Julegaver til bedsteforældre

Giv de gode julegaver til bedsteforældre

Søger du efter julegaver til bedsteforældre fra dig, børnebørn eller børn? Det er finde på noget til bedsteforældre kan være en svær diciplin, især hvis de tilhører den ældre generation. Når du kommer til et bestemt punkt i livet der følger alderen, så er det med julegaveønsker ikke så relevant. For med alderen får​ du også mere ro og stiller dig tilfreds med det du har. Hvis du er helt på bar bund hvad du skal give i julegave til ham, hende eller dem, så finder du inspiration her. Vi har fundet forskellige ideer der kan bruges som gave til mormor og morfar eller til bedsteforældrene på fars side.

Julegaveideer til bedsteforældre

Gaveideerne nedenfor kan bruges til enten den yngre som ældre bedsteforælder. Ideerne dækker over forskellige ting som gave til under juletræet, der måske kan bringe mest glæde i deres, hans eller hendes liv.

køb den gode oplevelse i gave

​Oplevelser

​En oplevelse er ofte den gave, som de fleste af ældre generation ønsker sig. Måske de elsker at gå i biografen, på cafe, musik, teater eller måske et ophold et sted i Danmark eller udland? Mulighederne er mange indenfor oplevelser til bedsteforældre, hvor du altid vil kunne finde den type der er den helt rigtige oplevelse der passer til dem, ham eller hende.

Fra: 150 kr.​

giv hjemmelavet gave fra 2 årig barn

​Hjemmelavet julegave

​Hjemmelavet gaver til bedsteforældre fra børnebørn, er ofte den gave der bringer mest glæde. Du finder mange forskellige gode ideer til lav selv gaver, der kan være alt fra tegninger, fodaftryk, ler eller andet som gave til bedsteforældre fra baby eller de større børn.

Fra: 0 kr.​

Forkæl mor med en fodmassage maskine i gave

​Velvære i hjemmet

​Hvorfor ikke give noget velvære som han eller hun selv kan bruge hjemme i stuen. Giv en fodmassage maskine ​i gave til hende, ham eller dem. Den kan bruges til de ømme fødder f.eks. om aftenen foran Vild med Dans, nyheder, quizprogrammet eller hvad dine forældre/bedsteforældre ser mens de slapper af i stolen eller sofaen. Du kan også vælge Zenkuru nakkemassage​ der kan bruges til andre steder på kroppen også.

Fra: 539 kr.​

køb de sjove oplevelser til par i gave

​​Bridgewalking

​​Til de friske og rørige bedsteforældre kan du give den unikke oplevelsesgave med Bridgewalking ved Lillebælt. Her kommer de op og gå op taget af den gamle bro. En unik og super oplevelse der med garanti er anderledes i forhold til de fleste andre ting.

Fra: 570 kr.​

giv de smarte hjælper i julegave til seniorer

​Hjælpemidler til hverdagen

​Måske dine eller jeres bedsteforældre er af ældre generation, hvor hjælpemidler til hverdagen er nødvendige eller kan være hjælpsomme? Giv en gave til bedstemor eller bedstefar der gør hverdagen nemmere med dårlige knæ, hofter, ryg eller andet. Hjælpemidler som skråpuder, robotter eller andet som årets mest praktiske og bedste julegaveide til ham eller hende.

Fra: 200 kr.​

giv noget lækkert garn i gave

​Strik eller hækle

​Rigtig mange ældre mennesker elsker at hækle eller strikke. Og hvorfor ikke give den perfekte julegave der giver mest glæde i hverdagen? Her kan det være et udvalg af de mange forskellige hobbyartikler, hvad end det er strikkepinde, garn, opskrifter eller andet.

Fra: 50 kr.​

køb de smagfulde oplevelser i gave til hende eller ham

​​Chokoladebrunch Peter Beier

​​Hvorfor ikke forkæle dem med noget luksus i form af chokoladebrunch ved Peter Beier? Det udsøgte chokolade kommer i det lækre form, og chokoladebrunch er med garanti noget de ikke har prøvet før.

Fra: 498 kr.​

giv det personlige billede på lærred i gave

​Fotobog

​De fleste bedsteforældre har nok masser billederne stående af børn og børnebørn. Hvis de, han eller hun har det allerede, så giv en flot fotobog med billeder af børnene. Her er billedrammer og andet ikke særlig velvalgt, hvor en fotobog kan gemmes væk i reolen og tages i brug når lysten falder over dem.

Fra: 199 kr.​

Giv den spændende rejse fortælling i gave

​Bøger

​Bøger er perfekte som julegaver manden der elsker at læse biografier, som kvinden der elsker at læse krimier. En bog giver nemlig en forunderlige verden af oplevelse. Fortællingen der suger læseren ind i et univers af spænding, fortællinger eller gode beretninger. Hvis han/hun elsker at læse, så giv en ny bestseller bog indenfor den foretrukne kategori.

Fra: 120 kr.​

giv en romsmagning oplevelse i gave til mænd

​​Romsmagning

​​En gave der nok mest er beregnet til bedstefar, kan være en romsmagning der foregår ved Smagførst i Århus eller København. En dejlig oplevelsesgave til mænd i alle aldre.

Fra: 299 kr.​

køb en lækker gavekurv uden alkohol i gave

​Gavekurv

​Hvis de andre ideer ikke er det rigtige til din farmor, morfar eller bedsteforældre som par, så kan du overveje at give en gavekurv. Giv en kurv der er fuld af lækkerier indenfor det foretrukne, hvor du kan give de søde lækkerier, lækre specialiteter eller måske med øl/vin og lignede.

Fra: 250 kr.​

køb en smuk vase som den lækre pyntegave til hjemmet

​Hus & have ideer

​Hus eller haven kan ofte være det omdrejede punkt i dine forældre eller bedsteforældres liv. Her er den gode julegave selvfølgelig noget hertil. Pynt til stuen eller noget lækkert til haven, hvor planter selvfølgelig ikke er relevant, men her kan diverse haveudstyr være en særdeles praktiske julegave til dem.

Fra: 50 kr.​

køb det eksklusive ophold på Fakkelgården i gave til din mor

​Gourmetophold Fakkelgården

​Hvis dine bedsteforældre skal forkæles med luksus til jul, kan du overveje et lækkert gourmetophold på Fakkelgården. Ekstravagant og perfekt julegave til parret der har alt og som sådan, vil have størst glæde af et ophold.

Fra: 4798 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Julegaver bedsteforældre
Bedømmelse
51star1star1star1star1star