• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til hende der fylder 30 år

Gaveideer til hende der fylder 30 år

Gaver til hende 30 år – Gode ideer til hendes runde fødselsdag

Søger du efter gode gaver til hende 30 år? Fylder din veninde, kæreste, datter eller anden snart rund fødselsdag, så skal du selvfølgelig give hende den gode 30 års gave. Pebermø traditionen med at kvinden skal have peber, hvis en hun som ugift fylder rundt, er nok ikke så udbredt mere. Men dog er peber traditionen i moderat form ganske hyggelig og kan gøres på mange måder, hvor ideerne til gaverne er, hvad du finder inspiration til her.

Gaveideer til hendes 30 års fødselsdag

Hvad end det er gave til veninden på 30 år eller din søster, så skal du være i stand til at få en ide til gaven med inspirationen. Her finder du nemlig et varieret udvalg der både dækker de sjove, lærerige, spændende og lækre gaver indenfor alle prisklasser.

Giv en lækker ansigtsbehandling i 30 års gave til hende

​Ansigtsbehandling

​Giv hende den lækre forkælelse i gave til den runde dag, hvor en luksus ansigtsbehandling med massage måske er lige den gaveform, hun vil elske. Perfekt ting i gave til din søster, veninde, datter eller måske til den unge mor.

Fra: 499 kr.​

giv en guidet hjemløs tur i århus som gave til par

​Guidet tur med hjemløs

​Giv kvinden der fylder rundt, en anderledes oplevelse i form af en guidet tur med en hjemløs. Oplevelsen der foregår i Århus eller København, giver hende indblik i et andet syn på den større danske by, som bliver set fra livet som hjemløs.

Fra: 99 kr.​

køb de smagfulde oplevelser i gave til hende eller ham

​Chokoladesmagning Peter Beier

Hvis du mangler en god underholdende ting som gave til kvinden der har alt, så er denne eksklusive chokoladesmagning måske den rette gaveide til hende. Chokoladesmagning af håndlavede luksus chokolade ved Peter Meier i København kan være en oplevelse for de fleste kvinder.

Fra: 299 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

​SpaOphold Hotel Thinggaard

​Søger du en af de eksklusive velvære gaver til hende, så kan et afslappende Spaophold på Hotel Thinggaard måske den perfekte gave. Wellness og spa giver dig den perfekte afstressende oplevelse som også kan være den perfekte 30 års fødselsdagsgave til ham.

Fra: 1698 kr.​

Giv det eksklusive Spaophold i 30 års gave til hende

​Spaophold Ystad

​Et alternativ til det eksklusive spaophold i Thy kan være det lækre ophold i Ystad, Sverige. Her kan hun nyde de lækre og afslappende spafaciliteter du finder i spidsen af Sverige, der har en lang tradition for velvære og nydelse.

Fra: 3195 kr.​

køb en god sport gadget i julegave til hende

​Nøgle tracker

​Til hende der altid har problemer med at huske, hvor hun lagde nøglerne, er denne gadget den perfekte ting til hende. En god gaveide til den aktive pige på 30 år, som måske har brug for at kunne finde sine ting ... via mobilen.

Fra: 299 kr.​

giv hende et gavekort til Zalando i fødselsdagsgave

​Tøj ved Zalando

​Tøj er den perfekte ide som gaver til hende på 60 år, som er det er perfekt til hende på 20 år eller 30 år. Problemet med tøj er dog, at finde den rigtige størrelse og smag. Her kan du med fordel vælge den nemme løsning med et gavekort. Gavekort virker kedeligt, men er dog noget som de fleste i bund og grund ønsker sig mest.

Fra: 50 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Luksus brunch

​Hvorfor ikke give hende en lækker brunch i gave som en sød oplevelse? En dejlig afslappende og lækker oplevelsesgave som alle kvinder kan bruge ved lejlighed. Og måske den søde personlige ting til din søster, veninde eller nabo?

Fra: 299 kr.​

Giv den gode 30 års gave til hende

​Spring faldskærm

​Gaver til hende der har alt? Her kan et faldskærmsspring måske være den vilde ide,  som nok ikke står på de fleste ønskeliste ideer til kvinder. En grænseoverskridende og vild oplevelse som om noget, nok er gaven du aldrig glemmer.

Fra: 1995 kr.​

køb den sjove sushi bazooka i gave

​Sushi maker

​Elsker hun sushi, så kan denne gadget til hjemmelavet sushi måske være den sjove fødselsdagsgave til hende der bliver 30 år. Sushi bazookaen gør det nemt at skabe sushi, så det ikke bare smager godt, men også ser lækkert ud i rulleform.

Fra: 169 kr.​

Giv det sjove sushi kursus i fødselsdagsgave

​Lær at lave sushi oplevelse

​Et godt supplement eller alternativ til sushi bazookaen kan være sushi skolen. Her får hun en lille sjov oplevelse, hvor hun lærer det grundlæggende om at skabe sushi fra bunden, hvilket både er lærerigt og en sjov oplevelse blandt andre mennesker.

Fra: 699 kr.​

giv hende de flotte støvletter i gave

​Fede støvler

​Kvinder elsker sko og jo flere jo bedre - siges det. Om det er rigtigt eller ej er ligegyldigt, for et par fede støvletter som f.eks. Tamaris, er noget de fleste kan bruge. Noget nyt lækkert fodtøj er godt som 30 års gave til ham som til hende.

Fra: 700 kr.​

giv hende lækker velvære i 30 års gave

​Hot Stone massagesæt

Massage er lækkert, men hvorfor ikke give hende muligheden for at eksperimenterer med det derhjemme? Dette hot stone sæt består af 8 glatte sten og en varmetaske. Perfekt til at slappe af med efter en lang arbejdsdag eller timers bøvl med små børn.

Fra: 521 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​​Ballonflyvning

​​Hvis du mangler en god oplevelse til hende der har alt, kan ballonflyvning måske være den eksklusive fødselsdags- eller julegave til hende. Det at flyve luftballon er en fed oplevelse, og kan ikke rigtig sammenlignes med andre ting.

Fra: 2395 kr.​

Giv den søde powerbank i 30 års fødselsdagsgave til hende

​Spralla Emoji Powerbank

​Hvorfor ikke give hende den sjove 30 års gave der samtidig er ganske praktisk? De søde Emoji figurer kan danne ramme om opladning til den uundværlige telefon. En sød gaveide der samtidig er sjov.

Fra: 159 kr.​

Giv hende den anderledes tantra massage i fødselsdagsgave

​Tantra massage for kvinder

Hvis du mangler en anderledes gaveide til hende der skal forkæles med gave, så kan du give tantra massage for kvinder i gave. Det er ikke seksuel karakter, men bygger på tantra mekanikerne hvor krop og sind bliver bearbejdet.

Fra: 2200 kr.​

køb rejseroulette oplevelsen til ham i gave

​Rejserouletten

​Hvis du søger en eksklusive ide til hende der elsker at opleve, kan du give den eksklusive 30 års gave med rejserouletten. Lad rouletten snurre og finde en storby hvor hun får 2 overnatninger med spændende og måske fede oplevelser.

Fra: 2395 kr.​

Giv hende en god nakkemassagepude i fødselsdagsgave

​Zenkuru nakkemassage

​Hvis hun skal have velvære, så er Zenkuru massageapparat måske den fede gadget i gave. Hvem kender ikke til at føle sig lidt smadret i ryg og nakke engang imellem? Det kan løses med massage hvor dette apparat giver mulighed for at klare opgaven selv.

Fra: 449 kr.​

Køb et pizzakursus i gave til det unge menneske

​​Pizzakursus

​​En anderledes oplevelsesgave til hende der bliver eller er 30 år, kan være dette Pizzakursus i enten Århus eller København. Her får hun en sjov oplevelse, og samtidig lærer kunsten at lave den perfekte pizzabund og opbygning.

Fra: 449 kr.​


Hvordan du finder hendes 30 års fødselsdagsgave?

Det kan være svært at finde det helt rigtige i gave til hende. Her gør du dig selv en tjeneste, ved at se vores store liste af personlige gaver til hende, som virker både til 30 år som 30 års runde dage. Alt afhængig af dit forhold til hende, så skal du finde på den romantiske, søde eller gode gave. Heldigvis behøver du ikke opfinde det der allerede er opfundet. Stil nogle spørgsmål angående hende som person, hvor du skal tænke over:

  • Hvilken position i livet er hun på? Har hun stiftet familie og hus eller måske karrieren er hendes drivkraft nummer 1?
  • Er hun i forhold, single eller måske gift?
  • Dyrker hun sport, fitness eller har anden stor fritidsinteresse/passion?
  • Hvad går hendes fritid med – male, læse, lære, have, familie, strikke eller andet?

Den gode personlige gave til hende der vækker størst glæde, er selvfølgelig indenfor noget som hun brænder for. Det kan være det perfekte hjem, sporten og det at blive bedre, fest og farver, male eller andet. Den perfekte 30 års gave til kvinder behøver ikke være pompøs, stor eller unik, det skal bare vække glæde. Og det gør de personlige ting der virker til hendes person eller interesser.

4.8/5 (49 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: