• Home  / 
  • blog
  •  /  Hvad giver man sin mand i bryllupsgave?

Hvad giver man sin mand i bryllupsgave?

Hvad giver man sin mand i bryllupsgave

Hvad giver man sin mand i bryllupsgave?

At finde på en gave til manden er noget anderledes end at finde på hans fødselsdagsgave, for det er en lidt mere unik anledning på højde med en dåbsgave eller lignede.

Her på Idegryden får du 10 gode ideer der måske kunne være den perfekte gaveide, hvor vi har prøvet at dække bredt for alle mænd er anderledes både i forhold til type, interesser og økonomi.

10 Gaveideer til din mands bryllupsgave

Gaveideerne som du kan se nedenfor, har vi fundet fra forskellige online forums, så du får en retsvisende inspiration indenfor gaveideer der virker og gives.

Du finder nemlig både de romantiske, søde eller perfekte gaver til mænd, for de fleste unge som ældre mænd er som regel glad for at modtage nyttige ting i gave.

 

Tatovering som den personlige gave

køb din mand en personlig tatovering i bryllupsgave

Hvis du vil give en personlig bryllupsgave til ham, så kunne en tatovering være det personlige der binder jer sammen.

Tatoveringer er populære især blandt de unge, og det er perfekt som gaveide hvis han også elsker dekorationer på huden.

 

ABC håndbogen til den nygifte mand

giv ham den gyldne overlevelses håndbog for nygifte mænd

Du kan vælge at give ham den sjove gave der ligesom signaler hvem han tilhører nu. Giv ham en ABC værktøjskasse for dummies om hvordan han overlever ægteskabet.

Værktøjskassen giver ham den gode instruktionsbog til vaskemaskinen, 1 støvsuger, multisæbe, spand og bogen “Perfekt have for mænd”.

 

Weekend eller miniferie

køb et weekendophold til ham i bryllupsgave

Hvis du vil give en noget dyrere gave der kan overraske, så giv ham et weekendophold eller mini-ferie i gave. Perfekt til at fejre dagen hvor i kan nyde at være sammen i nuet, og måske opleve nye spændende ting eller oplevelser.

 

Sød personlig collage til hjemmet

køb den personlige collage med fælles billeder af jer

Giv ham en romantisk og personlig collage i gave. Du kan skabe den flotte collage med bryllupstema eller måske fra fælles oplevelser eller andet.

Der findes forskellige fede og gode muligheder online, som kan bruges til at hænge i jeres fælles hjem.

Tjek mulighederne ved Illux her

 

How to survive a relationship håndbogen

køb den gode håndbog om ægteskab til ham

Den perfekte håndbog til at overleve ægteskabet er nok noget, som de fleste mænd uanset alder, kan bruge. Denne håndbog med titlen “How to survive a relationship” indeholder alle de værktøjer som han skal bruge, til et godt, sundt og ikke mindst langt ægteskab. Bogen indeholder nemlig to lommelærker til sprut, og hvad har en mand ellers brug for?

Du kan finde og læse mere om “bogen” her

 

Ballonflyvning

giv manden et fed luftballon oplevelse i bryllupsgave

Der findes mange fede oplevelser som du kan give din mand i gave. En af disse er en luftballontur, som er en ganske ubeskrivelig oplevelse alle burde prøve.

Det at svæve henover landskabet i en lydløs kasse eller i det mindste en flyvetur uden motor, giver dig et helt anden oplevelse af tid, fornemmelse og dimessionering af landskabet og nærhed – Læs mere her

 

Den fede bil oplevelse

køb den fede bil oplevelse til ham i gave

En anden fed oplevelse som måske er lige noget for din mand, er en af de fede bil oplevelsesgaver. Det at køre stærkt eller køre i en fed superbil, er noget for de fleste mænd. Hvem elsker ikke at køre en fed eller en hurtig bil.

Det kunne være en god personlig ting der passer lige til hans temperament. Læs mere om mulighederne lige her

 

Koncert oplevelsen

bryllupsgaven til ham kunne være en fed rock koncert billet

Hvis han elsker musik og du også gør det, hvorfor så ikke få den fede oplevelse sammen?

Hvad end smag han og i har indenfor musik, så er der mulighed for at finde stort alt slags musik og genrer på vores danske breddegrader. Alternativt kan du vælge et weekendophold med indlagt koncert i Berlin, London, Munchen, Paris, Milano eller andet stor europæisk by. Se musik udbud og datoer ved Livenation her.

 

Det romantiske og gratis klippekort

lav det hjemmelavet frække klippekort i gave

Lav ham et hjemmelavet klippekort der dækker over forskellige tjenester fra dig. Her kan du lave den super frække, hvis indhold du nok kan regne ud. Du kan lave det i den mere almindelige form, hvor tjensterne kan dække over rygmassage, opvask og lignede ting.

Mulighederne er mange for at lave en god gratis gave med klippekortet, for det er faktisk kun din fantasi der sætter sin begrænsning.

 

Den praktiske ting til hjemmet

køb den praktiske gave til hans bryllupsgave

Når man er i tvivl om, hvad man skal give sin mand i gave, så er de praktiske ting altid lige for. De fleste mænd ønsker nyttige ting, for gaver der ikke kan bruges til noget, bliver sjovt nok heller aldrig brugt til noget og de fleste mænd er vel mere eller mindre imod det princip. Derfor giv ham noget praktisk til jeres fælles hjem, hvad end det er inventar eller værktøj.

Gem

4.8/5 (55 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: