr.​

Giv drengen det sjove Paw Patrol udkigstårn i gave

​​Paw Patrol udkigstårn

​​Paw Patrol ligesom så mange andre serier på Ramasjang, er et hit ved især børnehavebørnene. Og hvorfor ikke bruge denne glæde ved den søde serie, med dette legesæt der byder på Paw Patrol tårnet.

Fra: 599 kr.​

Giv en sjov købmandsting i gave til børn på 3 år

​Købmandsdisk

​Til drenge og piger der elsker at lege med legemad og købmand, her kan du glæde barnet med en købmands- og bagerdisk som det gode alternativ til et legekøkken. At lege købmand er en klassisk leg i aldersgruppen og her kan det gode trælegetøj give meget glæde.

Fra: 499 kr.​

Køb Scruff a Luvs til 3 årige piger

​Scruff a Luve

​​Scruff a Luve overraskelsesdukken kommer i pink og lyserød. Indholdet dækker over en bamse, hvor konceptet er at den skal vaskes og tørres af barnet, og så kommer der en kanik eller en lille sød bamse frem.

Fra: 180 kr.​

køb den gode billige gave til 3 årige

Perler & Perleplader

Perler er det underholder legetøj som styrker motorikken, er sjovt og noget man kan lave sammen med venner eller forældre. Det perfekte stykke legetøj der samtidig er billigt, så du får en rigtig god billig gave til drengen eller pigen.

Fra: 30 kr.​

Giv pigen den sjove Bebellino dukke

​​Bebellino pigedukke

​Den eksklusive pigedukke kan både drikke og tisse. Dukken er super sjov for de 3 årige, da dukken selvfølgelig aldersmæssigt er under dem, så de kan udleve forælder rollen.

Fra: 499 kr.​

giv den 3 årige pige en lyserød cykel gave

Cykel m. støttehjul

Løbecykel i en større størrelse eller en cykel med støttehjul, er det gode, spændende og sjove legetøj til at komme omkring. Han eller hun skal lære at cykle, og her er støttehjul en rigtig god hjælp inden der skal trænes på to hjul og en stang.

Fra: 1499 kr.​

giv drenge Cars puslespil i gave

Puslespil

Puslespil er den gode gave til 1 årige, 2 årige og selvfølgelig også til de 3 årige drenge og piger. Et Cars puslespil til drengen eller Elsa puslespil til pigen, så er de med garanti glade. Puslespil er nemlig sjovt, udfordrende og spændende og derfor er det en perfekt gave.

Fra: 70 kr.​

Giv Nintendo Switch konsol i gave

​Nintendo Switch konsol

​Den smarte Nintendo der kan vise de tidligere versioner og er mobil, kan være det smarte underholdningssystem til hjemmet, hvor barnet kan finde sjov og underholdning.

Fra: 2399 kr.​

giv et lægesæt i gave til børn på 3-4 år

Lægesæt

Omkring 3 års alderen bliver det at lege læge rigtig spændende. Og interessen bliver ved også op i 4 års alderen. Det er en gave der glæder både drenge og piger, hvor piger dog ofte ser ud til at være fokuseret på det at lege doktor mere end drenge. En super god gave der giver meget sjov for barnet og venner.

Fra: 150 kr.​

Giv et sjov spil der styrker læringen i gave

​Magnetspil med tal

​Magnetspil med tal er en af de gode gaveideer til 4 årige som 3 årige. Spillet er sjovt til at lære tallene med, og senere når der skal lære at regne og tælle. En sjov gave til under 200 kr. som giver mange timers sjov for børn.

Fra: 169 kr.​

køb det sjove udendørs legetøj i gave

Udendørs køretøjer

Noget af det dyrere legetøj til udendørs leg i denne alder, er køretøjer der enten skal trædes i gang eller måske endda med motor. Her er traktor, gokarts og lignede noget der især interesser og fænger drenge.

Fra: 1500 kr.​

Køb det sjove Frozen matador i gave til den lille pige

Frost til piger

Små piger er bare vilde med Frost, og det vil med garanti tage til i styrken når Frost 2 engang udkommer eller efter den er udkommet. Du finder Elsa og Anna på stort set alt, og hvis du skal finde en gaveide til en pige der elsker Frost, så ligger det lige til højrebenet.

Fra: 50 kr.​

køb det sjove tegnebord til drengen eller pigen

Paw Patrol tegnebord

Børn elsker at tegne, og i 3 års alderen hvor man står, ligger og halvsidder mens man tegner, kunne et sjovt tegnebord være den fede gaveide. Her er en af de populære figurer selvfølgelig det perfekte, og Paw Patrol som kommer på Ramasjang er noget der fanger både piger og drenge.

Fra: 478 kr.​

Giv Schleich rideskolen i gave fra 3 år og op

​Schleich rideskole med ryttere

​Det tyske legetøj Schleich byder på meget legetøj indenfor bondegårde og heste. Her kan denne rideskole med ryttere måske være årets fedeste gave for pigen eller drengen på 3 eller 4 år.

Fra: 485 kr.​

køb en fjernstyret bil til den årige drenge i gave

Cars

Frost er stort ved mange piger, helt ligesom Cars er en stor ting for mange drenge. Her kunne du overveje at give en af de mange sjove ting eller legetøj med Cars på.

Fra: 50 kr.​

Giv det sjove badeleg i gave til pigen på 3 år

​Påklædningsdukke badeleg

​En sjov gaveide til hende der skal underholdes i badet, som alle børn skal, er dette sæt med påklædningsdukke til badeleg. Sættet indeholder to dukker der kan sættes fast på den glatte overflade, og udstyr så den lille pige kan sidde i vandet lege påklædning.

Fra: 159 kr.​

giv et sjovt løbehjul i fødselsdagsgave til det 3 årige barn

Løbehjul m. 3 hjul

Løbehjul er populært, og mange 3 årige står med store øjne når de ser andre børn køre på et. Det er godt stykke legetøj der styrker motorikken og musklerne, så måske et 3 hjulet løbehjul vil være årets bedste gave. Dog skal du huske at tjekke maks. vægt på disse 3 hjulet, da de kun kan klare en maks. vægt.

Fra: 600 kr.​

Køb Barbie ambulance i gave til piger fra 3+

​​Barbie 2-i-1 ambulance

​​Barbie er populært legetøj, hvor en af de nyere og populære ting indenfor dette, er denne Barbie ambulance klinik. Den er anbefalet til 3+, og kan være den perfekte gave til 4 år, 6 år som hende der er 3 år gammel.

Fra: 599 kr.​

Giv det sjove Play Doh modellervoks i gave til 3 årige

​​Play-Doh køkken sæt

​Modellervoks er super sjovt, og i 3 års alderen begynder de at stoppe på det med at smage på alt. Her kan dette Kitchen Creations legetøj fra Play-Doh måske være det helt perfekte, for der er mange timers sjov i modellervoks .. og noget oprydning for forældre også.

Fra: 200 kr.​

Køb Paw Patrol legetøj i gave til drenge

​Paw Patrol brandbil

​​Til børn der elsker Paw Patrol, her kan denne røde brandbil være årets bedste julegave eller gave til fødselsdag. Ramasjang byder på meget godt tv til børn, hvor Paw Patrol er en af favoritterne ved rigtige mange 3 årige.

Fra: 799 kr.​

4.7/5 (54 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: