• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaver i sidste øjeblik?

Gaver i sidste øjeblik?

Skal du give en gave til hende, ham eller dem men du er lidt sent ude for gaven skal gives lige om lidt? Det er for sent at købe online i forhold til at modtage en pakke med posten, og butikkerne er måske lukket eller du kan ikke nå dem?

​Sidste øjeblik gaveideer

Brug de nedenstående gaveideer indenfor oplevelser og print selv gavekort til årets julegave til hende, ham eller par, der kan "redde din røv" fordi du måske er for sent ude.

køb julegaver i sidste øjeblik

​​Print selv gavekort - Oplevelser

​En populær gaveide til både unge, ældre, kvinder som mænd, er oplevelsesgaver. Du finder oplevelser både indenfor det vilde, sjove, lærerige som afslappende. Køb et print selv gavekort der bliver sendt til din email med din personlige tekst, og så skal du bare pakke det ind - Nemt & og hurtigt.

Fra: 200 kr.​

Giv et Wupti gavekort der kan printes ud

​​Gavekort til Wupti

​Køb et gavekort ved Wupti som bliver sendt til din e-mail adresse, og så kan du printe ud og smide i en kuvert eller pakke lidt flottere ind til årets julegave, fødselsdagsgave eller anden anledning. Ved Wupti kan gavemodtageren finde stort set alt, hvad hjertet begærer af materielle ting og derfor perfekt gave.

Fra: 200 kr.​

Køb et gavekort til gadgets ideer

​Gadgets ideer gavekort

​​Ved Gaveideer.dk kan du købe et print-selv gavekort eller gavekort der bliver sendt direkte til modtagerens e-mail adresse. Så bliver det næsten ikke nemmere, hvilket kan være ganske velegnet hvis du ikke kan besøge modtageren heller. Han / hun kan købe mange fede gadgets ideer ved Gaveideer.dk

Fra: 40 kr.​

Køb Mine unge år bogen om Kim Larsen i gave

​​Bøger med Saxo gavekort

​​Måske du mangler en gaveide til svigerinde, bror, far eller anden som elsker at læse? Her kan et gavekort til Saxo være løsningen der redder dig, hvis du ikke har nået at få købt noget online eller i butikkerne.

Fra: 50 kr.​

køb hudpleje i søndagsgave til hende

​​Personlig pleje gavekort

​Giv et gavekort indenfor personlig pleje, som er noget alle mennesker kan og bruger i hverdagen. Og hvad du bruger i hverdagen, er måske ikke altid verdens mest spændende gave, men dog ganske praktisk. For han eller hun kan købe duft, ansigtscremer eller andet.

Fra: 100 kr.​

Giv et print selv gavekort til Gucca

​​Gavekort til Gucca

​Ved Gucca kan du finde film, musik. legetøj, ting til boligen og meget andet. Og hvis du er meget sent ude, hvorfor så ikke købe et print-selv gavekort her, som du kan overrække som gave til børn eller voksne.

Fra: 100 kr.​

køb en fed gavekurv i studentergave til hende

​​Brugskunst, delikatesser m.m.

​​Ved webshoppen De9Muser finder du lækre gavekurve, delikatesser, kunsthåndværk, brugskunst, boligindretning m.m. Og hvorfor ikke give et print-selv gavekort hertil som den hurtige løsning, hvis du ikke har nået at købe en gave?

Fra: 100 kr.​

Køb print selv gavekort ved legetøjsbutik til forældre

​Børnenes Kartel gavekort

​​Ingen mindre børn kan lide gavekort, for det er dybest set kun et stykke papir. Men hvis du er sent ude med gave til et barn, så køb noget slik eller andet og læg med gavekortet fra Børnenes Kartel. For her finder du nemlig legetøj og udstyr til de mindre.

Fra: 100 kr.​

Giv et personlig pleje gavekort fra Billigvoks

​​Billigvoks - Personlig pleje produkter

​Køb et print-selv gavekort ved Billigvoks hvor modtageren kan finde mere end 300 forskellige kvalitets produkter indenfor personlig pleje til mænd og kvinder.

Fra: 300 kr.​

Er du sent ude?

Du kan med garanti nikke genkendende til dette. Der er flere end blot en enkelt anledning til at give gaver, og dét at der er flere, kan være uoverskueligt. Det ender som regel med at du og jeg først køber de sidste gaver, i sidste øjeblik, hvilket er en skam.

De bedste idéer kommer nemlig først i sidste øjeblik. Men når vi opdager at det er for sent, tænker vi ofte at det kan personen der nu skal have gaver, få til den næste anledning. Det er i princippet også en god idé, for nu ved du jo hvad du vil give, og derfor undgår du at køber gaver i sidste øjeblik næste gang.

Men … Selvom vi siger til os selv og aftaler at det skal være den næste gave, så glemmer vi det. Eller også kommer der noget helt nyt ind i vores tanker. Så næste gang du står og skal til at købe gaver til den pågældende person, kan det sagtens være at du kommer i tanke om det du ville have givet sidst, men ikke kommer længere end det, fordi der netop er nye ting der kunne være gode muligheder. Det er sjældent at gaver i sidste øjeblik er de bedste, og de er jo ikke fordi vi ikke vil give en god personlig gave. Du vil helt sikkert gerne være den der giver de absolutte bedste gaver.

Overvej i god tid

Hvis vi siger at din bedre halvdel har fødselsdag til august, så bør du sørge for at tænke over potentielle gaver ca. en måned før. Hvis ikke mere. Skal vi lige uddybe et scenarie, så lad os sige at din bedre halvdel er en kvinde og du vil gerne give noget personligt, unikt og elegant. Dette kan eksempelvis være et smykke med indgravering. Smykker med indgravering kan sagtens tage lang tid om levering. Det kan sagtens være at leveringstiden er helt op til 18-20 hverdage, hvilket altså er en hel måned inden du får den til dig, da lørdage og søndage ikke tæller med i disse dage.

Hvis du derved kan gøre dig opmærksom på en måned før fødselsdagen, at nu skal du sætte dig ned og finde ud af hvad hun skal have i gave, så har du en chance for at du ikke står på strøget dagen før og leder efter de bedste gaver i sidste øjeblik.

Skal vi vende scenariet om, og din bedre halvdel er en mand der eksempelvis går op i sport, så bør du også være i god tid. Billetter til sportsarrangementer forsvinder hurtigt (alt efter hvor stort et arrangement det nu er). Dette kender du med garanti selv fra når du vil en spontan tur i biografen med dine venner eller veninder, og i kan se at de gode pladser, hvis ikke alle, er taget.

Der er stadig håb

Hvis det absolut er helt umuligt for dig at være i god tid når det omhandler gaver, så er der stadig gaver derude som er perfekt for dig at give. Gaver i form af oplevelser bliver mere og mere populært her i landet. Der findes oplevelsesgaver til alle og enhver, og hvis det er kæresten det drejer sig om, så er en biograftur, restaurant- /cafétur, bowling, vinsmagning eller lignede et ganske godt alternativ.

Hvis du tænker det gerne må være en lidt vildere oplevelse end en tur i biografen, så kan du inkludere en ekstra sodavand med i gaven, når nu det er i sidste øjeblik.

Hvis denne ene ekstra sodavand ikke er nok til biografturen, så kan du også se på gaver som en helikoptertur, tur i en dyr bil/limousine eller bodyflight oplevelse. Særligt bodyflight er en meget undervurderet gave, og det er blot fordi det er de færreste der har prøvet det. Bodyflight er hvor du svæver i et rør, hvor du virkelig føler dig vægtløs. Det er som faldskærmsudspring, men hvor du ikke er flere hundredemeter oppe i luften, og så skal du heller ikke hoppe ud fra en helikopter. Her er det den sjove del, du kan give i gave.

=> Se udvalget af forskellige oplevelser ved Duglemmetdetaldrig her

Som nævnt er der utrolig mange forskellige oplevelsesgaver, og med garanti noget til personen der har fortjent gaver. Det er bare lige det anderledes og sjovere at give, end en kasserolle.

Personlig pleje ideer

En gaveide der virker til alle personer er personlig pleje. Og ved Nicehair kan du nemt og hurtigt printe et gavekort ud. Gør som vist i videoen her:

4.6/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: