Gaver til 6 årige

giv de gode gaver til 6 årige børn

Leder du efter ideer indenfor gode gaver til 6 årige drenge eller piger?

Alderen hvor barnet skal starte i skole, giver et spring indenfor legetøj og til til barnet. For helt ligesom med gaver til 5 årige vil gaveideerne til det 6 årige barn, kræve at barnet både bliver underholdt og stimuleret i forhold til sin udvikling.

15 gaveideer til 6 årige børn

Vi har fundet forskellige gode gaveideer til børn på 6 år der passer til aldersgruppen. Her finder du ting indenfor både de praktiske ting til skole og værelse, helt ligesom det sjove legetøj til barnet.

køb en fed skoletaske i gave til barnets 6 års fødselsdag

Skoletilbehør

Hvis drengen/pigen skal starte i skole, eller måske allerede går i skole, er skoletilbehør med garanti en god gaveide. Skoletasker, penalhuse, penne og alt det andet, som både er praktisk men også giver følelsen af at være et stort barn, vil være oplagte gaveideer til ham eller hende.

Fra: 50 kr.​

køb det sjove udendørs legetøj i gave til barnet

Spil til den sociale leg

Sjove spil som stigegolf, bordfodbold, spilleborde, petangue, fodbold og meget andet der kan spilles med familie eller vennerne, er sjovt og godt legetøj der giver underholdning nu og langt frem i fremtiden. Udendørs leg er oplagte til forår eller sommergaven.

Fra: 80 kr.​

giv Hello Kitty i gave til piger på 6 år

Hello Kitty til piger

Hello Kitty er ligesom Frost, noget mange piger elsker overalt. Her finder du udstyr og legetøj stort set indenfor alt, og måske en Hello Kitty madkasse ville være et hit til hende starter i skole? Kan bruges både til fødselsdag eller som årets julegave til børn.

Fra: 100 kr.​

GIv det sjove byggelegetøj til drenge på 6 år

​Byggelegetøj

​Byggelegetøj hvad end det er Geomag, Engino, Magformers eller andet, er et hit blandt børn i 2 års alderen som 6 års alderen. Her gælder det bare om at give noget til aldersgruppen, som stilmulerer barnets evner.  Giv noget af det sjove Engino trælegetøj, eller de sjove klodser der kan bygge alverdens sjove ting.

Fra: 130 kr.​

Giv stylter i træ som gave til barnets fødselsdag

​Stylter

​Noget sjovt udendørs legetøj som også virkede "da far var dreng," er stylter. Alderen til stylter er vel lige omkring 6-7 år, så hvorfor ikke give disse til hende eller ham der elsker en fysisk udfordring - der samtidig kan imponerer andre.

Fra: 339 kr.​

Giv et flot sæt sengetøj med motiv i gave til børn

Sengetøj med motiver

Køb et lækkert sæt sengetøj i god kvalitet med underholdende motiv på. Brandmand, dinosaurer, Frost eller andet kunne være den praktiske men også sjove ting som barnet bruger hver dag. Det er med garanti ikke blandt barnets gaveønsker, men vil være en ting der helt ubevidst giver barnet mest glæde i døgnet.

Fra: 469 kr.​

Giv det populære Lego til 3 årige i gave

Lego

Lego Friends, City og alle de andre temaer er et hit blandt børn. Det gælder selvfølgelig også for piger og drenge på 6 år. Overvej om noget af det sjove indenfor City ikke skulle være til ham, mens Friends kollektionen er et hit til piger.

Fra: 100 kr.​

giv et brætspil i gave til den 6 årige

Gode brætspil

Børn elsker at spille, og i 6 års alderen er de endnu bedre til det med at tabe og vinde - I det mindste bedste end f.eks. den 4 årige. Børne Alias blev året brætspil for 3-9 årige i 2015, og det er super godt og lærerigt spil til 6 årige også.

Fra: 150 kr.​

giv et godt sæt farver i julegave til børn

Djeco kuffert med farver

Et godt sæt farver er noget alle børn kan bruge. Det er en perfekt gaveide til barnet som du ikke kender, for hvilket børn elsker ikke at tegne og male? Djeco sættet med farver er i den gode kvalitet, og giver barnet muligheder for virkelig at udfolde sin kreativitet.

Fra: 299 kr.​

Giv det sjove fysik sæt i gave til børn

Eksperimenter & fysikleg

​Hvorfor ikke give noget legetøj, der både styrker læringen, den kreative sans og giver en wow effekt? Det er, hvad du kan opnå ved at give en af de sjove eksperiment eller fysiksæt. Her kan det være affyringsraketten, som kan flyve 15 meter op i luften, tryllesæt eller det kan være en solar robot? Der er mange sjove ting, som måske er det helt rigtige til pigen eller drengen som fylder eller er 6 år.

Fra: 119 kr.​

giv Barbie i gave til pigen

Barbie til hende

Til pigen der elsker dukker og legen med udklædning, her er Barbie måske det helt rigtige. Mange piger har tonsvis af Barbie ting i forvejen, men dog står det altid på deres ønskeseddel, og det må jo betyde, at Barbie er et hit.

Fra: 80 kr.​

giv et par gode rulleskøjter i gave til barnet

Sjove rulleskøjter

Rulleskøjter, løbehul og skateboards har notorisk været det sjove udendørs aktivitetslegetøj for børn i alle aldre. Det gør sig selvfølgelig også gældende i 5-7 års alderen. Godt og sjovt legetøj der udfordrer og stimulerer barnet.

Fra: 400 kr.​

Giv kongespillet i fødselsdagsgave til børn i forår/sommer perioden

​Kongespil

Hvis du mangler en gaveide til forår eller sommer fødselsdag til barnet der bliver 6 år, så kan kongespillet måske være det helt rigtige. Det er sjovt at spille i haven, gården eller på vejen, og noget der giver god social aktivitet med familie eller venner for barnet.

Fra: 100 kr.​

giv en racerbane som den sjove gave til drenge

Racerbane til drenge

Racerbaner kan være det sjove legetøj hvor drenge konkurrerer med hinanden. Godt legetøj der har været et hit til drenge lige siden de første kom frem tilbage for mange mange år siden.

Fra: 500 kr.​

Giv de sjove river stones i gave til børn

​River Stones

​River Stones "sten" giver barnet chance for balanceleg. Det kan bruges til giftig jord, springe fra punkt a til b og meget andet. Et nyt og populært stykke legetøj der kan bruges fra 2 års alderen og op.

Fra: 395 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaveideer til 6 årige
Bedømmelse
51star1star1star1star1star