ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvad vil mænd have i gave?

Hvad vil mænd have i gave?


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Hvad vil mænd have i gave? Det er nok spørgsmålet, som har rumsteret i hovedet på de fleste, når der skal findes på gave til manden.

Mænd er notorisk dårlige til ønske sig noget, og det med en ønskeseddel fra en mand er et sjældent syn. Her er kvinder noget mere medgørlige, for ofte er gaver fra en kvinde et udtryk for, hvor elsket vi er. Og glæden over at modtage noget, er også en ting som kvinder virker til at sætte mere pris på end mænd. Når det så er sagt, så er mænd selvfølgelig også glade for at få noget i gave, selv om de fleste nok “bare” vil have sex fra kæresten frem for fysiske gaver ifølge Femina.

Mænd vil gerne have ting i gave til jul, fødselsdag og andre anledninger, det gælder dog bare om at gaven er i den rigtige form til ham.

Hvad ønsker mænd i gave?

Du kan selvfølgelig ikke skære alle mænd over en kam, men dog er mange ens med hensyn til gaver. En mand ønsker ikke ligegyldige ting der ikke kan bruges til noget som helst. Her kan nævnes en gadget til at knække et æg fra Imerco, der koster den nette sum af 300 kr. Hvorfor ikke bare bruge en teske, som både gør det bedre, hurtigere og billigere.

Det pragmatiske er gennemgående ved de fleste mænd, og her står produkter som æggeskal knækkeren eller lignede gadget, ikke særligt højt på gave-barometret.

Praktiske ting han kan bruge i hverdagen, hvad end det er værktøj til bilen, tøj eller personlig pleje produkter, er ofte de ting de fleste mænd sætter pris på.

Ting indenfor hans interesser er logisk nok en god gave, for hvis han elsker fodbold og har en passion for et falleret engelsk fodboldhold som Liverpool eller lignede, er noget til dette måske gaven der glæder mest. Derudover, så er sjove ting der giver en god oplevelse med partneren eller andre, også altid gode gaveideer.

Hvilken gaveideer virker til ham?

Hvis du gerne vil have mere konkrete ideer til hvad du kan give ham, så skal du selvfølgelig ikke snydes. Vi har samlet en lille inspiration, hvor du kan med fordel søge mere specifikke gaveideer her på Idegryden:

  • Gaver til kæresten – Se udvalget af gaveideer til ham indenfor de mere romantiske ting, hvis du skal finde noget til din partner/kæreste.
  • Gaver til ham der rejser meget – Hvis det er gave til en mand der rejser meget med arbejde, kunne du give den sjove gave der kan bruges til dette.
  • Oplevelser til ham – Oplevelsesgaver er den perfekte gave til kvinder og mænd i alle aldre. Oplevelser dækker nemlig over både en biograftur, fed koncert, stand-up, rejser, weekendophold, sport og alt andet der kan give en oplevelse enten alene eller som det sociale samvær.
  • Gave til ham der har alt – Få ideer som du kan give til manden der kan købe alt selv eller som måske bare aldrig mangler noget.

Hvis det er til specifikke anledninger som studentergilde, indflytterfest, bryllup eller andet, så finder du selvfølgelig også inspiration indenfor gaveideer der passer til disse anledninger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme