• Home  / 
  • Gave til...
  •  /  Julegave til ham 2020 – De bedste og mest personlige gaver

Julegave til ham 2020 – De bedste og mest personlige gaver

Søger du efter inspiration til en god julegave til ham? Her på Idegryden har vi heldigvis fundet gaver til alle lejligheder, hvad end det er adventsgaven eller gaven til at ligge under juletræet.

Bestsellere

Julegaveideer til ham

Find inspiration i de forskellige ideer nedenfor. Ideerne til julegaver bør gøre det nemmere at finde på det helt rigtige som enten er sjovt, fedt, sødt eller noget praktisk til hans hverdag. Du kan med fordel overveje at spare penge på gaverne til jul ved at købe på udsalgsdagen Black Friday.

Klassiske gaveidéer: Her er 5 sikre vindere til julen

Vi har udvalgt 5 klassiske gaveideer, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med. Ligemeget hvad anledningen, hans interesse eller hans alder er, vil de her gaver altid være på sin plads.

giv den fede oplevelsesgave der kan overraske

Oplevelser

Hvis du virkelig skal gøre ham glad denne jul, så skal der ligge oplevelser under juletræet i år. Det er en gave du virkelig bliver glad for og husker. Der er vilde oplevelser, rolige oplevelser, smagfulde oplevelser og oplevelser han kommer til at fortælle venner om igen og igen. Perfekte som både fødselsdagsgave, valentinsgave, julegave og alle andre gave anledninger.

Fra: 99 kr.​

køb værktøj i julegave til far

Værktøj

Alle mænd kan altid godt bruge noget nyt værktøj, hvad enten der er tale om en gave til jul eller på et andet tidspunkt. Populære gaveideer til mænd indenfor værktøj er boremaskiner, hammere, alt der er elektronisk eller smart tilbehør der gør det lidt nemmere at arbejde.

Fra: 49 kr.​

giv ham godt kvalitets køkkenudstyr i gave

Køkkenredskaber

​Til manden eller måske din far, der elsker at stå i køkkenet eller i det mindste gør det ofte, kan du give noget brugbart til køkkenet i årets julegave til ham. Du kan give en god kniv, pande, skærebræt, gryder eller måske elektriske køkkenmaskiner som han ikke har.

Fra: 100 kr.​

gadget er en speciel julegave til manden

Gadgets og sjove gaver

En anden type gaver der altid er populære under træet er forskellige former for gadgets og sjove gaver - det gør aftenen lidt hyggeligere og kan være en speciel julegave til ham der virkelig glæder. Der er mange forskellige slags gadgets. Nogle er sjove, andre er praktiske, nogle er bare fjollede og nogle er faktisk rigtig smarte. Klik og se alle de populæreste gadgets i år.

Fra: 29 kr.​

bil oplevelser er en perfekt julegave til ham

En tur i sportsvogn

En julegaveidé til ham der altid bringer utrolig meget glæde er en tur i en sportsvogn - noget de fleste mænd har haft som en drengedrøm siden de var små. Perfekt som en god julegave til ham helt ligesom den kan bruges til fars dag og alle andre slags gaver til ham. Der er mange forskellige løsninger afhængig af lyst, bopæl og pengepung, men det kan f.eks. være selv at køre en Ferrari, at sidde med foran mens en professionel kører rigtig hurtigt, eller at køre en lækker sportsvogn rundt i byen.

Fra: 599 kr.​

Udvalgte gaveideer: 10 spændende julegaver

Vi har udvalgt 10 gaveideer, som vi mener er nogle af de bedste ideer. Vi har valgt noget til enhver smag. De ideer vi kommer med nedenfor, tæller også gaver, som er lidt anderledes end en standard og gemen gave. Dermed får han sig måske en overraskelse, når han får en gave, som han ikke vidste, han ønskede sig.

giv en perfekt julegave til ham

Høretelefoner

En god julegave ide til ham der har det meste, er nogle nye hovedtelefoner - det kan du næsten altid bruge. Det kan være nogle høretelefoner han kan bruge til løb, eller måske nogle han kan bruge i hverdagen. Og hvis du virkelig skal give en stor gave eller I er flere der går sammen kan du give de nye Noise Cancelling Hovedtelefoner der lukker al anden lyd ude.

Fra: 129 kr.​

giv en eksklusiv køkken julegave til ham

Gode køkkenknive

Mange mænd elsker at lave mad, og elsker gode redskaber - er han en af dem kan den perfekte julegave til ham være en rigtig skarp køkkenkniv. Afhængig af budget kan du enten gå efter en mindre kniv, en brødkniv, eller den helt store kokkekniv - man har brug for dem alle når man laver mad, så han bliver med garanti super glad uanset hvilken type du ender med at vælge.

Fra: 250 kr.​

giv en god mælkeskummer i gave til den moderne mand

​Mælkeskummer

Hvis du mangler en gave til manden der elsker kvalitet, er en mælkeskummer selvfølgelig uundværlig. Giv ham det gode udstyr der gør oplevelse tifoldigt bedre. Hvor du kan finde gode modeller fra 200 kr. og opefter.

Fra: 200 kr.

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​Øl eller whiskysmagning

​Til manden der gerne vil opleve, lære og nyde livet, kan du glæde ham med en whisky eller ølsmagning for to personer. Det vil give ham en fed oplevelse sammen med en kammerat, hvor nydelsen af kvalitets alkohol nok vil virke tiltalende for mange mænd.

Fra: 300 kr.​

giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave

​Mini bryggeri til ham

​Brewbarrel bryg dit eget øl kunne være en sjov julegave til mænd i alle aldre. Den giver ham nemlig muligheden for at lege med at brygge sin egen ladning øl, som er klar inden juleferien er ovre.

Fra: 279 kr.​

giv en god personlig julegave til din mand

Pung eller kreditkortholder

Et julegave forslag til ham kan være en lækker pung eller kreditkortholder (alt afhængig af om han kun bruger få kort eller også skal have plads til mønter). Flot dig gerne og køb en i læder. Det det bliver bare flottere med tiden og kan holde mange år. Og når nu den bliver brugt dagligt må den gerne være god kvalitet.

Fra: 149 kr.​

køb Venturi vinilter i gave til feinsmäckere

​Vinilter til nyderen

Hvis en vin skal være god, så skal den iltes. Uden det rette udstyr kan det tage evigheder, men med det rette udstyr, kan det gøres direkte fra flasken. Venturi vinilter er nemlig den fede gadget der ilter vin helt perfekt mens du hælder op. Perfekt gaveide til ham der elsker kvalitet og har alt hvad han kan ønske sig - på nær en god vinilter.

Fra: 299 kr.

køb den perfekte gave til ham

En eksklusiv barbering

​En eksklusive gave til mænd der har alt i forvejen, kan være en oplevelse i form af en barbering med stil. En klassisk barbering med varme, kniv og kost er en nydelse, og noget som alle mænd fortjener at opleve, og perfekt som ​gave til en bedstefar​​​ som den unge mand med skæg vækst.

Fra: 399 kr.​

køb de sjove julegaver til unge mænd

​Smart sammenklappelig stol

​Til manden der elsker at fiske, gå til koncert eller generelt bare være ude, kan du give den fedeste gadget der aflaster ryggen. Denne sammenklappelig stol fjerner problemet med smerter ved at stå op i lang tid, og samtidig fylder den ikke ret meget, så nem at transporter.

Fra: 349 kr.​

køb en fed F16 oplevelsesgave til jul

F16 Simulator

En julegave han helt sikkert kommer til at huske i mange mange år er en tur i en F16-simulator. Det foregår i en fuldstændig naturtro kopi af en rigtig F16, og det er fuldstændig som at være der selv. Typen er samme som de bruger i militæret - og det eneste sted i Europa du kan prøve sådan en simulator som civilperson - virkelig en unik og enestående oplevelse.

Fra: 299 kr.​

Flere julegaver til ham

køb en Sonos højtaler i julegave til manden

Sonos højttaler

Det hotteste inden for højttalere lige nu er Sonos. Og det med god grund, for det er virkelig lækkert og en rigtig god gaveidé hvis budgettet er lidt større. Sonos er en såkaldt trådløs højtaler som du betjener via din smartphone eller computer, og som leverer super lækker lyd og et rigtig flot design.

Fra: 1.229 kr.

giv ham en god stegepande i julegave

En god pande

Uanset om han er mesterkok eller holder lidt igen med køkkenet er en god pande en rigtig god julegave til din far, mand, bror eller anden mand. Det gør det bare så meget sjovere at lave mad, og man kan blive helt forundret over hvor stor en forskel det kan gøre - når først man har prøvet en kvalitetspande går man ikke tilbage.

Fra: 299 kr.​

skjorter er en klassisk julegave til mænd

​Skjorte

​En julegave til manden der har alt eller kan købe alt, kan være en lækker kvalitets skjorte. Det er ikke verdens mest sexet gave, men en dejlig praktisk ting som rigtig mange mænd bruger hver eneste dag.

Fra: 400 kr.​

giv ham et par elegante sko i gave

​Nye sko

​En af de praktiske ting der er særdeles brugbare i hverdagen, er et par nye fede sko. Her er det kun type og stilen af skoen der kan være problemet, hvilket du nemt kan finde ud af, ved at tjekke hvilket type sko han går rundt i nu.

Fra: 700 kr.​

køb en god robotstøvsuger i gave

En robot

​En anden eksklusiv og måske den fedeste ting at få i gave, kan være en smart robot til græsset, gulvet eller måske til rensning af grillen. Robotterne er fremtiden som er her nu, og teknologien er efterhånden blevet rigtig god indenfor robotter til almindelig brug.

Fra: 1000 kr.​

giv den sjove gave i form af et brætspil til ham

Selskabsspil

Noget der altid er populært at give i julegave er brætspil og selskabsspil. Afhængig af hvor han er i livet kan det være strategispil han kan spille med vennerne, sjove spil til når venneparret er på besøg, eller noget han kan spille med familien. Spil er særligt en god julegave, da du så har alle fridagene i julen til at spille og hygge sig i. Du kan også overveje at give en af de billigere spil i pakkekalender, der kan være perfekt som gave til lørdag eller søndage i december.

Fra: 99 kr.​

køb det fede sous vide udstyr i julegave til ham

​Sous Vide

​Køb det fede sous vide udstyr i julegave til gourmet manden. Mørt kød tilberedes bedst med sous vide hvis smagen skal være perfekt. Og måske manden du skal finde en gave til, har snakket om hvor fedt udstyret kunne være at eje?

Fra: 999 kr.

Køb en skæg- og hårtrimmer til mænd

​​Skægtrimmer

​Hvorfor ikke give en kombineret hår- og skægtrimmer i gave til ham? Se udvalget af gode modeller der både kan klare skæg og hår i vores Hårtrimmer test. Måske gaven til den unge som ældre der har alt.

Fra: 299 kr.

specialøl-som-gave

Specialøl

En gave til far, bedstefar, manden eller kammeraten som altid tager kegler er specialøl, især hvis gavebudget ikke er så stort eller hvis du har flere mindre gaver. En ølgave som denne kan også være god at kombinere med f.eks. en invitation til middag eller noget andet hvor i kan nyde øllene sammen.

Fra: 49 kr.

køb et fedt ølkrus i julegave til mænd

Ølkrus

Et par gode ølkrus er noget enhver mand bør have til når vennerne er på besøg og der rigtig skal mandehygges. Perfekt gaveide til far, valentinsgave, en skør bryllupsgave og selvfølgelig også til at ligge under juletræet den 24 december. Særligt det store ølglas på 1 liter er imponerende - det kan fryses ned på 5 minutter og på den måde hjælpe med at holde øllen koldt, og så er det bare en stor oplevelse at drikke øl af et glas på 1 liter.

Fra: 45 kr.​

giv parfume i gave til kæresten eller familiemedlem

Parfume

En anden julegave til kæresten ham, far, din bror eller bedstefar, kan være en god parfume. En deodorant er altid en sikker succes for det er praktisk, og praktiske ting er noget de fleste mænd ønsker. Bor du med ham hjælper du også dig selv da han kommer til at lugte lidt bedre.

Fra: 129 kr.​

giv skægpleje i julegave til manden med skæg

Skægpleje

Har han skæg er skægpleje en rigtig god gave. Det giver dig mulighed for at gøre noget ud af sig selv uden at det bliver for feminint. Der er et stort udvalg inden for skægpleje, og har han haft skæg i mange år ved han sikkert ikke engang det eksisterer, så med gaven har du også mulighed for at åbne op for en helt ny verden til ham.

Fra: 99 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Klatring

En oplevelse han med garanti kommer til at huske er klatring. Her klatrer man op til 5 meter op (selvfølgelig med instruktør og sikkerhed) og får skubbet sine grænser. Man får brugt sin krop, og trænger han til det kan det være en god måde at give ham et kærligt puf - og så er det en ting der er super hyggelig at lave sammen som venner eller par.

Fra: 250 kr.

giv den sjove bil oplevelsesgave til studenten

En tur i en Audi R8

​Til bil entusiasten der elsker fart, benzin og teknik, her kan den eksklusive oplevelse måske være en køretur i en Audi R8. Der findes mange Audi fanatikere som elsker den tyske kvalitet og her kan du give ham gaven, der giver en tur i den fede bil.

Fra: 699 kr.​

Køb en lækker sushi oplevelse i gave til kæresteparret

​​Sushi for 2

​​En sød gaveide der kan bruges af ham og anden som kæreste/partner eller ven, kan være en sushi menu for 2 der kan bruges på en af de mange lækre steder med den japanske rå fiskespise i Danmark.

Fra: 499 kr.​

køb den sjove køkken gadget i gave

Automatisk sovepisker

Her er vi ovre i en af de lidt sjovere julegaver til ham, men samtidig en gave der både er rigtig sjov og som han kommer til at blive rigtig glad for. Piskeriset sørger for automatisk at røre i sovsen/suppen/wokken/gryderetten/risengrøden så den ikke brænder på - og han får hænderne fri til andre, lidt sjovere, ting. Et ægte hit der skaber meget opmærksomhed når den åbnes.

Fra: 199 kr.​

køb en god musik cd til din kæreste i julegave

Musik CD

Til ham der er lidt ældre og stadig elsker sine musik cd'er, her kan du give den fede og næsten nostalgiske gaveide i form af musik på CD format. Vi er mange der stadig elsker vores cd'er(og nogen lp'er), og hvorfor ikke i gave som dengang musik cd'er var en klassisk julegave.

Fra: 100 kr.

giv en guidet hjemløs rundvisning til ham der har alt

​​Povertywalk Århus

​Hvorfor ikke give den anderledes og unikke oplevelse til manden der bor omkring Århus/Østjylland? En guidet rundtur i den skyggefylde side af Århus hvor en tidligere hjemløs eller narkoman viser livet fra skyggesiden.

Fra: 99 kr.​

køb et smart bælte i gave til manden

Et smart bælte

​En praktisk ting som de fleste unge og ældre mænd bruger på daglig basis, er en livrem. Giv ham et lækkert nyt bælte i gave til jul, hvor du kan finde smarte brands fra ca. 300 kr. og opefter. Ved Kaufmann finder du fede brands som tiltaler mange mænd.

Fra: 300 kr.​

køb gamer udstyr til ham i julegave

Videospil

Hvis han godt kan lide at spille spil, enten på computer eller på Playstation eller Xboks kan du overveje at give ham et nyt spil i julegave - en perfekt gave, for så kan han spille det i julen. Der udkommer altid nye spændende spil lige op til jul, og du kan helt sikkert nemt finde et spil han kommer til at bruge mange timer på.

Fra: 139 kr.​

køb bogen om vin i gave

En god flaske vin

En julegave du altid kan falde tilbage på hvis du er tør for ideer eller måske ikke er så tæt på modtageren, er en god flaske vin eller champagne. Her gælder reglen om at det er sjovere at få én flaske til 200 end 2 til 100 hver. Vin til 100 køber han måske en gang i mellem selv, men giver du en flaske der er lidt dyrere bliver det en større oplevelse for ham at drikke den og føles mere som en gave.

Fra: 59 kr.​

giv ham den sjove køkkenting i gave

Sodavandsmaskine - Soda Stream

En gave der er ekstremt populær for tiden er Soda Stream, også kendt som en sodavandsmaskine eller danksvandsmaskine. Med den som julegave kan han selv lave danskvand og sodavand på under 1 minut - helt sikkert en gave der vil blive brugt næsten dagligt.

Fra: 599 kr.​

køb en eksklusiv espressomaskine i gave

Eksklusiv espressomaskine

Hvis du mangler den eksklusive julegave til manden der har næsten alt, kan en smart espressomaskine være lige præcist det, som han ikke har. Det er en gaveide i den noget dyrere prisklasse, men absolut en fed ting hvis du giver gave i denne prisklasse.

Fra: 3000 kr.​

køb et lækkert maleri til stuen i gave

​Maleri

​De fleste har brug for former og farver til væggen. Og her er malerier, plakater og litografier gode bud. Hvorfor ikke give et flot akryl eller oliemaleri til hans/deres væg, som er en af de gode personlige julegaver til mænd i alle aldre.

Fra: 995 kr.

google-chromecast

​Praktisk teknologi

​En praktisk gadget som en Chromecast kan være den god gaveide til din far, bror, mand, ven eller anden hankøn. Du kunne også give en af de andre smarte tekniske hjælpemidler indenfor computere, tablets, hifi eller andet.

Fra: 979 kr.


Hvad skal du give i j​ulegave til ham?

Det første du skal overveje når du skal finde ud af hvad han skal have i julegave er, om han har skrevet en ønskeliste som du kan få fat i. Det er nemlig ikke for sjov at man skriver ønskeliste, det er fordi man rent faktisk gerne vil have det der står på listen (og det der gør, at det nogen gange kan være lidt nemmere at købe julegaver til hende, da kvinder som regel er bedre til at få skrevet ønskelister -men det er et sidespor).

Men hvis han ikke har skrevet en ønskeliste, eller der ikke lige er noget, som lyster til at give ham, så må du jo i gang med at kigge på andre former for ​julegaver. Og her kan alle de ovenstående gaveideer måske være en god hjælp? Du kan jo også med fordel overveje om der er noget specielt han har brug for, noget som han burde have skrevet på sin ønskeliste men ikke har gjort, som du så i stedet kan give ham.

Måske et gavekort?​

Det kan måske umiddelbart virke som en lidt kedelig julegaveidé til ham ​med et gavekort, sådan lidt ufestligt og lugter lidt ligesom en pengegave, men det behøver det faktisk ikke være. Dels kan man sige at det kan være meget rart at få et gavekort hvis der nu virkelig ikke er noget man ønsker sig, så kan man selv vælge, og dernæst kan man sige at man faktisk godt kan få pakket et gavekort ind sådan at det ser nogenlunde godt ud. Se selv hvordan de har gjort det i videoen her:​

Køb gaven til ham i god tid

Et sidste godt råd vi kan give dig er at det kan være en god ide at gå i gang med at købe julegaven til ham i god tid. Der er ikke noget værre end at stå den 23. december, i kø med hundredevis af andre ​for at få klaret de sidste julegaver.

Nej så hellere få dem købt i starten af december (det er jo ikke noget problem med bytning da alle alligevel sætter byttemærke på som gælder helt til januar), og så har du masser af tid til at købe dem i god tid. Det kan også være smart at købe julegaverne på nettet, så slipper du for at skulle ud og kan sidde derhjemme i ro og mag og shoppe - og der er lige så fine byttebetingelser som hvis du købte julegaverne i en rigtig butik hvis ikke det faktisk er endnu bedre.​

Denne side er anmeldt af: Nina S. Nielsen Rating 5/5

4.7/5 (110 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: