Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvad giver man i studentergave?

Hvad giver man i studentergave?


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Hvad giver man i studentergave?

Tiden for glæde, rose og champagne nærmer sig, for snart springer rigtig mange studenter ud, og huer bliver luften på gågader og larmende lastbiler mens der også bliver arrangeret fester, hvilket kræver at du finder på en god gave til studenten.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give, så har vi her på Idegryden fundet på gode ideer til årets studentergave.

Hvad skal gaven koste?

find ud af hvad du skal give studenten i gave

Gennemsnitsbeløbet man giver studentergaver har Nordea fået lavet en undersøgelse af. Forældre giver i gennemsnit for 1900 kr. til en ting. Bedsteforældre giver for omkring 1000 kr. som også gives i form af kontanter. Anden familie giver i gennemsnit for 5-600 kr. og venner omkring 400 kr.

Det er selvfølgelig kun gennemsnitsberegninger og ikke udslagsgiven for en regel om beløb størrelse.

Hvordan man finder den gode gave?

Unge mennesker er selvfølgelig forskellige, og som sådan, er det også svært at give det helt rigtige svar på den perfekte gaveide. De fleste har ikke mange gaveønsker, og derfor skal man give ud fra det unge menneskes situation.

Lever han eller hun på SU, så er penge jo en oplagt og perfekt ide.

Er studenten ved at flytte hjemmefra eller måske på Universitet, så er det også en ting der er dyr, og kræver inventar, pynt og ting til hjemmet.

Find det rigtige ud fra hans eller hendes nuværende situation, hvad end personen intet har eller måske er studenten der har alt.

Penge som den sikre gaveide

Hvis du er helt på bar bund med hensyn til gave, så er penge altid den gode gave. Det kan virke som en kedelig ting, men hvis du sætter dig i studentens sko, så giver penge absolut mening. Måske skal han eller hun ud og rejse, måske skal der flyttes hjemmefra eller til anden by? Sommerferien står også lige for døren, hvor der måske er rejse eller festivaler på programmet.

Giv penge som studentergaven til ham eller hende, for det er noget de fleste unge mennesker altid bliver glad for at få.

Tilskud eller udstyr til rejsen

Efter HH eller Studentereksamen, så tager mange unge et sabbatår for at rejse. Først arbejder de fleste for at spare penge op til den dyre rejse, og så rejser de 6 måneder eller lignede i den store verden.

At rejse rundt i Australien, Asien, Amerika, Afrika eller andet sted, koster mange penge også selvom man er rygsæk rejsende. Her kan du give et tilskud i form af penge eller udstyr til rejsen. Det gode kvalitets udstyr som sove, rygsæk m.m. koster en del penge, og ikke alle studerende har råd til disse ting.

Ting til den nye bolig

Hvis hun eller hun skal flytte hjemmefra eller måske flytte til universitets by, så skal der bruges en masse ting til boligen. Hjælp studenten med dette ved at give noget indenfor køkken, pynt eller praktiske ting til hjemmet.

Alle unge mennesker mangler udstyr, så det er såmænd bare at spørge ham, hende eller forældre, og så er der åbnet op for et have af gode studentergaver.

Oplevelser til det sociale sjov

Oplevelsesgaver er forbundet med sjov, og måske du kan gå sammen med andre så i kan købe en af de noget dyrere oplevelser, som måske er lige præcist den ting han ikke lige glemmer med det samme.

Du finder alverdens ting indenfor oplevelsesgaver, og der findes noget for alle mennesker ligegyldigt hvad temperament, type og alder de har.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme